Lakisss Νοέμβριος 9, 2011 #6661 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 ΧΑΜΟΣ!!! Έξαλλος ο Καρατζαφέρης και αποχώρησε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Νοέμβριος 9, 2011 #6662 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Αν δεν βάλουνε τον Παπαδήμο πρωθυπουργό, κάνουν τεράστια ζημιά στη χώρα. Δεν θα πηγαίνουμε σε μεσοβέζικες λύσεις" δήλωσε έξαλλος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κατά την αποχώρησή του από το Προεδρικό Μέγαρο. "Οι κ. Παπανδρέου και Σαμαράς είχαν σύσκεψη σε ένα άλλο γραφείο και περίμενα μόνος μου, προφανώς για να έρθουν να μου ανακοινώσουν τι σκεφθήκανε. Είναι απαράδεκτο". Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Νοέμβριος 9, 2011 #6663 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Απετυχαν και σημερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 9, 2011 #6664 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Ο Μπάντοβιτς τέλος απο την Κέρκυρα....Λέτε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 9, 2011 #6665 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 πολύ το παιδεύεται βάλτε εμένα για προθυπουργό και σε 3 ώρες μας έχω κάνει υπερδύναμη και τον Ιανουάριο πάμε σε εκλογές για να με ξαναβγάλετε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Νοέμβριος 9, 2011 #6666 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Εγώ θέλω πάλι Καραμανλή. Εναλλακτική πρόταση, Σημίτης! x2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Νοέμβριος 9, 2011 #6667 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Ελληνοφρένεια (ον δε νετ) - Ύμνος Νέας Πασοκρατίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Νοέμβριος 9, 2011 #6668 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 α) Ο Παπανδρέου προτείνει Παπαδήμο, ο Σαμαράς δεν δέχεται γιατί είναι τραπεζίτης.β) Ο Παπανδρέου προτείνει Βενιζέλο, ο Σαμαράς δεν δέχεται γιατι είναι ο αντίπαλος του στις επερχόμενες εκλογές και προφανώς δεν θέλει να τον αβαντάρει.γ) Ο Σαμαράς είχε συνάντηση χτες με τον Κακλαμάνη και του πρότεινε την θέση, ο Κακλαμάνης του είπε ότι δεν μπορεί και του αντιπρότεινε τον Πετσάλνικο.δ) Ο Σαμαράς τον προτείνει στον Παπανδρέου και αυτός το δέχεται.ε) Ο Καρατζαφέρης δεν τον ήθελε οπότε ευκαιρία να κάνει show.ΣΤ) Ο Μπόμπολας είναι στα μαχαίρια με τον Παπανδρέου και έχει βάλει όλα τα MME να τα γαμάνε όλα και να πετάνε "φήμες" etc. Σφάζονται στα κανάλια οι βουλευτές μεταξύ τους γιατί τσιμπάνε. Ο δικό σου φταίει, όχι ο δικός σου.ζ) Επιστρέψαν αναγκαστικά στην λύση Παπαδήμου, με την ελπίδα αύριο να αποδεχτεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 9, 2011 #6669 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Δεν τελείωσε τίποτα. Υπάρχει και η εναλλακτική του Κώστα Πρέκα.® Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Νοέμβριος 9, 2011 #6670 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 (edited) 'Αντε να σας δώσω και μία πληροφορία που δεν παίζει στη πιάτσα. Ο Πετσάλνικος είχε ακυρώσει μια συμφωνία που είχε κάνει ο Μπόμπολας για το κανάλι της βουλής.Τα υπόλοιπα δεν θέλουν σκέψη.EDIT: Άντε να σας δώσω και άλλη μία. Ποια ανεξάρτητη βουλευτής συζεί με τον Μπόμπολα Junior; Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 9, 2011 από winters Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 9, 2011 #6671 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Μόνο ο Μητσοτάκης συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που θέλουν, με κυριότερο να μην τον απασχολεί το πολιτικό κόστος, αφού δεν ενδιαφέρετε να πολιτευθεί στο άμεσο μέλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Νοέμβριος 9, 2011 #6672 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Επειδή δεν θα βγάλουν πρωθυπουργό να έρθω εγώ ρε παδια να κάνω την δουλειά? Δεν γίνεται να είμαι χειρότερος από όλους αυτούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 9, 2011 #6673 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Σύμπτωση είναι η σύλληψη Ψωμιάδη νομίζετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Νοέμβριος 9, 2011 #6674 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 ειδα σε εφημεριδα "μετρα σκληρης λιτοτητας στην Γαλλια" ... "χρεος της Ιταλιας" ...δεν ηταν υπερδυναμεις αυτες ρε παιδια?δεν υποτιθεται πως ελεγχουν την κατασταση τωρα και αρμεγουν εμας???αν τους πανε κι αυτους για αρμεγμα.....ολη την ευρωπη θελουν να ερημωσουν πια???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 9, 2011 #6675 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Όχι βρε....Έχετε λίγο πίστη. Μόλις καθηλώσουν τους Έλληνες ΔΥ που φταίνε για όλα, θα λυθούν όλα τα παγκόσμια προβλήματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 9, 2011 #6676 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Επειδή δεν θα βγάλουν πρωθυπουργό να έρθω εγώ ρε παδια να κάνω την δουλειά? Δεν γίνεται να είμαι χειρότερος από όλους αυτούς παρακαλώ να πάρεις χαρτάκι προτεραιότητας είδη έχω κάνει εγώ αίτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Νοέμβριος 9, 2011 #6677 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 'Αντε να σας δώσω και μία πληροφορία που δεν παίζει στη πιάτσα. Ο Πετσάλνικος είχε ακυρώσει μια συμφωνία που είχε κάνει ο Μπόμπολας για το κανάλι της βουλής.Τα υπόλοιπα δεν θέλουν σκέψη.EDIT: Άντε να σας δώσω και άλλη μία. Ποια ανεξάρτητη βουλευτής συζεί με τον Μπόμπολα Junior;Ποια είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Νοέμβριος 9, 2011 #6678 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 παρακαλώ να πάρεις χαρτάκι προτεραιότητας είδη έχω κάνει εγώ αίτηση Οκ άμα βγεις εσύ μπαίνω αντιπρόεδρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 9, 2011 #6679 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Παπανδρέου-Σαμαράς ζήτησαν από Λ. Παπαδήμο να αναλάβει πρωθυπουργός - Capital.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 9, 2011 #6680 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Νομίζω το έχετε χάσει όλοι... Είμαστε 5 μέρες χωρίς πρωθυπουργό στην ουσία και έγιναν τα εξής:1)έχουν πιάσει τον Ψωμιάδη,2)κατέσχεσαν την περιουσία του Λαυρεντιάδη,3)έπιασαν λιμενικούς που πουλούσαν ναρκωτικά,4)απέλυσαν υπαλλήλους του υπουργείου που τα "έπαιρναν" και το κυριότερο..5)ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΤΡΑ!ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts