Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Μειώσεις μισθών έως και 40% απαιτεί η τρόικα - NEWS247

Αυτοί που σε πληρώνουν συμφωνούν να μην κατέβουν οι μισθοί. Και ήρθαν οι έξω από' δω να πουν όχι, θα τους δίνεται λιγότερα. omg.

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα ο Farage έχει τους λόγους του που μιλά έτσι , δεν θα τον έλεγα εθνικιστή όμως. Μιλά σε άλλα βίντεο για το πως το Ευρώ, καταστρατηγεί και διαστρεβλώνει τις δημοκρατίες σε όλα έθνη του Ευρώ , μιλά για την καταπάτηση θεσμών και υπέρβαση εξουσιών από τους χαρτογιακάδες της ''Ευρωπαικής Ολοκλήρωσης'' - τοποθέτηση φυτευτών πρωθυπουργών σε κράτη με υποτιθέμενη δημοκρατία - και εν πάσει περιπτώσει θα ήθελα πολύ έναν Έλληνα Ευρωβουλευτή να μιλά έτσι εκ μέρους της πατρίδα του. Και κατανοώ να μην μιλάνε οι Ευρωβουλευτές των 3 κομμάτων της Χούντας , αλλά οι άλλοι;

Link to comment
Share on other sites

Άγγλος είναι, αν είναι και εθνικιστής έχει δύο λόγους να μην χωνεύει την Ευρωπαϊκή ένωση.

ΑΛΛΑ εφόσον αυτά που λέει είναι αλήθειες και έχουν βάση τι σημασία έχει σε ποιον χώρο ανήκει; ίσα ίσα δεν έχει κανέναν λόγο να κρύψει τα αρνητικά του συστήματος και τους τα πετάει στα μούτρα. Αυτό που με ενοχλεί είναι η ψυχραιμία αυτών που τον ακούνε, αυτών που τα ακούνε. Ή είναι αναισθησία; Ο Γερμανός πάλι πετάχτηκε μόνο κι μόνο επειδή τον ενόχλησε ο όρος Γκαουλάιτερ. Αν του αλλάξεις το όνομα, αλλά του δώσει τις ίδιες αρμοδιότητες, όλα καλά και όλα ωραία. Τον παλούκωσε καλά μετά στην δευτερολογία του. Μιλάμε για παλούκωμα κανονικό.

Μου άρεσε πολύ και αυτό που είπε ότι ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση δημιουργήθηκε για να ενώσει τους λαούς, τους χωρίζει. Μου άρεσε και το παράδειγμα που έδωσε με το πως συμπεριφέρθηκε η δική του χώρα τον 19ο αιώνα. Γενικά ο άνθρωπος ξέρει να μιλάει με επιχειρήματα σε αντίθεση με πολλούς Έλληνες πολιτικούς που δεν ξέρουν καν να διαβάζουν.

Link to comment
Share on other sites

και από την στιγμή που είναι δεξιός για εμένα (προσωπική μου γνώμη προφανώς) τρώει Χ.

Το εξηγείς; Τί εννοείς για εσένα; Το κόμμα του ποιό είναι;

Δε γνωρίζω γι αυτό ρωτάω. Δε χρειάζεται να τον κάνουμε και θεό, αλλά θα μπορούσε και κανένας δικός μας να μιλήσει κάπως έτσι εκεί έξω. Και χωρίς να είναι εθνικιστής.

Εμένα πχ μου άρεσε σε αυτή τη συνέντευξη η Λιάνα.

[ame]

[/ame]
Link to comment
Share on other sites

Μ' άρεσει που του κοτσάρε κάποιος την ταμπέλα "δεξιός"

Ημαρτον αν σκεπτόμαστε έτσι...

Δεν είναι δεξιός, είναι εθνικιστής.

Καλό κακό δεν ξέρω, αλλά ξαναλέω ότι εδώ τον έχουν όπως έχουμε εμείς τον Καρατζαφύρερ όταν μιλάει για το ορθόδοξο γένος, το υγρό πυρ και τα χριστιανικά μάρμαρα του παρθενώνα.

Link to comment
Share on other sites

Λύκειο έχει βγάλει τουλάχιστον; :p

Εσύ πολύ μορφωμένος μου χεις γίνει φέτος και θα αρχίσω να κάνω ερωτήσεις.

Για αρχή πες μου την αρχή του Pauli (εφ'όσον είσαι ιστορικός της επιστήμης σύμφωνα με τα συμφραζόμενα).

:hehe::p

Link to comment
Share on other sites

Καθόμουν και αναρωτιόμουν τι θα γινόταν αν δεν μας πιάνανε.

Ποιος μας έπιασε? Μόνοι μας πήγαμε και τους είπαμε είμαστε κλέφτες και μπήκαμε στην νομισματική ένωση με πλαστά στοιχεία. βλ. Αλογοσκούφης και αυτό για να χτυπήσει το ΠΑΣΟΚ και να δικαιολογήσει την ανικανότητα του.

Το μεγάλο του κόλπο ήταν η καταραμένη απογραφή και από εκεί ξεκίνησαν όλα τα δεινά που τραβάμε σήμερα, για ένα πολύ συγκεκριμένο λόγο. Γιατί έδωσε λαβή στους εταίρους και στις αγορές να θεωρήσουν ότι μπήκαμε στην ΟΝΕ, ακόμη και στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση, με πλαστά οικονομικά στοιχεία.

Και εξηγούμαστε. Για να λασπώσει την κυβέρνηση Σημίτη, για να ακυρώσει το έργο της, για να την αμαυρώσει τις καλές σχέσεις που είχε καλλιεργήσει στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης, για να ξεφύγει από τις προεκλογικές υποσχέσεις που είχε δώσει ο Κ. Καραμανλής το 2004 και για να εμφανισθεί ο ίδιος ως ο μάγος της οικονομίας επαναφέροντάς την στο σωστό δρόμο του ελλείμματος κάτω του 3% σε χρόνο μηδέν, Ο Γ. Αλογοσκύφης σκέφτηκε το κόλπο της απογραφής. Είπε δηλαδή στους ευρωπαίους και τις αγορές ότι η κυβέρνηση Σημίτη έλεγε χοντρά ψέματα σε σχέση με το έλλειμμα, γιατί έκρυβε τις εξοπλιστικές δαπάνες. Και τις έκρυβε περνώντας στον προϋπολογισμό τα ποσά που δαπανούσε όταν παρελάμβανε το υλικό και όχι όταν έκανε την παραγγελία. Ετσι, ο ίδιος φόρτωσε εκείνο το σωτήριο έτος όλες τις εξοπλιστικές δαπάνες που περιελάμβανε το εξοπλιστικό πρόγραμμα του ΚΥΣΕΑ, έφτασε το έλλειμμα πάνω από το 7,5% και έβαλε τη χώρα στην επιτήρηση.

link

Link to comment
Share on other sites

Ποιος μας έπιασε? Μόνοι μας πήγαμε και τους είπαμε είμαστε κλέφτες και μπήκαμε στην νομισματική ένωση με πλαστά στοιχεία. βλ. Αλογοσκούφης και αυτό για να χτυπήσει το ΠΑΣΟΚ και να δικαιολογήσει την ανικανότητα του.

Δεν με νοιάζει αν είναι αριστερός κεντρώος δεξιός η ακόμα και βάζελος.

Αν όμως σε ένα κείμενο καταλογισμού ευθυνών εξαντλεί την κριτική του σε ένα μόνο κόμμα με αναγκάζει να του φορέσω ταμπέλα ακυρώνοντας τον

Link to comment
Share on other sites

Ποιος μας έπιασε? Μόνοι μας πήγαμε και τους είπαμε είμαστε κλέφτες και μπήκαμε στην νομισματική ένωση με πλαστά στοιχεία. βλ. Αλογοσκούφης και αυτό για να χτυπήσει το ΠΑΣΟΚ και να δικαιολογήσει την ανικανότητα του.

Ψηφοφόρος του Παπανδρέου ή του Παπακωνσταντίνου είσαι; :p

Το κακό με την ΝΔ είναι ότι μοίρασε παντού χρυσά κουτάλια και είπε

"ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ".

Το κακό με το ΠΑΣΟΚ είναι ότι διέλυσε την χώρα για να γίνουν κάποιοι λίγοι δισεκατομμυριούχοι και ο κόσμος ζητιάνοι.

Το κακό με τα άλλα κόμματα είναι ότι παίζουν τις ίδιες κασέτες 30 χρόνια και αντί να παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη λύση αλληλοβρίζονται για το ποιος θα γίνει το Νο3 κόμμα μιας και το Νο3 κόμμα ενδέχεται να συγκυβερνήσει. Για αυτό άλλωστε γεμίσαμε και προέδρους.

Το κακό με μας είναι ότι μας φταίει μόνο ο Αλογοσκούφης ή μόνο ο Παπακωνσταντίνου ή αποκλειστικά αυτοί οι δύο και κανένας άλλος ανάλογα με το χρώμα γυαλιών που συνεχίζουμε να φοράμε.

Link to comment
Share on other sites

Μήπως δεν καρφωθήκαμε μόνοι μας, αλλά τώρα θελήσανε να μας βάλουν χέρι; Ο Γιούνκερ το είχε πει ξεκάθαρα, πως δίνανε δάνεια στην Ελλάδα για να αγοράζει Γαλλικά και Γερμανικά προιόντα.:fist:

Link to comment
Share on other sites

Ντόρα : "Αν δεν σας αρέσει το σύστημα να πάτε στην Β. Κορέα " :hehe:

Ε ρε ξύλο που θέλουν όσοι την χειροκρότησαν..

Ξύλο και κρεμάλα στην Πλατεία του χωριού/πόλης όπου ήταν.

Link to comment
Share on other sites

Μέσα σε 2-3 μέρες αυτή τη βδομάδα. Τυχαίιιιιοοοοο. :nothing:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jjPR3jbsiTE]ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ; - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4xsyme375uc]Στ. Μαλέλης: Οι Έλληνες ήρθαν στην Ελλάδα το 1200 π.Χ. - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=h0Ru4O2YLYo]Προπαγάνδα "ανεξάρτητης Κρήτης" σε εκπομπή μαγειρικής! - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

CrazyAnt ασφαλώς και υπάρχει φοροδιαφυγή και απάτη στον ιδιωτικό τομέα καπιταλιστικών χωρών. Η διαφορά ...μπλοκ Zastava, Dacia, Yugo που έπρεπε να ανταγωνιστούς το λιγότερο τα Fiat. Δεν υποστηρίζω βέβαια και την άλλη άκρη που είναι ο καπιταλισμός. Υπάρχουν και μεικτά οικονομικά συστήματα με κοινωνικό κράτος από τη μία και με ελευθερία στην επίτευξη του κέρδους ως ένα ποσοστό από την άλλη :)

επειδη θα ξεφυγουμε , 3 πραγματακια

1. Δεν υπαρχουν πρωην,νυν και αηη Κομμουνιστικες χωρες

προσπαθεια οικοδομισης Σοσιαλισμου εκαναν , οποτε το μονο που μπορεις να πεοις ειναι , Σοσιαλιστικες χωρες (αλλωστε και η Ελλαδα μια τετοια δεν εειναι, κατα ΓΑΠ ?)

2. το ποσο καλα ή κακα δουλευε το μαγαζι στις Σοσιαλιστεικες χωρες , δεν ειναι το αντικειμενο συζητησης εδω , αλλα μην εισαι μηδενιστης.

σου θυμιζω πως οι ΕΣΣΔ εστειλες πρωτη ανθρωπο στο Φεγγαρι...

αλλου ηταν το προβλημα και οχι στην εξελιξη της τεχνολογιας , αλλα δεν θεω να επεκταθω περισσοτερο εδω

3. η διαφθοραστις παραπανω χωρες ηταν παραγωγο του εκφυλισμου του πολιτικου συστηματος, που εν τελει οδηγισε στηνν Περεστροικα και την παληνορθωση του καπιταλιστικου συστηματος στην Ρωσια.

Σε αντιθεση με τις Καπιταλιστικες χωρες (οσο πιο υπαναπτικτες ειναι,τοσο μεγαλυτερη η διαφθορα) , οπου η διαφθορα και ο χρηματισμος ειναι Δομικα στοιχεια του συστηματος

μην ανησυχεις,αυτο ακριβως κανουν,μονο πουχουν την κακη συνηθεια να παιρνουν μαζι και ..... 5αρες και 10αρες χρονια για ΦΠΑ...μεχρι και 33 χρονια ακουσα σε αλλη υποθεση για 600Κ χρεος ΦΠΑ)

9/10 φορες,οι λυσεις που ακολουθει το ελληνικο κρατος και η εφορια/ασφαλιστικα ταμεια ειναι επικινδυνες.

ποσες Ιντρακομ νομιζεις οπτι υπαρχουν στην Ελλαδα?Γιοατι μαλλον μιλαμε για αλλη χωρα και οχι την Ελλαδα

Οι μεγαλυτερες επιχειρησεις στην Ελλαδα ειναι πολυεθνικες,αρα ολα αυτα που περιγραφεις τοσο γλαφυρα πιο πανω,δεν εχουν και πολυ μεγαλη σημασια...

Σορρυ που θα σε στεναχωρησω,αλλα βιωσιμη επιχειρηματικοτητα,ανταγωνιστικη επιχειρηματικοτητα κτλ κτλ , δεν θα βρεθει ποτε,οσο αυτοι που αποφασιζουν για τις τυες αυτης της χωρας , δεν το θελουν

ειναι τοσο απλο και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως σας διαφευγει το γεγονος,πως εδω και 25 χρονια,συστηματικα,εχει αποδομηθει ολοκλιρη η παραγωγικη βαση στην Ελλαδα,απο Ασπροπυργο μεχρι το Βολο κ αι απο την Ναουσα μεχρι την Ξανθη

Καθόμουν και αναρωτιόμουν τι θα γινόταν αν δεν μας πιάνανε. Θα έβγαινε το ΠΑΣΟΚ θα έπαιρνε...στο χρέος.....Σχιζοφρένεια σου προκαλεί η κατάσταση αυτή :hang3:

Δεν μας "επιασαν"...

Τωρα αποφασισαν οτι η συγκυρια βοηθαει για να κανουν αυτο που παντα ηθελαν...

Στις ΗΠΑ ο εθνικιστής λέγεται πατριώτης και είναι προσόν. Εδώ θεωρείται βρισιά.

γιια αυτον ακριβως ον λογο ξεκινησαν τον πολεμο κατα της τρομκρατιας,τον πολεμο για τον εκδημοκρατισμο του ΙΡΑΚ,εχουν το Γκουανταναμο and the list goes on...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.