Pokemon640 Φεβρουάριος 13, 2012 #8101 Φεβρουάριος 13, 2012 να δούμε τι θα καταλάβει ο πατέρας μου που ήταν ΥΠΕΡ το να περάσει αυτό, μΠΑτΣΟΚ από τη κούνια είναι. :fist:
jiohkor3 Φεβρουάριος 13, 2012 #8102 Φεβρουάριος 13, 2012 Αστο η προηγουμενη γενια εξαπατηθηκαν οι μισοι βολευτηκαν οι αλλοι μισοι, ας μη μιλανε καν. Τωρα τι γινεται.
tavlamari Φεβρουάριος 13, 2012 #8103 Φεβρουάριος 13, 2012 Το θεμα ειναι εμεις τι μπορουμε να κανουμε γιατι περα απ την πλακα πολλοι απο τους γονεις μας ειναι κλειστομυαλοι μη πω τιποτα αλλο!Δεν θα μεινει τιποτα ορθιο η Αργεντινη ειναι κοντα δυστυχως.ΟΥΟΥΣΤ !!!
Daytime Dreamer Φεβρουάριος 13, 2012 #8104 Φεβρουάριος 13, 2012 Απο τη μια ειχα ολους τους συνεργατες απο την δουλεια να ποσταρουν FB ευχαριστα πραγματα και γενικα "περα βρεχει" ολα οκ ... και απο την αλλη ολοι οι Ελληνες contacts να ασχολουνται (μαζι και γω) με το σημερινο αισχος ...Μου φαινεται παντος (και το εννοω) πολυ περιεργο που δεν εχουν δημιουργηθει οργανωσεις αντιστασης, συμμοριες, κατι τελοσπαντων να πανε να τους βρουνε εναν εναν και να τους καθαρισουν.Κριμα για την Ελλαδα, πολυ κριμα ...
vgiozo Φεβρουάριος 13, 2012 #8105 Φεβρουάριος 13, 2012 Κι όμως, υπάρχουν αρκετοί των προηγούμενων γενεών που είναι της άποψης, "εδώ που φτάσαμε, και στα χρόνια που φτάσαμε, θα πρέπει να είμαστε εμείς που θα μπούμε στη πρώτη γραμμή, να υπερασπιστούμε και να προστατέψουμε τα παιδιά μας και την πατρίδα μας, έστω για στερνή φορά..."Ένας απ' αυτούς είναι και ο Γλέζος...μερικοί είναι ανάμεσά μας στις διαδηλώσεις...είναι και δικό μας καθήκον όμως, να μην τους αφήνουμε προθυμα να πάρουν τη θέση μας...
tavlamari Φεβρουάριος 13, 2012 #8106 Φεβρουάριος 13, 2012 Απο τη μια ειχα ολους τους συνεργατες απο την δουλεια να ποσταρουν FB ευχαριστα πραγματα και γενικα "περα βρεχει" ολα οκ ... και απο την αλλη ολοι οι Ελληνες contacts να ασχολουνται (μαζι και γω) με το σημερινο αισχος ...Μου φαινεται παντος (και το εννοω) πολυ περιεργο που δεν εχουν δημιουργηθει οργανωσεις αντιστασης, συμμοριες, κατι τελοσπαντων να πανε να τους βρουνε εναν εναν και να τους καθαρισουν.Κριμα για την Ελλαδα, πολυ κριμα ...Υπαρχουνε,αλλα με amstel απο μακρια δεν γινεται δουλεια..
l2phile Φεβρουάριος 13, 2012 #8107 Φεβρουάριος 13, 2012 DefenceNet - Η βρώμικη ψυχολογική επιχείρηση "Άδεια ράφια σούπερ μάρκετ" και "Συσσίτια αστέγων"DefenceNet - Π.Λαφαζάνης: "Ξένες μυστικές υπηρεσίες στα επεισόδια"!Όσο για τον Γλέζο... νομίζω και ο Γιωργάκης το έπαιζε αγωνιστής στις παρελάσεις, αλλά μετά από χρόνια είδαμε τι έκανε.
Snips Φεβρουάριος 13, 2012 #8108 Φεβρουάριος 13, 2012 Απο τη μια ειχα ολους τους συνεργατες απο την δουλεια να ποσταρουν FB ευχαριστα πραγματα και γενικα "περα βρεχει" ολα οκ ... και απο την αλλη ολοι οι Ελληνες contacts να ασχολουνται (μαζι και γω) με το σημερινο αισχος ...Μου φαινεται παντος (και το εννοω) πολυ περιεργο που δεν εχουν δημιουργηθει οργανωσεις αντιστασης, συμμοριες, κατι τελοσπαντων να πανε να τους βρουνε εναν εναν και να τους καθαρισουν.Κριμα για την Ελλαδα, πολυ κριμα ..."Ελληνες contacts", "κρίμα για την Ελλάδα." "Όου" που λένε και εδώ στο Λάντν! ε;Δεν γίνεται να οργανωθεί κανείς τώρα. Πρώτα θα φύγουν όσοι είναι να φύγουν, να μετρηθούμε όσοι μείνουμε πίσω για να δούμε τι θα γίνει.Δεν θέλω στεναχώριες από τους ξενιτεμένους.Όλα θα πάνε καλά εδώ πίσω στο ...χωριό.
milkou Φεβρουάριος 13, 2012 #8109 Φεβρουάριος 13, 2012 Αν δεν κάνω λάθος, το ευρώ (μνημόνιο) ή η δραχμή (πτώχευση) είναι ψευτοδίλημμα... Με την πολιτική που εφαρμόζεται εώς σήμερα και τα δυο είναι εξίσου καταστροφικά. Το θέμα είναι πως γίνεται να αλλάξει η πολιτική όταν γνωρίζεις ότι τα πρόσωπα που αντιπροτείνουν κάτι το διαφορετικό (και δεν μπορώ να γνωρίζω αν αυτό είναι εφαρμόσιμο ή ουτοπικό σαν την σωτηρία του μνημονίου) συμπεριφέρονται ως φύλαρχοι με τα κοπάδια τους.Σήμερα στην πορεία ένιωσα τελείως άδειος και μόνος, μαζί με άλλους βέβαια... Από την μία το οργανωμένο "κίνημα" που διατάσσεται να οπισθοχωρήσει για να μην μολυνθεί από τους "άλλους" και για να προστατεύσει την κοινοβουλευτική του δραστηριότητα (γεγονός που αποδεικνύει ότι είναι το μοναδικό πράγμα που το αφορά), από την άλλη οργανωμένα πιθήκια του χάους, προβοκάτορες ή αφελής, και στη μέση οι συνιστώσες και ένα πλήθος κόσμου ανικανο να διαχειριστεί την δυναμική του, λογικό χωρίς καθοδήγηση....
gio102004 Φεβρουάριος 13, 2012 #8110 Φεβρουάριος 13, 2012 Το τραγικο ειναι οτι αργουν οι εκλογες.μπορει να κερδισαν μια μαχη οι ξευτιλες αλλα οχι τον πολεμο.τωρα αρχιζει ο πολεμος, και μην ξεχνατε αδερφια αυτοι μας φοβονται περισσοτερο απο οτι εκεινοι μας φοβιζουν..
NoDsl Φεβρουάριος 13, 2012 #8111 Φεβρουάριος 13, 2012 DefenceNet - Aυτοί ... "άδουν" στο υπουργικό συμβούλιο και η Standard and Poor’s μας χρεοκοπεί νύχτα! ^^ Ορίστε βρε Θωμάδες. Σώσανε την Ελλάδα από τη χρεωκοπία.
greekfragma Φεβρουάριος 13, 2012 #8112 Φεβρουάριος 13, 2012 Ο Λαφαζάνης σε γενικές γραμμές χρειάζεται ψυχίατρο. Από την άλλη τα επικριτικά σας σχόλια για τον Γλέζο δε ξέρω πως να τα σχολιάσω ειδικά αν μου τον βάζετε δίπλα με τον Γιωργάκη τον αγωνιστή που κατέβηκε σε 1πορεία επι ΝΔ. ειλικρινά απογοητεύομαι να διαβάζω τέτοια.
milkou Φεβρουάριος 13, 2012 #8113 Φεβρουάριος 13, 2012 Όσο για τον Γλέζο... νομίζω και ο Γιωργάκης το έπαιζε αγωνιστής στις παρελάσεις, αλλά μετά από χρόνια είδαμε τι έκανε.Τί ακριβώς εννοείς; Μανώλης Γλέζος όχι Απόστολος Γκλέτσος, Εθνική Αντίσταση, αποκαθήλωση της ναζιστικής σημαίας,κλπ κλπ....;Μετα από λίγα χρόνια κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένας τιμημένος νεκρός, και μια ακόμα μεγάλη απώλεια...
l2phile Φεβρουάριος 13, 2012 #8114 Φεβρουάριος 13, 2012 Ohh my, πως μπερδεύτηκα έτσι;Καλά δεν τον έχουμε όλοι και τόσο ψηλά τον superstar.
dellman Φεβρουάριος 13, 2012 #8116 Φεβρουάριος 13, 2012 Ok έγινε λογική χρήση χημικών με το χιλιόμετρο....Πετάγαν κόσμο απο τα σκαλάκια της ¨Οθωνας .... ότι και να πω για χθες είναι λίγο
HotPeanut Φεβρουάριος 13, 2012 #8117 Φεβρουάριος 13, 2012 Πλάκα, πλάκα αλλά εγώ νομίζω ότι δεν θα γίνει τίποτα.Μια χαρά θα το περάσουν σήμερα.Kαι τον Ιούνιο θα ειν' ωραία με το μνημόνιο 3 παρέα.
DJD Φεβρουάριος 13, 2012 #8118 Φεβρουάριος 13, 2012 "Δεν θέλω στεναχώριες από τους ξενιτεμένους.Όλα θα πάνε καλά εδώ πίσω στο ...χωριό.Πώς ακριβώς το εννοείς αυτό; Γεια κάτσε γιατί πολύ χαλαρά την βλέπεις την δουλειά. Νομίζεις είναι εύκολο και να σηκωθείς να φύγεις; Νομίζεις είναι εύκολο να βλέπεις την οικογένεια σου 2 φορές (στην καλύτερη) τον χρόνο; Ή τους φίλους σου; Νομίζεις είναι εύκολο να βλέπεις τους γονείς σου να γερνάνε και να ταλαιπωρούνται μέσα από μια webcam ή να βλέπουν οι ίδιοι το εγγόνι τους μέσα από μια webcam; Μη λέμε ότι παπαριά μας κατέβει στο κεφάλι πρωί πρωί.
ea6gka Φεβρουάριος 13, 2012 #8119 Φεβρουάριος 13, 2012 Η αριστερα γιατι παραπληροφορει ασυστολα και νιπτουν τας χειρας τους? Χρεωκοπια δεν ειναι, σταση πληρωμων ειναι και επιπλεον δεν σημαινει οτι θα διαγραψουμε μονομιας (ακου εκει θα διαγραψουμε με το ετσι θελω LOL) τα χρεη και ξαφνικα δεν θα χρωσταμε σε κανενα. Σταση πληρωμων σημαινει οτι δεν πληρωνω ΤΩΡΑ, τα χρεη παραμενουν και ξοφλουνται αργοτερα. Παρα λαικιζουν ασυστολα...
narta Φεβρουάριος 13, 2012 #8120 Φεβρουάριος 13, 2012 Η αριστερα γιατι παραπληροφορει ασυστολα και νιπτουν τας χειρας τους? Χρεωκοπια δεν ειναι, σταση πληρωμων ειναι και επιπλεον δεν σημαινει οτι θα διαγραψουμε μονομιας (ακου εκει θα διαγραψουμε με το ετσι θελω LOL) τα χρεη και ξαφνικα δεν θα χρωσταμε σε κανενα. Σταση πληρωμων σημαινει οτι δεν πληρωνω ΤΩΡΑ, τα χρεη παραμενουν και ξοφλουνται αργοτερα. Παρα λαικιζουν ασυστολα...Η σταση πληρωμών γίνεται ωστε να επαναδιαπραγματευτει το ποσο αποληρωμης. Η ακριβης μετάφραση του default ειναι ξαναγυρναω στο μηδεν. Σταση πληρωμών = διαγράφω μονομερώς το χρεός και καλω σε διαπραγματευση τους πιστωτές ωστε να τους αποπληρώσω αυτα που θεωρώ ΕΓΩ δικαια και εφικτά να πληρωθουν. Θες να σου δώσω 20 cent στο 1 euro; ΟΧΙ; OK παρε μηδεν. Next.Εξ' ου και η ενταση για το αγλλικο δίκαιο. Πελον δεν ειναι ομόλογο αλλα δάνειο. Τελειως διαφορετικο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.