colt3003 Νοέμβριος 19, 2011 #6881 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 ε,δεν ειναι και τοσο ροδινα...απο τα 60-70Κ οφειλης σε τσιμπαει η αρχη καταπολεμησης νομιμοποιησης εσοδων απο παρανομες δραστηριοτητες κλπ ,σου δεσμευουν λογαριασμους και περιουσιακα στοιχεια,γενικα πρεπει νασαι αλερτ να μην εχεις τιποτα στο ονομα σου ουτε εσυ ουτε οι συγγενεις σου...και παιζει χοντρη παρακολουθηση...ΥΓ:και αν σας φαινονται μικρες αυτες οι ποινες,ωραια ,φωναξτε για μεγαλυτερες.Μετα που δεν θα ανοιγει κανεις μα κανεις (τωρα ειμαστε στο σκετο "κανεις")επιχειρηση στην ελλαδα φοβουμενος την φυλακη πειτε για -ακομη μεγαλυτερη- ανεργια ....καλησπέρα Δηλαδή στο Αμέρικα που υπάρχει το IRS Internal Revenue Service , που στο άκουσμά του μόνο τρέμουν όλοι, δεν υπάρχουν επιχειρήσεις ?? ή θεωρείς ότι πρέπει όλοι να φοροδιαφεύγουν a priori για να έχουν μια επιχείρηση στην Ελλάδα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 19, 2011 #6882 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Εγώ το έχω πει. Αν ήμουν δικτάτορας για μια μέρα το πρώτο που θα έκανα θα ήταν να ξυλώσω το όνομα "Παπανδρέου" από δρόμους, πλατείες, ιδρύματα οτιδήποτε και είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και για άλλα ονόματα. Όλα τα ξένα εκτός φιλελλήνων. thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Νοέμβριος 19, 2011 #6883 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Η κρίση δεν άγγιξε τους μισθούς των βουλευτών - NEWS247http://loutraki1.blogspot.com/2011/11/blog-post_9479.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 19, 2011 #6884 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 20, 2011 #6885 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2011 Δίωρη συνέντευξη στο ΑΝΤΙ-ΝΤΠ.Χωρίς δημοσιογραφάκια να τον κόβουν και να τον αφήνουν να μιλάει 3 και 5 λεπτά.Ας το δούμε...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xA9nGRbibpQ&feature=channel_video_title]ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΩΝ - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 20, 2011 #6886 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2011 τρομερος ο καζακης!!!!! ειδα το πρωτο μισαωρο!!! αυτα που λεει.η κοινη λογικη, ταεξηγει και στην πραγματικοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 20, 2011 #6887 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2011 Σχετικά με το θέμα διαφωνίας Βαρουφάκη και Καζάκη για δραχμή,ευρώ ... ο Καζάκης δεν είπε ότι θα γυρίσουμε σε εθνικό νόμισμα και με ευκολία.Λέει ο άνθρωπος ότι θα γίνει,αλλά θα χρειαστεί κάποιος καιρός για να πάρουμε τα πάνω μας.Ο καθένας πιστεύω το καταλαβαίνει ότι δε θα δει χρήμα αν είναι ΔΥ για μήνες και ότι θα πρέπει να καλλιεργήσουμε και καμιά ντομάτα στο κηπάκι,θα ανάψουμε και καμιά ξυλόσομπα για λίγο.Δε χρειάζεται να μας το πουν....Απλά διαλέγεις τί θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 20, 2011 #6888 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2011 Δεν είναι μόνο δική μου ιδέα ότι ο Χίος δίνει ρέστα κάθε ΣΚ,έτσι;Έδωσε σουτ σήμερα στο Δαραβίγκα !! χαχαhttp://live24.gr/webtv/kontrachannel/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Νοέμβριος 20, 2011 #6889 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2011 Τα εχω πει πολλάκις για τον Καζάκη οτι ειναι ο μόνος που μιλάει σαν άνθρωπος, με επιχειρήματα και κατανοητά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Νοέμβριος 20, 2011 #6890 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2011 Κι όμως η τρόικα ζητά... μείωση του ΦΠΑ! Τελικά ποιος μας λέει την αλήθεια; - ki omos i troika zita meiosi tou fpa telika poios mas leei tin alitheia Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 21, 2011 #6891 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 to ΑΕΠ είναι συνδεδεμένο με την αγορά ακινήτων και τις αντικειμενικές , για όσο ακόμα τους συμφέρει στο μαγείρεμα των στοιχείων θα παραμένουν ψευδός σταθερές οι τιμές μετά βουτιά και άνοδος...ανα περιοχήη Τρόικα ούτε τα εργασιακά ζήτησε, οι βιομήχανοι τα αποφάσισαν αυτά πέρσι όταν κλήθηκαν σε prive συναντήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 21, 2011 #6892 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Η χλιδή πριν από τον εφιάλτη του ΔΝΤ - NEWS247μιας και μέσα δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο ως προς τη "χλιδή" στα ταξίδια, εγώ στέκομαι στο ότι όλα αυτά τα ταξίδια πληρώνονταν από τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 21, 2011 #6893 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Για εσάς όλους που κάνετε πικρόχολα σχόλια για τις μίζες (aka προμήθειες), θα πρέπει να διαβάσετε τον παρακάτω νόμο, που τις καθιστά νόμιμες!Νόμος- «πλυντήριο» για μίζες και προμήθειες σε νοσοκομεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 21, 2011 #6894 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 η αποψη ενος ναζι μας ειναι παντελως αδιαφορη, on topic τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Νοέμβριος 21, 2011 #6895 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=n6jeIwFld3Q]ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας! (ελληνικοί υπότιτλοι) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Νοέμβριος 22, 2011 #6896 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 «Έγινε πραξικόπημα στην Ελλάδα και την Ιταλία για να σωθεί το ευρώ» - Συγκλονιστικό άρθρο των New York Times Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 22, 2011 #6897 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 «Έγινε πραξικόπημα στην Ελλάδα και την Ιταλία για να σωθεί το ευρώ» - Συγκλονιστικό άρθρο των New York Times To αρχικό άρθρο έψαχνα να το βρώ στο times αλλά πουθενα. Αν δεν δω το αρχικό άρθρο δεν δίνω σημασία μιας και το συγκεκριμένο site κάνει "υπερβάσεις" στις "μεταφράσεις" του.Άσε που ένα χρόνο τώρα έχει "πρωτοσέλιδο" τον τίτλο "Χρηματιστήριο στις 500 μονάδες". edit: εδώ το άρθρο http://www.nytimes.com/2011/11/20/opinion/sunday/douthat-conspiracies-coups-and-currencies.html?_r=2&scp=4&sq=Greece,%20Italy&st=cse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Νοέμβριος 22, 2011 #6898 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 To αρχικό άρθρο έψαχνα να το βρώ στο times αλλά πουθενα. Αν δεν δω το αρχικό άρθρο δεν δίνω σημασία μιας και το συγκεκριμένο site κάνει "υπερβάσεις" στις "μεταφράσεις" του.Άσε που ένα χρόνο τώρα έχει "πρωτοσέλιδο" τον τίτλο "Χρηματιστήριο στις 500 μονάδες". edit: εδώ το άρθρο http://www.nytimes.com/2011/11/20/opinion/sunday/douthat-conspiracies-coups-and-currencies.html?_r=2&scp=4&sq=Greece,%20Italy&st=cse το άρθρο των NYT http://www.nytimes.com/2011/11/20/opinion/sunday/douthat-conspiracies-coups-and-currencies.html?_r=2&scp=4&sq=Greece,%20Italy&st=cse τα σχόλια δικά σου edit : άργησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Νοέμβριος 22, 2011 #6899 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 kathimerini.gr - Αποζημίωση δικηγόρου για ηθική βλάβη από τη συμπεριφορά τράπεζας οσοι εχετε τρεξιματα με τις τραπεζες τσεκαρετε κι αυτο...δικηγορος οφειλε σε τραπεζα,εξοφλησε και οταν η τραπεζα του ξαναζητησε απο λαθος να πλερωσει,εκανε αγωγη αποζημιωσης,κερδισε και πηρε 2.000 ευρα.Εγω βεβαια θα τους αφηνα να προχωρησουν σε διαταγη πληρωμης και ενα βημα πριν τον πλειστηριασμο θα τους εκανα μηνυση για αποπειρα απατης ενωπιον δικαστηριου...βεβαια το συμβαν εγινε το 2002 και η αποφαση βγηκε προχθες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 22, 2011 #6900 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 Εγω βεβαια θα τους αφηνα να προχωρησουν σε διαταγη πληρωμης και ενα βημα πριν τον πλειστηριασμο θα τους εκανα μηνυση για αποπειρα απατης ενωπιον δικαστηριου...Sorry για το offtopic αλλά δικηγόρο θα κάνω την κόρη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.