Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Τσάμπα οι πραγματογνώμονες πάνε κι έρχονται και τσάμπα οι laser και οι inkjet που χαλανε toner να τυπώνουν δικογραφίες.
χάθηκε να τα βάλουν σε δισκέτες 5,25; ένα εξωτερικό drive να συνδέσεις στο Amstra-pad φτάνει για να διαβάσει ο δικαστής την υπόθεση. :p
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά διάβασα κάτι σε ένα βιβλίο που μου έκανε εντύπωση.(το επισυνάπτω). Δηλαδή οι ..αγανακτισμένοι τόσο καιρό στο Σύνταγμα Τους ...''ξεμάτιαζαν'';!! :tomato:

post-21263-1416075757,8021_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Real.gr - Επικαιρότητα - Ξέσπασε κόντρα

Με τον τίτλο: «Τι φοβάται ο Γιώργος για τον Νίκο» η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» με εκτενές ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο Ν. Παπανδρέου έχει στην κατοχή του πολυτελή αυτοκίνητα και διαμένει σε πολυτελές σπίτι στην Εκάλη το οποίο διαθέτει και πισίνα.

Στο ενοίκιο είναι ο καημένος. Οι γνωστοί του του κάνουν επισκέψεις με Porsche και BMW για να τον πειράξουν που έχει ένα απλό Volvo. Θα ήθελα να ήξερα ποιος βάρβαρος τον υποχρεώνει να ζει σε μια πολυτελή βίλα. Ο ίδιος το λέει ξεκάθαρα άλλωστε ότι "Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτά άλλωστε και δεν συνάδουν με την φύση μου." Είναι φανερό ότι κάποιος τον πιέζει να ζει σε βίλα. Μιλάμε για άλλη μια ξεκάθαρη περίπτωση βασανιστηρίων μετά από την γνωστή περίπτωση Πάγκαλου όπου κάποιος ως γνωστόν τον φόρτωσε με 54 ακίνητα για να τον εκδικηθεί.

Αν ήξερα ότι το αδερφάκι μου έχει σκοπό να βουλιάξει την χώρα και με 10000 δικά μου ευρώ γινόμουν εκατομμυριούχος. Η εσωτερική πληροφόρηση αξίζει πολύ περισσότερο από ένα μεγάλο κεφάλαιο στις χρηματαγορές.

Link to comment
Share on other sites

Μου το έστειλαν, ας το διαβάσει ο καθένας μόνος του και ας διαπιστώσει κατά πόσο είναι γεγονός. Δημοσιεύτηκε το 1952.

Τον τελευταίο καιρό πολλοί ανακαλύπτουν τη διαχρονική γραφή ποιημάτων και άρθρων, όμως όταν έπεσε το συγκεκριμένο στην αντίληψή μας δε το πιστεύαμε το πόσο «μέσα» έπεσε στις προβλέψεις του ένας άνθρωπος το 1952.

Ήταν Γενάρης του 1952, όταν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης ολοκλήρωνε το πόνημά του «Πατριωτική Οικονομική Πολιτική», ένα μικρό βιβλιαράκι που «κάποιοι» φρόντισαν να εξαφανιστεί. Αντίτυπά του μοιράζονταν από χέρι σε χέρι μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του 1980, περίπου τρεις δεκαετίες μετά την πρώτη του έκδοση από τις οικονομικές εκδόσεις «Μπιστιρλή», το γνωστό στους μυημένους εξειδικευμένο εκδοτικό οίκο που από τις αρχές του αιώνα εξέδιδε τα πλέον προχωρημένα επιστημονικά συγγράμματα για λίγους και εκλεκτούς.

Ποιος ήταν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης;

Γεννήθηκε στη Λαμία το 1907. Εντάχθηκε από πολύ νωρίς, ήδη από το 1922 στην ηλικία των 15 χρονών, στον «Όμιλο Ελεύθερης Σκέψης» κι άρχισε να διαμορφώνει την πατριωτική του οικονομική θεωρία.

Μετά, έφυγε για τη Σοβιετική Ένωση όπου σπούδασε οικονομικά στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας -το γνωστό μετονομασθέν σε Λομονόσοφ - και στη συνέχεια εργάστηκε μαζί με μερικά από τα πιο κορυφαία μυαλά της εποχής του σε ορισμένα από τα πιο προχωρημένα και άκρως απόρρητα οικονομικά προγράμματα της τότε Σοβιετίας.

Το 1940 επιστρέφει στην Ελλάδα, εντάσσεται στην Αντίσταση και με το τέλος του πολέμου συλλαμβάνεται από τους Άγγλους και παραδίδεται στη Χωροφυλακή. Μένει φυλακισμένος, «ξεχασμένος» για χρόνια. Στο κρατητήριο ολοκληρώνει το βιβλίο «Πατριωτική Οικονομική Πολιτική» που δεν πέρασε

απαρατήρητο από τον εκδοτικό οίκο «Μπιστιρλή», ο οποίος και το εκδίδει. Το βιβλίο είναι δυναμίτης, αφού περιέχει μερικά από τα πιο πρωτοποριακά μοντέλα οικονομικής πρόβλεψης που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Επιπλέον, προβάλλει το πατριωτικό μοντέλο της οικονομίας και προκαλεί πάταγο στους τότε διεθνείς οικονομικούς κύκλους και σε πρόσωπα που διαμόρφωναν τη διεθνή οικονομική πολιτική.

Αυτά για την ιστορία. Απλά να προσθέσουμε ότι αρκετοί Έλληνες που εργάζονται σε μεγάλους διεθνείς Οίκους - που σήμερα κάποιοι εξ΄αυτών των Οίκων μας ταλανίζουν - έχουν δει στις βιβλιοθήκες Διευθυνόντων Συμβούλων και άλλων κορυφαίων στελεχών το βιβλιαράκι του Ισίδωρου Πόσδαγλη. Του μεγάλου Αγωνιστή και Οικονομολόγου. Ίσως κάποια στιγμή αξίζει να ασχοληθούμε και να αναφέρουμε πολύ περισσότερα για ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά μυαλά που γέννησε αυτός ο τόπος.

Τι έγραφε στο βιβλίο του ο Πόσδαγλης και γιατί δεν θέλουν να το ξέρουμε;

Μερικές μόνο αναφορές από το βιβλίο του Πόσδαγλη - το οποίο θυμίζουμε γράφτηκε στα 1952 - είναι ικανές να ανατρέψουν, κυριολεκτικά να τινάξουν στον αέρα το σάπιο οικοδόμημα της αδιέξοδης οικονομικής πολιτικής που ακολουθείται. Διαβάστε:

Στο δεύτερο κεφάλαιο με τίτλο «Εθνικό Χρέος και Εθνικό Έλλειμμα» σημειώνει ο Πόσδαγλης, στις σελίδα 17:

«Όταν τα δανεισμένα κεφάλαια του διεθνούς καπιταλισμού βρεθούν στο όριο της απόδοσής τους τότε ακολουθεί μια απομείωση του Εθνικού Χρέους,

που επιβάλλουν δια της βίας. Τότε θα επικαλεστούν την ανάγκη πλέριας συμμετοχής όλων των δανειστών, εννοώντας μ΄ αυτά τα λόγια ότι πρέπει να πληρώσουν οι αποταμιεύσεις των εργατών, των αγροτών και του λαού. Κυλάνε έτσι το χρέος τους από το Κράτος που στέρεψε από απόδοση στο γόνιμο χωράφι του αγρότη για να πάρουν κι από εκεί κέρδη.»

Και συνεχίζει ο Πόσδαγλης πιο κάτω, στη σελίδα 22 στο ίδιο κεφάλαιο:

«Όταν η Ευρώπη μετά τον Πόλεμο θα φτιάσει το Νόμισμα για να απορροφήσει τα λαϊκά κεφάλαια, τότες θα στραφούν προς την Ελλάδα να της κόψουν το Χρέος που θα της έχουν φορτώσει, με σκοπό να τραβήξουν από τους εργαζόμενους και τους αγρότες ότι θα έχουν μαζέψει από το τέλος του Πολέμου και μετά».

Αν βρίσκετε εντυπωσιακό να προβλέψει κανείς το κοινό νόμισμα από ένα κρατητήριο στα 1952 περιμένετε να δείτε παρακάτω:

«Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ισπανία και Ιταλία θα γίνουν στόχος του διεθνούς κεφαλαίου μόλις φτιάσουνε το Νόμισμα.

Το άθροισμα των δικών τους χρεών - που με τέχνη και κόπο θα τους έχουν φορτώσει - θα ισορροπεί, θα αντιπροσωπεύει το Χρέος μιας ψευτο-ένωσης,

ώστε να ισοφαρίζει τα κέρδη των Γερμανο-Γάλλων και των ιμπεριαλιστών συμμάχων τους.». Σελίδα 24!

Αυτά γράφει ο Πόσδαγλης, με στοιχεία, αριθμούς και διαγράμματα, είπαμε από το 1952!

Στο τέταρτο κεφάλαιο «Τα Κόμματα» γράφει ο Πόσδαγλης στη σελίδα 121:

«Όταν ο λαός πρέπει να καθοδηγηθεί προς την απομείωση του Χρέους τότε χρειάζεται μια γενικής φύσης Κυβέρνηση (Σ.Σ.: Ο Πόσδαγλης μάλλον εννοεί μια Κυβέρνηση συνεργασίας), που θα αντιπαλεύει τα λαϊκά συμφέροντα σ' όλο το πλάτος της ιδεολογικής αντιπάλης. Ο διεθνής παράγοντας του καπιταλισμού θα φροντίσει ώστε να μην υπάρχουν δυνατότητες άλλες απ΄αυτές που θα λέει η γενικής φύσης Κυβέρνηση.» Μήπως σας θυμίζει κάτι;

Γιατί όμως στην Ελλάδα; Τα εξηγεί όλα ο Πόσδαγλης:

«Αμερικανοί και Γερμανοί δεν μπορούν να ζήσουν πιο πέρα απ΄ το τέλος του αιώνα γιατί θαναι τόση η ανάγκη τους για κεφάλαια, όπως βλέπουμε ακριβώς στον πίνακα πιο πάνω, που θα πρέπει να βγάλουν τα πετρέλαια για τα οποία οι ίδιοι οι Γερμανοί ήρθαν να κάνουν Κατοχή στην Πατρίδα μας.

Θα δείτε να ξαναβρίσκονται Σύμμαχοι, να συγκεντρώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και να ασχολούνται με το χάρτη που ξέρουν όλοι τους και τον έχουν κλεισμένο στα συρτάρια τους.Και οι ξένοι και οι ντόπιοι συνεργάτες τους.»

Link to comment
Share on other sites

δεν ξέρω αν το έχετε ποστάρει

ή αν ήταν κάποιος εκεί

ή αν κάποιος ΘΑ είναι στο επόμενο

από λόκαλ/athens: 1η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ

20/01/2012

1η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ

Απλώνεσαι στον καναπέ.

Πατάς το κουμπί της τηλεόρασης.

All hell breaks loose.

τραπεζίτης/πρωθυπουργός/δημοσιογράφος/υπουργός/μπάτσος/συνδικαλιστής/βιομήχανος/συλλέκτης σου εξηγεί ότι δεν πρέπει να πληρώνεσαι για να μην μείνεις άνεργος για να πάρει σύνταξη η μάνα σου να μην μιλάς γιατί χαλάς την εικόνα της χώρας σε βαράνε για το καλό σου φταίει το δημόσιο φταίνε οι ξένοι φταίνε οι γερμανοί εθνική ενότητα η μόνη λύση και τα μυαλά στα κάγκελα του μίκη μίκη μάους άξιον εστί το ευρώ και δυστυχής ο εκτός αυτού χρεωκοπία cds μιντιές μερτσεντές πιάσαν υπουργείο τα SS και υπομονή ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός και πονάει η ψυχή του για τα νέα μέτρα αλλά τι να κάνει...

...και μένεις ******* να αναρωτιέσαι πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν στα αλήθεια όλα αυτά και να μην κουνιέται τρίχα. Όμως εσύ τι έκανες το περασμένο Σάββατο;

* * *

Μετά από συνεννόηση σε επίπεδο βάσης, πάνω από 450 άτομα συγκεντρώθηκαν στην Πάντειο, εκπροσωπώντας 40 συνελεύσεις κατοίκων από τις γειτονιές της Αθήνας, του Πειραιά και της Αίγινας. Βασικός σκοπός της συνάντησης ήταν να γνωριστούν οι συνελεύσεις μεταξύ τους και να δημιουργηθεί ένα κοινό δίκτυο επικοινωνίας και δράσης.

Στο πρώτο μέρος της συνάντησης η κάθε συνέλευση έκανε την αυτοπαρουσίασή της: ιστορικό, πλήθος συμμετεχόντων, τρόπος λειτουργίας, δράσεις. Είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να παρακολουθεί κανείς τις λεπτές διαφορές στην έκφραση και τον πολιτικό λόγο ανάμεσα στις συνελεύσεις που είχαν δημιουργηθεί μετά τον Δεκέμβρη του '08 και αυτές που δημιουργήθηκαν μετά το Σύνταγμα. Ακόμα και το παρουσιαστικό κάθε ομιλητή πρόδιδε σε μεγάλο βαθμό την "καταγωγή" της συνέλευσης στην οποία συμμετέχει - σε τέτοιο βαθμό που οι πιο κακόβουλοι να αναρωτιούνται πώς διάολο θα συνεννοηθούν αυτοί οι άνθρωποι μεταξύ τους.

Αυτές τις γκρίζες σκέψεις ήρθε να κάνει σμπαράλια ο δεύτερος "γύρος" (σε αυτό το σημείο ακούγεται καμπανάκι). Οι συνελεύσεις άρχισαν να διατυπώνουν τις προτάσεις που είχαν. Και ήταν πολλές! Ενδεικτικά κάποιες από αυτές ήταν:

δημιουργία ραδιοσταθμού των συνελεύσεων

πορεία αλληλεγγύης στους χαλυβουργούς

συγκρότηση μπλοκ των συνελεύσεων στις μεγάλες πορείες

συντονισμένες καταλήψεις στη ΔΕΗ κάθε γειτονιάς

συνδιαμόρφωση blog

πρωτάθλημα μπάσκετ μεταξύ συνελεύσεων (ιδεάρα!)

Προτάθηκε ακόμη και η "επιτόπου κατάληψη της Παντείου προκειμένου να λειτουργήσει ως νέο Πολυτεχνείο εν μέσω της σύγχρονης χούντας"!!! Η διάθεση ήταν πολύ ανεβασμένη και με πολλή προσοχή ακουγόταν κάθε τοποθέτηση. Οι υποψίες για έλλειψη συνεννόησης έδωσαν αβίαστα την θέση τους στην συναίνεση και την αλληλοκατανόηση.

Μετά από 4 ώρες, οι προτάσεις μαζεύτηκαν και θα επιστρέψουν στις συνελεύσεις προκειμένου να συζητηθούν και να παρθούν τελικές αποφάσεις. Η επόμενη συνάντηση των συνελεύσεων θα γίνει το Σάββατο 11 Φλεβάρη και πάλι στην Πάντειο στις 4 το απόγευμα.

* * *

Σίγουρα, κάπου κοντά και στο δικό σου σπίτι παίζει μια συνέλευση κατοίκων κι αν δεν υπάρχει, είναι στο χέρι σου να την στήσεις μαζί με τον γείτονά σου. Μέχρι τις 11 Φλεβάρη έχεις μπόλικο χρόνο να μάθεις τι τρέχει. Τα παραμύθια για τον φωτισμένο ηγέτη που θα έρθει καβάλα στο άλογο να σώσει την Βασούλα την χώρα τέλειωσαν. Το παιχνίδι της ανατροπής θα παιχτεί από τα κάτω και είσαι κι εσύ απαραίτητος. Ψήσου! Προλαβαίνεις ακόμη να πάρεις την ζωή σου στα χέρια σου... ;)

φαντάσου μια πόλη, βγες έξω και φτιάξε την!

(κι αν τα παραπάνω σου φαίνονται ανούσια κι αδιάφορα, τουλάχιστον κάνε μας την χάρη και όταν θα ξανανιώσεις αδικημένος πάνε σε κανά βουνό να γκρινιάξεις. μη μας πρήζεις τα παπάρια με μίρλα τύπου καφενείου χωρίς να κουνάς τον κώλο σου από τον καναπέ)

Link to comment
Share on other sites

Μετά από συνεννόηση σε επίπεδο βάσης, πάνω από 450 άτομα συγκεντρώθηκαν στην Πάντειο, εκπροσωπώντας 40 συνελεύσεις κατοίκων από τις γειτονιές της Αθήνας, του Πειραιά και της Αίγινας. Βασικός σκοπός της συνάντησης ήταν να γνωριστούν οι συνελεύσεις μεταξύ τους και να δημιουργηθεί ένα κοινό δίκτυο επικοινωνίας και δράσης

δυστυχως φαινεται οτι ακομη και σε συνθηκες ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ,αναπαραγεται το μικροβιο που μολυνε την δημοκρατια ...

Το αντιπροσωπευτικο συστημα

Ψηφισαμε πολιτικους να μας αντιπροσωπευσουν και να προωθησουν τα συμφεροντα μας,μας κατεστρεψαν,εκνευριστηκαμε,τους κανουμε μουτρακια,και τωρα ξεπηδησε η junior class των κομματοσκυλων των μικρων "ανενταχτων" αριστερων παραταξεων να μας σωσει με το δικο της αντιπροσωπευτικο συστημα

Ποιος τις εξελεξε ρε παιδια αυτες τις συνελευσεις κατοικων και ποιος επελεξε τον αντιπροσωπο???

πορεία αλληλεγγύης στους χαλυβουργούς

συγκρότηση μπλοκ των συνελεύσεων στις μεγάλες πορείες

συντονισμένες καταλήψεις στη ΔΕΗ κάθε γειτονιάς

συνδιαμόρφωση blog

πρωτάθλημα μπάσκετ μεταξύ συνελεύσεων (ιδεάρα!)

Προτάθηκε ακόμη και η "επιτόπου κατάληψη της Παντείου προκειμένου να λειτουργήσει ως νέο Πολυτεχνείο εν μέσω της σύγχρονης χούντας"!!! Η διάθεση ήταν πολύ ανεβασμένη και με πολλή προσοχή ακουγόταν κάθε τοποθέτηση. Οι υποψίες για έλλειψη συνεννόησης έδωσαν αβίαστα την θέση τους στην συναίνεση και την αλληλοκατανόηση.

Οποιος πιστευει οτι η ιδεα της καταληψης της Παντειου ηταν ιδεα γειτονιας που εκπροσωπειτο κλπ κλπ να σηκωσει το χερι του.

Σε καθε δυσκολια,και σε καθε δυσχερεια,θα πεταχτουν τα κομματοσκυλα των μικρων παραταξεων να πουν οτι εκπροσωπουν μια μαζα η οποια ουτε καν τους ξερει...Αυτη την εναλλακτικη προσφερουν στην δικτατορια των μεγαλων κομματοσκυλων...

Link to comment
Share on other sites

«Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις» δήλωσε ο Μ.Χρυσοχοΐδης - Τελευταίες Ειδήσεις

Δεν υπάρχουν αρκετοί χαρακτηρισμοί τύπου "&%$^%^%&*^&(*^%&%&$^*%&*^(" για να περιγράψω το εν λόγω &^%%$^#^&^(*%^&$^%$& :wall:

Link to comment
Share on other sites

δυστυχως φαινεται οτι ακομη και σε συνθηκες ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ,αναπαραγεται το μικροβιο που μολυνε την δημοκρατια ...

Το αντιπροσωπευτικο συστημα

Ψηφισαμε πολιτικους να μας αντιπροσωπευσουν και να προωθησουν τα συμφεροντα μας,μας κατεστρεψαν,εκνευριστηκαμε,τους κανουμε μουτρακια,και τωρα ξεπηδησε η junior class των κομματοσκυλων των μικρων "ανενταχτων" αριστερων παραταξεων να μας σωσει με το δικο της αντιπροσωπευτικο συστημα

Ποιος τις εξελεξε ρε παιδια αυτες τις συνελευσεις κατοικων και ποιος επελεξε τον αντιπροσωπο???

Οποιος πιστευει οτι η ιδεα της καταληψης της Παντειου ηταν ιδεα γειτονιας που εκπροσωπειτο κλπ κλπ να σηκωσει το χερι του.

Σε καθε δυσκολια,και σε καθε δυσχερεια,θα πεταχτουν τα κομματοσκυλα των μικρων παραταξεων να πουν οτι εκπροσωπουν μια μαζα η οποια ουτε καν τους ξερει...Αυτη την εναλλακτικη προσφερουν στην δικτατορια των μεγαλων κομματοσκυλων...

δε σου λέω να τους αποδεχθείς αλλά μην τους διαγράφεις όλους ως "Αριστερούς"

αν πήγαινες στις συνελευεσεις θα ήξερες πως βγήκε και ο Καζάκης και απο 1,5 δημοκρατικό λεπτό έφτασε να μιλάει ώρες.

είανι φυσική διαδικασία το να εκλέγεις αντιπροσώπους, δεν μπορείς να κάνεις χρήση όλου του "δήμου" για να αποφασίσεις οτιδήποτε

και εννοείται πως στη δημοκρατία οι λίγοι πρέπει να σεβαστούν τους πολλούς,

το οποίο σημαίνει οτι δεν απαιτεί και ομοφωνία.

το θέμα είναι να βρεις άτομα να μεταφέρουν τις ανησυχίες τις βάσεις χωρίς στρεβλώσεις,

το να ψηφίσω Χ και ο Χ να έρθει να βολέψει τον κώλο του και τον κουνιάδο του κόντρα στα συμφέροντα όσως εκπροσωπεί είναι φαντάζομαι το πρόβλημα, που και αυτό πηγάζει από την ατιμωρησία όμως.

οι αγανακτισμένοι που όλοι θέλουν να καταπιούν ένα κομμάτι τους ή να τους βάψουν αυτούσιους

δεν ανήκουν πουθενά.

στην παρούσα φάση με εκφράζουν μιας και θέλω να πέσει το όλο σύστημα ,το ΟΛΟ σύστημα

ΠΡΙΝ σχεδιάσω το επόμενο.

ακούγεται εξτρεμιστικό,αλλά η σημερινή κατάσταση δεν πάει άλλο, μας χώνει πιο βαθιά!

4-6 άτομα κρατάγανε όλο το χρήμα του Βορά?

και δάνειζαν στον Ντέμη να κάνει συναυλίες με κρατικές επιχορηγήσεις?

του δώσανε 300 του φάγανε 900 και όλοι ήταν πάλι ευχαριστημένοι?

μιλάμε για εκατομμύρια σα να ναι MHz μη χέσω δλδ

κάθε μέρα και μια ελεγχόμενη διαρροή πληροφορίας

και στον αντίποδα ο Τσίμας να λέει πως έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε από το αν έγινε το 8 13 ή το 13 15 με υπουργική παρέμβαση ΑΦΟΥ λέει μπήκανε στο ΔΝΤ?

όχι οχι οχι.

δεν τους αξίζει ούτε μια μέρα ακόμη.

Link to comment
Share on other sites

«Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις» δήλωσε ο Μ.Χρυσοχοΐδης - Τελευταίες Ειδήσεις

Δεν υπάρχουν αρκετοί χαρακτηρισμοί τύπου "&%$^%^%&*^&(*^%&%&$^*%&*^(" για να περιγράψω το εν λόγω &^%%$^#^&^(*%^&$^%$& :wall:

Μακάρι να ήταν ο μονός και η μια φορά που το έκαναν .:wall:

Όποιος θέλει μπορεί να δει της ληξιπρόθεσμες οφειλές φυσικών προσώπων προς το Δημόσιο εδω

Link to comment
Share on other sites

«Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις» δήλωσε ο Μ.Χρυσοχοΐδης - Τελευταίες Ειδήσεις

Δεν υπάρχουν αρκετοί χαρακτηρισμοί τύπου "&%$^%^%&*^&(*^%&%&$^*%&*^(" για να περιγράψω το εν λόγω &^%%$^#^&^(*%^&$^%$& :wall:

Μα γιατί να μην με βάζουνε να "συνομιλήσω" με τον αγαπημένο μας πολιτικό live στην εκπομπή που πήγε και είπε αυτό το μαργαριτάρι σήμερα στον ΣΚΑΙ ?

Ούτε να του ευχηθώ καλή χρονιά δεν με αφήνουνε :(

Link to comment
Share on other sites

ρε παίδες εδώ έχει βουήξει ο τόπος οτι το κείμενο ΔΕΝ μεταφράστηκε ουτε καν ολόκληρο

και οτι η μετάφραση άλλαζε το νόημα ή έκρυβε σημαντικές πληροφορίες

τι να λέμε τώρα.

άσε που όποιος μιλάει για μνημόνιο και όχι για δανειακή σύμβαση είναι καραγκιόζης εξορισμού,δεν ξέρει ούτε καν τι τον "δεσμεύει".

Link to comment
Share on other sites

δυστυχως φαινεται οτι ακομη και σε συνθηκες ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ,αναπαραγεται το μικροβιο που μολυνε την δημοκρατια ...

Το αντιπροσωπευτικο συστημα

Ψηφισαμε πολιτικους να μας αντιπροσωπευσουν και να προωθησουν τα συμφεροντα μας,μας κατεστρεψαν,εκνευριστηκαμε,τους κανουμε μουτρακια,και τωρα ξεπηδησε η junior class των κομματοσκυλων των μικρων "ανενταχτων" αριστερων παραταξεων να μας σωσει με το δικο της αντιπροσωπευτικο συστημα

Ποιος τις εξελεξε ρε παιδια αυτες τις συνελευσεις κατοικων και ποιος επελεξε τον αντιπροσωπο???

Οποιος πιστευει οτι η ιδεα της καταληψης της Παντειου ηταν ιδεα γειτονιας που εκπροσωπειτο κλπ κλπ να σηκωσει το χερι του.

Σε καθε δυσκολια,και σε καθε δυσχερεια,θα πεταχτουν τα κομματοσκυλα των μικρων παραταξεων να πουν οτι εκπροσωπουν μια μαζα η οποια ουτε καν τους ξερει...Αυτη την εναλλακτικη προσφερουν στην δικτατορια των μεγαλων κομματοσκυλων...

Συμφωνώ απόλυτα ότι τέτοια κινήματα / συνελευσεις δεν μπορούν να λειτουργήσουν δια εκπροσώπων (για διάφορους λόγους), αλλά, ως νεολαίος μέλος παράταξης (από αυτούς τους κακούς τους κομμουνιστές που μισείς), να πω ότι οι φαϊνές ιδέες κατάληψης όπου βρεθούν και όπου σταθούν προέρχοντε κυρίως από την αναρχία ( αναρχία με α μικρό γιατί με Α μεγάλο δεν νομίζω να έχουμε στην Ελλάδα)

Αλλά να σε ρωτήσω ρε Τσάκωνας, για να γίνεται κουβέντα (και σε φιλικό επίπεδο, δεν μαλώνω με κανέναν), τι προτείνεις εσύ? Με ποια οργάνωση του λαού ή του κράτους, ή οτιδήποτε θα ξεπεράσουμε την Κρίση.

Έγινε επεξεργασία από Myralis
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.