deninho Οκτώβριος 10, 2011 #5561 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2011 Φτάνουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και τα εριστικά σχόλια, έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 10, 2011 #5562 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2011 [MENTION=9665]z3et[/MENTION] Χαίρομαι που πήρα μια απάντηση για τις φωτογραφίες.[MENTION=12156]Lakisss[/MENTION] Λυπάμαι φίλε που είσαι ακόμα τόσο ρομαντικός. Φίλε μου δεν ξέρω αν είμαι ρομαντικός, αν κυνηγάω ανεμόμυλους αλλά το παρακάτω δεν πρόκειται να το χωνέψω ποτέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Οκτώβριος 10, 2011 #5563 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2011 Real.gr - Επικαιρότητα - Α. Σαμαράς «Δεν συγκυβερνώ. Να σηκωθούν να φύγουν» Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 10, 2011 #5564 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2011 Ότι να ναι! Δε θα το προχωρήσω, για να μην αφρίσουν μερικοί, αλλά όσο πιο γρήγορα αποβάλλεται τα συναισθήματα σας και δεν είστε προκατειλημμένοι σε προβοκάτσια που σας πλασάρουν, τόσο το καλύτερο για όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 10, 2011 #5565 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2011 ειλικρινά ρε φίλε δεν ξέρω τι να σου πω...κυνισμό και ηλιθιότητα σε τέτοιο βαθμό δεν έχει δείξει ούτε ο Πάγκαλος...Δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα από τα κατάπτυστα ποστ σου, μόνο θα ήθελα να 'ξερα στην θέση αυτού του ανθρώπου που σχολιάζεις ειρωνικά ήταν ο πατέρας σου, τι θα έκανες...Απλά σε λυπάμαι...Τιποτα άλλο.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 10, 2011 #5566 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2011 Παίδες το thread έχει κρατήσει 1,5 χρόνο και 5.500 posts, μην έχουμε άλλα τώρα κρίμα είναι. Αν νομίζετε ότι ο άλλος λέει ότι να ναι υπάρχει και το ignore list, είπαμε όχι προσωπικές επιθέσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 10, 2011 #5567 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2011 Μου ήρθε με e-mail και παραθέτω αυτούσιες φωτογραφίες και σχολιασμό. Το spoiler το πατάτε με δική σας ευθύνη.το mail δεν τα λέει ακριβώς σωστά. το θέμα δεν θάφτηκε... βέβαια ούτε και προβλήθηκε για μια βδομάδα σερί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 10, 2011 #5568 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2011 Μην συνεχίσετε σας παρακαλώ να απαντάτε στον SpawnerGR, μιας και έχασε το δικαίωμα του να συμμετέχει στη συζήτηση αυτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 10, 2011 #5569 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2011 Μου είχε έρθει και μένα αυτό το e-mail και με παραξένεψε το γεγονός αφού γνωρίζω ότι έχουν διακοπή οι πλειστηριασμοί, μέχρι το τέλος του χρόνουΠροβοκάτσια; Στυμμένο;Πόσο απελπισμένος πρέπει να είναι κάποιος για να αναλάβει μια τέτοια δουλειά;Που καταντήσαμε! Κουφάλα το τσίμπησες το μεροκάματο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 10, 2011 #5570 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2011 Ποιοι μας κυβερνάνε... ΚΥΝΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Οκτώβριος 10, 2011 #5571 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2011 Πόσο απελπισμένος πρέπει να είναι κάποιος για να αναλάβει μια τέτοια δουλειά;Αυτό ακριβώς. Όσο και να είχε στηθεί το θέμα, το γεγονός παραμένει: Κάποιος βρέθηκε που δέχτηκε να βάλει φωτιά στον ευατό του! Φαντάσου πόσο στο αμην έχεις φτάσει για να το κάνεις αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 10, 2011 #5572 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2011 Βενιζέλος στον Πρετεντέρη τώρα: -''Η Ελλάδα προσέφυγε στο ΔΝΤ με ταπεινωτικούς όρους'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 10, 2011 #5573 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2011 Βενιζέλος στον Πρετεντέρη τώρα: -''Η Ελλάδα προσέφυγε στο ΔΝΤ με ταπεινωτικούς όρους''To να το παραδέχεται δεν μου λέει κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 10, 2011 #5574 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2011 Classic... "Παραλάβαμε καμένη γη" και φυσικά είμαστε αναγκασμένοι να τα κάνουμε όλα αυτά γιατί οι προηγούμενοι δε μας άφησαν κανένα περιθώριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 11, 2011 #5575 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Μου ήρθε με e-mail και παραθέτω αυτούσιες φωτογραφίες και σχολιασμό. Το spoiler το πατάτε με δική σας ευθύνη. Μπροστά στην τράπεζα Πειραιώς, στην συμβολή της Τσιμισκή με την Εθνικής Αμύνης αυτοπυρπολήθηκε ένας πολίτης αντιδρώντας στις απειλές της τράπεζας ότι θα του πάρει το σπίτι. Τα κανάλια δεν τα δείχνουν αυτά. Αν είχε καεί το φουστάνι της Μενεγάκη θα έπαιζαν την είδηση 2 βδομάδες. ρε παιδια αν ειναι δυνατον δηλαδη ,ο τυπος πηγε κανονικοτατα και με τηλεβοα και μπιτονακι πουχει σηματακι πανω "ευφλεκτο" (σαν το Κογιοτ με τα προιοντα ACME ενα πραγμα)κοντα σε τραπεζα και δεν τον σταματησε κανεις,σε τετοιο αστυνομοκρατουμενο κρατος?Τοσο τυχερος αυτος ο φωτογραφος πια?Εδω ελεγχουν ενα σωρο αλλα πραγματα και δεν θα σταματουσαν εναν τυπο με τηλεβοα και μπιτονακι "ευφλεκτο" που πλησιαζει μια τραπεζα???? +1 ψηφος για το στημενο παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 11, 2011 #5576 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Μετά σου λέει μην απογοητεύεσαι...Εχθές στη γειτονιά έκλεισε ο φούρνος και πλέον είμαστε χωρίς ψωμί.Σημαντικός ο φούρνος για μία συνοικία, καθώς βγάζει τον κόσμο έξω για το καθημερινό ψωμί και δίνει ζωή στη γειτονιά.Σήμερα το πρωί ακόμα δύο καταστήματα έκλεισαν οριστικά!Εχθές διέρρηξαν το ψιλικατζίδικο στη γωνία με λεία σχεδόν 4.000...Ο διπλανός μου με εργαστήριο που μετρά ήδη 26 χρόνια,την ψάχνει για να πάει Αυστραλία.Κρανίου τόπος θα γίνουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 11, 2011 #5577 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Στην Άνω Πεύκη, στο δρόμο με τα μαγαζιά, που είχε όλα κι όλα 25-30 μαγαζιά (ψιλικατζίδικα, σουβλατζίδικα, στεγνοκαθαριστήρια, καφενεία κλπ), έχουν ήδη κλείσει 9 ή 10. Ανοίγουν, βέβαια, δύο νέα, αλλά και πάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Οκτώβριος 11, 2011 #5578 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 To να το παραδέχεται δεν μου λέει κάτι.Σωστά. Το πρόβλημα είναι οτι το συζητάνε άτομα, τα οποία δεν έχουν αισθανθεί τις συνέπειες όλων αυτών που συμβαίνουν στην Ελλάδα στο πετσί τους, δεν έχουν χάσει την δουλεία τους, δεν σκέφτονται να κλείσουν το μαγαζί τους που το έχουν εδώ και 30 χρόνια, δεν έχουν νιώσει το να φτάνει 10 ο μήνας και να μην έχουν άλλα χρήματα, ούτε το να βγαίνουν έξω με 10 ευρώ στην τσέπη, αντιθέτως από αυτή την κατάσταση έχουν βγάλει λεφτά (ΓΑΠ) και το παίζουν ήρωες και σωτήρες και θα τα φτιάξουμε όλα.... στο διάολο όργια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 11, 2011 #5579 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Πολλές λέξεις χρησιμοποιείς...Θαμπορούσες να πεις.."...συζητάνε άτομα που έχουν ακόμα λίπος για να κάψουν" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Οκτώβριος 11, 2011 #5580 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 ότι και να πω, όπως και να το πω, είναι κατάντια φίλε, να μας λένε μλκς μέσα στα μούτρα μας, και να περιμένουν ευχαριστώ... και μεγάλο μέρος της χώρας δεν το έχει πάρει γραμμή αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts