DJD Ιούνιος 28, 2013 #14381 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Του το κόψατε το ματζαφλάρι του αλουνού ή όλο λόγια ήταν;Εχασα κάποια εξέλιξη και αλλάχθηκε το poll?Καμία εξέλιξη δεν έχασες, απλά αλλάχθηκε.εμένα πάντως αυτό το σύστημα κυβέρνησης δεν με εκφράζει,ούτε ο τρόπος που παίρνονται οι αποφάσεις ούτε ο τρόπος που επιβάλλονται,οι τοπικοί βουλευτές δεν έχουν απολύτως καμιά σχέση με τον κόσμο εδώ (και δεν είναι ποτέ εδώ) ούτε ενδιαφέρονται για τα προβλήματα της δικής μου καθημερινότητας.μέχρι λοιπόν αυτό να αλλάξει ή δεν θα ασχολούμαι καθόλου ή θα ρίχνω κανένα πανακυρο κόμμα κυνηγώνκαι μην μου λέτε ότι αυτό θα αλλάξει και οι πολίτες πρέπει αυτό και εκείνο γιατί τα'χω ακούσει γκατζιλιον φορές οβερ αντ αουτΜαζί σου. Τι επιλογές όμως έχουμε; Αν δεν πάμε στην κάλπη θα γίνουν τα ίδια, κυβέρνηση με το 1/3 του κόσμου να την αποδέχεται και βλέπεις τι γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούνιος 28, 2013 #14382 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 δεν ξέρω να απαντήσω,ειλικρινά αυτήν την περίοδο αγωνιζόμαστε να μην κλείσουμε το μαγαζί και μείνουμε με το πτηνό στο χέρι.στην τελική και ο Σεφερλής να είναι επάνω το ίδιο μου κάνει μια και οι αποφάσεις δεν παίρνονται εδώ αλλά αλλού. μηδενισμός το ξέρω και ίσως υπάρχουν καλύτερες απόψεις αλλά έτσι το καταλαβαίνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 28, 2013 #14383 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 δεν ξέρω να απαντήσω,ειλικρινά αυτήν την περίοδο αγωνιζόμαστε να μην κλείσουμε το μαγαζί και μείνουμε με το πτηνό στο χέρι.στην τελική και ο Σεφερλής να είναι επάνω το ίδιο μου κάνει μια και οι αποφάσεις δεν παίρνονται εδώ αλλά αλλού.μηδενισμός το ξέρω και ίσως υπάρχουν καλύτερες απόψεις αλλά έτσι το καταλαβαίνω Φίλος, άκουσε λίγο. Ναι, οι βουλευτές πρέπει να νοιάζοντε και να κάνουν πράγματα πρώτα από όλα για τις περιοχές τους, και υπάρχουν και βουλευτές που το κάνουν με τους γνωστούς τρόπους (επερωτήσεις στην Βουλή κτλ). Αλλά σε μια περίπτωση σαν την δικιά σου, τι μπορούν να κάνουν? Ρωτάω για να καταλάβω τι μπορεί κάποιος να περιμένει.. Δεν είσαι μόνο εσύ σε τέτοια κατάσταση, όλη η Ελληνική κοινωνία είναι. Για να μην παρεξηγηθώ, νομίζω πως είναι κατανοητό, ότι ένας βουλευτής, μπορεί για παράδειγμα να κάνει διάφορα για να μην κλείσει το νοσοκομείο ή τα σχολεία της περιοχής του. Αλλά όταν μία ιδιωτική επιχείρηση έχει πρόβλημα, τι μπορεί να κάνει, που να μην εμπίπτει στην κατηγορία ρουσφετιού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούνιος 28, 2013 #14384 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 [MENTION=48]LL_NEO[/MENTION]...μια ερωτηση να σου κάνω... έχει ή δεν έχει υποχρέωση ο Στουρνάρας να απαντήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούνιος 28, 2013 #14385 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 (edited) δεν με κατάλαβες δεν λέω ότι ο βουλευτής πρέπει να στηρίζει ή αν θες να προμοτ;aρει την τοπική αγορά αλλά διάολε τουλάχιστον μην την σπρώχνει στον γκρεμό. όταν τα πάντα πέφτουν(ενοίκια,τιμές,παραγωγή κτλ) και η εφορία,υπηρεσίες(νερό,δεη,οτε κτλ)τεβε,οαε,τσεμεδε κουτουλουσουπου ανεβαίνουν ή είναι ανελαστικά τι θα κάνει το κάθε μαγαζί; σιγά μην περίμενα από τον βουλευτή να με σώσει δλφ.φφσ θα'χα ψοφήσει λονγ αγκο ρε μαν Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 28, 2013 από wrong method Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 28, 2013 #14386 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Οι θυρωροί των πολυεθνικώνΟι επιχειρηματίες της πάλαι ποτέ «ισχυρής Ελλάδας», από τον Μυτιληναίο και τον Βγενόπουλο μέχρι και τον κραταιό Μπόμπολα, μετατρέπονται σταδιακά σε «ορντινάτσες» των ξένων κολοσσών που θέλουν να εξαγοράσουν όλη τη χώρα.Στη Μόσχα όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Το ταξίδι, που πραγματοποίησε με χρήματα του Τζορτζ Σόρος, αμέσως μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, πέτυχε θεωρητικά τον στόχο του αλλά στοίχισε μερικά δισεκατομμύρια δολάρια στους πάτρονές του. Ο Σακς κατάφερε να στήσει τον μηχανισμό ξεπουλήματος της χώρας αλλά δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα ώστε η μερίδα του λέοντος να περάσει απευθείας στα χέρια των ξένων πολυεθνικών. Αντιθέτως οι μαζικές ιδιωτικοποιήσεις που επέβαλε ο τότε πρόεδρος Μπόρις Γιέλτσιν, αφού πρώτα βομβάρδισε το κοινοβούλιο, οδήγησαν στη δημιουργία των περίφημων Ρώσων Ολιγαρχών οι οποίοι μπορούσαν να διαπραγματευτούν από θέση ισχύος με τους γύπες των διεθνών αγορών – πάντα σε βάρος των Ρώσων πολιτών.Η σχετική αυτή αποτυχία έγινε έκτοτε μάθημα για το ΔΝΤ αλλά και τα επιχειρηματικά μεγαθήρια που επιχειρούν να υφαρπάξουν τις υποδομές μιας χώρας για ένα κομμάτι ψωμί. Ενω προσέχουν να μην χάσουν τον έλεγχο της κατάστασης, από τοπικές επιχειρήσεις που συχνά λειτουργούν με όρους μαφίας, γνωρίζουν πολύ καλά ότι χρειάζονται τις πολιτικές διασυνδέσεις αλλά και τα δίκτυα προπαγάνδας που έχουν στήσει με υπομονή και κόπο οι «ντόπιοι». Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 28, 2013 #14387 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 έχει ή δεν έχει υποχρέωση ο Στουρνάρας να απαντήσει; από που κι ως που να απαντήσει; Δημοκρατία έχουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 28, 2013 #14388 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Αποχή δεν έχει το poll; Τότε ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 28, 2013 #14389 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Αποχή δεν έχει το poll; Τότε ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.πως γινεται να ψηφισεις αποχη αφου θα απεχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 28, 2013 #14390 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Myralis δεν με κατάλαβες δεν λέω ότι ο βουλευτής πρέπει να στηρίζει ή αν θες να προμοτάρει την τοπική αγορά αλλά διάολε τουλάχιστον μην την σπρώχνει στον γκρεμό.όταν τα πάντα πέφτουν(ενοίκια,τιμές,παραγωγή κτλ) και η εφορία,υπηρεσίες(νερό,δεη,οτε κτλ)τεβε,οαε,τσεμεδε κουτουλουσουπου ανεβαίνουν ή είναι ανελαστικά τι θα κάνει το κάθε μαγαζί; σιγά μην περίμενα από τον βουλευτή να με σώσει δλδ. φφσ θα'χα ψοφήσει λονγ αγκο ρε μαν Μια χαρά σε κατάλαβα. Απλά, επειδή είπες οι τοπικοί βουλευτές δεν έχουν απολύτως καμιά σχέση με τον κόσμο εδώ (και δεν είναι ποτέ εδώ) ούτε ενδιαφέρονται για τα προβλήματα της δικής μου καθημερινότητας ρωτάω, Τι θα ήθελες να δεις εσύ από τους Βουλευτές για να πεις "α, οκ, αυτοί νοιάζοντε/ενδιαφέροντε, έχουν σχέση με τον κόσμο κτλ" ?Θερμή παράκληση, αν μπορείς, κάνε ένα edit και σβήσε το όνομα μου.Όσοι το ξέρουν, το ξέρουν, δεν χρειάζεται να το μάθουν όλοι :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούνιος 28, 2013 #14391 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 απαγκίστρωση από την θέση του κάθε κόμματος,πρώτον γιατί η κομματική γραμμή δεν είναι απαραίτητα και δική μου γραμμή,δεύτερον κατάργηση ασυλίας,προνομίων και σύνταξηςτο βουλευτιλίκι δεν είναι επάγγελμα είναι λειτούργημα,μην κοιτάς πως κατάντησε στην Ελλάδα του 2013αλλά μην με βάζεις να αναλύσω γιατί δεν τους ψηφίζω,απλά δεν είμαι με κανένα,γιατί κανένας δεν είναι με μένατα υπόλοιπα κανένα βράδυ με δροσιά στο σκαιπ :mobile1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 28, 2013 #14392 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Θερμή παράκληση, αν μπορείς, κάνε ένα edit και σβήσε το όνομα μου.Όσοι το ξέρουν, το ξέρουν, δεν χρειάζεται να το μάθουν όλοι :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιούνιος 28, 2013 #14393 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Q0naGCY5HXk]enikos.gr - H Διακοπή της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά - YouTube[/ame]Τον φάγαμε τον άνθρωπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 28, 2013 #14394 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 πωωω ποιος τον ακούει τωρα τον LL_Neo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 28, 2013 #14395 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 [MENTION=5271]sstav[/MENTION] Ναι έχει και θα ήθελα να ξέρω γιατι δεν απάντησε όταν η απάντηση είναι απλή. [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] Ήμουν μέσα και κανα 5 λεπτο πριν πει συγνώμη σταματώ είχα ρωτήσει τον διπλανό μου αν τα είχε κοπανησει μέσα στο αεροπλάνο γιατι τον άκουγα να ρεταρει. Δεξιός και Καλαματιανος = Μαύρος σκύλος. Καταχλωμος αλλα το θεριο την τελείωσε την ομιλία του. Και τώρα ξεσαλωστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 28, 2013 #14396 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Άλλο κομμα ε λαμπιτες; ποιο ή μάλλον με τι πολιτικές ιδέες;Πάντως αν και νωρίς δείχνει οτι Πόλυ δεν έχουν εμπιστοσυνη στα τωρινά κόμματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 29, 2013 #14397 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 Επιτελους βρηκαμε τι φταιει και δεν ερχεται η αναπτυξη...Ειμαστε κολλημενοι αντι-ΧΑγιτες...JP Morgan to eurozone periphery: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιούνιος 29, 2013 #14398 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 Άλλο κομμα ε λαμπιτες; ποιο ή μάλλον με τι πολιτικές ιδέες;Πάντως αν και νωρίς δείχνει οτι Πόλυ δεν έχουν εμπιστοσυνη στα τωρινά κόμματα...Το άλλο δε σημαίνει απαραίτητα άλλο κόμμα, υπάρχει το λευκό και το άκυρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούνιος 29, 2013 #14399 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 Το άλλο δε σημαίνει απαραίτητα άλλο κόμμα, υπάρχει το λευκό και το άκυρο. κόμμα με σήμα το ντουφέκι,Λεβέντης και ελπίζω και ο Βεργης μην πιάσουμε και αυτούς από το Τηλεφως τσανελ δλδ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 29, 2013 #14400 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 troktiko » Γιάννης Βαρουφάκης : Δεν είμαι επιστήμονας, είμαι ΣΥΡΙΖΑΣκέφτομαι ότι αποκλείεται να το είπε αυτό.. Ανοίγω το άρθρο και διαβάζω τον Βαρουφάκη να λέει.Και βέβαια δεν είμαι επιστήμονας. Οικονομολόγος είμαι. Τα οικονομικά δεν είναι παρά ιδεολογήματα μετά εξισώσεων και ενίοτε μετά στατιστικών συσχετισμώνΌτι να 'ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts