Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

μόνο εγώ νομίζω ότι λέει @@ ?

Αυτό το έπαθες επειδή δεν ασπάζεσαι τον πολιτικό χώρο τον οποίο διαφημίζει ο κύριος. Όπως καταλήξαμε και λίγες μέρες νωρίτερα εδώ, οι οκονομολόγοι δεν είναι επιστήμονες, αλλά κύρηκες. Κάτι που τους δίνει το ελέυθερο να λένε ότι τους κατέβει, αφού είναι το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος που υποστηρίζουν, πασπαλισμένο με μια ιδέα κύρους απο τον τίτλο ''οικονομολόγος'', για να είναι πιο εύπεπτο στο πόπολο.

Link to comment
Share on other sites

Πείτε μου κάτι.

Αυτοί οι οικονομολόγοι έχουν σπουδάσει και ΗΘΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ μάλλον ε΄; ενω αυτοί που είναι στην κυβέρνηση έχουν σπουδάσει ΑΥΣΤΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ επιστήμες.

Θα χάσαν το ξάμηνο φαίνεται που κάναν οι Καζάκης, Βαρουφάκης και σία.

Link to comment
Share on other sites

Εννοείται ότι είναι χαζοί όσοι μιλάνε για εθνικό νόμισμα και υποτίμηση.

Όπως χαζοί είναι και οι Ιάπωνες που έκαναν υποτίμηση στο νόμισμα τους και πήδηξαν την παγκόσμια αγορά από την μια μέρα στην άλλη!!

Mitsubishi γεννήτρια ( ζεύγος) θαλάσσης σχεδόν στο κόστος της κινέζικης!!

Link to comment
Share on other sites

No no.

Δεν κατάλαβες. Ιδέες μπορεί να έχουνε. Οι οποίες όμως εξανεμίζονται όταν τέτοιοι τύποι γευτούν ολίγον τι από ΕΞΟΥΣΙΑ.

Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Η πρόταση του απαιτεί μια στοιχειώδη οργάνωση και συνέπεια που η ελληνική κοινωνία δεν διαθέτει.-

Προς το τέλος που ανέφερε τις off-shore και τον αριθμό των ~600 δις, με προβλημάτισε πολύ να πω την αλήθεια αλλά δεν είμαι σε θέση να αξιολογήσω την εγκυρότητα του.

Link to comment
Share on other sites

Με το ίδιο σκεπτικό , θεωρώντας δηλαδή ότι ο οποιοσδήποτε αναλάβει τα ηνία της κρατικής διακυβέρνησης είναι αυτόματα διεφθαρμένος/ψεύτης/λαοπλάνος , δεν θα πρέπει να ψηφίσουμε κανένα και ο Θεός βοηθός.

Ο καθένας κρίνει και αξιολογεί τα λεγόμενα και κυρίως τα πεπραγμένα του καθενός και ανάλογα πράττει όταν έρθει η ώρα της κάλπης.

Link to comment
Share on other sites

Μπαμπά τι να κάνω όταν μεγαλώσω; - Capital.gr

Π-Ε-Λ-Α-Τ-Η-Σ!

Έχω δύο παιδιά. Με ρωτάνε "μπαμπά τι να κάνω όταν μεγαλώσω;"

Έχω σταματήσει πια να λέω τα γνωστά... " να κάνεις αυτό που σου αρέσει..." και λοιπές μπαρούφες που λένε οι γονείς στα παιδιά τους.

"ΠΕΛΑΤΗΣ" παιδί μου!

STEP 1.

Μπες σε μία σχολή. Οποιαδήποτε. Αν είναι μάλιστα οι κλασσικές κηφηνοειδείς σχολές τύπου "ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ", ακόμα καλύτερα.

STEP 2.

Μπλέξε άμεσα με κομματική νεολαία ενός δυνατού κόμματος. ΑΜΕΣΑ! Γράψου στο κόμμα της περιοχής σου κι άρχισε να συμμετέχεις στα "κοινά". Τρίχες βέβαια. Την τσέπη σου θα κοιτάς.

STEP 3.

Προσπάθησε να αναρριχηθείς όσο πιο ψηλά γίνεται. Ξεκίνα αφισοκολλήσεις για το κόμμα και διέδωσέ το σε όλους τους υπευθύνους της παράταξης πόσο "πονάς" το κόμμα. Απαίτησε μετά καλύτερη θέση μιας που είσαι φοιτητής.

STEP 4.

Γίνε κολλητός με δυνατό όνομα του κόμματος. Δεν θα είναι δύσκολο να τον βρεις μιας και θα πρέπει να παρευρίσκεσαι σε όλα τα συνέδρια και εκδηλώσεις του κόμματος. Το βασικό είναι να σε βλέπουν.

STEP 5.

Γλείψε καλά μέχρι και κατουρημένες ποδιές. Γίνε γλοιώδης. Σύντομα η αφοσίωση στο κόμμα θα εξαργυρωθεί με θέση στα κοινά. Ξεκίνα με δημοτικός σύμβουλος κι αργότερα βλέπεις. Αν είσαι κομματάρχης πολιτικού, ακόμα καλύτερα. Δεν θα μπεις στη διαδικασία να δώσεις και χρήματα για να εκλεγείς.

STEP 6.

Ήρθε η ώρα να δρέψεις καρπούς. Μπαινόβγαινε στα γραφεία βουλευτών του κόμματος και ζήτα διορισμό. Έχεις πτυχίο, MASTER, PHD. Κάπου θα σε χώσουν. Τόσον αγώνα έκανες για το κόμμα. Από Πανεπιστημιακή έδρα, μέχρι βοηθός εκπροσώπου στην Παγκόσμια τράπεζα μπορείς να πας, όπως καλή ώρα η κόρη του κ. Παπουτσή.

Καλή επιτυχία παιδί μου. Εγώ πήρα λάθος δρόμο. Έγινα ελεύθερος επαγγελματίας και πίστεψα πως με την εργασία μου θα μπορούσα να κατακτήσω τον κόσμο. Πόσο λάθος έκανα...

Έφτασα στο σημείο να μην ξέρω αν θα έχω δουλειά αύριο, ή σύνταξη κάποτε...

Ενώ ο κ. Παπουτσής και η κ. Δαμανάκη ήξεραν τον δρόμο καλύτερα από μένα.

Ακολούθησε λοιπόν τον σωστό δρόμο που δεν ακολούθησα εγώ. Κι ο Θεός μαζί σου.

Είναι οι καλύτερες συμβουλές που μπορούσα να σου δώσω.

Με αγάπη ο πατέρας σου.

Link to comment
Share on other sites

Θα θελα να ξερω αυτο το ''Άλλο'' με 29/74 ψηφους τι υποδηλωνει.

Δλδ αυτοι που το ψηφισαν, θα ψηφιζαν αλλο κομμα στις εκλογες?

Θα το έριχναν λευκο ή άκυρο, γνωρίζοντας τις συνέπειες αυτής της πράξης?

'Η δε θα πατουσαν στις εκλογικές αίθουσες καθόλου, δείχνοντας αποστροφή στο πολιτικό συστημα/κατεστημένο? (κ μαλλον μη γνωριζοντας τις συνεπειες αυτης της κινησης...)

Link to comment
Share on other sites

Θα θελα να ξερω αυτο το ''Άλλο'' με 29/74 ψηφους τι υποδηλωνει.

Δλδ αυτοι που το ψηφισαν, θα ψηφιζαν αλλο κομμα στις εκλογες?

Θα το έριχναν λευκο ή άκυρο, γνωρίζοντας τις συνέπειες αυτής της πράξης?

'Η δε θα πατουσαν στις εκλογικές αίθουσες καθόλου, δείχνοντας αποστροφή στο πολιτικό συστημα/κατεστημένο? (κ μαλλον μη γνωριζοντας τις συνεπειες αυτης της κινησης...)

Είναι αυτοί που έδωσαν στη ΝΔ τις 100 έδρες...

Link to comment
Share on other sites

Πρωτοφανές τραπεζικό σκάνδαλο με στεγαστικά “δάνεια” σε αλλοδαπούς! Κύκλωμα ντόπιων τραπεζιτών και δουλεμπόρων θησαύρισε στις πλάτες μας…

Το “κόλπο” ήταν απλό: Κύκλωμα τραπεζιτών έδινε “στεγαστικά” δάνεια σε μετανάστες με άδεια παραμονής, ακόμα και για …40 χρόνια! Δηλαδή ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε εάν θα μπορούσε να παραμείνει στην χώρα το επόμενο εξάμηνο, θεωρούταν φερέγγυος για δεκαετίες, ώστε να εκταμιευθούν τεράστια ποσά στο όνομα του! Ποσά που δεν θα μπορούσε να πάρει “ντόπιος” ούτε στον ύπνο του.

Τι συνέβαινε; Κύκλωμα τραπεζιτών σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες ακινήτων και δουλέμπορούς (κυρίως Πακιστανούς), έβρισκαν “μπροστινούς” αλλοδαπούς ώστε να συνάπτουν στεγαστικά δάνεια. Μέσω των υπερεκτιμήσεων των ακινήτων, μεγάλα ποσά έπεφταν στα χέρια των επιτηδείων οι οποίοι τα μοιράζονταν.

Ενδείκτικά, σε μία μόνο περίπτωση, “Πακιστανός” κατάφερε και πήρε δάνεια ύψους… 10 εκατομμυρίων Ευρώ! Την ίδια στιγμή που παραγωγικές επιχειρήσεις κλείνουν επειδή δεν μπορούν να πάρουν κεφάλαιο κίνησης 10 χιλιάδων Ευρώ!

Είναι προφανές πως αυτά τα δάνεια στο σύνολο τους σήμερα είναι “κόκκινα” και ο Έλληνας πολίτης καλείται να τα χρηματοδοτήσει χρεώνοντας τις επόμενες γενιές.

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Το παιχνδι χοντραινει σε παγκοσμια κλιμακα... κι εμεις ασχολουμαστε με το αν ποναει το κεφαλι του Αντωνακη :(

Οι μισθοφόροι της BLACKWATER θα επιβάλλουν τα μεταλλαγμένα της MONSANTO !*Monsanto buys Blackwater ! | Plateia Molaon

Link to comment
Share on other sites

Nonews-NEWS: Ο άνθρωπος που αγοράζει τον ΟΠΑΠ, δεν έχει φορολογική ενημερότητα...

"Αιγαίον Όιλ": Οφειλές 26.660.261,15 ευρώ

- 2.934.127,21 για παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων

- 8.922.333,75 για προσδιορισμό ΦΠΑ

- 14.803.800,19 από έλεγχο στον φόρο εισοδήματος

Και όλα αυτά αφορούν έλεγχο για μία μόνο χρονιά (το 2001), που έγινε με αξιοσημείωτη καθυστέρηση (το 2010), γεγονός που επιβεβαιώνει την απουσία πολιτικής βούλησης της κυβέρνησης να πατάξει τη φοροδιαφυγή.

Link to comment
Share on other sites

700.000€ θα πληρώσουμε το γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου

Την ώρα που η έκθεση για την εκτέλεση του προϋπολογισμού μιλάει για αστοχίες και ενώ χιλιάδες γονείς ψάχνουν να βρουν που θα πάνε τα παιδιά τους σχολείο μετά το κλείσιμο εκατοντάδων μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης το ελληνικό κράτος βρήκε 700.000€ για το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Link to comment
Share on other sites

το ξέρω ότι είναι παλιό και ότι έχει ξαναμπεί 2-3 φορές, αλλά έτσι γιατί σήμερα ξύπνησα έχοντας στα αυτιά μου το "δεν απαντώ"

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=j45zUc5Wc_I]Ενταση Στουρνάρα-Καμμένου - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΕ 19 ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ AΜΥΝΑΣ

Κλασσικά οι υπουργοί την σκαπουλάρουν γιατί έχουμε δικαιοσύνη, όχι αστεία, και οι υπόλοιποι παραπέμπτοντε στην δικαιοσύνη...

Ερώτηση: Απολύθηκαν αυτοί ή όχι? Γιατί, επί 3 χρόνια συζητάνε τι να κάνουν με τους επίορκους και τους καταχραστές (αυτούς που δεν παραγράφοντε τα αδικήματα) και ΠΑΝΤΑ κάποιους άλλους απολύουν..

Δηλαδή για τους οικογενοιάρχες εργαζόμενους με μεταπτυχιακά , μπορεί να βρεθεί νομικός τρόπος να τους βάλουν σε διαθεσιμότητα / κινητικότητα χωρίς υπόσχεση για μη απόλυση, για τους επίορκους δεν μπορεί..

Βλέπετε, σε 2-3 μήνες, που θα θέλουν να απολύσουν κάποιους άλλους (γιατρους π.χ.), πρέπει να έχουνε κάτι να μας πιπιλίσουν το μυαλό μια βδομάδα (επίορκοι... κλέβουν... φακελάκια.. επίορκοι... συνταγογραφούν αβέρτα... επίορκοι...) πριν πουν "Απολύουμε 3000 γιατρούς (από περιφερειακά και μη νοσοκομεία, που δεν έχουμε την παραμικρη ένδειξη αδικήματος, αλλά ε.. γιατροί είναι, φακελάκια δεν θα πέρνουν?)"

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.