greekfragma Δεκέμβριος 25, 2011 #7281 Δεκέμβριος 25, 2011 όχι...είμαι πεπεισμένος οτι πάμε προς την καταστροφή.απλά ανάλογα το νόμισμα ίσως το καθυστερήσουμε/επιταχύνουμε αναλόγως.το τι μαγειρεύουν πάντως για πάρτη μας ακόμα δεν έχω καταλάβει....νομίζω οτι ακόμα δε τους έδεσε το γλυκό όπως θα θελαν και παλεύουν με το χρονόμετρο της οργής του κόσμου ανά την ευρώπη.
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 25, 2011 #7282 Δεκέμβριος 25, 2011 Ακομα να μαθεις οτι οπως ολα τα πραγματα στη ζωη εχουν την καλη και την κακη πλευρα τους αναλογα πως θα χρησιμοποιηθουν? Απο τα πολιτευματα (καπιταλισμος/κομμουνισμος/αναρχια) μεχρι... το μαχαιρι της κουζινας που βοηθα να κοπει το μπριζολιδι αλλα χρησιμοποιειται και για να σε μαχαιρωσουν )Πιστευεις πραγματικα οτι, ειτε δολλαριο, ειτε δραχμη, ειτε ευρω, ειτε yen θα βιωσεις την "καλη οψη του νομισματος"?? Δεν τίθεται θέμα καλής πλευράς του νομίσματος για μας Είναι όμως ωραίο να φαντάζεσαι ότι υπάρχει πιθανότητα να σου κάνουν παρέα στο λάκκο μερικοί από αυτούς που συνέβαλλαν στο σκάψιμο του. : P
SLN Δεκέμβριος 25, 2011 #7283 Δεκέμβριος 25, 2011 όχι...είμαι πεπεισμένος οτι πάμε προς την καταστροφή.απλά ανάλογα το νόμισμα ίσως το καθυστερήσουμε/επιταχύνουμε αναλόγως.το τι μαγειρεύουν πάντως για πάρτη μας ακόμα δεν έχω καταλάβει....νομίζω οτι ακόμα δε τους έδεσε το γλυκό όπως θα θελαν και παλεύουν με το χρονόμετρο της οργής του κόσμου ανά την ευρώπη.Μα αυτο σου λεω... δεν περναει απο το χερι μας... Αν με το (π.χ) $, "μας αφησουνε" να το επιβραδυνουμε ειναι γιατι το θελουνε. Αυτο π.χ. σκοπευανε να κανουνε. Αλλα οχι οτι πετυχαμε κατι. Το λεγαμε με ενα φιλαρακι προχτες, μαλλον τελικα θα ειμαστε οντως η πρωτη Ευρωπαϊκη χωρα της Αφρικανικης ηπειρου. Οταν ξεπουλησουμε οτιδηποτε φυσικο πλουτο εχουμε, θα μας αφησουν στην ησυχια μας και θα πανε στον επομενο οπως κανουν τοσους αιωνες και εκει...@Γιαγκ... Ομολογουμενως θα ηταν πολυ δελεαστικο σαν επιλογη να τους παρεις στο λαιμο σου... αλλα νομιζω οτι παλι στο λακκο μας θα παρουμε τους "κακομοιρους" Αμερικανους. Οι "καουμποϋδες" θα βγουν στον αφρο...
Wizard! Δεκέμβριος 27, 2011 #7284 Δεκέμβριος 27, 2011 Αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν όχι υπάρχει πραγματική κρίση και δεν είναι απλά ένα στημένο παιχνίδι για να μας κάνουν το Πακιστάν της ΕΕ. Δηλ. μέχρι να διοριστεί πρωθυπουργός ο Παπαδήμος, ήτανε διορισμένος σύμβουλος του ΓΑΠ, σωστά; Δηλ. ο Παπαδήμος συμβούλευε τον ΓΑΠ για τις ενέργειες της κυβέρνησης που απέτυχε και παραιτήθηκε. Σωστά; Δηλ. τώρα ο παραιτηθείς από τον ΓΑΠ Παπαδήμος, θα κάνει από μόνος του, ότι μέχρι χθες συμβούλευε να κάνει η κυβέρνηση του ΓΑΠ που απέτυχε. Σωστά; Ρε γιατί είμαι μπερδεμένος;
Wizard! Δεκέμβριος 28, 2011 #7285 Δεκέμβριος 28, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=vABjYtUGV4g]Το Αμερικάνικο (και Ελληνικό όνειρο - YouTube[/ame]
Hydra Δεκέμβριος 28, 2011 #7286 Δεκέμβριος 28, 2011 Θυμάσαι την κουβέντα μας για Μασονία και λοιπά;Πάρ'τα τα καμάρια ... έπρεπε να τους κρεμάσει όλους ο Τζέφερσον.
Tsakonas Δεκέμβριος 28, 2011 #7287 Δεκέμβριος 28, 2011 Εγινε δεκτη ακομη μια προσωρινη διαταγη ασφαλιστικων μετρων κατα του χαρατσιου ΔΕΗ .Επιχειρημα του πολιτη που κερδισε ηταν οτι το ευρωπαικο δικαιο δεν συνδυαζει την παροχη υπηρεσιας ηλεκτρικου ρευματος με τις φορολογικες υποχρεωσεις.27 Ιανουαριου δικαζεται η υποθεση,μεχρι τοτε η ΔΕΗ απαγορευεται να του κοψει το ρευμα.ΥΓ:παραλιγο να το ξεχασω.Ο εν λογω πολιτης ειναι δικηγορος.
neuromancer Δεκέμβριος 29, 2011 #7288 Δεκέμβριος 29, 2011 Ποιές χώρες επηρεάζονται περισσότερο απο πιθανή χρεοκοπία της Ελλάδας
DarkSaga Δεκέμβριος 29, 2011 #7289 Δεκέμβριος 29, 2011 για τις συντάξεις περικοπές δώρων επικουρικών και μισθών υπάρχει δεδικασμένο? ή σε εξέλιξη κάτι με ενδιαφέρει προσωπικά [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION]P.S. δεν έχει βγει ακόμα η αναπηρική μου :hang3:
DarkSaga Δεκέμβριος 29, 2011 #7290 Δεκέμβριος 29, 2011 για τις συντάξεις περικοπές δώρων επικουρικών και μισθών υπάρχει δεδικασμένο? ή σε εξέλιξη κάτι με ενδιαφέρει προσωπικά [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION]P.S. δεν έχει βγει ακόμα η αναπηρική μου :hang3:P.S. του P.S. λεφτα υπάρχουν (και για iphone 4)ip4.pdf
NoDsl Δεκέμβριος 29, 2011 #7291 Δεκέμβριος 29, 2011 Για τους δικηγορους που λες,μιας και με πιανει το συντεχνιακο μου,μαλλον εχεις λιγο μεσανυχτα για το θεμα των μαυρων......Φιλικά αφιερωμένο Το πνεύμα και το γράμμα της φοροδιαφυγής. Μια εξιστόριση! - ADSLgr.com
HotPeanut Δεκέμβριος 29, 2011 #7292 Δεκέμβριος 29, 2011 Αυτοί δεν πάνε καλά λέμε... :rant: Πως την έχουν δει δεν ξέρω.Αύξηση 9,2% στα τιμολόγια της ΔΕΗ από την 1η Ιανουαρίου
Tsakonas Δεκέμβριος 29, 2011 #7293 Δεκέμβριος 29, 2011 Φιλικά αφιερωμένο Το πνεύμα και το γράμμα της φοροδιαφυγής. Μια εξιστόριση! - ADSLgr.comΑυτο που λεει ο τυπος δεν ειναι ψεμματα.Οπως δεν ειναι ψεμματα να πω οτι μια motherboard ειναι ενα κομματι πυριτιο με χαλκο και πλαστικο.Αλλα ειναι τοσο αστοιχειωτη και βλακωδης υπεραπλουστευση που οποιοσδηποτε ξερει πως ακριβως λειτουργει,τι κανει, και ποσο πολυπλοκη ειναι μια μητρικη πελαγωνει και μονο στην ιδεα πως θα τα εξηγησει ολα αυτα.Προσωπικα για να γλιτωνω αναλογα σχολια απο τους πελατες τους παιρνω μαζι στα δικαστηρια η τους βαζω να διαβαζουν τα κειμενα που γραφω (και τις 287 φορες που τα διορθωνω.Μεσα στην ιδια μερα.)
daospi Δεκέμβριος 29, 2011 #7294 Δεκέμβριος 29, 2011 Αυτοί δεν πάνε καλά λέμε... :rant: Πως την έχουν δει δεν ξέρω.Αύξηση 9,2% στα τιμολόγια της ΔΕΗ από την 1η ΙανουαρίουKαι αυτό για το 1ο εξάμηνο, γιατί για το 2ο θα έρθει και άλλη αύξηση...
Pokemon640 Δεκέμβριος 30, 2011 #7295 Δεκέμβριος 30, 2011 [MENTION=173]Wizard![/MENTION] το άγαλμα στο video, στο 27:54 ποιός είναι;
Wizard! Δεκέμβριος 30, 2011 #7296 Δεκέμβριος 30, 2011 [MENTION=173]Wizard![/MENTION] το άγαλμα στο video, στο 27:54 ποιός είναι;Δεν είμαι και σίγουρος, νομίζω ο George Washington. Δεδομένου ότι αυτός ήταν από τα ιδρυτικά μέλη των ΗΠΑ, και υποτίθεται με διαφορετικό στόχο από αυτόν που έχει φτάσει σήμερα.
greekfragma Δεκέμβριος 30, 2011 #7298 Δεκέμβριος 30, 2011 είμαι έτοιμος για αληθινό FUS RO DAH......Παραδίδουν τα κλειδιά σε ιδιώτες φορο-ράμπο - NEWS247
NoDsl Δεκέμβριος 30, 2011 #7299 Δεκέμβριος 30, 2011 Ερασιτέχνης ερευνητής με ατομικό υποσταθμό ΔΕΗ - NEWS247Γιατί όπως είπε και κάποιος καρεκλοκένταυρος, να έχετε εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη.http://news247.gr/ellada/eidiseis/pisw_stis_theseis_toys_oi_oikonomikoi_eisaggeleis.1557076.htmlείμαι έτοιμος για αληθινό FUS RO DAH......Παραδίδουν τα κλειδιά σε ιδιώτες φορο-ράμπο - NEWS247Δηλαδή παραδέχονται οτι οι εφοριακοί είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να εισπράξουν για το κράτος; Και όλα καλά; Έτσι απλά;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.