Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

• Replies 18,6k
  • Created
  • Last Reply

"εχουμε τον σπουδαιοτερο πρωθυπουργο στη συγχρονη ιστορια της ελλαδας. διαφοροποιθηκε απο την πεπατημενη, ηρθε σε ριξη με τους παντες και τα παντα, καταφερε να πεισει ολο τον πλανητη οτι πρεπει να μας δανειζουν ενω σχεδον σιγουρα δεν θα ξαναπαρουν πισω τα λεφτα τους, καταφερε να μειωσει τα χρεη μας χωρις να τα πληρωσουμε αλλα και χωρις να χρεωκοπησουμε, επανεφερε την αμεση δημοκρατια δινοντας στο λαο τη δυνατοτητα να αποφασισει μονος του, εκανε ολο τον πλανητη να αγωνια για το τι θα αποφασισουμε, και να παρακαλανε ολοι να μην αρνηθουμε τα χρηματα που μας δινουν. τι αλλο πρεπει να κανει πια για να τυχει της αναγνωρισης που του αξιζει..........."

Από φίλο στο Facebook

Εγώ ξέρω ότι ο Λιακόπουλος τα έλεγε και τον λέγατε γραφικό... Όλος ο κόσμος στηρίζεται στην Ελλάδα, οι Έλληνες κάνουν κουμάντο. Προχθές έβηξε ο μοναδικός πρωθυπουργός της χώρας μας και κόντεψε να γίνει παγκόσμιο κραχ.

Νομιζω δεν εχουμε εκτιμησει ακομη τη σοβαροτητα της καταστασης, εχουν πραγματικα χ€στει ολοι πανω τους :p

Προχθές έβηξε ο μοναδικός πρωθυπουργός της χώρας μας και κόντεψε να γίνει παγκόσμιο κραχ.

Που να αμολήσει καμία ο Βενιζέλος. Θα επαληθευτούν οι Μάγια....

Μία ο ΓΑΠ με τις αποφάσεις του (που απεικονίζουν και την ανευθυνότητά του απέναντι στον λαό) και μία οι συνεχείς δηλώσεις των ξένων,το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν σύγχυση και πανικό.

Σιγά τώρα μην τη συμφέρει τη Γερμανία να βγει η Ελλάδα απ'το ευρώ και να "ξεσπάσουν" και οι υπόλλοιποι...

Μέρκελ: Το ερώτημα του δημοψηφίσματος θα πρέπει να αφορά αν θα παραμείνει ή όχι η Ελλάδα στην Ευρωζώνη

Μέρκελ: Το ερώτημα του δημοψηφίσματος θα πρέπει να αφορά αν θα παραμείνει ή όχι η Ελλάδα στην Ευρωζώνη

Τώρα γιατί το ''ο Αντίχριστος θέλει να σφραγιστείς με τη θέληση σου'' μου ακούγεται δυσοίωνα επίκαιρο;:innocent:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.