pank Νοέμβριος 15, 2011 #6881 Νοέμβριος 15, 2011 Αστα αυτά και κοίτα να βάλεις......πλάτη Αρμαγεδώνα ########### Τι κλίμα πιάνετε παιδιά για την Πέμπτη. Θα κατέβει ο κόσμος λέτε ;
SLN Νοέμβριος 15, 2011 #6882 Νοέμβριος 15, 2011 Εγω ξερω οτι αν ο λαος ηθελε να κανει κατι... δεν θα περιμενε καμμια 17 Νοεμβρη.Δηλαδη που να "ελπιζουμε"?? Οτι μολις (και οχι φυσικα "ΑΝ") ξεκινησουνε τα (προγραμματισμενα) μπαχαλα και γινει κανα μπραφ θα χαθει το μετρο και ο ελεγχος??Ναι μεν χωρις "Αλεξη" δεν ξυπναει ο κοσμος, οσα χαρατσια και να πληρωσει αλλα και γιαυτο κραταω επιφυλαξη. Στις Αργεντινες και στις Ρωσιες κλπ κλπ πεσανε πολλοι πριν αλλαξει κατι. Οχι ενας και δυο απο "εκπυρσοκροτησεις"
greekfragma Νοέμβριος 15, 2011 #6883 Νοέμβριος 15, 2011 Ελπίζω σε ''κάτι'' που θα γίνει και θα συμπέσει με τα ''μπάχαλα''..........και ελπίζω αυτή τη φορά το timing να χτυπήσει κανένα ευαίσθητο νεύρο του εγκεφάλου. όψομεν.
DarkSaga Νοέμβριος 15, 2011 #6884 Νοέμβριος 15, 2011 δεν υπάρχει άσυλο, δεν θα γίνει τίποτα. όλοι ελπίζουμε να κάνει κάτι κάποιος άλλος. Έτσι δεν γίνεται δουλειά... άσε που αυτοί που κάνουν, δεν έχουν προσωπική i.p. μπαίνουν από πλατεία και όταν μπαίνουν δεν μιλάνε γι'αυτά
Lakisss Νοέμβριος 15, 2011 #6885 Νοέμβριος 15, 2011 Εγώ προβλέπω μία ήσυχη Πέμπτη. Άντε γύρω από το Πολυτεχνείο/Εξάρχεια τίποτα ψιλά.
konservas Νοέμβριος 16, 2011 #6886 Νοέμβριος 16, 2011 Μια φορά καλού-κακού κάντε και καμμιά ψιλοπρομήθεια σε είδη πρώτης ανάγκης....:whistle2:
Wizard! Νοέμβριος 16, 2011 #6887 Νοέμβριος 16, 2011 Να τολμήσω να κάνω μια πρόβλεψη...;Εγώ πιστεύω ότι τα δύο μεγάλα πτώματα θα διαλυθούν και θα κάνουν μεταξύ τους ένα ενιαίο, ώστε να μπορέσουν να βγάλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση στις επόμενες ή τις μεθεπόμενες εκλογές. Με την και καλά συγκυβέρνηση τώρα, απλά συνηθίζουμε να τους βλέπουμε μαζί, αφού σαν πολιτική την ίδια έχουν: ποιός θα φάει τα περισσότερα
DJD Νοέμβριος 16, 2011 #6888 Νοέμβριος 16, 2011 Όσο υπάρχουν τα κομματόσκυλα, δυστυχώς θα υπάρχουν κι αυτοί. Καλή θα ήταν μια ένωση, μπας και πάνε στο διάολο όλοι παρέα κι ησυχάσουμε.
SLN Νοέμβριος 16, 2011 #6889 Νοέμβριος 16, 2011 Εγω ειμαι της αποψης οτι εξυπηρετουνε καλυτερα (μην ρωτησει κανεις τί/ποιόν εξυπηρετουνε) με το να υπαρχουνε 2 ή περισσοτερα... Προσφερει το βασικο "illusion of choice". Δημοκρατικοι/ρεπουμπλικανοι κλπ κλπ Ο αγωνας για την κατακτηση της καρεκλας ειναι δευτερευουσας σημασιας και προυποθετει την... υπαρξη της καρεκλας Αν οι ιδιοι δεν πιστευουνε οτι εχει νοημα η υπαρξη 2 κομματων και αρχισουνε να το πιστευουνε και οι ανεγκεφαλοι τους... μετα υπαρχει εφφε τραπουλοχαρτου στο ολο οικοδομημα. Αποψη μου βεβαια...
DarkSaga Νοέμβριος 16, 2011 #6890 Νοέμβριος 16, 2011 όπως τα λέει ο LSNης θα παίξουν, ο καθένας ανεξάρτητος για να φάνε % από τους γείτονες με συσπείρωση και η συνένωση θα είναι η εθνική λύση, αφού τους ψηφίσουν. ώστε να είναι μέγιστο και το άθροισμα.
Hydra Νοέμβριος 16, 2011 #6891 Νοέμβριος 16, 2011 Τα σίδερα που μας κυκλώσαν διέξοδο δε φαίνεται να 'χουν.Η ιστορία έδειξε ότι ο Ελληνικός λαός άντεξε πολλά σε διάφορες περιόδους.Και τώρα φαίνεται να κοντεύει μια τέτοια μέρα...ξεσηκωμού.Ας κάνουμε τη χάρη στον εαυτό μας την Πέμπτη να ξέρουμε γιατί θα φωνάξουμε,να ξέρουμε και να αποδεχθούμε με όλη την σοβαρότητα του εαυτού μας,ότι αυτά τα παιδιά που τότε μας έβγαλαν από μια Χούντα,τώρα μας φέραν και τη Χούντα και την Κατοχή!!!! Και το λυπηρό είναι ότι δεν σεβάστηκαν ούτε τους συμφοιτητές - φίλους τους ,που έγιναν ένα με το χώμα.Ζούμε σε καιρούς μεγάλης σύγχυσης.Καθείς με την ιστορία του,καθείς με την τρέλα του.Η αλήθεια όμως αντιπροσωπεύεται σε αυτές τις περιτπώσεις στα πλαίσια μιας κοινωνίας απ΄τα γεγονότα και την ιστορία μόνο παραύτα.Οπότε ας συμορφωθούμε και ας νοηματοδοτήσουμε τον ΑΓΩΝΑ μας.Τόσα χρόνια πίναμε νερό στα "παιδιά του Πολυτεχνείου" . Ας πιούμε νερό και στην υγειά μας!!
o polonos Νοέμβριος 16, 2011 #6892 Νοέμβριος 16, 2011 Συγγνωμη, για να καταλαβω δλδ... Περιμενει ο ΑΠΛΟΣ λαος να κανει το ΝΤΟΥ και να ριξει οτι θελει να ριξει τη μερα που η αθηνα θα μοιαζει με στρουμφοχωριο ? Η απλη λογικη λεει οτι το κανεις οταν ΔΕΝ το περιμενουν οι αλλοι. Και οχι οταν εχουν κατεβασει 15 ταξιαρχιες σε καθε γονια της προτευουσας.
sotiris Νοέμβριος 16, 2011 #6893 Νοέμβριος 16, 2011 Ντόμπρε Φίλοc, δεν έχεις πιάσει το νόημα του αγώνα ακόμη... Το νόημα είναι ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ.Τα υπόλοιπα είναι δευτερευούσης σημασίας.
Hydra Νοέμβριος 16, 2011 #6894 Νοέμβριος 16, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=4uSc3SdX-vk]Π. Καμμένος στις προγραμματκές δηλώσεις - YouTube[/ame]Οι φωνές της αληθείας πάντα τρομοκρατούν τους λερωμένους και έτσι πάει και ο τελευταίος πατριώτης της Βουλής...Σίγουρα θα διαγραφεί.
o polonos Νοέμβριος 16, 2011 #6895 Νοέμβριος 16, 2011 Ντόμπρε Φίλοc, δεν έχεις πιάσει το νόημα του αγώνα ακόμη... Το νόημα είναι ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ.Τα υπόλοιπα είναι δευτερευούσης σημασίας.Δεν μιλησα για αναρχικους η τα 15χρονα <<αναρχικοι wannabe>> που αμα φτυσει ο Αστρολαβος πνιγονται. Μιλησα για τον απλο κοσμο που δεν ανηκει καπου..
Hydra Νοέμβριος 16, 2011 #6896 Νοέμβριος 16, 2011 Συγγνωμη, για να καταλαβω δλδ... Περιμενει ο ΑΠΛΟΣ λαος να κανει το ΝΤΟΥ και να ριξει οτι θελει να ριξει τη μερα που η αθηνα θα μοιαζει με στρουμφοχωριο ? Η απλη λογικη λεει οτι το κανεις οταν ΔΕΝ το περιμενουν οι αλλοι. Και οχι οταν εχουν κατεβασει 15 ταξιαρχιες σε καθε γονια της προτευουσας. Θωμά δεν κατάλαβα αν απευθύνεσαι σε εμένα ή όχι είναι η αλήθεια,αλλά για να το αποσαφηνίσω ,δεν είπα κάτι τέτοιο εγώ. Ο αγώνας για την ελευθερεία είναι καθημερινός.
sotiris Νοέμβριος 16, 2011 #6897 Νοέμβριος 16, 2011 Δεν μιλησα για αναρχικους η τα 15χρονα <<αναρχικοι wannabe>> που αμα φτυσει ο Αστρολαβος πνιγονται. Μιλησα για τον απλο κοσμο που δεν ανηκει καπου..Καταλαβαίνεις όμως ότι όταν έχεις μία μάζα η οποία είναι 10 διαφορετικών αποχρώσεων, πιο πιθανόν είναι να πλακωθούνε οι αποχρώσεις μεταξύ τους, παρά να πλακώσουν αυτό για το οποίο συγκεντρώθηκαν.Είναι σαν το γαλατικό χωριό με τα ψάρια, τρώγονται για τα ψάρια κι απέξω περιμένουν οι Ρωμαίοι.Μόνο που εδώ, στο Αθηναϊκό χωριό, δεν υπάρχει ο μαγικός ζωμός...
Hydra Νοέμβριος 16, 2011 #6898 Νοέμβριος 16, 2011 Οι Γαλάτες όμως πάντα τους >...< τους Ρωμαίους. Εμείς τι κάνουμε...
Lazy Dog Νοέμβριος 16, 2011 #6899 Νοέμβριος 16, 2011 Κίνδυνος κατάρρευσης: Οι ξένες τράπεζες αρνούνται "κούρεμα" 50%! Ετσιιιι! Βεντουζα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.