Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

@ όλους τους απανταχού επαναστάτες.

Ποια είναι η λύση που προτείνετε για να επιστρέψει η ανάπτυξη, να μειωθεί η ανεργία και να ανεβούν οι μισθοί, λύση την οποία θα υπερασπιζόσασταν ακόμα και με το αίμα σας -ενδεχομένως και με το δικό μου, αν μου αποδείξετε ότι ΑΝ επιβιώσω θα ζήσω αυτά για τα οποία ρίσκαρα τη ζωή μου.

Η βία με άρωμα επανάστασης θέλει τουλάχιστον ένα τεράστιο όραμα στο βάθος για να τη δικαιολογήσω, και το να "βαράμε" τους μπάτσους έξω από τη Βουλή να "βάζουμε" φωτιές σε τράπεζες και να "τρώμε" δακρυγόνα με δυσκολεύει να διακρίνω κάποιο σκοπό ή έστω κρυμμένο αυτό το τεράστιο όραμα.

Γενικολογίες, αερολογίες, θεωρίες συνωμοσίας. υποθέσεις και ευχολόγια δεν θα γίνουν αποδεκτά. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Ρε αδερφε δεν καταλαβαινω τι ζητας... Να σε πεισει καποιος να κανεις επανασταση ή εστω να στηριξεις -με το αιμα σου- την δικια του???

Δουλευομαστε?

Αν εσυ περνας καλα, οτι και να πει καποιος δεν αλλαζει τιποτα.

Αν παλι δεν περνας καλα, αλλα πιστευεις οτι συνεχιζοντας ετσι καποια στιγμη θα βελτιωθουνε ολα, παλι δεν αλλαζει τιποτα.

Αν γυρω σου δεν βλεπεις συνωμοσιες, (δαιμονοποιημενη λεξη, καθως το να παμε 20 νοματαιοι στον DJD να του πουμε, παρε 2000 ευρω και διωξε τον astrolavo, ειναι κι αυτο συνωμοσια) δεν θα σου τις δειξει κανεις μας.

Υπαρχουν αμετρητες πηγες πληροφοριας για να κρινει ο καθενας ΜΟΝΟΣ του αν αυτα που λεει ο καθε παπαρισκος ειναι σωστα ή οχι.

Οι επαναστασεις δεν γινονται απο τους "ντεμι-σεζον". Ουτε απο μενα, ουτε απο σενα, ουτε απο τον 25χρονο που παιρνει 800 (ή 580) το μηνα.

Γινονται απο αυτους που δεν εχουνε νερο γιατι ιδιωτικοποιηθηκε η ΕΥΔΑΠ και απο αυτους που λενε "οχι ρε καρ@#%$ δεν θα εχουμε 2000-3000 αυτοκτονιες στην Ελλαδα απο φτωχια και ανεχεια... θα εχουμε (επειδη εξασφαιρο εχω και μου περισσευουν 5 σφαιρες...) 5 Χ 2000-3000 δολοφονιες και οποιον παρει ο χαρος και ολοι μας στο χωμα, ή θα περιμενω να περασει κατω απο το μπαλκονι μου ο ταδε βουλευτης-βιομηχανος για να κεντραρω καλυτερα την πτωση μου"

Δεν ειναι η επανασταση κατι που κανεις (ενω με περισση διορατικοτητα βλεπεις μακρια τα προβληματα να ερχονται) οπως ειπε ο colt που "επρεπε να την ειχαμε κανει πριν 3 χρονια"

Επαναστασεις γινονται οταν το αγγουρι ειναι τοσο βαθια στον ποπο που σου.... ενοχλει τις αμυγδαλες. Και ως εκ τουτου δεν μπορουν να ειναι μελετημενες και να δινουν το αριστο αποτελεσμα που ολοι ευχονται και οραματιζονται.

Οι συσκεψεις και οι διαβουλευσεις ειναι σε θεση να δωσουν αριστο αποτελεσμα με οραμα και ελπιδα. Οι επαναστασεις γινονται γιατι "οτιδηποτε αλλο ειναι καλυτερο απο αυτο που εχουμε τωρα". Το κακο με τις συσκεψεις ειναι οτι καθοδηγουνται πολυ πιο ευκολα απο τις επαναστασεις :p

Προφανως οι δικες σου (αμυγδαλες) ειναι μια χαρα... και οι δικες μου να μην ειμαστε αχαριστοι... οποτε οτι και να πει κανεις παει αχρηστο.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ σε ότι έγραψες. Το θέμα είναι ότι άντε και πήγε το αγγούρι στις αμυγδαλές μου. Κάνω επανάσταση ζητώντας τι; Σκοτώνω όποιον βρεθεί μπροστά μου και καίω όλες τις τράπεζες της Αττικής ζητώντας τι; Να φύγουν όλοι; Να πάρουν μαζί και τα μνημόνιά τους; Και ποιοι να έρθουν; Και τι πολιτική να έχουμε την επόμενη μέρα; Υπάρχει όραμα κάπου στο μυαλό κάποιου; Αν δηλαδή αύριο καεί το σύμπαν, μεθαύριο θα έρθει το λευκό περιστέρι της ανάπτυξης;

Link to comment
Share on other sites

Για ονομα του Αλλαχ και του Βουδα και ολων των αγιων... δεν θα σου πω εγω τι θα ζητησεις! Εγω ξερω τι θα ζητησω εγω... (μαλλον :hehe:)

Περα απο τα προφανη, φανταζομαι, (να σου ξανασυνδεσουν το νερο και το ρευμα και να σου δωσουν ενα πιατο φαι) η αποψη μου (και ευχομαι να μην την ζησω) ειναι οτι σε τετοιες φασεις, απλα ζητας κρεμαλα για τους υπαιτιους.

Ο υπαιτιος την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο οριζεται ως "αυτος που θα βρεθει απεναντι σου", οχι ο Ακης, ουτε πολυ περισσοτερο ο Παγκαλος... Αυτος λογικα θα ειναι σε κανα ελικοπτερο.

Με βαση την ιστορια... αυτα τα πραγματα που λες θα τα ζητησει εκ μερους σου αυτος που θα "αναδειχθει" ηγετης της επαναστασης. Απλα ελπιζεις να ειναι ο Τσε και οχι ο... Τσι(πρας) :p

Το πως/ποιος θα αναδειχθει μαλλον εξαρταται απο το ποσο εμαθες απο τα παθηματα σου και αν θα αφησεις τον Τσιπρα (και οχι τον Τσε) να μιλησει εκ μερους σου ή να παρει το τιμονι ωστε να καταληξεις παλι εκει που ξεκινησες.

Υπαρχουν πιστευω αμετρητοι τροποι να ξαναχτισεις μια κοινωνια, με αμετρητα pet shop με λευκα περιστερια... Με πολιτικΗ (και χωρις πολιτικους) ή χωρις ή με ενδιαμεση κατασταση.

Ζητα να ξαναλειτουργησει η ... Πνυκα στην τελικη, αμα εισαι αναποφασιστος. Ιντερνετ εχουμε, η Πνυκα ειναι 1 κλικ μακρια σου... ;)

Link to comment
Share on other sites

Φοβόμαστε μη γίνουμε Βουλγαρία;

Στην Βουλγαρία έχουν τουλάχιστο αυτογνωσία , όταν δεν μπορούν , φεύγουν - Παραιτείται σύσσωμη η κυβέρνηση της Βουλγαρίας μετά τις διαδηλώσεις - Ειδήσεις - Κόσμος - in.gr

Ενώ εδώ τους φτύνεις και νομίζουν ότι βρέχει...

Διόρθωση - κάνουν ότι νομίζουν ότι βρέχει.

Link to comment
Share on other sites

Από τον "Τύπο της Κυριακής"

Στην Ελλάδα της κρίσης 2.500 βιογραφικά στη Sirina για ρόλους σε τσόντες λόγω ανεργίας

Από 1000€ έως 4000€ οι αμοιβές ανάλογα τον Πρωταγωνιστή

Φοιτήτριες, οικογενειάρχες, δημόσιοι υπάλληλοι στις περισσότερες περιπτώσεις

Το 90% των αιτήσεων από Έλληνες

Σε χιλιάδες ανέρχονται τα βιογραφικά ανέργων δημοσίων υπαλλήλων, φοιτητριών και οικογενειαρχών στα γραφεία παραγωγών αισθησιακών dvd μετά το ξέσπασμα της κρίσης στοιβάζονται.

Οι αιτήσεις μάλιστα που έχουν δεχτεί τον τελευταίο μόνο χρόνο, όπως αποκαλύπτουν, ανέρχονται σε 2.500, με τους ενδιαφερόμενους να παραθέτουν την προσωπική τους ιστορία και να εξηγούν τη μεγάλη ανάγκη που έχουν για χρήματα.

“Το 80%-90% των περίπου 2.000 βιογραφικών που έχει δεχθεί η εταιρεία μας είναι από Έλληνες και Ελληνίδες”αναφέρει εκπρόσωπος της Sirina, επισημαίνοντας ότι μέχρι το 2010 τα πρωτεία είχαν αλλοδαποί, ωστόσο τους τελευταίους μήνες αυτό έχει αλλάξει.

Οι αμοιβές των πρωταγωνιστών μιας αισθησιακής ταινίας, όπως αναφέρει ο “Τύπος της Κυριακής”,ξεκινούν από 1.000 ευρώ για κάθε σκηνή και μπορεί να φθάσουν στις 3.000-4.000 ευρώ όταν ο πρωταγωνιστής είναι γνωστός.Οι παραγωγοί σημειώνουν ότι η επιλογή είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση,καθώς μετά την προφορική συνέντευξη,στην οποία υποβάλλονται οι ενδιαφερόμενοι, με θέμα κυρίως τη σεξουαλική τους ζωή, στη συνέχεια γίνεται έλεγχος στα ανατομικά τους χαρακτηριστικά. Όσοι περάσουν από τις συνεντεύξεις, υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις για να αποδειχθεί ότι είναι απόλυτα υγιείς.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι πλέον δεν στρέφονται σε αυτή τη λύση άνθρωποι που αναζητούν πρόσκαιρη δόξα και εύκολο χρήμα,αλλά απελπισμένοι συμπολίτες μας που έχουν απόλυτη ανάγκη για χρήματα, άνεργοι και απολυμένοι την ώρα που τα ροζ κυκλώματα καραδοκούν.

Link to comment
Share on other sites

Έκανε φτερά η εισφορά αλληλεγγύης

"Ούτε ένα ευρώ δεν έχει πάει στον ΟΑΕΔ από την «Ειδική εισφορά αλληλεγγύης για την καταπολέμηση της ανεργίας» που πληρώνουν εδώ και δύο χρόνια οι φορολογούμενοι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» που επικαλείται σχετικές ανεπίσημες εκθέσεις του οργανισμού."

Link to comment
Share on other sites

Τεράστια πορεία, ασυγκίνητη όμως πάλι η κυβέρνηση | αρθρογραφια , αρθρογραφοι , γιωργος δελαστικ | ethnos.gr

Μια εκδοχή της αναζήτησης αυτής είναι το ενδεχόμενο μαζικής εξέγερσης, βίαιης ή μη - πράγμα που συμβαίνει πολύ σπάνια. Συνηθέστερο είναι το φαινόμενο -ιδίως στις κοινωνίες που εξαθλιώνονται λόγω της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά δεν υφίστανται προϋποθέσεις εξέγερσης- της υφέρπουσας αποδοχής από ευρύτατα τμήματα της κοινωνίας ή και από την πλειοψηφία κοινωνικών στρωμάτων, της βίας. Στην αρχή οι λαοί αυταπατώνται ότι αποδέχονται τη βία εναντίον αυτών που μισούν από οποιονδήποτε και αν προέρχεται. Στη συνέχεια διαπιστώνουν ότι, επειδή η άσκηση βίας εναντίον των ισχυρών είναι πολύ δύσκολη υπόθεση σε μια χώρα που δεν βρίσκεται σε προεπαναστατική μορφή, η βία αναδύεται από όλους τους πόρους και εκδηλώνεται πρωτίστως και σχεδόν αποκλειστικά στους κόλπους των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων, αφήνοντας ανέγγιχτους και αδιάφορους τους κυβερνώντες.
Link to comment
Share on other sites

Το παιχνίδι του γερμανικού χρυσού

Το γερμανικό κράτος μοιάζει πλέον με ένα υποβρύχιο που συγκεντρώνει προμήθειες για να είναι σε θέση να καταδυθεί ανά πάσα στιγμή και να αποφύγει την ενδεχόμενη θαλασσοταραχή μιας νέας κατάρρευσης του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Σημαίνουν μήπως όλα αυτά ότι το Βερολίνο έχει πληροφορίες που αγνοούν οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες ή πρόκειται απλώς για την παραδοσιακή γερμανική προνοητικότητα, που φροντίζει τα πάντα ακόμη και αν δεν υπάρχει ορατός κίνδυνος στον ορίζοντα;

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα μπορούσαμε να πιστέψουμε με άνεση το δεύτερο. Το πρόβλημα είναι ότι σε ένα οικονομικό σύστημα, το οποίο επηρεάζεται όλο και περισσότερο από ψυχολογικούς παράγοντες, δηλαδή στη λεγόμενη «εμπιστοσύνη» των αγορών, η προνοητικότητα της Γερμανίας μπορεί να μετατραπεί σε αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Εάν δηλαδή η απόσυρση των αποθεμάτων χρυσού εκληφθεί, όπως είναι φυσικό να συμβεί, σαν άρση της εμπιστοσύνης στην αμερικανική κεντρική τράπεζα οι συνέπειες μπορεί αν είναι δραματικές για ολόκληρο τον πλανήτη.

Το να προετοιμάζεσαι για την καταστροφή είναι καλό. Το να το μάθουν όμως και άλλοι μπορεί να φέρει την καταστροφή.

Link to comment
Share on other sites

Έκανε φτερά η εισφορά αλληλεγγύης

"Ούτε ένα ευρώ δεν έχει πάει στον ΟΑΕΔ από την «Ειδική εισφορά αλληλεγγύης για την καταπολέμηση της ανεργίας» που πληρώνουν εδώ και δύο χρόνια οι φορολογούμενοι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» που επικαλείται σχετικές ανεπίσημες εκθέσεις του οργανισμού."

Γιατί περιμένατε κάτι διαφορετικό; Αυτή η εισφορά προς ΟΑΕΔ έχει γίνει ήδη μισθοί και συντάξεις...

Link to comment
Share on other sites

Γιατί περιμένατε κάτι διαφορετικό; Αυτή η εισφορά προς ΟΑΕΔ έχει γίνει ήδη μισθοί και συντάξεις...

Δεν χρειαζόταν να το αναφέρεις, εννοείται ότι όλα πάνε για μισθούς και συντάξεις. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που βλέπει έστω και σπάνια τηλεόραση και δεν το έχει εμπεδώσει ακόμα

Link to comment
Share on other sites

Και τώρα που το κράτος είναι κατεστραμμένο, που δεν έχει τίποτα να σου δώσει γιατί κι αυτό το λίγο που θα σου δώσει, θα το κόψει αύριο από το σχολείο του παιδιού σου, τί ακριβώς πας να διεκδικήσεις;

Αλλαγή πολιτικής πας να διεκδικήσεις. Το κράτος δεν καταστράφηκε από εμένα και από εσένα, καταστράφηκε από τους κυβερνώντες. Δεν έμεινε χωρίς λεφτά γιατί τα έδωσε στον λαό, αλλά γιατί τα έδωσε στις τράπεζες! Δεν στέρεψε γιατί ο παππούς χρωστάει στο κράτος 500 ευρώ, αλλά γιατί δεν πήρε χρήμα από εκεί που μπορούσε, από εκεί που έπρεπε! (Βλέπε δημοσιευματα για Σκουριές, βλέπε δικαιώματα ραδιοεπικοινωνιών του MEGA, βλέπε και στο τέλος την μεγάλη διαφορά φορολόγησης εταιρειών-πολιτών..)

Για μένα, ότι έγραψε υ τύπισσα (ή είπε ο ταξιτζής, δεν ξέρω τι ισχύει) μεταφράζεται σε ότι είπε κάποιος στα σχόλια από κάτω. "Σκάσε και κολύμπα", δείξε υποταγή και μην διαμαρτύρεσαι..

Ε ΟΧΙ.

Link to comment
Share on other sites

Δεν χρειαζόταν να το αναφέρεις, εννοείται ότι όλα πάνε για μισθούς και συντάξεις. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που βλέπει έστω και σπάνια τηλεόραση και δεν το έχει εμπεδώσει ακόμα

θα προτιμούσα οι φόροι κλπ όμως που πληρώνουμε να πηγαίναν και σε τίποτα σοβαρό όπως μηχανογράφηση του δημοσίου τομέα, δρόμους κλπ κλπ και όχι σε 750Κ δ.υ. (+ αυτούς στις ΔΕΚΟ κλπ) και 3-4Μ συνταξιούχους αφού λέτε ότι πάνε όλα σε μισθούς κ συντάξεις...

Άρα; Συρρίκνωση χτες...

Το κράτος δεν καταστράφηκε από εμένα και από εσένα, καταστράφηκε από τους κυβερνώντες.

Διαφωνώ μόνο εδώ...Έχεις ευθύνη αγαπητέ φίλε (αν ψήφιζες ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ βέβαια)... Αυτοί που τους έβαζαν (με πρώτο εμένα) στην εξουσία έχουν ευθύνη...

Έγινε επεξεργασία από tavliban
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.