Tsakonas Νοέμβριος 9, 2011 #6741 Νοέμβριος 9, 2011 ειδα σε εφημεριδα "μετρα σκληρης λιτοτητας στην Γαλλια" ... "χρεος της Ιταλιας" ...δεν ηταν υπερδυναμεις αυτες ρε παιδια?δεν υποτιθεται πως ελεγχουν την κατασταση τωρα και αρμεγουν εμας???αν τους πανε κι αυτους για αρμεγμα.....ολη την ευρωπη θελουν να ερημωσουν πια????
Snips Νοέμβριος 9, 2011 #6742 Νοέμβριος 9, 2011 Όχι βρε....Έχετε λίγο πίστη. Μόλις καθηλώσουν τους Έλληνες ΔΥ που φταίνε για όλα, θα λυθούν όλα τα παγκόσμια προβλήματα....
ARMAGEDDON Νοέμβριος 9, 2011 #6743 Νοέμβριος 9, 2011 Επειδή δεν θα βγάλουν πρωθυπουργό να έρθω εγώ ρε παδια να κάνω την δουλειά? Δεν γίνεται να είμαι χειρότερος από όλους αυτούς παρακαλώ να πάρεις χαρτάκι προτεραιότητας είδη έχω κάνει εγώ αίτηση
Lakisss Νοέμβριος 9, 2011 #6744 Νοέμβριος 9, 2011 'Αντε να σας δώσω και μία πληροφορία που δεν παίζει στη πιάτσα. Ο Πετσάλνικος είχε ακυρώσει μια συμφωνία που είχε κάνει ο Μπόμπολας για το κανάλι της βουλής.Τα υπόλοιπα δεν θέλουν σκέψη.EDIT: Άντε να σας δώσω και άλλη μία. Ποια ανεξάρτητη βουλευτής συζεί με τον Μπόμπολα Junior;Ποια είναι?
Periklis_pap Νοέμβριος 9, 2011 #6745 Νοέμβριος 9, 2011 παρακαλώ να πάρεις χαρτάκι προτεραιότητας είδη έχω κάνει εγώ αίτηση Οκ άμα βγεις εσύ μπαίνω αντιπρόεδρος
astrolabos Νοέμβριος 9, 2011 #6746 Νοέμβριος 9, 2011 Παπανδρέου-Σαμαράς ζήτησαν από Λ. Παπαδήμο να αναλάβει πρωθυπουργός - Capital.gr
Wizard! Νοέμβριος 9, 2011 #6747 Νοέμβριος 9, 2011 Νομίζω το έχετε χάσει όλοι... Είμαστε 5 μέρες χωρίς πρωθυπουργό στην ουσία και έγιναν τα εξής:1)έχουν πιάσει τον Ψωμιάδη,2)κατέσχεσαν την περιουσία του Λαυρεντιάδη,3)έπιασαν λιμενικούς που πουλούσαν ναρκωτικά,4)απέλυσαν υπαλλήλους του υπουργείου που τα "έπαιρναν" και το κυριότερο..5)ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΤΡΑ!ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
alphaX Νοέμβριος 9, 2011 #6749 Νοέμβριος 9, 2011 Η πορωση των δημοσιοκαφρων ειναι τοση, που νομιζουν οτι ο κοσμος εχει αγωνια για το ποιος θα αναλαβει να υπογραψει μια ακομα καταδικη μας ως πρωθυπουργος.
deninho Νοέμβριος 9, 2011 #6750 Νοέμβριος 9, 2011 Νομίζω το έχετε χάσει όλοι... Είμαστε 5 μέρες χωρίς πρωθυπουργό στην ουσία και έγιναν τα εξής:1)έχουν πιάσει τον Ψωμιάδη, 2)κατέσχεσαν την περιουσία του Λαυρεντιάδη, 3)έπιασαν λιμενικούς που πουλούσαν ναρκωτικά, 4)απέλυσαν υπαλλήλους του υπουργείου που τα "έπαιρναν" και το κυριότερο.. 5)ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΤΡΑ! ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Ε, μα! Και στο Βέλγιο πόσο καιρό είναι (ήταν?) που δεν έχουν κυβέρνηση; Πήγε τίποτα άσχημα; Όχι. Ας ακολουθήσουμε κι εμείς το παράδειγμα του Βελγίου λοιπόν
Wizard! Νοέμβριος 10, 2011 #6751 Νοέμβριος 10, 2011 πολύ ράδιο αρβύλα βλέπεις Βασικά φέτος δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο... Ας είναι καλά το BF3 Edit: Και να συμπληρώσω στο παραπάνω, 6. Άρθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας πετρελαιοκίνητων στην Αθήνα!
Constandinos Νοέμβριος 10, 2011 #6752 Νοέμβριος 10, 2011 αρχίζει και κυκλοφορεί αρκετα σε blogs και news.... το κατα πόσο ισχύει... “ Eυρώ 2″ και σωζόμαστε ( – Διάσωση “ a la γαλλικά” με “ Plan B for South” | α
DarkSaga Νοέμβριος 10, 2011 #6753 Νοέμβριος 10, 2011 δε το λες και διασωση, για συγκαλυμένη διάσπαση εως κατάρρευση θα το λεγες καλύτεραατάκα καμπουρομαλάκη "εφόσον ο Κύριος Παπαδήμους θα λέει δεν έχω τελείωσει, κανείς δεν θα έχει δικαίωμα να αμφισβητήσει το έργο της κυβέρνησης"προτείνω να τον στείλουν πακέτο στην μάνα του στην Κρήτη να τον δείρει μπας και κόψει τις μαμακίεςαυτό το wiki leaks που όλοι αναφέρονται έβγαλε έκείνο και το άλλο κλπ , πως σκατά το ψάχνεις για να βρεις κάτι?
alphaX Νοέμβριος 10, 2011 #6754 Νοέμβριος 10, 2011 ατάκα καμπουρομαλάκη "εφόσον ο Κύριος Παπαδήμους θα λέει δεν έχω τελείωσει, κανείς δεν θα έχει δικαίωμα να αμφισβητήσει το έργο της κυβέρνησης"προτείνω να τον στείλουν πακέτο στην μάνα του στην Κρήτη να τον δείρει μπας και κόψει τις μαμακίεςΔεν είναι απλά ατάκα. Μαζί με το "ο κόσμος τρόμαξε τόσο πολύ αυτές τις μέρες και ήταν λαική απαίτηση ο λουκουμάς, και έχει στηρίξει όλες του τις ελπίδες στον λουκουμά και του δίνει ανοχή να δουλέψει για την χώρα κτλ κτλ..." είναι η καραμέλες που θα πιπιλάν τα τσιράκια των μμε στα αυτιά μας. Σε 20 μέρες δυστυχώς θα το χουμε πιστέψει..
DarkSaga Νοέμβριος 10, 2011 #6755 Νοέμβριος 10, 2011 σε είκοσι μέρες θα ήθελα να μιλάνε για το ολοκαύτωμα της Αθήνας της επόμενης Πέμπτης
Wizard! Νοέμβριος 10, 2011 #6756 Νοέμβριος 10, 2011 Όπως έγραψα και στο twitter:Τραπεζίτης πρωθυπουργός σε χρεοκοπημένη χώρα είναι σαν έμπορος ναρκωτικών, διευθυντής σε κέντρο απεξάρτησης...
ea6gka Νοέμβριος 10, 2011 #6757 Νοέμβριος 10, 2011 Όπως έγραψα και στο twitter:Τραπεζίτης πρωθυπουργός σε χρεοκοπημένη χώρα είναι σαν έμπορος ναρκωτικών, διευθυντής σε κέντρο απεξάρτησης...ε να βαλουμε το ταμτακο τοτε
DarkSaga Νοέμβριος 10, 2011 #6758 Νοέμβριος 10, 2011 γιατί αφήνει κάποιος την Federal Bank καριέρα για να γυρίσει στην ΤΤΕ?νοστός?κι αν ήταν νόστος γιατί φεύγει από τη μαμά πατρίδα για την ΕΚΤ?ο Παπαδήμος μοιάζει λίγο με Φυκιώρη ή είναι ιδέα μου?
Wizard! Νοέμβριος 10, 2011 #6760 Νοέμβριος 10, 2011 Δεν είναι τραπεζίτης ο Παπαδήμος.Αν για εσένα "τραπεζίτης" είναι ο ιδιοκτήτης/μέτοχος τράπεζας, πάω πάσο.Εγώ όμως θεωρώ "τραπεζίτες" όλα τα υψηλά ιστάμενα στελέχη τραπεζών όπως αυτός:Παράλληλα, από το 1985 μέχρι το 1993 κατείχε θέση οικονομικού συμβούλου στην Τράπεζα της Ελλάδος και διετέλεσε επίσης διευθυντής της Διεύθυνσης Οικονομικών Μελετών της Τράπεζας (1988-1992).Διορίστηκε υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, τον Δεκέμβριο του 1993 και ανέλαβε διοικητής τον Οκτώβριο του 1994. Την ίδια χρονιά έγινε μέλος του συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ιδρύματος και διετέλεσε πρόεδρος της υποεπιτροπής Νομισματικής Πολιτικής και της Επιτροπής των διοικητών των Κεντρικών Τραπεζών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.Από το 2002 έως το 2010 ήταν αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και μετά την αποχώρησή του ορίστηκε άμισθος σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.