SLN Μάρτιος 5, 2012 #8701 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Φυσικα κατι τετοια θα τρελλαθουμε να τα βλεπουμε στις ειδησεις...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=J5fsDi6NRmk]#Occupons les Banques en soutien au peuple grec le 3 mars 2012[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάρτιος 5, 2012 #8702 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Στην Κίνα που αυτοκτονούν οι εργάτες, έχουν κομμουνισμό και όχι καπιταλισμό, ή έστω μια σύγχρονη μορφή του.Επειδή έτσι λένε? Αν είναι έτσι και εδώ έχουμε Σοσιαλισμό (ΠΑΣΟΚ), όπως σοσιαλισμό είχαμε και όποτε κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ. Α και δημοκρατία! ναι, έχουμε και και Δημοκρατία στην Ελλάδα, μην το ξεχνάμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 5, 2012 #8703 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Ο Κομμμουνισμός κατά την άποψή μου είναι σαν έναν γέρο ασθενή σε κόμμα που τον συντηρούν και δεν τον αφήνουν να πεθάνει εδώ και χρόνια.Καλύτερα να αρχίσουν να σκέφτονται μια άλλη αριστερά... ίσως προκύψει κάτι καλύτερο. Ο κομμουνισμός σάπισε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάρτιος 5, 2012 #8704 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Πλεον πιο πολυ δημοκρατια μπορεις να εχεις μεσα απο ενα ολιγαρχικο καθεστωςπαρα απο σοσιαλιστικο. Ο κομμουνισμος ειναι φασισμος και το αντιθετο.Αρκει μονο να κοιταξεις στο παρελθον,αλλα οι αριστεροι της σημερινης εποχης ειναιαυτοι που σου λενε την ιστορια οπως ακριβως την εγραψαν τα βιβλια του οεδβ...Πλεον εχουν ελλειψεις σοβαρες στον εγκεφαλο (ιστορικα εστω) και δε μπορει να γινει κατι γιαυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 5, 2012 #8705 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Διαδικτυακή πρωτοβουλία για υποψηφιότητα Παπανδρέου | πολιτικη | ethnos.grαν δεν είναι τρολλιασμα, είμαι έτοιμος να σκίσω τα ιμάτιά μου και να βγάλω το δίκανο από την ντουλάπα :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 5, 2012 #8706 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Διαδικτυακή πρωτοβουλία για υποψηφιότητα Παπανδρέου | πολιτικη | ethnos.grαν δεν είναι τρολλιασμα, είμαι έτοιμος να σκίσω τα ιμάτιά μου και να βγάλω το δίκανο από την ντουλάπα :triniti:Θα πρέπει να εύχεσαι να μην είναι τρολαρισμα και η κίνηση να επιτύχει τον σκοπό της Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάρτιος 5, 2012 #8707 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Λένε ότι οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα γίνουν στις 18 Μαρτίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 5, 2012 #8708 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Βάλανε και 2 ευρώ χαράτσι. Τρελό γέλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάρτιος 5, 2012 #8709 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Στο κοντρα τα λεει ο καρατζαφιουρι τα εσωπολιτικα μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάρτιος 5, 2012 #8710 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Πήραν κανεναν συγγενή/φίλο/γνωστό σας από τράπεζα για τα ομόλογα + PSI ? Έναν θείο μου στο χωριό του είπαν να αποδεχτεί το κούρεμα έτσι ώστε από τα 5000Ευρώ (που έδωσε το 2008) να πάρει μέσα σε 2 χρόνια 750Ε και άλλα ~1700 μέσα σε 30 χρόνια με 'προνομιακό' επιτόκιο. Ελπίζω να μην θυμηθεί ο θείος το όνομα εκείνου και κατέβει στην τράπεζα αυριο να τον βρεί, θα γελάσουν και οι τοίχοι. :hehe: (αν και δεν είναι για γέλια να σου τρώνε τις οικονομίες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάρτιος 5, 2012 #8711 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 ο Μπένυ είπε θα τους κουρέψει με το ζορι-εθελοντικά αν δεν θέλουν, ειδικά κάτι έλληνες(στα ΝΕΑ το διάβασα πριν λίγο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Μάρτιος 5, 2012 #8712 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 σκέφτεται κανείς να μπει χρηματιστήριο με την ανακοίνωση του psi;σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό να κάνω τη κίνηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 5, 2012 #8713 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 αυτά είναι. ούτε ιδιωτική περιουσία, ούτε λεφτά. Δοκιμάζουν τα όρια του κόσμου. Και ο κόσμος δεν αντιδράει. Συσσωρεύεται η οργή. Θέλω να δω τι θα γίνει μόλις αντιδράσουμε όμως. Που θα κρυφτούν όλοι τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 5, 2012 #8714 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 just don't Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάρτιος 6, 2012 #8715 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 ασχετο,αποτι ειδα στο φεησμπουκ ο ντοκτορ Αντωνιου εχει συστρατευθει με τον Καμενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 6, 2012 #8716 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 Δείτε το πρώτο βίντεο χαχαχαΓιαούρτια, χαρτιά, μούτζες, καρέκλες... http://olympia.gr/2012/03/05/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BF%CF%8D%CF%81%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%BD-%CE%B2%CE%AF%CE%BD/:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 6, 2012 #8717 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 Αν και δεν έχω κάποια ιδιαίτερη εκτίμηση στον κύριο, νομίζω ότι εδώ τα λέει πάρα πολύ σωστά.ΝΕΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Μάρτιος 6, 2012 #8718 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=xarOc5_WUQs]Νταλάρας στο Ίλιον "Το πουκάμισο το γιάουρτι" - YouTube[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=tqN46Ctjihk]ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΤΑΛΑΡΑ - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 6, 2012 #8719 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 Κι ένα οικονομικό άρθρο με απλά λόγια:Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ,ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ! « « www.nasostsaganelis.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Μάρτιος 6, 2012 #8720 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 Διαδικτυακή πρωτοβουλία για υποψηφιότητα Παπανδρέου | πολιτικη | ethnos.grαν δεν είναι τρολλιασμα, είμαι έτοιμος να σκίσω τα ιμάτιά μου και να βγάλω το δίκανο από την ντουλάπα :triniti:Απάτη με το κείμενο υπέρ του Γιώργου Παπανδρέου που ζητούσε υπογραφές για να παραμείνει στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ..απάτη ειναι, ειδοπίησαν τους χακεράδες στην ΔΗΕ.... το αστείο είναι, οτι υπάρχουν ακόμη, άνθρωποι να το πω,κοιμησμένοι να το πω, τελος παντων, που το υπέγραψαν 574 φορες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.