Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Μας φέρνουν λεφτά και τα διώχνουμε...;

On-News: "Εγώ στήνω κ*λο και εσείς διώχνετε επενδύσεις;"

αν και εχει δικιο οτι η ελληνικη γραφειοκρατικη μηχανη σκοτωνει τις επενδυσεις λιγο υποπτα το βλεπω ολο αυτο

Γιατι?

Το νεο πολυνομοσχεδιο για την επιταχυνση της δικαιοσυνης περιεχει και νομοθεσια για την υπερ-επιταχυνση δικαστηριων πουχουν να κανουν με επενδυσεις.Εκτος ομως απο αυτην περιεχει και κατι ρυθμισεις του στυλ "εξωση εξπρες/κατασχεση εξπρες/20πλασιασμος του παραβολου(τωρα το παραβολο ειναι 100,ντου δε μαθ) σε περιπτωσεις απορριψης δικαστικων προσφυγων"

Εφαγε τρελλο κραξιμο το πολυνομοσχεδιο -αρχικα-.Τωρα ομως????

ΥΓ:Η καθυστερηση των επενδυσεων μεσω δικαστηριων ειναι διαπιστωμενη με ερευνα της McKinsey Jones.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό το "αντιδρά η τοπική κοινωνία και οι φορείς" ποτέ δεν το κατάλαβα. Το έργο ή είναι ωφέλιμο και το προχωράς ή τα ωφέλη δεν είναι τόσα όσα τα μειονεκτήματα (π.χ. ρύπανση) και δεν το προχωράς. Και κάποια στιγμή, θα καταλάβουν και αυτοί που αντιδρούν. Το πολιτικό συμφέρον (να τους έχω ικανοποιημένους, για να με ξαναβγάλουν) είναι που μας έχει φέρει εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι μόνο αυτό... Υπάρχουν κι άλλα...

Πχ, γιατί να το κάνεις εσύ και να σε λένε σωτήρα, και να μην το κάνω εγώ που θα είμαι ο επόμενος δήμαρχος/νομάρχης/βουλετής...

Επίσης, πολλοί αντιδρούν για άσχετους λόγους, όπως για παράδειγμα έχουμε ακούσει άπειρες φορές για ανάλογα θέματα (ανεμογεννήτριες), "θα χαλάσει το τοπίο"!!!

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς τα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα που ακούγονται κατα την ταπεινή μου άποψη είναι smokescreen. Σωστά είπε ο Παπανδρέου ότι κρύβονται σκοπιμότητες πίσω από αυτή την "επίθεση" (<---μόνο αυτό δεν είναι αλλά τεσπα) στην Ελλάδα. Αυτό που δεν είπε όμως είναι ποιοι? Δεν μπορεί να το πει βέβαια γιατί είναι ένας από τους πολλούς που θα επωφεληθεί από την κατάσταση αυτή. Παραθέτω 2 άρθρα τα οποία πιστεύω θα βρείτε ενδιαφέρον. Το 1ο είναι πό blog (μια μη τεκμηριωμένη άποψη) και το άλλο είναι τρανταχτό στοιχείο οτι η Ελλάδα χρωστά εδω και χρόνια και δεν πέσαμε στον βούρκο ξαφνικά:

1o.

Σε αρκετά από τα παραπάνω με βρίσκει σύμφωνο, αν και υποθέσεις τα περισσότερα αλλά έχουν μια λογική σκέψη για αυτό τον λόγο δεν είμαι απολύτως σύμφωνος.

2.

Μετά από αυτό τι? Αυτά βλέπω και εξοργίζομαι και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ή μας ψιλοδουλεύουν ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται!! :flag:

Ενδεχομενος μια διωρθωση για τον πινακα σειριακών αριθμων των νομισμάτων στην παραθεση Ν2 ποστ8:

η Ελλάδα αληθεύει ότι μπορεί να τυπώσει μονό 20ευρα από χαρτονομίσματα?

Αν ισχυει αυτο τοτε ειναι φυσιολογικο που δεν βλεπουμε χαρτονομησματα των 50ε και πανω με διακριτικά Ελλάδας

Έγινε επεξεργασία από Palyrria
Link to comment
Share on other sites

Μπαμπάαααααα... τι θα πεί ''παρέμβαση ξένων δυνάμεων'' ???

Ό,τι και να λένε οι πολιτικές ηγεσίες, όσες δικαιολογίες κι αν επικαλούνται, το γεγονός ότι σήμερα δεν κυκλοφορούν τανκς στους δρόμους (τουλάχιστον, όχι ακόμη) ούτε μελανοχίτωνες, αυτό δεν κάνει λιγότερο δωσιλογική και προδοτική τη στάση των επίσημων εκπροσώπων της ελληνικής πολιτείας. Και αρμόδιος να κρίνει και να δικάσει τη στάση τους είναι μόνο ο ελληνικός λαός. Αφού βέβαια πρώτα απαλλαγεί από τη νέα κατοχή.

απο τον πάντα απολαυστικό Καζάκη εδώ:

Παρέμβαση ξένων δυνάμεων | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Link to comment
Share on other sites

Εγω ξερω οτι αν ο λαος ηθελε να κανει κατι... δεν θα περιμενε καμμια 17 Νοεμβρη.

Δηλαδη που να "ελπιζουμε"?? Οτι μολις (και οχι φυσικα "ΑΝ") ξεκινησουνε τα (προγραμματισμενα) μπαχαλα και γινει κανα μπραφ θα χαθει το μετρο και ο ελεγχος??

Ναι μεν χωρις "Αλεξη" δεν ξυπναει ο κοσμος, οσα χαρατσια και να πληρωσει αλλα και γιαυτο κραταω επιφυλαξη.

Στις Αργεντινες και στις Ρωσιες κλπ κλπ πεσανε πολλοι πριν αλλαξει κατι.

Οχι ενας και δυο απο "εκπυρσοκροτησεις"

Link to comment
Share on other sites

δεν υπάρχει άσυλο, δεν θα γίνει τίποτα.

όλοι ελπίζουμε να κάνει κάτι κάποιος άλλος.

Έτσι δεν γίνεται δουλειά...

άσε που αυτοί που κάνουν,

δεν έχουν προσωπική i.p. μπαίνουν από πλατεία

και όταν μπαίνουν δεν μιλάνε γι'αυτά :)

Link to comment
Share on other sites

Να τολμήσω να κάνω μια πρόβλεψη...;

Εγώ πιστεύω ότι τα δύο μεγάλα πτώματα θα διαλυθούν και θα κάνουν μεταξύ τους ένα ενιαίο, ώστε να μπορέσουν να βγάλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση στις επόμενες ή τις μεθεπόμενες εκλογές. Με την και καλά συγκυβέρνηση τώρα, απλά συνηθίζουμε να τους βλέπουμε μαζί, αφού σαν πολιτική την ίδια έχουν: ποιός θα φάει τα περισσότερα

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.