skiabox Οκτώβριος 27, 2011 #6181 Οκτώβριος 27, 2011 neuromancer : Ετσι ακριβώς.Είναι πρώτη φορά στην ιστορία που οι κάτοικοι μιας χώρας είναι τόσο στενά συνδεδεμένοι με τα προβλήματά της.
Lazy Dog Οκτώβριος 27, 2011 #6182 Οκτώβριος 27, 2011 Εμένα με ανησυχεί που όλοι πανυγηρίζουν και δηλώνουν ευχαριστημένοι.Δε θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος χαμένος από την ιστορία ;Μην μου πείτε ότι ο χαμένος θα είμαι εγω.Μιλήστε labίτες.Τι μου κρύβετε ;Αυτοι οι ιδιοι που μεχρι πριν λιγες εβδομαδες υποστηριζαν οτι το haircut θα ειναι καταστροφικο για τη χωρα βγαινουν τωρα και πανηγυριζουν.....Ναι, εμεις θα ειμαστε οι χαμενοι....αφου ετσι θελησαμε....Αλλά ο ψευτης και ο κλεφτης τα 2 πρωτα χρονια χαιρονται(να το παραφρασω)....
pank Οκτώβριος 27, 2011 #6183 Οκτώβριος 27, 2011 Ρητορικό και μεγάλη δόση ειρωνείας ήταν το ερώτημα μου καλό μου τεμπελόσκυλο.Την ίδια απάντηση δίνω και εγω στον εαυτό μου.Οσο γι' αυτό :Αλλά ο ψευτης και ο κλεφτης τα 2 πρωτα χρονια χαιρονται(να το παραφρασω)....Φοβάμαι πως έχει καταρριφθεί.Εδω δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Πως θα μπορούσε να ξεφύγει η λαϊκή θυμοσοφία από το ρήμαγμα ;Ξέρω κάποιους ψεύτες και κλέφτες που χαίρονται 37 χρόνια (τουλάχιστον).....
Lazy Dog Οκτώβριος 27, 2011 #6184 Οκτώβριος 27, 2011 [MENTION=12088]tamerlan[/MENTION] σε ανυποπτο χρονο(περισυ νομιζω) ειχα πει οτι μονο οταν αρχισουν να πεινανε πολλοι πολυ, θα αρχισει κατι να γινεται. Αυτη η περιοδος ειναι τωρα....Ελπιζω και θα συνεχιζω να ελπιζω μεχρι τελους. Παρεπιπτοντως χρεωκοπουμε(χρεωκοπησαμε) αλλά 400 τανκς τα πηραμε προσφατως απο τους φιλους Αμερικανους....
konservas Οκτώβριος 27, 2011 #6185 Οκτώβριος 27, 2011 Από τη στιγμή που πήγε ένας καραφλός να κανονίσει για κούρεμα τι περιμένατε;
Snips Οκτώβριος 27, 2011 #6186 Οκτώβριος 27, 2011 Παρεπιπτοντως χρεωκοπουμε(χρεωκοπησαμε) αλλά 400 τανκς τα πηραμε προσφατως απο τους φιλους Αμερικανους....Δεν τα πήραμε επειδή οι Γερμανοί είχαν αντιρρήσεις. Μας προστατεύουν από έξοδα βλέπεις.
Tsakonas Οκτώβριος 27, 2011 #6187 Οκτώβριος 27, 2011 Ρε παιδια λεμε λεμε τι θα παθουν οι πολιτικοι κλπ,δεν θα τους ξαναψηφισει κανεις μας,εγω ,δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα βλεπω ολο και περισσοτερο κοσμο να προσπαθει να τους μιμηθει.Κομπινα και κουτοπονηρια απο παντου.Ο καθενας με την μεθοδο του,παει να φαει τον αλλο.Δεν λεω για μεγαλους με εξουσια.Λεω για καθημερινους ανθρωπους...
Lazy Dog Οκτώβριος 27, 2011 #6188 Οκτώβριος 27, 2011 Ρε παιδια λεμε λεμε τι θα παθουν οι πολιτικοι κλπ,δεν θα τους ξαναψηφισει κανεις μας,εγω ,δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα βλεπω ολο και περισσοτερο κοσμο να προσπαθει να τους μιμηθει.Κομπινα και κουτοπονηρια απο παντου.Ο καθενας με την μεθοδο του,παει να φαει τον αλλο.Δεν λεω για μεγαλους με εξουσια.Λεω για καθημερινους ανθρωπους...Δυο γενιες μεγαλωσαν με αυτο τον τροπο.....πρωτα σου βγαινει η ψυχη και μετα το χουι....Ποσο επικαιρο ειναι αυτο το Matrix....γινομαστε "μπαταριες" αλλά αρνουμαστε τουλαχισατον να προσπαθησουμε να σπασουμε τα οποια δεσμα....
HotPeanut Οκτώβριος 27, 2011 #6189 Οκτώβριος 27, 2011 Ήταν να βγει να μιλήσει ο γαπ στις 8 και δεν βγήκε;
MasterCommander Οκτώβριος 27, 2011 #6192 Οκτώβριος 27, 2011 Οκ οι δικοί μας οι πολιτικοί είναι άχρηστοι,αλλά όχι και να χαιρόμαστε που θα έρθουν οι γερμανοί(...στο κάτω κάτω τα 2 τελευταία χρόνια αυτοί αποφασίζουν για τα μέτρα που θα πάρουμε).Οι γερμανοί έρχονται για να εφαρμόσουν ακόμα σκληρότερα μέτρα και όχι για να μας κάνουν δυτική ευρώπη.Πως αλλιώς θα γίνει αποτρεπτική η λύση του κουρέματος και στα υπόλοιπα κράτη?Ήδη η Ιρλανδία που εφάρμοσε πρώτη λιτότητα και πιο αυστηρή από εμάς νοιώθει "αδικημένη".Irish See Opportunity in Greece’s Debt Hole - Bloomberg
Dem Οκτώβριος 27, 2011 #6193 Οκτώβριος 27, 2011 Ρε παιδια λεμε λεμε τι θα παθουν οι πολιτικοι κλπ,δεν θα τους ξαναψηφισει κανεις μας,εγω ,δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα βλεπω ολο και περισσοτερο κοσμο να προσπαθει να τους μιμηθει.Κομπινα και κουτοπονηρια απο παντου.Ο καθενας με την μεθοδο του,παει να φαει τον αλλο.Δεν λεω για μεγαλους με εξουσια.Λεω για καθημερινους ανθρωπους...που ειναι πανετοιμοι να ψηφισουν νδ και μετα παλι πασοκ και μετα νδ κοκ...ακομα και αυτοι που δεν μπορουν να τους μιμηθουν γιατι δεν μπορουν...
neuromancer Οκτώβριος 27, 2011 #6194 Οκτώβριος 27, 2011 ... αλλά 400 τανκς τα πηραμε προσφατως απο τους φιλους Αμερικανους....Πότε έγινε αυτό? Δε νομίζω.
Lazy Dog Οκτώβριος 27, 2011 #6195 Οκτώβριος 27, 2011 Πότε έγινε αυτό? Δε νομίζω.The U.S. approved to grant 400 M1A1 Abrams to Greece | Defence news from Greece and CyprusΤο διαψευδει ο Μοσιαλος αλλά δεν μου λεει κατι αυτο.....
neuromancer Οκτώβριος 27, 2011 #6196 Οκτώβριος 27, 2011 Κι εμένα χωρίς ούτε καν LOA δεν μου λέει τίποτε. Η δε πηγή.... άστα να πάνε. Καλύτερα να ρωτήσω το Χαρδαβέλα και τον Λιακόπουλο.
Lakisss Οκτώβριος 27, 2011 #6197 Οκτώβριος 27, 2011 Η κυβέρνηση σήμερα πανηγυρίζει για την επιτυχία.Προσέξτε τι έλεγε ο Παπακωνσταντίνου πέντε μήνες πρiν για την αναδιάρθρωση χρέους! (μετά το 11:55sec.)[ame=http://www.youtube.com/watch?v=NaiwYIpRuk0]Συνέντευξη Γ. Παπακωνσταντίνου στη ΝΕΤ - YouTube[/ame]
hayabusa Οκτώβριος 27, 2011 #6198 Οκτώβριος 27, 2011 Σήμερα διάβαζα κάπου ότι τις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου του 1898 η Ελλάδα κήρυξε χρεωκοπία...Σήμερα τι γίνεται; Η ιστορία επαναλαμβάνεται; Και μια μέρα πριν το ηρωικό "ΟΧΙ" είπαμε ένα ωραίο δουλοπρεπες ναι ; Τόση κοροϊδία μαζεμένη απο την κυβέρνησή του δεν πρέπει να έχει ξαναδεί άλλο κράτος στον κόσμο...
colt3003 Οκτώβριος 27, 2011 #6199 Οκτώβριος 27, 2011 πολύ κρατησαν τα πανηγύρια. Τα κεφάλια μέσαΟ «πατριώτης»... αυξάνει το χρέος κατά 30 δισ.! | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.