Dolly Σεπτέμβριος 10, 2012 #11401 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 Μα δεν είπα πως δεν διασκέδασα, αλλά δεν έχει την ζωή που έχουν άλλα αστικά κέντρα Ισως να μην το έθεσα σωστά, και ίσως να μην την βρήκα και όλη In a sense. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Σεπτέμβριος 10, 2012 #11402 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 καθιστε εδω μωρε,που να τρεχετε..σε λιγο θα έχουμε ντολαρς και θα ειμαστε παραδεισος...ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟΡΡΗΤΑ έγγραφα του Stratfor και του wikiLeaks για την σύνδεση Ελλάδας με το δολάριο - Ποιος ο ρόλος του Γιώργου Παπανδρέου;AegeanTimes.GR | 10/9/2012 | : : Stratfor wikiLeaks - ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 10, 2012 #11403 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 Ούτε στην Ρωσία είναι, και ακόμα ψάχνω να δω ΠΟΥ είναι, και ΠΟΥ έχει δουλέψει.Πουθενά δεν είναι, γιατί ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ιδιαιτέρως ανασταλτικός.Έχει δουλέψει όμως από την μια άκρη της γης έως την άλλη, σε όλα τα δυτικά κράτη!Αλλά και στις χειρότερες στιγμές του στην σοβιετική ένωση οι άνθρωποι περνάγανε καλύτερα από ότι εμείς τώρα.Ο κομουνισμός δεν συγκρίνετε απ ουδέν με τον καπιταλισμό στη μάξιμουμ ποιότητα ζωής , αλλά κερδίζει με διαφορά στη μίνιμουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 10, 2012 #11404 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 Όσον αφορά τα εισοδήματα των καλλιτεχνών που είδαμε στον πίνακα πιο πάνω, μπορείτε βλέποντας κι αυτά να γελάσετε ελεύθερα. Είναι και βαθιά πολιτικοποιημένοι πολίτες!Να δικαστούν για εθνική μειοδοσία όσοι μας πήγαν στο Μνημόνιο « Aixmi.grhttp://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=27594Ωστόσο για να είμαστε αμερόληπτοι παραθέτω επακριβώς το σχόλιο ενός γνωστού:Αυτά δεν είναι δηλωμένα εισοδήματα από συναυλίες... ή μόνο από συναυλίες... αυτά είναι κυρίως ''καθαρά εισοδήματα'' από την ετήσια καταβολή πνευματικών δικαιωμάτων (ραδιόφωνα, τηλεόραση, οποιαδήποτε πηγή ή φορέας αναπαράγει δημόσια μουσική), τα οποία εισοδήματα δεν μπορούν να μην δηλωθούν, αφού η αρμόδια αρχή -ΑΕΠΙ- πριν καταβάλει στον εκάστοτε καλλιτέχνη τις αμοιβές που του αναλογούν (ανάλογα με τα airplays), παρακρατεί το νόμιμο φόρο για το κράτος. Άρα ο κάθε δημιουργός στην φορολογική του εκκαθάριση για το εισόδημα, μπορεί να δηλώσει ως μοναδικά εισοδήματα αυτά. Τώρα σε ότι αφορά το συναυλιακό κομμάτι, όλοι γνωρίζουν εδώ και χρόνια ποια είναι η κατάσταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Σεπτέμβριος 10, 2012 #11405 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 Δηλαδή "παράνομες" αποταμιεύσεις κάνει μόνο ο ελεύθερος επαγγελματίας; :...:Ασφαλώς και όχι. Διάβασε όμως ξανά όσα λέει η είδηση για προσδιορισμό εισοδημάτων από περιουσιακά στοιχεία(ίσχυε) και ύψος καταθέσεων με αντικειμενικά κριτήρια και θα καταλάβεις.Σκέψου ακόμα γιατί τα σπίτια και τα αυτοκίνητα έχουν τεκμαρτό εισόδημα, τη στιγμή που η διασταύρωση μεταβολών περιουσιακών στοιχείων με δηλώσεις(αυτοματοποιημένα κιόλας αν το θέλουν) καλύπτει τα πάντα και θα καταλάβεις ακόμα καλύτερα.δεν είχα δει ότι με έκανες mention...Γιατί βάζεις και εμένα στο παιχνίδι; ένα μεγάλο μηδενικό από λεφτά έχω στον λογαριασμό μου και στο στρώμα μου...Δεν έχω κάτι να σώσω λοιπόν. Εγώ πιστεύω όπως έχω πει ότι άεργοι, άχρηστοι, τιποτένιοι δημ. υπάλληλοι πρέπει να δουν την πόρτα της εξόδου, όπως την βλέπουν οι ιδιωτικοί, δηλαδή να έχουμε τα ίδια εργατικά δικαιώματα πρώτον και δεύτερον πιστεύω ότι πρέπει να μικρύνει το κράτος.Για το άνοιγμα των λογαριασμών δεν είμαι υπέρ για τον λόγο ότι υπάρχει κάτι που λέγεται ιδιωτικό απόρρητο. Δεν θέλω δηλαδή να σκαλίζουν τα προσωπικά μου στοιχεία στον λογαριασμό μου.Από την άλλη όμως πιστεύω ότι πρέπει να ανοίξουν για να βρεθούν οι κλέφτες, απατεώνες. δημόσιοι υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και ιδ. υπάλληλοι...όταν εννοούμε όλοι εννοούμε οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολοι...Δεν σε έκανα mention έχοντας κάτι προσωπικό απέναντί σου. Απλά είσαι ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύουν ότι η απαλλαγή από τους περιττούς δημοσίους υπαλλήλους θα απαλλάξει από φόρους τους ιδιωτικούς.Όπως βλέπεις το κράτος στρέφεται με λύσσα απέναντί σε όποιον έχει-ακόμα-χρήμα. Και όσο προστίθενται άνεργοι- λόγω της διάλυσης της καταναλωτικής δύναμης 1.000.000 έμμισθων του κράτους(από τα 3.722.000 των εργαζομένων)-τόσα περισσότερα θα παίρνει από αυτούς που έχουν.Για το θέμα της φορολογίας, εκτός των όσων γράφω στο πρώτο quote, πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρχει απόρρητο απέναντι στο κράτος, όπως δεν υπάρχει απόρρητο για τις εισηγμένες.[MENTION=2502]Galioni[/MENTION]Να'ταν μόνο το "επίδομα αλληλεγγύης" στη Βίσση. Το "φόρο αυνανισμού" από τα κορόιδα που της στρώνουν κήπους στο κέντρο που τραγουδάει πού το βάζεις;Εύτυχως η κρίση θα διδάξει στους Έλληνες πόσο πολύτιμο είναι το χρήμα για να επιστρέφεται πίσω τόσο εύκολα σε αυτούς που το δίνουν με το σταγονόμετρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 10, 2012 #11406 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 η κρίση θα διδάξει στους Έλληνες πόσο πολύτιμο είναι το χρήμα για να επιστρέφεται πίσω τόσο εύκολα σε αυτούς που το δίνουν με το σταγονόμετρο;pr0per.γιατί ως τώρα δε φαίνεται κάτι σχετικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Σεπτέμβριος 10, 2012 #11407 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 Meanwhile in bouzoukia.... Δηλαδή πληρώνω στη Βίσση επίδομα αλληλεγγύης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 10, 2012 #11408 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 In the mind of Harry Klynn: ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΣΑΣΤΕ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Σεπτέμβριος 11, 2012 #11409 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 έβλεπα ειδήσεις χτες στην ΝΕΤ, και είδα τρία πράγματα που χρήζουν σχολιασμού 1. Εντυπωσιάστηκα από τον Κασιδιάρη και την ευγλωττία που διαθέτει. Δεν είναι παράξενο λοιπόν γιατί η ΧΑ έχει οπαδούς και ψηφοφόρους. Επίσης η Σταη κακώς τον αντιμετώπιζε με ειρωνεία και χλευασμό. Στους Έλληνες εμείς υποστηρίζουμε αυτόν που χλευάζετε. Μόνο καλό στην δημοσιότητα της ΧΑ κάνει. 2. Βγαίνει μετά ο υπουργός υγείας, του οποίου το υπουργείο ανακοίνωσε ένα χρονοδιάγραμμα πληρωμής των φαρμακοποιών, μόνο βέβαια εάν σταματήσουν την άρση της πίστωσης προς τα ταμεία (απεργία δεν κάνουν). Πετάει λοιπόν την ΘΕΙΚΗ ατάκα... "ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ". Εγώ και ο πατέρας μου (φαρμακοποίος ο father) ξεσκιστήκαμε στα γέλια.. Ασφαλιστικά ταμεία όπως της ΔΕΗ και του ΟΤΕ του χρωστάνε 1 χρόνο και βάλε. Το ΙΚΑ του χρωστάει τα περσινά (6+ μήνες), το ΕΟΠΠΥ του χρωστάει από τον Μάιο. Και λέει αυτό το πράγμα; Μόνο γελοίο μπορούσε να μας ακουστεί. Σας το λέω να το ξέρετε οι Φαρμακευτικοί σύλλογοι θα συνεχίσουν κινητοποιήσεις εκτός εάν πάρουν τα χρωστούμενα (και καλά θα κάνουν). 3. Βγαίνει μετά το ρεπορτάζ για την παιδεία. Βγαίνει λοιπόν ένας συνδικαληστής καθηγητής (?) και εκστομίζει το εξής (με περίσσιο θράσος). "Στο 23ωρο θα μας βρουν αντιμέτωπους". Δηλαδή τους λένε τώρα ότι αντί για 20ώρο θα δουλεύουν 23 ώρες και αυτοί θα αντιδράσουν... και ξεκινάω το παραλήρημα...Ρε αλήτες, παίρνετε οι καθηγητές ΠΟΛΛΑ λεφτά για το 20ώρο που δουλεύεται και δεν θα δεχτείτε να δουλέψετε 3 ώρες παραπάνω την εβδομάδα;;;; 40 έπρεπε να δουλεύετε 9-5 ώστε ο γονιός που δουλεύει να μην ανησυχεί για το παιδί του που θα γυρίσει στις 2 στο σπίτι. Επίσης η χρονιά έπρεπε να τελειώνει αρχές Αυγούστου γιατί το καλοκαίρι όταν κάθεστε είναι ωραία...Και όταν κάνουν απεργία ουσιαστικά σου λένε πάρε το παιδί σου και κάντο ότι θες... Κρίμα για μερικούς καθηγητές που πραγματικά τιμάν το επάγγελμά τους και έχουν αυτά τα ανθυποκείμενα που κανονικά θα έπρεπε να είναι ΠΡΟΤΥΠΑ της κοινωνίας..και μετά μου λέτε να τους λυπηθώ... Κάντε απεργία λοιπόν...Όσους μήνες θέλετε...τόσους να μην πληρωθείτε κιόλας... ουφ τα είπα και ξέσκασα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Σεπτέμβριος 11, 2012 #11410 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Δε μπορεί , πλάκα θα κάνουν - Εφηύραν και φόρο για τα πτυχία ! | toxwni.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 11, 2012 #11411 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Μαιμου ειδηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 11, 2012 #11412 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 .Ρε αλήτες, Άμα δεν ξέρεις ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ. Ξέρεις πόσα θα μπορούσα να φαντασιωθώ εγώ για τον πατέρα σου ότι π.χ. πούλαγε μια γάζα σε νοσοκομείο για 1000€ ή πόσα τσέπωνε για να προωθεί συγκεκριμένα φάρμακα ή πόσα τσέπωνε με κομπίνες από τα ασφαλιστικά ταμεία? Κράτα τους χαρακτηρισμούς για την οικογένειά σου λοιπόν και δεν ξέρεις πως είναι να γυρνάς σπίτι και να πρέπει να ετοιμάσεις το αυριανό μάθημα, να διορθώσεις διαγωνίσματα ή κάθε χρόνο να προσαρμόζεις βιβλία σημειώσεων στις αλλαγές της ύλης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 11, 2012 #11413 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Δε ξέρω τι καθηγητές έχεις στο μυαλό σου αλλά αυτούς που είχα σε γυμνασιολύκειο, η παράδοση που κάνανε είναι να βάζουν ένα μαθητή να διαβάζει το παρακάτω και μετά να μας ρωτάνε αν έχουμε απορίες. Στην καλύτερη, μια αντιγραφή στον πίνακα από ένα χαρτί και τέλος. Και η καλύτερη ατάκα; "Αν δεν καταλάβατε, θα σας τα πουν και στο φροντιστήριο, μην αγχώνεστε".Υπάρχουν καθηγητές και καθηγητές και σαφώς δεν μπορείς να τους ομαδοποιήσεις όλους, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει ενεργή αξιολόγηση με γενικές εξετάσεις σε κάθε τάξη (πχ Γιατί κύριε Χ, 10 από τα παιδιά σας γράψανε κάτω από 10 στις εξετάσεις; Φάε μια μείωση μισθού να ισιώσεις) κανείς δεν μπορεί να φωνάζει για τίποτα. Ούτε για τους καλούς, ούτε για τους κακούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Σεπτέμβριος 11, 2012 #11414 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 [MENTION=188]yanni[/MENTION] Απλά δεν μπορώ να κάνω αρκετά like σε αυτό.[MENTION=22080]tavliban[/MENTION], μας το έχεις ξαναπεί ότι ο πατέρας σου είναι φαρμακοποιός. Μπορείς όμως να συνειδητοποιήσεις μερικά πράγματα?1)Όσο σωστό και δίκαιο θεωρείς εσύ την απεργία του πατέρα σου, τόσο την θεωρεί και ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ άλλος.2)Αν ήθελά να "στην βγω από δεξιά" θα έλεγα: "Μπλα μπλα μπλα, τόσες μίζες παίρνουν από φαρμακευτικές εταιρείες, τόσα άχρηστα καραχρεώνουν το δημόσιο, έχουν κλειστό επάγγελμα, δεν εφημερευουν όταν με βολευει(!), οι απεργίες τους μπορεί να κοστίσουν ανθρώπινες ζωές.3) Όπως ο πατέρας σου είναι φαρμακοποιός, κάποιου άλλου είναι καθηγητής σε σχολείο. Οι 20, ή 23 ή 35 ή whatever ώρες δεν είναι ΠΟΤΕ τόσες. Όπως σωστά είπε ο Yanni δεν έχεις ιδέα τι διάβασμα χρειάζεται για το μάθημα της επόμενης μέρας, ή πόσος χρόνος χρειάζεται για να διορθωθούν γραπτά και ασκήσεις, ή τι άγχος περνάνε αυτοί οι άνθρωποι, τι καταστάσεις βλέπουν μέσα από τους μαθητές τους, και τι ζόρια τραβάνε.4) Ο δικός μου πατέρας λοιπόν, καθηγητής, τίμιος και τελειομανής, έπαθε έμφραγμα πριν 5 χρόνια όταν ζορίστικε στην δουλειά του, και τολμάς εσύ να μιλάς έτσι για τους καθηγητές? (καλά είναι πλέον ο άνθρωπος btw).5) Πολύ μίσος ρε φίλε, πολύς θυμός για τον συνάνθρωπο σου. Το σχέδιο τους έχει πετύχει, κάθε κοινωνικό-επαγγελματική ομάδα, μισεί την άλλη, Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Σεπτέμβριος 11, 2012 #11415 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 (edited) Άμα δεν ξέρεις ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ. Ξέρεις πόσα θα μπορούσα να φαντασιωθώ εγώ για τον πατέρα σου ότι π.χ. πούλαγε μια γάζα σε νοσοκομείο για 1000€ ή πόσα τσέπωνε για να προωθεί συγκεκριμένα φάρμακα ή πόσα τσέπωνε με κομπίνες από τα ασφαλιστικά ταμεία? Κράτα τους χαρακτηρισμούς για την οικογένειά σου λοιπόν και δεν ξέρεις πως είναι να γυρνάς σπίτι και να πρέπει να ετοιμάσεις το αυριανό μάθημα, να διορθώσεις διαγωνίσματα ή κάθε χρόνο να προσαρμόζεις βιβλία σημειώσεων στις αλλαγές της ύλης.δεν μιλάω για όλους...πρώτον...Υπάρχουν περιπτώσεις καθηγητών όπως λέω ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ...Δυστυχώς οι εμπειρία μου με τους καθηγητές είναι ΚΑΚΗ ως ΚΑΚΙΣΤΗ...Έχω αναφέρει αλήτες που ρωτάγανε αν κάναμε μάθημα στο φροντιστήριο και έλεγαν ε εδώ δεν θα κάνουμε τίποτα τότε παρά επανάληψη του φροντιστηρίου.Δεύτερον...Θα μπορούσαν να αυξήσουν την σχολική χρονιά μέχρι αρχές Αυγούστου ώστε αφού είσαι καθηγητής (?), να μπορείς με άνεση να κάνεις πιο άνετα την ύλη στον μαθητή. Άρα θα κάνεις λιγότερη ύλη καθημερινά, άρα θα προετοιμάζεσαι πιο άνετα για το μάθημα της επόμενης μέρας. Αυτό το σκέφτηκες ή όχι;Σκέφτηκες ποτέ ότι κάποιοι γονείς δουλεύουν και οι δύο και το παιδί μετά το μεσημέρι δεν ξέρουν ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, και αναγκάζονται και δίνουν 600ευρό μαύρα σε μια Αλβανίδα, Ελληνίδα, whatevah να τους προσέχουν το παιδί;Σκέφτηκες ποτέ ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ τα φροντιστήρια να είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ;; Ε; Γιατί να υπάρχουν αν εσύ και οι υπόλοιποι καθηγητές κάνετε την δουλειά σας με επιτυχία;Νομίζεις ότι θέλουν οι γονείς να το στέλνουν φροντιστήριο;Έχεις δίκιο για την έκφραση μου και δεν αρμόζει και αν προσωπικά σε προσέβαλα (που σε προσέβαλα) με συγχωρείς...Αλλά δεν μασάω τα λόγια μου...Κάποιοι καθηγητές χαλάνε την πιάτσα...και το ξέρεις καλύτερα από εμένα... Σ'αρέσει δεν σ'αρέσει...[MENTION=188]yanni[/MENTION] Απλά δεν μπορώ να κάνω αρκετά like σε αυτό.[MENTION=22080]tavliban[/MENTION], μας το έχεις ξαναπεί ότι ο πατέρας σου είναι φαρμακοποιός. Μπορείς όμως να συνειδητοποιήσεις μερικά πράγματα?1)Όσο σωστό και δίκαιο θεωρείς εσύ την απεργία του πατέρα σου, τόσο την θεωρεί και ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ άλλος.2)Αν ήθελά να "στην βγω από δεξιά" θα έλεγα: "Μπλα μπλα μπλα, τόσες μίζες παίρνουν από φαρμακευτικές εταιρείες, τόσα άχρηστα καραχρεώνουν το δημόσιο, έχουν κλειστό επάγγελμα, δεν εφημερευουν όταν με βολευει(!), οι απεργίες τους μπορεί να κοστίσουν ανθρώπινες ζωές.3) Όπως ο πατέρας σου είναι φαρμακοποιός, κάποιου άλλου είναι καθηγητής σε σχολείο. Οι 20, ή 23 ή 35 ή whatever ώρες δεν είναι ΠΟΤΕ τόσες. Όπως σωστά είπε ο Yanni δεν έχεις ιδέα τι διάβασμα χρειάζεται για το μάθημα της επόμενης μέρας, ή πόσος χρόνος χρειάζεται για να διορθωθούν γραπτά και ασκήσεις, ή τι άγχος περνάνε αυτοί οι άνθρωποι, τι καταστάσεις βλέπουν μέσα από τους μαθητές τους, και τι ζόρια τραβάνε.Δεν τους μισώ ρε συ όλους, μην με παρεξηγείτε δηλαδή...έχω και παραδείγματα καθηγητών που το τιμούσαν το επάγγελμα...μην τα ισοπεδώνουμε...επειδή είμαι αθυρόστομος έχεις καταλάβει (κακός) ότι μισώ ΟΛΟΥΣ τους Δ.Υ.. Όχι δεν ισχύει...Δεν ξέρετε τι είναι να είναι κάποιος χρεωμένος πολλά χιλιάρικα σε τράπεζες και να έχει γραφτεί σε τειρεσίες και ********, και να παθαίνει καρδιακό΄επειδή τον κυνηγάει η εφορία και οι τράπεζες..(btw είναι καλά και ο δικός μου πατέρας, να είναι καλά και ο δικός σου να μας ζήσουν...φτου φτου μη συμβεί ξανά τπτ).Με λίγα λόγια...ΠΙΣΤΕΥΩ ότι ΑΝ το κράτος μίκρυνε ή άεργα ανθυποκείμενα του Δ.Τ. αντικαθίστανται από άτομα με όρεξη για δουλειά θα ήμασταν πολύ καλύτερα... Δυστυχώς το απόστυμα που έχουν ΑΥΤΟΙ δημιουργήσει είναι τόσο μεγάλο που μόνο αν τους απειλήσεις με απόλυση θα σοβαρευτούν...Δεν πρόκειται να σοβαρευτούν...edit: προφανώς και εννοώ αυτό που λέει ο [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 11, 2012 από tavliban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 11, 2012 #11416 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 ...δεν ξέρεις πως είναι να γυρνάς σπίτι και να πρέπει να ετοιμάσεις το αυριανό μάθημα, να διορθώσεις διαγωνίσματα ή κάθε χρόνο να προσαρμόζεις βιβλία σημειώσεων στις αλλαγές της ύλης...Αυτή την άποψη την έχουν όλοι οι καθηγητές που έχω γνωρίσει και δεν έχουν άδικο. Είναι όμως κουτό κι εγωιστικό να πιστεύουν ότι είναι οι μόνοι που παίρνουν δουλειά στο σπίτι. Εγώ δουλεύω 45-48 ώρες την εβδομάδα και παίρνω ΚΑΙ δουλειά στο σπίτι, διαβάζω, μαθαίνω καινούρια πράγματα, μπαίνω με remote ακόμα και στις 15νθήμερες διακοπές μου (ναι δεν κάνω 2 μήνες) να δω και να απαντήσω σε emails ή να διορθώσω κάτι που τρέχει 24/7 και δε μπορεί να περιμένει πότε θα γυρίσω. Στο δε 9ωρο που εργάζομαι κάνω ένα διάλειμμα για φαγητό και όχι 4-5 την ημέρα κάθε 40 λεπτά...Αφήστε λοιπόν τις δικαιολογίες στην άκρη γιατί δεν είστε οι μόνοι που κάνετε δουλειά πέραν του ωραρίου σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Σεπτέμβριος 11, 2012 #11417 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 πχ Γιατί κύριε Χ, 10 από τα παιδιά σας γράψανε κάτω από 10 στις εξετάσεις; Φάε μια μείωση μισθού να ισιώσειςΓιατί οι 5 πετούσαν χαρτάκια μεταξύ τους, οι 3 κοιμόντουσαν όρθιοι στο μάθημα, και οι άλλοι 2 λύνανε ασκήσεις φυσικής για το φροντιστήριο. κανείς δεν μπορεί να φωνάζει για τίποτα. Ούτε για τους καλούς, ούτε για τους κακούς.Ακριβώς, υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες, δεν μπορείς έτσι απλά να τσουβαλιάζεις ανθρώπους.Άλλο Γυμνάσιο άλλο Λύκειο.Άλλο μαθήματα πανελλαδικών, άλλα μαθήματα ενδοσχολικά.Άλλο καθηγητής, άλλο καθηγήτρια.Άλλο νέος, άλλο μεγάλος στο επαγγελμα.Άλλο δημόσιο σχολείο στα Βόρεια Προάστια, άλλο στα Δυτικά.Άλλο να έχεις τάξη με 15 Έλληνες, άλλο να έχεις τάξη με 30 άτομα, από τα οποία τα 20 να μην ξέρουν καλά καλά την γλώσσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 11, 2012 #11418 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 (edited) Δε ξέρω τι καθηγητές έχεις στο μυαλό σου αλλά αυτούς που είχα σε γυμνασιολύκειο, η παράδοση που κάνανε είναι να βάζουν ένα μαθητή να διαβάζει το παρακάτω και μετά να μας ρωτάνε αν έχουμε απορίες. Στην καλύτερη, μια αντιγραφή στον πίνακα από ένα χαρτί και τέλος. Και η καλύτερη ατάκα; "Αν δεν καταλάβατε, θα σας τα πουν και στο φροντιστήριο, μην αγχώνεστε".Υπάρχουν καθηγητές και καθηγητές και σαφώς δεν μπορείς να τους ομαδοποιήσεις όλους, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει ενεργή αξιολόγηση με γενικές εξετάσεις σε κάθε τάξη (πχ Γιατί κύριε Χ, 10 από τα παιδιά σας γράψανε κάτω από 10 στις εξετάσεις; Φάε μια μείωση μισθού να ισιώσεις) κανείς δεν μπορεί να φωνάζει για τίποτα. Ούτε για τους καλούς, ούτε για τους κακούς.Υπάρχουν και χειρότεροι από αυτούς που αναφέρεις. Οπότε ας κάνουμε όλους τους καθηγητές δημοσίους υπαλλήλους με την κακή έννοια; Ακόμα και αυτούς που δουλεύουν σωστά, μεθοδικά και με αγάπη για αυτό που κάνουν; Το thread του Τσάκωνα για τον τεχνικό δικαιολογεί να πούμε αλήτες και απατεωνίσκους όλους τους τεχνικούς; Ή μήπως δεν φρικάρουμε ολίγον όταν μια εγκατάσταση anivirus (run.....next...next.....yes.....next...next....reboot....έτοιμο) ακούμε ότι χρεώνεται 40 και 50 ευρώ; Για τους φαρμακοποιούς που έχουν και καβατζωμένο το επάγγελμα, για γιατρούς, πόσα μπορούμε να πούμε; Είναι όλοι αλήτες; Όχι ψέματα αυτοί που θα δεχτούν να δουλεύουν επιπλέον ώρες επιπλέον μήνες για λιγότερα λεφτά είναι σωστοί.Μετά τους κακούς Δ/Υ που πρέπει να απολυθούν όλοι, πάμε στους αλήτες καθηγητές και έπεται συνέχεια. Αν θέλεις να δικαιολογήσεις εν μέρη τέτοιους χαρακτηρισμούς και απόψεις δικαίωμά σου...........Δεν το συνεχίζω. Με κάλυψε πλήρως ο [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] αλλά όταν λέμε πλήρως εννοώ 100%. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 11, 2012 από Wizard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Σεπτέμβριος 11, 2012 #11419 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Αυτή την άποψη την έχουν όλοι οι καθηγητές που έχω γνωρίσει και δεν έχουν άδικο. Είναι όμως κουτό κι εγωιστικό να πιστεύουν ότι είναι οι μόνοι που παίρνουν δουλειά στο σπίτι. Εγώ δουλεύω 45-48 ώρες την εβδομάδα και παίρνω ΚΑΙ δουλειά στο σπίτι, διαβάζω, μαθαίνω καινούρια πράγματα, μπαίνω με remote ακόμα και στις 15νθήμερες διακοπές μου (ναι δεν κάνω 2 μήνες) να δω και να απαντήσω σε emails ή να διορθώσω κάτι που τρέχει 24/7 και δε μπορεί να περιμένει πότε θα γυρίσω. Στο δε 9ωρο που εργάζομαι κάνω ένα διάλειμμα για φαγητό και όχι 4-5 την ημέρα κάθε 40 λεπτά...Αφήστε λοιπόν τις δικαιολογίες στην άκρη γιατί δεν είστε οι μόνοι που κάνετε δουλειά πέραν του ωραρίου σας.Ολοι νομιζω δουλευουν παραπανω. Απλα ειναι λιγο τυχη αν θα καταληξεις εκει που θα το εκτιμουν.Εγω η μονη στιγμη που ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μου τηλεφωνησει ενας πελατης ειναι η στιγμη που τον εχω μπροστα μου. (Εννοειται πως δεν παιζουν απαντησεις τυπου "Δεν ξερω/Δεν μπορω/Δεν γινεται", εννοειται πως το τηλεφωνο μου απαγορευεται να κλεισει, εννοειται πως εχω γραψει δικογραφο στην παραλια, εννοειται πως διαβαζω καθημερινα σαν να περασα χτες στο πανεπιστημιο)ΥΓ: Ζωα σαν τον τεχνικο που αναφερει ο yanni αργα η γρηγορα σβηνουν. Και σβηνουν ΑΣΧΗΜΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Σεπτέμβριος 11, 2012 #11420 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 (edited) ^^ [MENTION=188]yanni[/MENTION] εντάξει φίλε...αν και δεν απάντησες σε αυτά που αναφέρω ως απάντηση και θα ήθελα την γνώμη σου...ίσως η λύση να βρίσκεται κάπου στην μέση... Γιατί οι 5 πετούσαν χαρτάκια μεταξύ τους, οι 3 κοιμόντουσαν όρθιοι στο μάθημα, και οι άλλοι 2 λύνανε ασκήσεις φυσικής για το φροντιστήριο. Sorry εδώ αυτό που αναφέρεις είναι υπό την ευθύνη του καθηγητή...καλά θα κάνει να τα στρώσει να διαβάζουν και να ενημερώσει ΕΓΚΑΙΡΑ τους γονείς...Άμα δεν μπορεί να τα πειθαρχήσει ε τότε δεν κάνει... Επίσης δεν θα έπρεπε οι δύο να λύνουν ασκήσεις για το φροντιστήριο γιατί δεν θα έπρεπε να πηγαίνουν φροντιστήριο... Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 11, 2012 από Wizard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts