Wizard! Οκτώβριος 7, 2011 #5481 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Ο Γιωργάκης (γ@μω το μ@ι που τον πέταξε) έλεγε δε θα γίνουμε Ινδία... Άλλο το να γίνουμε Πορτογαλία...Επίσης, αυτό το ποιηματάκι "ζήτησε η Τρόικα" μην το ακούω/διαβάζω γιατί μου ανάβουν τα λαμπάκια... ΤΙΠΟΤΑ από αυτά δε ζητάει η Τρόικα. Αυτοί ζητάνε μόνο μείωση δαπανών στο δημόσιο κι αύξηση των εσόδων. Αν μου μειώσουν εμένα το μισθό θα συμβούν τα εξής:Μείωση της αγοραστικής μου αξίας -> λιγότεροι φόροι για το κράτοςΜείωση των κρατήσεων (αφού πάνε αναλογικά) -> λιγότεροι φόροι για το κράτοςΜείωση των εισφορών σε ΙΚΑ και λοιπά ταμεία -> λιγότερα έσοδα για τους οργανισμούς αυτούς.ΟΛΑ αυτά τα μέτρα είναι απλά και μόνο για να βοηθήσουν τα τσιράκια τους, όλους αυτούς που τους στηρίζουν με τα λεφτά τους και βρίσκονται σήμερα εκεί που είναι, γιατί διαφορετικά είναι τόσο άχρηστοι όλοι τους που ούτε περίπτερο δε θα είχαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 7, 2011 #5482 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 On-News: Επιστολή Σεμίνας Διγενή προς τον «Πρωθυπουργό της κατοχής» Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 7, 2011 #5483 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει πλεον Ουγγαρια μετα την γνωστη ανακοινωση (2010) μειωσης του ελλειματος μεσω φορολογησης τραπεζων, χρηματιστηριακών και ασφαλιστικων?το προσπαθησαν?τους αφησαν?καταφεραν τπτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 7, 2011 #5484 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 και το χειρότερο είναι ότι τα παραπάνω τα καταλαβαίνει ένα 15χρονο παιδί. Αλλά αυτοί μας τα παρουσιάζουν ως "μέτρα σωτηρίας της πατρίδας", και κάποιοι -από αυτούς που πλήττονται μάλιστα- τους πιστεύουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 7, 2011 #5485 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 (edited) εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει πλεον Ουγγαρια μετα την γνωστη ανακοινωση (2010) μειωσης του ελλειματος μεσω φορολογησης τραπεζων, χρηματιστηριακών και ασφαλιστικων?το προσπαθησαν?τους αφησαν?καταφεραν τπτ?Νομίζω είχα βάλει κάποια σχετική είδηση εδώ, πριν μερικές ημέρες. Αν ρίξεις μια ματιά πιό πίσω, θα τη βρεις.Edit: Σε γλίτωσα από τον κόπο:http://www.thelab.gr/off-topic/xrewkopia-elladas-74533-107.html#post1063094491 Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 7, 2011 από Wizard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 7, 2011 #5486 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 και το χειρότερο είναι ότι τα παραπάνω τα καταλαβαίνει ένα 15χρονο παιδί. Αλλά αυτοί μας τα παρουσιάζουν ως "μέτρα σωτηρίας της πατρίδας", και κάποιοι -από αυτούς που πλήττονται μάλιστα- τους πιστεύουν...πόσες φορές έχω ακούσει από κοντινούς ανθρώπους "...θα τα φτιάξει ο Γιώργος..." και εχω χαλασει την ζαχαρένια μου...Ελπίς δεν υπάρχει ...γιατί αυτά τα ζώα θα πάνε να ξαναψηφίσουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 7, 2011 #5487 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 in.gr - Μισθούς Πορτογαλίας ζητά η τρόικα από την κυβέρνηση - Ειδήσεις - ΕλλάδαΔεν μπορώ να τα αθροίσω : Newsbeast.gr | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Πόσα παίρνουν οι χρεοκοπημένοι Έλληνες πολιτικοί; βγαίνουν πολλά πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 7, 2011 #5488 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 τουλάχιστον η Bild γράφει και κάτι πραγματικά φιλελληνικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 7, 2011 #5489 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Το περιοδικό επίκαιρα της εβδομάδας αυτής, κυκλοφόρησε εχθές νομίζω, έχει πολλά έγραφα που αποδεικνύουν γιατί είναι ο Γιωργάκης στην εξουσία. Δείτε το βίντεο που συζητάνε αρκετά από αυτά: ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 7, 2011 #5490 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Ειναι μεγαλο, δεν ειναι για τον καθενα αλλα πιστευω εξηγει καλυτερα τον βουρκο στον οποιο ζουμε μαζι με το οποιοδηποτε zeitgeist/money masters/etc. Πραγματικα δεν ξερω αν εχουμε ελπιδα σαν ανθρωποτητα. Οποιος ξυπνησει, ας παλεψει να σωσει τον εαυτο του.Human Resources Video - Films | Openfilm Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 7, 2011 #5491 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 (edited) Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 7, 2011 από astrolabos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 7, 2011 #5492 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Αν έχετε δει εσείς ξανά εργάτη οικοδομής,μεταλείων κτλπ με το κίτριννο καπελάκι,να είναι τόσο happy όσο αυτός,να το γράψουμε στο Ανέκδοτα-thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 7, 2011 #5493 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 εγώ βρήκα που πάνε τα λεφτά !!!troktikogr... Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ 400 Μ1Α1 ABRAMS ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Οκτώβριος 7, 2011 #5494 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 απολαύστε υπεύθυνα:Η κυβέρνηση βλάπτει σοβαρά τα συμφέροντά μας | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙΟι αναγνώστες του έντυπου «Π» είδαν από χθες δημοσιευμένες τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι αυτή που ζήτησε την αναβολή του Eurogroup της 13ης Οκτωβρίου – για να αποφασιστεί η εκταμίευση της έκτης δόσης προς την Ελλάδα – ήταν η ίδια η... Ελλάδα.Η αιτιολογία ήταν ο κίνδυνος «είτε να μην περάσει ο προϋπολογισμός από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – ενδεχόμενο μάλλον απίθανο – είτε, ακόμη χειρότερα, να προκληθεί κοινωνική αναταραχή από τη βαρβαρότητα των μέτρων». Συνεπώς «η κυβέρνηση θέλησε να αργήσει η εκταμίευση, ώστε να υπάρξει αποτελεσματικότερη πίεση στο εσωτερικό».αλητεία ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Οκτώβριος 8, 2011 #5495 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 εγώ βρήκα που πάνε τα λεφτά !!!troktikogr... Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ 400 Μ1Α1 ABRAMS ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!Μια χαρά. Στην επόμενη παρέλαση θα έχουμε μεγαλύτερη ποικιλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 8, 2011 #5496 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 NewsIt.gr: Ποιοί και γιατί διαρρέουν σχέδιο Παπανδρέου για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίαςΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;;; ΣΗΜΙΤΗΣ;;;ΣΩΤΗΡΙΑ;;;Ευτυχώς πλάκα πλάκα που δεν θέλουν να αφήσουν κάποιοι υπουργοί, όπως λέει, το άρθρο, τις καρέκλες τους. Βρε που φτάσαμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 8, 2011 #5497 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Ερευνες για 300 εκατ. βαρέλια σε Πατραϊκό, Κατάκολο, Γιάννινα | Άρθρα | Ελευθεροτυπία Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 8, 2011 #5498 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 με τόσα κοιτάσματα που ανακαλύπτουν καθημερινά,λέω να κάνω και εγώ μια γεώτρηση σε ένα κτήμα της οικογένειας....ποτέ δεν ξέρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 9, 2011 #5499 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 NewsIt.gr: Ποιοί και γιατί διαρρέουν σχέδιο Παπανδρέου για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίαςΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;;; ΣΗΜΙΤΗΣ;;;ΣΩΤΗΡΙΑ;;;ΜΠΕΛΛΟΥ;;;"Μ'ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΒΑΠΟΡΙΑ"ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 9, 2011 #5500 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 καλά πριν χρόνια έλεγες ότι η ελλάδα έχει πετρέλαια σε πυροβολούσαν !!!και τώρα το παίρνουνε φυσιολογικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts