Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

πολυ υποκειμενικη η αποψη του οκ. και φαινονται τα πιστευω του απ αυτα που λεει. τελοσπαντων ο γιωργακης πρεπει να ναι ο χειροτερος πρωθυπουργος που χει περασει απο τη χωρα. χειροτερος και απο τον μπουλη καραμανλη....τον ειδατε πως καθεται πισω πισω και το χει βουλωσει?αυτος εχει παντελονια?αραγε?

μεγαλύτερο πρόβλημα που δημιουργούσε το καθεστώς ήταν η αδικία στην κοινωνία..

Δηλαδή ειλικρινά τώρα, πιστεύεις ότι σήμερα η κοινωνία είναι δίκαιη και ίση; Ή πιστεύεις ότι δεν υπάρχει ρουφιανιά;

Συνάδελφος καρφώνει τον ψιλικατζή επειδή δεν του έκοψε απόδειξη... Αυτό ρουφιανιά δεν είναι;

Όταν εγώ πληρώνω όλη την εφορία που δεν πληρώνει ο γιατρός, ο δικηγόρος (εξαιρείται ο [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] :p), o μηχανικός, ο υδραυλικός, κλπ. δεν είναι λογικό να τα παίρνω μαζί του και να θέλω να τον καρφώσω; Δε θα αλλάξει τη θέση μου φυσικά, αλλά με πνίγει το δίκαιο. Έμμεσα λοιπόν, παράγεις ρουφιάνους. Χώρια που το έχουν θεσμοθετήσει, υπάρχει ειδικό τηλέφωνο καταγγελιών και αν θυμάμαι καλά και αμοιβή.

Αυτό ακριβώς που είπε ο [MENTION=23]DJD[/MENTION], νομίζουμε ότι έχουμε δημοκρατία κι είναι χειρότερο. Επί Χούντας ήσουν υποχρεωμένος να αντιδράσεις γιατί ήταν ένα καθεστώς που σου επιβλήθηκε με το ζόρι. Εδώ, τώρα, υπάρχει η νοοτροπία ότι τους ψηφίσαμε και είναι εκεί με την εντολή μας.

Πάντως χθες αναφέρθηκε στην Zούγκλα του Μάκη περί ύπαρξης βιντεο από 15 Ματατζήδες που ελεγαν σε μεγάλους ανθρώπους στην συγκέντρωση να απομακρυνθούν γιατί έχουν εντολές να χτυπήσουν! Για ευνόητους λόγους δεν το έδειξε ....

Ήταν και μια κακομοιρούλα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (κοίτα να δείς ούτε το ονομά της δεν θυμάμαι ούτε την περιφέρεια που εκλέχθηκε!!) και ανάθεμα αν αρθρωσε 3 κουβέντες...

Εύστοχος και ο χθεσινός τίτλος απ'το ποντίκι....Την "Παπουτση(ς)σαμε"

Εγώ πάντως απορώ ... ακούγονται πολλά περί εκλογών από Σεπτέμβρη. Όποτε και να γίνουν παντως, δεν είναι δυνατόν! να ξαναγίνουν με τον παλαιό τρόπο (συγκεντρώσεις, μπαλκόνια, σημαίες κομμάτων, δημόσιες ομιλίες, πανηγυρισμούς στις 2100 από τους κερδισμένους με 20% του πληθυσμού κτλ). Η οργή του λαού θα πρέπει να κατευθυνθεί και σε όσους θα συμμετέχουν σε αυτες τις μ@#$@$

Έγινε επεξεργασία από sstav

Δηλαδή ειλικρινά τώρα, πιστεύεις ότι σήμερα η κοινωνία είναι δίκαιη και ίση; Ή πιστεύεις ότι δεν υπάρχει ρουφιανιά;

Συνάδελφος καρφώνει τον ψιλικατζή επειδή δεν του έκοψε απόδειξη... Αυτό ρουφιανιά δεν είναι;

Όταν εγώ πληρώνω όλη την εφορία που δεν πληρώνει ο γιατρός, ο δικηγόρος (εξαιρείται ο @Tsakonas :p), o μηχανικός, ο υδραυλικός, κλπ. δεν είναι λογικό να τα παίρνω μαζί του και να θέλω να τον καρφώσω; Δε θα αλλάξει τη θέση μου φυσικά, αλλά με πνίγει το δίκαιο. Έμμεσα λοιπόν, παράγεις ρουφιάνους. Χώρια που το έχουν θεσμοθετήσει, υπάρχει ειδικό τηλέφωνο καταγγελιών και αν θυμάμαι καλά και αμοιβή.

Αυτό ακριβώς που είπε ο @DJD, νομίζουμε ότι έχουμε δημοκρατία κι είναι χειρότερο. Επί Χούντας ήσουν υποχρεωμένος να αντιδράσεις γιατί ήταν ένα καθεστώς που σου επιβλήθηκε με το ζόρι. Εδώ, τώρα, υπάρχει η νοοτροπία ότι τους ψηφίσαμε και είναι εκεί με την εντολή μας.

Δεν είναι ρουφιανιά να καταγγέλεις μια παρανομία. Εκτός αν σου αρέσει να είσαι μόνο εσύ το κορόιδο που θα πληρώνει τους φόρους και για τους υπόλοιπους επειδή δεν έχεις τη δυνατότητα να φοροδιαφύγεις. Έχουμε καταντήσει η παρανομία να θεωρείται μαγκιά, ο νομιμόφρονας κορόιδο και ο καταγγέλων ρουφιάνος. Αλλά είδαμε σε τι κατάσταση μας έχει φέρει αυτή η νοοτροπία και πρέπει να αλλάξει. Δεν είναι δυνατόν πχ. να τη λες σε κάποιον που πάει ανάποδα σε μονόδρομο και αυτός να έχει το θράσσος να σε βρίζει και από πάνω (αν μετά όμως κατέβω και του ισιώσω τη μούρη στο καπώ του αμαξιού του θα με καταγγείλει, εκεί τον βολεύει ο νόμος).

Όταν εγώ πληρώνω όλη την εφορία που δεν πληρώνει ο γιατρός, ο δικηγόρος (εξαιρείται ο [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] :p), o μηχανικός, ο υδραυλικός, κλπ. δεν είναι λογικό να τα παίρνω μαζί του και να θέλω να τον καρφώσω;

Δηλαδή από πόσο εισόδημα και μετά δεν δικαιούσαι να φοροδιαφεύγεις;

Δεν είναι ρουφιανιά να καταγγέλεις την αδικία, είτε μικρή είτε μεγάλη.

Δεν μπορείς γιατί είναι παράνομα.

Και τα taser, και τα peper spray, paralyser κλπ.

Η μάλλον μπορείς απο μοναστηράκι αλλά θελει προσοχή τι θα πάρεις και ποιος θα σε δει.

Απο ebay δεν γινεται τπτ? :nothing: Thanks παντως

Απο ebay δεν γινεται τπτ? :nothing: Thanks παντως

τα παραπανω που συζητατε ειναι δυστυχως απαγορευμενα οπως λεει κι ο Ντολης

στο λεω απο προσωπικη εμπειρια, (i've learned the hard way)

Έγινε επεξεργασία από Tsakonas
ελεος

Επειδή έχω τέτοια σφεντόνα που λέει ο Γιώργος, προσοχή γιατί με καλά λάστιχα + ατσαλένια μπήλια σκοτώνεις άνθρωπο...

Δεν ξέρω γιατί το θές απλά στο λέω.

Εγώ κάτι τέτοια που έχω τα έχω απο Γερμανία απο πολύ παλιά απο έκθεση παγκόσμια που πηγαίναμε λόγο οικογενειακής τότε εταιρίας.

Φίλο μου που τον έπιασε αστυνομικός με paralyser μετά απο διένεξη στον δρόμο (είχε και δίκιο ο δικός μου) του το έβαλε στον τώλο εκ των υστέρων.

Αν το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σας ήταν τα λεφτά του κράτους, τότε ναι, η Χούντα ήταν καλύτερη. Σε γενικές γραμμές όμως θεωρώ τραγικό το να αναπολεί μια γενιά διαφορετικούς τρόπους στέρησης ελευθερίας.

Είναι σα να λέτε ότι ο Σαντάμ Χουσεϊν ήταν ωραίος, σε σύγκριση με τον Χίτλερ.

Και ο Παπαδόπουλος και ο Παπανδρέου μας είχαν/έχουν σκλαβώσει, ο ένας με στρατιωτικά μέσα και ο άλλος με οικονομικά, αν και τελευταία ο Παπανδρέου φλερτάρει αρκετά και με την χρήση βίας οπότε παίζει να δούμε και σύγκριση 1-1 προσεχώς...

Δεν είναι ρουφιανιά να καταγγέλεις μια παρανομία.
Δεν είναι ρουφιανιά να καταγγέλεις την αδικία, είτε μικρή είτε μεγάλη.

Είναι, με την έννοια ότι δεν είναι δική μου δουλειά. Ας φτιάξουν το σύστημα που θα προλαβαίνει ή θα βρίσκει τις παρανομίες. Όχι να υποθάλπουν κλέφτες, και να λένε σε εμένα "βρες τους". Άλλωστε και να τους βρω, θα πάει ο εφοριακός, θα του πει το πρόστιμο είναι 20.000€, θα του δώσει ο κλέφτης 8.000€, θα βάλει τα 5.000€ στην τσέπη και τα 3.000€ στο κράτος. Πάλι εγώ θα πληρώσω.

Δηλαδή από πόσο εισόδημα και μετά δεν δικαιούσαι να φοροδιαφεύγεις;

Από κανένα. Απλά άλλο να πας να γλιτώσεις 50-100€, κι άλλο να βγάζεις >100.000€ και να δηλώνεις κάτω από το αφορολόγητο... Υπάρχουν διαβαθμίσεις: πλημμέλημα, αδίκημα, κακούργημα... Δεν πας για όλα ισόβια...

Αν το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σας ήταν τα λεφτά του κράτους, τότε ναι, η Χούντα ήταν καλύτερη.

Ναι, γιατί τα χρήματα του κράτους έχουν άμεση σχέση με την ευημερία του λαού. Για ρώτα μπαμπάδες, παππούδες κλπ να σου πουν πότε αγόρασε η μισή Ελλάδα αυτοκίνητο, σπίτι, εξοχικό, οικόπεδο. Την περίοδο 1967-1973. Ξέρεις γιατί δεν τους άρεσε; Γιατί τα πήραν ΝΤΟΚΟΥ και όχι με δάνεια, έτσι οι τράπεζες έχαναν! Γιατί όταν η ΜΟΜΑ έφτιαξε το οδικό δίκτυο, δεν είχαν βάλει εργολάβους λαμόγια μέσα να παίρνουν 100 για κάτι που κόστιζε 10 και να το φτιάχνουν τόσο χάλια, ώστε να χρειάζεται επισκευή μόλις μήνες μετά και να δίνουν τη δουλειά στον ίδιο!!! Διάβασε αυτό το κείμενο για να δείς πολλά περισσότερα που έκαναν.

Για να μην παρεξηγούμαι, δεν λέω ότι η Χούντα ήταν καλή. Αλλά ήταν πολύ καλύτερη από αυτά που ζούμε σήμερα. Έκανε πολλά καλά για τον τόπο. Διαφωνώ με τη μέθοδο και πολλές πράξεις, αν και κάπου μέσα μου ίσως να πιστεύω ότι ο Έλληνας τελικά θέλει βούρδουλα και ίσως να είναι ο μόνος τρόπος. Ίσως...

Edit: Επίσης, μην πιστεύετε όλα τα κακά που ακούτε για τη Χούντα... Πολλά από αυτά έχουν αποδειχθεί προπαγάνδα, με πρώτο και καλύτερο τη λίστα με τους "νεκρούς" του Πολυτεχνείου... Γνωστό ότι την Ιστορία τη γράφει ο νικητής...

Έγινε επεξεργασία από Wizard!

Με αυτους τους τροπους βοηθαμε αυτους που δινουν εντολες στους "κουκουλοφορους" να διαλυουν καθε μορφη μαζικης διαμαρτυριας, που δεν ειναι τωρινο φαινομενο παντα αυτο γινοταν, απλα τωρα μαλλον καταλαβε και ο πιο ανυποψιαστος τι παιζεται με τις μαζικες συγκεντρωσεις, καταλαβε ποιος και με την (συννε)ανοχη ποιων κατεστρεφε περιουσιες (που λεγαμε σε ενα αλλο thread παλιοτερα) αλλα κυριως καταλαβαν οτι δεν μπορεις να διαδηλωσεις ειρηνικα για οποιοδηποτε θεμα, δυστυχως οσο μεγαλο και να ειναι το πληθος ειναι ανοργανωτο και αμαθο, και ειναι πολυ ευκολο να διαλυθει με ελαχιστα στημενα και μη ατομα. Μεχρι να μαθει, εχει ηδη φυσιολογικα τρομοκρατηθει και δεν το ξανακανει γιατι φυσικα φοβαται για την ζωη του.

ακομα και οταν δεν μπορουν να εισχωρησουν κουκουλοφοροι στο πληθος γιατι θα τους αποτρεψει, γινεται αυτο που ειδαμε προχθες στο συνταγμα, απο το πουθενα επιθεση απο αστυνομικες δυναμεις στο πληθος, χωρις λογο.

οχι δεν τα εχω με την αστυνομια, δεν ειναι ουτε γουρουνια ουτε δολοφονοι, οτι και να κανουν ειναι μηδαμινο μπροστα σε αυτους που εχουν τηρησει στο ακεραιο την φασιστικη με οποιοδηποτε κοστος και τροπο κατασταλη οποιασδηποτε μορφη διαμαρτυριας πολιτων απο την χουντα μεχρι σημερα. Παραδειγμα αυτο που εγινε προχθες στις 13.30 στο Συνταγμα. Συντονισμενη οργανωμενη επιθεση. Συντονισμενα γινονται κατα 90% και τα μπαχαλα σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση, απλα εκεινη την ωρα δεν υπηρχε αλλη λυση, στο να σπασει η διαδηλωση.

Αυτοι ειναι υπευθυνοι για οτιδηποτε αυτοι διαμορφωνουν καταστασεις στην χωρα αυτους διαλεξαμε για να μας κυβερνουν, οχι τους ματατζηδες και την αστυνομια.

Έγινε επεξεργασία από Dem

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.