Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Έχω μάτια και βλέπω: Telegraph:Αν η χρεοκοπία δεν κανονισθεί από την βουλή, θα γίνει στους δρόμους με αιματηρές συνέπειες..

Η τρόικα θα πάρει κάθε πένα από την Ελλάδα προτού να “πέσει κάτω”...

Εάν η χρεοκοπία δεν θεσπισθεί τελικά από το Κοινοβούλιο, θα γίνει στους δρόμους με αιματηρές συνέπειες.

Link to comment
Share on other sites

Οι τσαμπουκάδες, αυτοί είμαστε. Οι ανάγωγοι φασίστες. Προκύπτει ένα ερώτημα: τί τσαμπουκά θα έπρεπε να κάνουμε όσοι αντιμετωπίζουμε προβλήματα καθημερινώς λόγω τέτοιας ποιότητας "απεργών", και που δεν στεκόμαστε εμπόδιο σε κανέναν;

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=OpT9cMMCzPo&feature=share]"Ντροπή σας γαιδούρες" - Δημαρχείο Τρικκαίων 8-11-12 - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Χαλαρά με το βιντεάκι στην αστυνομία και μήνυση στον τυπά. Όσα δίκια και αν έχει περί συνελεύσεως δεν έχει κανένα δικαίωμα να συμπεριφέρεται λες και είναι το σπίτι του χτυπώντας στα έπιπλα, και προσβάλλοντας οποιονδήποτε βλέπει μπροστά του. Προσωπικά αν ήμουν προϊστάμενος του θα τον έστελνα στον ΟΑΕΔ για το επίδομα.

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά ντροπή! Σε δήμο και να δουλεύεις;

Κάτι που είπε φίλος μου και είναι όντως σωστό, πολλοί από αυτούς βολεύτηκαν στη θεσούλα αφού έταξαν ψήφους σε πολιτικάντηδες. Στην επαρχία ειδικά γίνεται χαμός. Τουλάχιστον στα δικά μας χωριά, γύρω γύρω, οι περισσότεροι έτσι μπήκαν. Κάθε φορά δε που τους χρειαστήκαμε και προσωπικά και σαν κοινότητα του χωριού, μηδαμινό ενδιαφέρον. :confused:

Link to comment
Share on other sites

Ζήτω ο συνδικαλισμός!

Οι "απεργοί" και υπερασπιστές - τέως και νυν- των δικαιωμάτων των εργαζομένων, βλέπε Πολυζωγόπουλους, Παναγόπουλους, Φωτόπουλους, έχουν περάσει από αυτήν "ΘΕΣΗ". Και όλοι σε -ούλοι ρε παιδιά...Το έχει η κοινή καταγωγή καταγωγή τους φαίνεται το να βάζουν ΠΑΝΩ από όλα ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!

Δυστυχώς για κάτι τέτοιους αφορίζεται όλο το δημόσιο.

Όταν πειραχτεί ένα απόβλητο σαν κι' αυτόν ξεσπάει μεεεέγα σκάνδαλο, η κοινωνία αμολάει τα πρόβατα με τα σακίδια και τις μολότοφ γιατί βράζουν τα στήθια τους από οργή και αγανάκτηση βρε παιδί μου, βγαίνουν τα ΜΑΤ, βγαίνουν τα κανάλια, βγαίνει και η Ζυγούλη Σταρ Ελλάς κτλ κτλ. Έχουμε τζερτζελέ γενικά...

Αυτοί που πέφτουν από τις ταράτσες όμως αποτελούν απλώς έναν.....τραγικό αριθμό.

Ζήτω ο συνδικαλισμός,

ζήτω το δίκιο του εργάτη (όσο προστατεύτει την τσέπη του πρόεδρου του),

ζήτω η Ελληνική αριστερά(και δεν εννοώ ΚΕΕ-Σϋριζα, ο νοών...νοείτω)

Link to comment
Share on other sites

Επειδή και εγώ έχω κουραστεί να λέω τα ίδια και τα ίδια, και υποθέτω και εσείς να διαβάζετε τα ίδια, ορίστε πρώτα τι είναι Λαϊκισμός και Δημαγωγία να δούμε αν συμφωνείτε μεταξύ σας πρώτα πρώτα, πείτε μου και εμένα κατα την γνώμη σας τι θα έπρεπε να κάνει η (αξιωματική) αντιπολίτευση γιατί μάλλον ο καθένας σας έχει μια διαφορετική ιδέα για αυτό, πείτε μου και ποιοι είναι οι σωστοί στόχοι, πείτε και τι ψηφίσατε αν θέλετε, όχι μόνο για να δω εσείς που είδατε αυτές τις αρετές που δεν βλέπετε στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και γιατί ο αντίλογος πρέπει να έχει τουλάχιστον 2 σημεία αναφοράς και τόσους μήνες έχει μόνο ένα, και τα ξαναλέμε μετά...

Μετάφραση:

Γράψτε τις θέσεις σας, όχι για να βρούμε μια μέση γραμμή και να πάμε παρακάτω αλλά για να σταθώ στα ένα δυο ημι-λανθασμένα από τα 10 επιχειρήματα (που σίγουρα θα υπάρχουν) ώστε να ανταπαντήσω επειδή μου θίξανε την αγαπημένη μου ομάδα πολιτικών.

Όπως είπε και ο yanni, ουδεμία υποχρέωση έχει κάποιος να δημοσιεύσει το σκεπτικό του όταν ο συνομιλητής του αποσκοπεί να τον αποδοκιμάσει. Κατά τα άλλα, απορώ γιατί επιμένεις από μόνος σου να λες τα ίδια και τα ίδια. Αν ο σύριζα έχει τόσες αρετές όσες διατυμπανίζεις εδώ και μήνες (που δεν έχει κανένα άλλο κόμμα), τότε είναι θέμα χρόνου να το αντιληφθεί κάποιος. Ως τότε, επέτρεψέ μου να περιοριστώ στον σκεπτικισμό μου και να παραμείνω στην εκτίμηση ότι πρόκειται για μια αντιδραστική ομάδα που έγινε μόδα χάρη στους πρώην συνδικαλιστές του πασοκ.

Link to comment
Share on other sites

Σχετικο-ασχετο με το θεμα μας αλλά πετυχημενο :hehe:

Ο Αδάμ και η Εύα ήταν με βεβαιότητα Έλληνες:

Βρακί δεν είχαν, το μήλο το έτρωγαν στη μέση, τους είχαν ζώσει τα φίδια και πίστευαν ότι είναι στον Παράδεισο!

Link to comment
Share on other sites

just leave it here..

‘Poorest president’ donates 90% of his salary | The Lookout - Yahoo! News

Aυτός είναι ο πιό φτωχός και πιο έντιμος πρόεδρος χώρας στον πλανήτη!

Ο κύριος που βλέπετε στην φωτογραφία με το φτηνό ζακετάκι είναι ο Χοσέ Μουχίκα, πρόεδρος της Ουρουγουάης και πρώην αντάρτης των Τουπα-μάρος στα χρόνια της δικτατορίας!

Ο κ. Μουχίκα οδηγεί ένα παλιό Volkswagen, αξίας μόλις, 1.945δολαρίων και αποτελεί τη μοναδική «πολυτέλεια» που έχει επιτρέψει στον εαυτό του.

Ο 77χρονος πολιτικός, που δεν έχει τραπεζικό λογαριασμό αλλά ούτε και χρέη, απέκτησε πριν από λίγες ημέρες ακόμα έναν τίτλο τιμής, αυτόν του πιο φτωχού προέδρου στον κόσμο!

Το παρατσούκλι βγήκε μετά την αποκάλυψη ότι εάν και ο μηνιαίος μισθός του είναι 12.500 δολάρια εκείνος κρατάει μόνον 1.250 δολάρια για τα έξοδά του και το υπόλοιπο ποσό, το 90%, το επιστρέφει στο κράτος προκείμενου να ενισχυθούν τα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας.

Όπως ο ίδιος είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «El Mundo», με τα 1.250 δολάρια το μήνα μπορεί να τα βγάλει πέρα. Και μπορεί γιατί οι περισσότεροι κάτοικοι της Ουρουγουάης ζουν με πολύ λιγότερα.

post-3128-1416076787,1445_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.