Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Παρτε κοσμε.

Μια χαρα παγκοσμιο πολεμο εχουμε και ασχολουμαστε με το ποιος θα μας ραψει τις καλτσες ...

Καλοι γερμανοι κακοι ελληνες και φρυδια.

Oligarchy, ένα ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου - NEWS247

Link to comment
Share on other sites

Διαβάστε πολύ προσεκτικά:

Κέρδος

υπήρξαν 425 συμμετοχές .... οι 5 καλύτερες προτάσεις

Ενδιαφέρον. Μας δείχνει μια εικόνα του τι πιστεύουν οι κριτές του διαγωνισμού πάντως ή για να είμαι ποιο σωστός τι κλίμα επιθυμούν οι ίδιοι για τα δικά τους συμφέροντα ή τα συμφέροντα των εργοδοτών/συναδέρφων/χορηγών τους να καλλιεργήσουν, όχι για το ποιες είναι πραγματικά οι καλύτερες προτάσεις. Τα 100€ στον 11χρονο είναι δείγμα του ότι για αυτούς είναι μέρος παιχνιδιού ο εν λόγω διαγωνισμός, όσο σημαντικός και αν είναι, στην δημιουργία εντυπώσεων.

Η υποκρισία και ο χλευασμός μπορεί να αξιοποιηθεί ως εργαλείο/όπλο στην ζούγκλα των αγορών για να αποσπάσεις οικονομικά οφέλη και να ωθήσεις τον άλλον, του οποίου τα λεφτά έχεις βάλει στο μάτι, να πάρει την λάθος απόφαση.

Link to comment
Share on other sites

Στο ΣτΕ προσέφυγαν οι δύο πρώτοι ομολογιούχοι κατά του PSI

Στο ΣτΕ προσέφυγαν οι δύο πρώτοι ομολογιούχοι κατά του PSI

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατατέθηκε σήμερα η πρώτη προσφυγή (αίτηση ακύρωσης) δύο ομολογιούχων του ελληνικού Δημοσίου, με την οποία ζητούν να κριθεί η συνταγματικότητα και η νομιμότητα των κυβερνητικών πράξεων, με τις οποίες υλοποιήθηκε το PSI και για τους Έλληνες ομολογιούχους, οι οποίοι δεν συμμετείχαν εθελοντικά σε αυτό.

Ειδκότερα, οι ομολογιούχοι επισημαίνουν ότι παραβιάζονται διατάξεις του Πρώτου Πρόσθετου Πρωτόκολλου της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) που προστατεύουν την περιουσία και του άρθροθ 4 του Συντάγματος, που καθιερώνουν την αρχή της ισότητας.

Link to comment
Share on other sites

Ένα ενδιαφέρον ανάγνωσμα.. (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμφωνώ/διαφωνώ ή ότι γνωρίζω το θέμα καλά)

Ξεκαθαρίζοντας τον Εκλογικό Νόμο: η Τελευταία Ευκαιρία της Δημοκρατίας! « Ιστολόγιο Σταμάτη Καββαδία

Link to comment
Share on other sites

Έτσι είναι Myralis...

Ο εκλογικός νόμος (και γενικά το πολιτικό σύστημα όπως είναι) μου θυμίζει μια ατάκα του Osho που είχα διαβάσει... Αν θυμάμαι καλά έλεγε ότι "στην κοινωνία είμαστε στις αντίθετες πλευρές του ίδιου πλοίου" (κάπως έτσι) και εννοούσε πως είτε ακολουθείς τους κανόνες είτε αντιστέκεσαι σε αυτούς είναι το ίδιο πράγμα, γιατί η αντίδραση σου περιστρέφεται γύρω από τους ίδιους κανόνες... Επομένως δεν σου δίνουν επιλογή, νομίζεις ότι έχεις επιλογή αλλά στην ουσία ότι και να διαλέξεις το αποτέλεσμα εξυπηρετεί τον λόγο για τον οποίο φτιάχτηκαν οι κανόνες αυτοί...

Ιστορικά τουλάχιστον, οι μεγάλες και δραστικές αλλαγές ερχόντουσαν πάντα μέσα από επαναστάσεις και κυρίως βία... Τώρα ακόμα προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε το θέμα και να το λύσουμε ήρεμα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι (αν και αυτοί δεν έχουν πρόβλημα να ανοίγουν τα ρουθούνια τα δικά μας), το οποίο το θεωρώ υγιές και πολιτισμένο, αλλά το πρόβλημα όμως είναι ότι μόνο η πλευρά μας το βλέπει έτσι... Ας είναι και έτσι όμως, η συνειδητοποίηση είναι το πρώτο βήμα που οδηγεί στην παραδοχή και τελικά την αντίδραση...

Θυμάμαι επίσης που είχα δει μια συνέντευξη του Παττακού, ο οποίος όπως και να έχει είχε τουλάχιστον το θάρρος να τα πει έξω από τα δόντια την "αλήθεια του", ενώ αυτοί φοβούνται και κρύβονται, είναι μουλωχτοί και υπόγειοι... τον ρώτησαν λοιπόν τι θα γινόταν αν ο κόσμος αντιστεκόταν τις πρώτες μέρες που έγινε το πραξικόπημα...? Και εκείνος απάντησε "μακελειό"... Το ίδιο μακελειό θα προκαλέσουν και αυτοί αν προσπαθήσουμε να τους αντισταθούμε, γιατί ουσιαστικά το είναι ίδιο πράγμα με την χούντα και το μόνο που αλλάζει είναι η περιγραφή και τα συστατικά στην συσκευασία, κατά τ' άλλα το σκεύασμα είναι το ίδιο αηδιαστικό και εμετικό...

Περίπου άσχετο, αλλά μιας και τον έπιασα στο στόμα μου, στην ίδια συνέντευξη ο Παττακός είχε πει εσείς οι δημοσιογράφοι φταίτε που έγινε το πραξικόπημα, εννοώντας ότι τα μμε της εποχής ζητούσαν και κραύγαζαν μια τέτοια λύση... Τα μμε από τότε που κατασκευάστηκαν κατευθύνουν και εξυπηρετούν τέτοιους σκοπούς... Όπως λέω και σ' όλους τους φίλους και γνωστούς, κλείστε το ρημάδι το χαζοκούτι να ξεθολώσετε... όταν έχεις μυωπία φοράς γυαλιά οράσεως και όχι ηλίου για να βλέπεις ακόμα λιγότερο... Τα τελευταία 100 χρόνια κάνουν κουμάντο οι φιλοχρήματοι και προδότες εκδότες, τότε με εφημερίδες και τώρα με το χαζοκούτι... Καθοδηγούν τον κόσμο σαν τα πρόβατα... Πόσοι έχουν πλέον ξεκάθαρη και σταθερή άποψη όπως και επίγνωση της πραγματικότητας...?

Link to comment
Share on other sites

Δεξι Χ-Trem(i) Hmmmm Seems Legit...

Έχει αναπαραχθεί πολύ ως είδηση για να είναι εντελώς για τα μπάζα (αν και το copy paste στο internet είναι ο κανόνας)

Αντισυμβατικές Ειδήσεις Έσβησε τα επίμαχα άρθρα ο Ίων Στεριώτης!-Πολιτική

google copy

Σε ακόμη μεγαλύτερο Δημόσιο Χρέος οδηγεί η σημερινή Οικονομική Πολιτική Αναγκαία πλέον η άμεση απόλυση , 200.000 Συμβασιούχων

σημερινή σελίδα

Προτεραιότητα στους Καταναλωτές, τους Επαγγελματίες και τις Επιχειρήσεις και όχι στις Τράπεζες

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε σήμερα είναι να πιστέψουμε ότι ο Καμμένος είναι πεντακάθαρος πατριώτης. Δεν λέω να μην τον ψηφίσουμε και εγώ τον έχω στα υπόψιν, αλλά να πιστέψουμε ότι είναι ένας πατριώτης ανεξάρτητος Έλληνας που αποφάσισε να σώσει την Ελλάδα μπαίνοντας στην πολιτική εχτές. Και το κάνουμε αυτό το λάθος. Ψηφίζουμε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και "παντρευόμαστε" την ψήφο μας. Με το που ρίχνουμε την ψήφο υπάρχει κίνδυνος να αρχίσουμε μόνοι μας να προπαγανδίζουμε αυτή μας την επιλογή στο μυαλό, να βάλουμε παρωπίδες με δική μας επιλογή!!!!

Έγινε επεξεργασία από yanni
Link to comment
Share on other sites

Κανείς τους δεν το κάνει για σώσει/βοηθήσει τη χώρα. Είναι ένα προσοδοφόρο επάγγελμα, έτσι το βλέπουν καταρχήν όλοι τους. Τώρα αν τύχει και κάνουν και τίποτε "καλό" θα έχουν να το λένε και στα παιδιά τους. Και ο Καμένος και ο κάθε Καμένος εκμεταλεύεται μια κατάσταση που ευννοεί τους φωνακλάδες και τους δήθεν αντάρτες. Το ίδιο έκανε και ο Καρατζαφύρερ πριν μερικά χρόνια. Μόνο αν έχουμε πολλούς τέτοιους ίσως αλλαξεί κάτι. Μήπως πάμε όλοι μαζί προς μια μεριά και στρίψει το καράβι. Μακάρι να βγει και να συνεχίσει να φωνάζει και μαζί μ'αυτόν να φωνάξουν και άλλοι μικροί (Μπακογιάννη εξαιρούσης), που επίσης μακάρι να βγουν.

Link to comment
Share on other sites

Rothchild+Καμμενος???

Χ ασαλιωτο και ο Πανος απο τα αποδυτηρια...... Αλλο κομμα εχουμε ή να ψηφισω Βαγγελαρα που τον εμπιστευτηκαν και 240.000 Ελληνες πριν κανα μηνα :hehe:

Ο Καζακης με ποιους κανει παρεα??

Link to comment
Share on other sites

Μα δεν με νοιαζουν οι "κορωνες" που πεταει το site. Ουτε με ενδιαφερουν οι αποψεις του κυρ-Ιωνα. Μπορει και να ΠΡΕΠΕΙ να απολυσουμε 790.000/800.000 δημοσιους υπαλληλους, μπορει και να σωθουμε σαν χωρα απλα αν φορολογηθει η εκκλησια.

Αλλα να σωθουμε απο ποιον?? Απο αυτους που φωναζει το αφεντικο του (και που πλεον υποψιαζεται μεχρι και η μανα μου) οτι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ την κριση???

Ελεος... Γελαει ο κοσμος.

Το μονο που με νοιαζει ειναι αν υπαρχει στο βιογραφικο του η λεξη "δουλεψα στους R"

Αν ναι... Χ ασαλιωτο....

Neeeeeeeeeeeeext!

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν το έχετε δει, είναι σοβαρό ντοκουμέντο με πολλά στοιχεία.

Δεν το έβρισκα στο scribd, οπότε και το ανέβασα.

Άμα ψάξετε όμως υπάρχει και σε βιβλιοθήκες πανεπιστημίων δωρεάν.

Ζημίαι των αρχαιοτήτων εκ του πολέμου και των στρατών Κατοχής 1946

7-4-2012+12-06-25+%CF%80%CE%BC.jpg

Το βιβλίο για το οποίο γίνεται πολύς λόγος τελευταία...

Πρόκειται για μια έκθεση-μελέτη 160 σελίδων του 1946 με τίτλο: «Ζημίαι των αρχαιοτήτων εκ του πολέμου και των στρατών Κατοχής», η οποία συντάχθηκε από τη Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Ιστορικών Μνημείων του τότε υπουργείου Θρησκευμάτων και Εθνικής Παιδείας, με εντολή του υπουργού Α. Παπαδήμου.

Από τα όσα αναφέρονται στην έκθεση, στη διάρκεια της Κατοχής σε 37 πόλεις και περιοχές της χώρας εκλάπησαν αρχαιότητες από τους Γερμανούς κατακτητές, ενώ την ίδια περίοδο Γερμανοί αρχαιολόγοι πραγματοποίησαν παράνομες ανασκαφές σε 17 περιοχές της Ελλάδος, απ’ όπου τα ευρήματα εστάλησαν στη Γερμανία.

Δεν είναι αμελητέα η συμπεριφορά των Ιταλών που ρήμαξαν ίσως και περισσότερο από τους Γερμανούς τα μουσεία. Από κοντά και οι Βούλγαροι που εκτός από τις αρχαιότητες, είχαν ιδιαίτερη αδυναμία σε βυζαντινά κειμήλια.

Εξοργίζουν τον αναγνώστη οι καταστροφές των αρχαιοτήτων από τους Βαρβάρους-Ούνους-Γερμανού ς, για λόγους διασκέδασης, αλλά και από μίσος κατά την αποχώρησή τους από την Ελλάδα.

Τέλος, οι φλογεροί Λατίνοι, άφησαν το στίγμα τους μέχρι και στην Ακρόπολη των Αθηνών: "Συχνά Ιταλοί στρατιωτικοί συνουσιάζοντο μετά γυναικών και ανδρών επί της Ακροπόλεως"..

Link to comment
Share on other sites

Μου θυμιζει ωρες ωρες το Χρεωκοπία Ελλάδας μυστικες συζητησεις

διακεκριμενων ονειροπολων προεστων και ασυμβιβαστων ατομων που περιμενουν επισημα

την εναρξη της επαναστασης:triniti:

Σα να μην εχουμε ουτε τωρα τα καταλληλα οπλα και περιμενουμε αβοηθητοι...

Για να δουμε στις εκλογες που ερχονται θα ναι ενα απατηλο σημειο αποφορτισης της

μαζεμενης ενεργειας απλά ή θα συνοδευεται απο καποιου ειδους πατριωτικο χαρακτηρα το...αποτελεσμα.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.