Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

@Τsakonas

Εσύ φίλε μου πως το βλέπεις αυτό;

Πως μπορώ πλέον να διεκδικήσω κάτι σύμφωνα με τα πρότυπα μιας "πολιτισμένης και ευνομούμενης" δυτικής κοινωνίας;

Μας πνίγει το δίκιο και δικάζουμε με το δίκαιο....

Δεν έχουμε την παραμικρή δυνατότητα να αλλάξουμε τίποτα έτσι...Κατα τα άλλα το τέλος του Καντάφι ήταν βάρβαρο και σοκαριστήκαμε όλοι :tomato:....

Πως να το βλεπω?Φυσικα και η αποψη μου για τους πολιτικους ειναι οπως της πλειοψηφιας εδω περα.Απλα αυτος ο Αντωνιου προσωπικα δεν με εμπνεει.Ο τρελλος του χωριου που ψαχνει δημοσιοτητα και μοιραζει μηνυσεις.Ωραια,διαβασε 2-3 βιβλια πρωτου ετους νομικης,και αραδιαζει 3 ασυναρτησιες σε μια μηνυση (η πλειοψηφια οσων λεει απο νομικης αποψης ειναι κοτσανες.Αν θυμαστε ,οταν ειχε μπει εδω,ειχα πει αυτο που λεει κι η ντιστρικτ αττορνι για ελλειψη βιας).

Πρακτικα και απλα,τι καταλαβε ,και τι μας προσφερε αυτος ο αντωνιου εκτος απο 10 λεπτα δημοσιοτητας?

Τι αλλαξε στην ζωη μου τωρα που μηνυσε τους πολιτικους και τον εισαγγελεα?

Τι αλλαξε στην ζωη των πολιτικων?

πες το στις ένοπλες δυνάμεις που πάνω πάνω στη λίστα έχουν τον Βενιζέλο (μετά τον Μπεγλίτη και πλέον τον Αβραμόπουλο)

πάνω πάνω σε ποια λίστα τους έχουν πάνω πάνω; για εκτέλεση; :hehe:

Αν δεν ήταν ηχητικό το ντοκουμέντο θα πίστευα ότι ήταν κάποιο hoax που συνηθίζουν να αναπαράγουν μερικά blogs...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=j-hEhZb5M_k]Προσφώνηση της Ψαρούδα Μπενάκη [Ορκωμοσία Κ.Παπούλια] - YouTube[/ame]

Ο κόσμος δείχνει απάθεια γιατί οι άνεργοι βολεύονται με το επίδομα ανεργείας, έχουμε πολλούς δημόσιους υπαλλήλους που βολεύονται με τη σίγουρη δουλειά οπότε ποιοι να βγούνε στο δρόμο; Οι συνταξιούχοι; Σε λίγους μήνες που θα μας πτωχεύσουν (στάνταρ θα μας χρεωκοπήσουν όταν ξεπλύνουν τα ελληνικά ομόλογα που έχουν οι ευρωπαικές τράπεζες στο χαρτοφυλάκιό τους) θα βγούνε όλοι γιατί όλοι θα ξεβολεύονται. Υπομονή μέχρι εκείνη τη στιγμή που θα κλάψουμε όλοι. :shout:

πάνω πάνω σε ποια λίστα τους έχουν πάνω πάνω; για εκτέλεση; :hehe:

Σε όλους τους πίνακες ανακοινώσεων στο κοντινότερό σου στρατόπεδο ;)

Υπάρχει η λίστα με την ιεραρχία :)

Αν δεν ήταν ηχητικό το ντοκουμέντο θα πίστευα ότι ήταν κάποιο hoax που συνηθίζουν να αναπαράγουν μερικά blogs...

Προσφώνηση της Ψαρούδα Μπενάκη [Ορκωμοσία Κ.Παπούλια] - YouTube

Τον Πετσάλνικο κοίτα. Αν υπήρχε φωτολεξικό, θα φιγουραρε στη φράση 'γύφτικο σκεπάρνι'.

Η ταινία δεν δείχνει το κόλπο σε όλη του την έκταση.

Οι επιδοτήσεις ήταν κόλπο από κλίκες της ΕΕ για να πάψει να ενδιαφέρετε ο αγρότης για εξέλιξη και καλυτέρευση του προϊόντος, αφού μόνο τονάζ πληρωνόταν. Έτσι όταν απέκτησαν πλεονέκτημα , κόψανε τις επιδοτήσεις.

Εδώ πληρώθηκαν κάποιοι βλάκες για να κόψουν αιωνόβια αμπέλια!!

Πως να το βλεπω?Φυσικα και η αποψη μου για τους πολιτικους ειναι οπως της πλειοψηφιας εδω περα.Απλα αυτος ο Αντωνιου προσωπικα δεν με εμπνεει.Ο τρελλος του χωριου που ψαχνει δημοσιοτητα και μοιραζει μηνυσεις.Ωραια,διαβασε 2-3 βιβλια πρωτου ετους νομικης,και αραδιαζει 3 ασυναρτησιες σε μια μηνυση (η πλειοψηφια οσων λεει απο νομικης αποψης ειναι κοτσανες.Αν θυμαστε ,οταν ειχε μπει εδω,ειχα πει αυτο που λεει κι η ντιστρικτ αττορνι για ελλειψη βιας).

Πρακτικα και απλα,τι καταλαβε ,και τι μας προσφερε αυτος ο αντωνιου εκτος απο 10 λεπτα δημοσιοτητας?

Τι αλλαξε στην ζωη μου τωρα που μηνυσε τους πολιτικους και τον εισαγγελεα?

Τι αλλαξε στην ζωη των πολιτικων?

Ωραία φίλτατε.... εγώ δεν είμαι δικηγόρος όπως εσύ (καλός ή κακός δικηγόρος δεν το ξέρω...πρός το καλός τείνω να πιστεύω απ'οσα μας αραδιάζεις εδώ μέσα....ομορφάντρα μου..!) και γνωρίζεις τους νόμους και το σύστημα...Η δικαστική εξουσία ελέγχει την νομοθετική και την εκτελεστική ...Υποτίθεται ...

Περιμένεις από εμένα και τον καθένα να αντιδράσει; Πως ; Με την ψήφο κάθε 4 χρόνια (ο "σοφός" λαός για μένα είναι άσοφος δεν μπορεί η ψήφος όλων να είναι ισότιμη); Ή να πάρουμε τα κουμπούρια και να βγούμε έξω; Τότε όμως θα έρθει η ώρα που το σύστημα θα με καταδικάσει ΑΜΕΣΑ, σωστά;

Το λοιπόν επειδή θα έρθει τότε ο κάθε Τsakonas να με καταδικάσει αν βγω έξω και τους ανασκολοπήσω περιμένω τον κάθε Tsakona αυτεπαγγέλτως αν μπορεί και θίγεται να ενεργήσει γνωρίζοντας τα κατατόπια...Ενήργησε, με ασυναρτησίες έστω, ο Αντωνίου....κάντο εσύ ανταυτού ( ο δικηγορικός κλάδος) με όσα γνωρίζεις χωρίς νομικές κοτσάνες, στηριγμένος στην νομοθεσία, αν όντως ολα αυτά που γίνονται είναι αντισυνταγματικά, όπως πιστεύω. Αλλά αν στο σύστημα είσαι και εσύ μέσα....shit high and watch...

Εννοείται πως δεν μιλώ προσωπικά και εκτιμώ την γνώμη και τις γνώσεις σου.

Έγινε επεξεργασία από sstav

Με τις επιδοτήσεις πήρε τρακτέρ (μεγάλο, για να κάνουμε και μόστρα) και ο τελευταίος αργοτάκος με τα 20 ξερικά στρέματα και έτσι η βαριά βιομηχανία της ΕΕ την έβγαλε καθαρή καμιά 15-20 χρόνια. Το κύμα της στημένης εξέλιξης/κατανάλωσης όμως πέρασε από εμάς και εδώ και μια δεκαετία βρίσκεται στις ανατολικές χώρες ενώ την επόμενη δεκαετία θα πάει Β.Αφρική μεριά - έχουν ακόμη δρόμο εκεί μέχρι να στεγνώσουν τα αίματα και καβαλήσουν την καταναλωτική κουλτούρα.

Ωραία φίλτατε.... εγώ δεν είμαι δικηγόρος όπως εσύ (καλός ή κακός δικηγόρος δεν το ξέρω...πρός το καλός τείνω να πιστεύω απ'οσα μας αραδιάζεις εδώ μέσα....ομορφάντρα μου..!) και γνωρίζεις τους νόμους και το σύστημα...Η δικαστική εξουσία ελέγχει την νομοθετική και την εκτελεστική ...Υποτίθεται ...

Περιμένεις από εμένα και τον καθένα να αντιδράσει; Πως ; Με την ψήφο κάθε 4 χρόνια (ο "σοφός" λαός για μένα είναι άσοφος δεν μπορεί η ψήφος όλων να είναι ισότιμη); Ή να πάρουμε τα κουμπούρια και να βγούμε έξω; Τότε όμως θα έρθει η ώρα που το σύστημα θα με καταδικάσει ΑΜΕΣΑ, σωστά;

Το λοιπόν επειδή θα έρθει τότε ο κάθε Τsakonas να με καταδικάσει αν βγω έξω και τους ανασκολοπήσω περιμένω τον κάθε Tsakona αυτεπαγγέλτως αν μπορεί και θίγεται να ενεργήσει γνωρίζοντας τα κατατόπια...Ενήργησε, με ασυναρτησίες έστω, ο Αντωνίου....κάντο εσύ ανταυτού ( ο δικηγορικός κλάδος) με όσα γνωρίζεις χωρίς νομικές κοτσάνες, στηριγμένος στην νομοθεσία, αν όντως ολα αυτά που γίνονται είναι αντισυνταγματικά, όπως πιστεύω. Αλλά αν στο σύστημα είσαι και εσύ μέσα....shit high and watch...

Εννοείται πως δεν μιλώ προσωπικά και εκτιμώ την γνώμη και τις γνώσεις σου.

νομιζω εχω προσφερει κατι με πιο σεμνο και πιο πρακτικο τροπο αποτι ο Αντωνιου

Πχ στο θεμα με τα υπερχρεωμενα νοικοκυρια,ενημερωσα σε εναν βαθμο το κομμιουνιτι "κοιτα,μπορεις να πας στα δικαστηρια να κουρεψεις τα υπερογκα χρεη των τραπεζων,εχουν βγει σχετικες δικαστικες αποφασεις ,δες τις που στις κουοταρω κλπ"..Δεν βγηκα να κανω μηνυση στον διευθυντη του υποκαταστηματος Νεου Κοσμου της τραπεζας Mpouri tis Sompas Banking Ltd που χρεωσε 8 γκαζιλιονς καποιον ταλαιπωρο,και να το παιζω εθνοσωτηρας.

Ενημερωσα για τον τροπο που μπορει να αντιδρασει κανεις νομιμα στην αστυνομικη αυθαιρεσια.(βλ σχετικες αναλυσεις σε θεματα τροχαιας)

Ενημερωσα για τον τροπο που μπορει κανεις να αντιδρασει σε αυθαιρεσιες των ασφαλιστικων και να βγαλει ακρη χωρις δικαστηριο.

Σε θεματα ρμα επισης ...

Στο θεμα των διοδιων επισης.

Στο συστημα ειμαι,ναι.Οπως και στο συστημα ειναι ο προγραμματιστης που κανει ΙΤ στις τραπεζες η ο οικοδομος που χτιζει ενα σπιτι που θα χρησιμοποιηθει ως καταφυγιο σωματεμπορου.

Παρεχω δηλ μια υπηρεσια στον κοσμο και πλερωνομαι για αυτο και ζω,αλλα ενα μερος οσων μαθαινω απο εκει μεσα το προσφερω δωρεαν στο κομμιουνιτι σε καποιον που αν με ακουσει θα βρει λυση σε καθημερινο προβλημα.Πιστευω λοιπον πως κατι κανω παραπανω απο τον ντοκτορα.

Έγινε επεξεργασία από Tsakonas

οκ...Όλα αυτά όμως αφορούν το πως θα μπορεί να αμύνεται ο καθένας μας μόνος του...Καιρός να περάσουμε στην αντεπίθεση.... Και επειδή αν αντιδράσω, αν απλά βρίσω κάποιον απτο πολιτικό σύστημα θα λειτουργήσουν οι νόμοι και οι θεσμοί και θα βρεθώ στην ανάγκη σου, λέω, γιατί δεν υπάρχει κανείς που να θέλει και να μπορεί να ξεκινήσει έναν αγώνα, όπως ο Αντωνίου, σε πιο σωστές βάσεις; Γιατί μάλλον είναι χαμένη υπόθεση; Μιλάμε για αντίδραση σε πολιτισμένα πλαίσια ... και το σύστημα έχει προνοήσει να είμαστε εντελώς αδύναμοι...Έτσι νιώθω και γω ,και πολλοί άλλοι, που μας κυβερνάνε άτομα που δεν τους έχουμε ψηφίσει ποτέ (δεν με νοιάζει αν τους ψήφισε ο κυρ Παντελής στην ανω πετρομαγούλα επειδή του εταξαν να του νομιμοποιήσουν το αυθαίρετο κοτέτσι του - εδώ κολλάει η άποψή μου ότι δεν έχουν όλοι το νοητικό υπόβαθρο για ισότιμη ψήφο)...αλλά όταν τόση οργή συσσωρεύται λογικό είναι να σκάσει ...

Έγινε επεξεργασία από sstav

Το σύστημα ( δεν λέω για σένα Tsak ) δεν τρώει το άλλο σύστημα [MENTION=5271]sstav[/MENTION]

Ξέρουνε ποιούς "βάλανε" επικεφαλείς παντού, τίποτα δεν μπαίνει τυχαία στην Ελλάδα ;)

Τις προάλλες μίλαγα με ένα κύριο γύρω στα 55-60 και μου έλεγε "Ε, κοίτα, ο καθένας έχει μάθει να ψηφίζει ένα κόμμα όπως το έχει συνδέσει με την ιστορία της ζωής του - Να, εγώ πχ. ψηφίζω Ν.Δ. αλλά αυτό που μπορώ να κάνω είναι τώρα να μην ψηφίσω κάποιο μεγάλο κεφάλι - θα ψηφίσω κάποιο μικρό στέλεχος της Ν.Δ.".

Δηλαδή, από όλη αυτή τη σαπίλα, ένα βήμα πριν το γκρεμό της χώρας, αυτό που αποκόμισε αυτός είναι στα πλαίσια της εκδίκησης απέναντι στον Γκόρτσο...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=tc56nQz690Y]Γκόρτσος - YouTube[/ame]

Και να πεις ότι ήταν κανας προνομιούχος...στο Κερατσίνι μένει και ακόμα το άγχος του είναι μην απογοητεύσει το κόμμα :hang3: Και με αυτήν την νοοτροπία θα έχει μάλλον μεγαλώσει και τίποτα χαραμοφάηδες βολεμένους στο Δήμο...την τράπεζα κλπ. Δεν αλλάζει ο παλιοέλληνας...

Για το γκρεμό σου λέω...

Έγινε επεξεργασία από Occultist

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.