Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Από ξένο site...:

PASOK today announced that it's changing the party’s flag to a CONDOM, because it more accurately reflects its political stance.

A condom allows for inflation, halts production, destroys the next generation, protects a bunch of dicks, and gives you a sense of security while you're actually being screwed.

Link to comment
Share on other sites

Ξέρω ότι είναι δύσκολες εποχές, αλλά είμαστε τόσες χιλιάδες μέλη εδώ μέσα... Αν δώσουμε 30-40 λεπτά ο καθένας, μπορούμε να τον βοηθήσουμε...

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Πάγκαλος: «Δεν έχω 7.500 να πληρώσω το χαράτσι για τα ακίνητα!» - Πολιτική

Link to comment
Share on other sites

Πέρα από τα "έκτακτα" χαράτσια, σου έρχονται και μαλ@κίες από "Ειδικές ομάδες" του Υπ.Οικ. για ανύπαρκτες οφειλές (από ανύπαρκτες αγορές ακινήτων). Εγκεφαλικό πήγαν να πάθουν οι γονείς μου μέχρι να καταλάβουν, ότι τα ζώα στο υπουργείο δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν...

Link to comment
Share on other sites

attachment.php?attachmentid=46011&stc=1&d=1317211612

Στο διάγγελμα του για την προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης ο Γ. Παπανδρέου αναφέρει:

"...Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη πορεία, μια νέα Οδύσσεια για τον Ελληνισμό. Όμως, πλέον, ξέρουμε το δρόμο για την Ιθάκη και έχουμε χαρτογραφήσει τα νερά. Μπροστά μας έχουμε ένα ταξίδι με απαιτήσεις από όλους μας, αλλά με μια νέα συλλογική συνείδηση και κοινή προσπάθεια θα φθάσουμε εκεί ασφαλείς, πιο σίγουροι, πιο δίκαιοι, πιο περήφανοι..."

Αντιγράφω σχόλιο αναγνώστη της Ναυτεμπορικής επί του διαγγέλματος:

"Κάποιος πρέπει να πληροφορήσει τον Γ. Παπανδρέου ότι και ο Οδυσσέας ήξερε το δρόμο για την Ιθάκη αλλά του πήρε 10 χρόνια για να φτάσει. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, οι άλλοι πέθαναν στην διαδρομή..."

post-173-1416075509,0863_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν εχει ο Παγκαλος 7.5κ ποιος εχει? Τι λενε ρε π**στη μου... :hehe:

Θεόδωρος Πάγκαλος » Ανακοίνωση σχετικά με το Πόθεν Έσχες του Θεόδωρου Πάγκαλου.

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Η Ντόρα, ο Πάγκαλος και οι «επιχειρηματίες» - Πολιτική

'' Διαβάζοντας το πόθεν έσχες του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, βλέπουμε ότι έχει εισόδημα από βουλευτική αποζημίωση 150.000 ευρώ και από άλλη πηγή 490.616 ευρώ. Βουλευτική αποζημίωση ύψους 56.000 ευρώ δηλώνει και η σύζυγός του ενώ από άλλες πηγές δηλώνει εισοδήματα 150.000 ευρώ. Δηλώνει 58 ακίνητα διαμερίσματα, καταστήματα, οικόπεδα, αγροτεμάχια κλπ Αθήνα, Εύβοια, Ελευσίνα, Τζιά. Το 2008 η σύζυγός του αγοράζει αγροτεμάχιο 9 στρεμμάτων στην Τζιά. Η σύζυγός του πούλησε ομόλογα αξίας και εισέπραξε περίπου 150.000 ευρώ ενώ έχουν δυο λογαριασμούς σε Εθνική με 17.693 ο κ. Πάγκαλος και 15.168 η σύζυγός του. Η σύζυγός του συμμετείχε σε τεχνική εταιρία (ΔΟΜΟΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΒΕΕ) από το 2000 αλλά μεταβίβασε τη συμμετοχή της τον Οκτώβριο του 2008. ''

Link to comment
Share on other sites

840.000 € το χρόνο και δεν έχει να δώσει 7.500 €; Ποιόν κοροϊδεύει;

Ρε μονο το φαι να βαλεις ξερεις τι εξοδο ειναι??

Για αυτο κατεφυγε και αυτος στην κλεψια....για να ζησει!! :p

Link to comment
Share on other sites

ξανα-πέφτουν οι μάσκες Το mega channel (:bad:) ειχε την συνέντευξη της Merkel πριν την δείξει η NET : Zappit.gr: Η αποκλειστική συνέντευξη της Μέρκελ στη ΝΕΤ, μεταδόθηκε πρώτα στο MEGA!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.