DarkSaga Νοέμβριος 9, 2011 #6721 Νοέμβριος 9, 2011 φινέτσα χειρισμών Γ.Α.Π. G.A.P.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0REJ-lCGiKU&feature=player_embedded]3 year old Jonathan conducting to the 4th movement of Beethoven's 5th Symphony - YouTube[/ame]
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 9, 2011 #6722 Νοέμβριος 9, 2011 Ακόμη τον καίει που ο Αντρέας τα άφησε όλα στη Μιμή!!! Χμμ όχι ακριβώς. Σου αφήνω το όνομα μου του είπε και από ότι αποδείχτηκε ισοδυναμούσε με τεράστια περιουσία.
alphaX Νοέμβριος 9, 2011 #6723 Νοέμβριος 9, 2011 Άντε στείλτε κανα βιογραφικό στο Μαξίμου, προλαβαίνετε!
winters Νοέμβριος 9, 2011 #6724 Νοέμβριος 9, 2011 Και άιντε αναλαμβάνει ο Πετσάλνικος Πρωθυπουργός. Υπουργός Οικονομικών ποιός; Ο Πετσάλνικος με τον Βενιζέλο δεν λένε καλημέρα. Πως θα συνεργαστούν; gkouxou* gkouxou* Σίγουρα θα φύγει ο Παπανδρέου από το Μαξίμου; ΝΔ: Ουδέποτε μας πρότειναν τον Παπαδήμο.
Nephiλiμ Νοέμβριος 9, 2011 #6725 Νοέμβριος 9, 2011 Ο Fuhrer βγηκε πολυ νταης.Πραγματικα ποσο δυσκολο ειναι να συνενοηθουν ?
Nephiλiμ Νοέμβριος 9, 2011 #6727 Νοέμβριος 9, 2011 Παντως με το που εσκασαν τα νεα για Εκλογες,"κυβερνηση ενοτητας" και λοιπες αηδιες ο κοσμος δεν κατεβαινει στην πλατεια....
magicman Νοέμβριος 9, 2011 #6729 Νοέμβριος 9, 2011 Αν δεν βάλουνε τον Παπαδήμο πρωθυπουργό, κάνουν τεράστια ζημιά στη χώρα. Δεν θα πηγαίνουμε σε μεσοβέζικες λύσεις" δήλωσε έξαλλος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κατά την αποχώρησή του από το Προεδρικό Μέγαρο. "Οι κ. Παπανδρέου και Σαμαράς είχαν σύσκεψη σε ένα άλλο γραφείο και περίμενα μόνος μου, προφανώς για να έρθουν να μου ανακοινώσουν τι σκεφθήκανε. Είναι απαράδεκτο".
ARMAGEDDON Νοέμβριος 9, 2011 #6732 Νοέμβριος 9, 2011 πολύ το παιδεύεται βάλτε εμένα για προθυπουργό και σε 3 ώρες μας έχω κάνει υπερδύναμη και τον Ιανουάριο πάμε σε εκλογές για να με ξαναβγάλετε !
winters Νοέμβριος 9, 2011 #6733 Νοέμβριος 9, 2011 Εγώ θέλω πάλι Καραμανλή. Εναλλακτική πρόταση, Σημίτης! x2
kazabubu Νοέμβριος 9, 2011 #6734 Νοέμβριος 9, 2011 Ελληνοφρένεια (ον δε νετ) - Ύμνος Νέας Πασοκρατίας
winters Νοέμβριος 9, 2011 #6735 Νοέμβριος 9, 2011 α) Ο Παπανδρέου προτείνει Παπαδήμο, ο Σαμαράς δεν δέχεται γιατί είναι τραπεζίτης.β) Ο Παπανδρέου προτείνει Βενιζέλο, ο Σαμαράς δεν δέχεται γιατι είναι ο αντίπαλος του στις επερχόμενες εκλογές και προφανώς δεν θέλει να τον αβαντάρει.γ) Ο Σαμαράς είχε συνάντηση χτες με τον Κακλαμάνη και του πρότεινε την θέση, ο Κακλαμάνης του είπε ότι δεν μπορεί και του αντιπρότεινε τον Πετσάλνικο.δ) Ο Σαμαράς τον προτείνει στον Παπανδρέου και αυτός το δέχεται.ε) Ο Καρατζαφέρης δεν τον ήθελε οπότε ευκαιρία να κάνει show.ΣΤ) Ο Μπόμπολας είναι στα μαχαίρια με τον Παπανδρέου και έχει βάλει όλα τα MME να τα γαμάνε όλα και να πετάνε "φήμες" etc. Σφάζονται στα κανάλια οι βουλευτές μεταξύ τους γιατί τσιμπάνε. Ο δικό σου φταίει, όχι ο δικός σου.ζ) Επιστρέψαν αναγκαστικά στην λύση Παπαδήμου, με την ελπίδα αύριο να αποδεχτεί.
astrolabos Νοέμβριος 9, 2011 #6736 Νοέμβριος 9, 2011 Δεν τελείωσε τίποτα. Υπάρχει και η εναλλακτική του Κώστα Πρέκα.®
winters Νοέμβριος 9, 2011 #6737 Νοέμβριος 9, 2011 'Αντε να σας δώσω και μία πληροφορία που δεν παίζει στη πιάτσα. Ο Πετσάλνικος είχε ακυρώσει μια συμφωνία που είχε κάνει ο Μπόμπολας για το κανάλι της βουλής.Τα υπόλοιπα δεν θέλουν σκέψη.EDIT: Άντε να σας δώσω και άλλη μία. Ποια ανεξάρτητη βουλευτής συζεί με τον Μπόμπολα Junior;
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 9, 2011 #6738 Νοέμβριος 9, 2011 Μόνο ο Μητσοτάκης συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που θέλουν, με κυριότερο να μην τον απασχολεί το πολιτικό κόστος, αφού δεν ενδιαφέρετε να πολιτευθεί στο άμεσο μέλλον.
Periklis_pap Νοέμβριος 9, 2011 #6739 Νοέμβριος 9, 2011 Επειδή δεν θα βγάλουν πρωθυπουργό να έρθω εγώ ρε παδια να κάνω την δουλειά? Δεν γίνεται να είμαι χειρότερος από όλους αυτούς
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.