Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Πραγματικά θλιβερή εικόνα. :(

Πόσο απειλητικός μπορεί να είναι ένας γεράκος με την Ελληνική σημαία στα χέρια?

Έχει χαθεί η λέξη σεβασμός από το λεξιλόγιο μας, αυτή είναι κι η ρίζα του κακού...

Link to comment
Share on other sites

Θες να πεις ότι η επανάσταση των κομουνιστών δεν είναι γραφική...? 3D με acceleration είναι... Καταρχήν δεν ξέρει κανείς πως είναι ο κομουνισμός γιατί ποτέ δεν υπήρξε και όσοι είχαν την ταμπέλα του ήταν μέσα στο αίμα, αλλά όχι από επαναστάσεις παρά από την επιβολή της ταμπέλας του... Επίσης μην μιλήσω για τον κομουνισμό της Ελλάδας, ο οποίος σαν ιδέα και μόνο είναι ειρωνικός... Κομουνισμό με λέξους, μερτσέντα, άι-φον, περιουσία που θα ζήλευαν πολλοί, 4 αυτοκόλλητους σωματοφύλακες και κούνημα το δάχτυλο παντού και και για τα πάντα τον κάνω και γω και χωρίς μισθό... Επίσης πριν 100 χρόνια οποιοσδήποτε μπορούσε να γίνει κομουνιστής σε μια στιγμή, αλλά όχι επειδή ήταν, αλλά επειδή είχε αντίθετη άποψη ακόμα και από τους κομουνιστές...

Μόνο και μόνο που μπαίνει χρώμα και ταμπέλα σε μια τέτοια συζήτηση την μειώνει... οι σοσιαλισμοί, οι κομουνισμοί, οι φιλελευθεροι και όπως αρέσκεται ο καθένας να λέγεται, μας έχουν φάει... 5-10 πράγματα να έκαναν όλοι για τον εαυτό τους και για τους άλλους γύρω τους δεν θα υπήρχε τίποτα απ' όλα αυτά και όλοι θα ζούσαμε μια χαρά, αλλά όχι πρέπει να ανήκουμε κάπου, πρέπει κάποιοι άλλοι να σκέφτονται για μας...

Ωραία, δεν θα μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης στα ζητήματα που βάζεις γιατί απλά εγώ θα λέω όχι, εσύ θα λες ναι κ.ο.κ. Πες μου μόνο αν θέλεις, πως έχεις στο μυαλό σου την επόμενη μέρα της επανάστασης που εσύ σκέφτεσαι και οραματίζεσαι.

Link to comment
Share on other sites

H σταση πληρωμης τους εξωτερικου χρεους δεν εχει καποια σχεση με την εσωτερικη ρευστοτητα. Αν δεν ψηφιζόταν το μεσοπρόθεσμο υπήρχε η διέξοδος εξοδου της χωρας απο την ΕΕ και το €. H χωρα εχει ουσιαστικα έλλειμα 5 δις € για την εσωτερικη ρευστότητα, το οποιο για 1-2 χρόνια λυνεται με την εκδοση πληθωριστικου χρηματος. Για πετρέλαιο υπάρχει η Ρωσσία με αντάλλαγμα την έξοδο του στολου της στην Μεσογειο (συνεπως εξασφαλίζουμε την αμυνα), επίσης διμερεις συμφωνίες με Κινα και αλλα κράτη εκτος ευρώπης για αλλα αγαθά.

Αυτο σε θεωρητικό επίπεδο, γιατι αν η Ελλάδα δηλωνε σταση πληρωμων, θα μας σωζανε και να μην το θέλαμε οι γερμανοι και οι γαλλοι. Καταλάβετε οτι σημερα στην Βουλη σώθηκε το Ευρωπαϊκο και κατ' επεκταση Παγκόσμιο χρηματοπιστωτικο οικοδόμημα.

Edit: Παρτε και μια τον εφαρμοστικο με σχολια επι του σημειου. εφαρμοστικος pdf%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82%20pdf"]

Μισο. Αν βαρέσουμε default στο σύνολο του χρέους μας τότε η Εθνική καταρχάς και προφανώς και οι υπόλοιπες βαράνε κανόνι λόγω του exposure που έχουν. Και πως ακριβώς θα αντιμετωπίσεις το bank run και πως ακριβώς θα αντιμετωπίσεις, δεδομένου ότι δεν είμαστε κλειστή οικονομία όταν θα θες 1000 δρχ για να πάρεις ένα ευρώ;

Έχασα κάτι απο τη συλλογιστική σου; (Δεν εμπέχει ειρωνία η ερωτησή μου)

Έγινε επεξεργασία από LL_NEO
Link to comment
Share on other sites

υπαληλος της εθελ? Με σιδεροβεργα στο χερι και τατουαζ, το αλλο με τον τοτο το ξερετε? Πουλημενοι.. τα μπαλωματα σας αλλου..

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν υπάρχει οργάνωση, το μπούγιο ( ή καλύτερα "οι ειρηνικές διαδηλώσεις") δεν κάνει τίποτα δυστυχώς. 20 μολότωφ σε κάθε ντου των μπάτσων να έπεφταν, κάτι θα γινόταν πιστεύω.

Αλλά μάλλον τέλειωσαν όλες, όταν έπρεπε να πέσει ο Καραμανλής. Εεεε εννοώ προς τιμήν του Γρηγορόπουλου.

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν υπάρχει οργάνωση, το μπούγιο ( ή καλύτερα "οι ειρηνικές διαδηλώσεις") δεν κάνει τίποτα δυστυχώς. 20 μολότωφ σε κάθε ντου των μπάτσων να έπεφταν, κάτι θα γινόταν πιστεύω.

Αλλά μάλλον τέλειωσαν όλες, όταν έπρεπε να πέσει ο Καραμανλής. Εεεε εννοώ προς τιμήν του Γρηγορόπουλου.

Σαν τι δηλαδή θα γίνοταν.Αντε πές οτι κατατροπώναν τα ματ, μετα θα μπαίναν στην βουλή και θα εχαμε την λαικη δημοκρατία της ελλάδας;Δεν νομίζω οτι με αυτό το πανηγύρι πολυφωνίας και τις αποψεις των αγανακτισμένων θα φτάναμε σε καμία βιωσιμη λύση

Εκτός και αν το μόνο μας πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι τα ματ.

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει βιώσιμη λύση παίδες το παιχνίδι χάθηκε τον Μαίο 2010...υπάρχει ελευθερία ή όχι...απλά τα πράγματα...δεν πρόκειται να ανταλλάξω ένα κομμάτι ψωμί (πρακτικά αυτό έχει μείνει) με ένα ζευγάρι αλυσίδες..προτιμώ να ψοφήσω. Αν έτσι αισθανθεί η πλειοψηφία τότε θα υπάρξει πραγματική επανάσταση.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=4080]darien[/MENTION]: Εύκολο είναι να φτιάξεις και μολότωφ και αυτοσχέδια ασπίδα και αυτοσχέδιο γκλομπ. Θέληση δεν υπάρχει. (και λόγος για μένα, που δεν μένω στην Αθήνα)

Οι ειρηνικοί αγανακτισμένοι μου θυμίζουν τους θρησκευόμενους. "Προσεύχονται" περιμένοντας να γίνει κάτι από μόνο του.

[MENTION=5470]Peter_Line[/MENTION]: Ναι, γιατί όχι; Ούτε εγώ. Τα ματ είναι το λιγότερο. Τα ανύπαρκτα @@ καθώς και η ευθυνοφοβία είναι μερικά από τα προβλήματα μας.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=7401]alexis2044[/MENTION]

Η Έλσα Παπαδημητρίου είναι φουλ μητσοτακική. Τώρα το παίζει ανεξάρτητη και μετά από λίγο θα την δεις "τσουπ" να κολλάει στην Ντόρα.

Είναι αυτή που ζωγράφιζε μέσα στο κοινοβούλιο, αν θυμάσαι. Μεγάλη προσωπικότητα....

Επαυτού παντως ήθελα να προσθέσω πριν αλλά το ξέχασα, στο βίντεο στο 6.18 αναφέρεται και στο "παρων" της ντόρας, ως πράξη Πόντιου Πιλάτου... (= μη αναληψη ευθυνών)

Δε το λες ακριβώς και γλυψιμο πιστεύω :p

Link to comment
Share on other sites

Δε το λες και δημοκρατία πιστεύω.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=b_j0cIIboGA]YouTube - ‪real.gr - ΕΦΟΔΟΣ ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ‬‏[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=qLRqgpcvnag]YouTube - ‪500 τραυματίες από την Χούντα του μεσοπρόθεσμου‬‏[/ame]

Αυτά τα κωλόπαιδα της ΔΙΑΣ όταν αγοράζουν απ' το σάββα πιτόγυρα τους χρεώνει 50% γιατί μας προσταεύουν.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.