Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Δεν αναφέρομαι σε εσένα, για αυτό και δεν έβαλα quote. Γενικά, το θεωρώ γελοίο να καθόμαστε να τσακωνόμαστε ή έστω να αναλωνόμαστε σε συζητήσεις για το πως γράφεται σωστά αυτό που θέλει να πει το ΚΚΕ. Έστω κι αν εν γένει διαφωνώ με το ΚΚΕ, εν προκειμένω είναι σωστό (πρέπει να ξεσηκωθούμε). Ας ξεσηκωθούμε, κι όταν είναι να φτιάξουμε τα πράγματα από την αρχή, κοιτάμε και το αν χρειάζεται να τους μάθουμε σωστά αγγλικά στον Περισσό :p

Link to comment
Share on other sites

Γιατί αναβάλλεται η χρεοκοπία της Ελλάδας ~ Κατοχικά Νέα

Σεισαχθεια: “Σφαλιάρα” ΓΕΕΘΑ σε Πάγκαλο: “Δεν εκτελούμε παράνομες εντολές”!

[ame=http://vimeo.com/25596058]Το κουτί της Πανδώρας. H μνήμη και το μνημόνιο on Vimeo[/ame]

Δεν το βάζω για ολόκληρο το ντοκυμαντέρ, άλλωστε ξέρουμε όλοι πια το τί συμβαίνει, αλλά για δύο σημεία.

16:15-Η Ξαφά μας λέει εντελώς χύμα ότι το μνημόνιο πετυχαίνει και η ύφεση είναι επιβεβλημένη για να πέσει το βιοτικό επίπεδο και η κατανάλωση και να γίνουμε χώρα εξαγωγών όπως η Κίνα. Προδικάζει λουκέτα, ανεργία και μαζικές δημοπρασίες ακινήτων χρεοκοπημένων οφειλετών ως μέρος του σχεδίου.

50:30-Την ίδια άποψη έχει και ένας άλλος "άνθρωπος" του μνημονίου που μιλάει και αυτός στο ντοκυμαντέρ, ο δημοσιογράφος Τάκης Μίχας. Αναρωτιέται γιατί η Τσεχία που μας περνά σε όλους τους δείκτες να έχει μέσο μισθό 300€ ενώ εμείς 850€. Είναι παράλογο αυτό, ισχυρίζεται.

Δείτε και αυτό για να καταλάβετε πώς παίζεται το παιχνίδι της παγκοσμιοποίησης:

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΗΣ WALL STREET: ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΙΣΩΘΟΥΝ! ~ ]+[ ΙΕΡΑ ΟΜΑΣ ΠΕΡΣΕΥΣ

(Μη δίνετε βάση στα σχιζοφρενικά σχόλια του μπλόγκερ.)

1. Φτιάχνεις οικονομικές ενώσεις, χωρίς δασμους, ποσοστώσεις και λοιπά κρατικά εμπόδια πείθοντας τους καταναλωτές ότι το διεθνές εμπόριο είναι καλό γιατί κάθε χώρα εξειδικεύεται στον τομέα της και οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση σε τεράστια ποικιλία αγαθών με ελκυστικές τιμές.(Πάνω απ'όλα ο καταναλωτής με τα άπειρα λεφτά).

2. Παραλείπεις να αναφέρεις τα μειονεκτήματα από τον άνισο ανταγωνισμό και βάζεις στο παιχνίδι και χώρες όπως η Βουλγαρία με εξευτελιστικές αμοιβές. Όπως είναι φυσικό η χωρίς την προστασία των δασμών χώρα σου κατακλύζεται από τα φθηνά εισαγόμενα και εσύ πας φούντο.

3. Τρομοκρατείς τον κόσμο ότι έξοδος από την Ένωση ισοδυναμεί με "απομόνωση"(επιστημονικότατος όρος) και τα τοιαύτα.

4. Προτείνεις την αλβανοποίηση ως λύση για παραμονή στην ένωση. Δηλαδή αυτό που ξεκίνησε ως ευημερία του καταναλωτή γίνεται εξαγωγική οικονομία με μισθούς Κίνας.

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό από την Κίνα, δεν είδα την ΕΕ να επιβάλλει σημαντικούς δασμούς ή άλλο μέτρο για να περιορίσει το σε βάρος των Κινέζων ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Αλλά ξέχασα. Αυτό βλάπτει τα συμφέροντα των καταναλωτών. Κλασσική ατάκα των οικονομολόγων τα τελευταία χρόνια.

Link to comment
Share on other sites

Μόλις γύρισα... για λίγο

Απλά πήγαν να σκοτώσουν κόσμο τόσο απλά...

ΚΑι όσο για το ΠΑΜΕ 18 15 μπήκε Σύνταγμα 18 30 έφυγε να φωνάζει λάε μη σκύβεις το κεφάλι αντίσταση και πάλι...

ΚΑι φυσικά πολλά γιούχα από όλους

Link to comment
Share on other sites

Σφαλιάρα ΓΕΕΘΑ σε Πάγκαλο

Τελικα μονο οι στρατιωτικοι γνωριζουν τις διαταξεις για την στρατιωτικη πειθαρχια (ο κατωτερος υποχρεουται να εκτελει καθε διαταγη ΑΜΕΣΑ ΕΚΤΟΣ αν ειναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ)

Μπραβο τους ,να παραδειγματιστουν οι καπς

Link to comment
Share on other sites

που την ψαρέψαν αυτή την Παπαρήγα ρε; Τα έχει κάνει όλα ίσιωμα λέμε...Ό,τι δεν είναι βαμμένο με τα χρώματα του ΚΚΕ καταρχήν δεν έχει νόημα και δεν είναι πάλη,αγώνας κλπ...(για τους αγανακτισμένους). Μετά είπε ότι τα πανώ με τις κρεμάλες στο Σύνταγμα είναι χειρότερα από το σφυροδρέπανο στην Ακρόπολη.

OMG δηλαδή, κάποιος να της ρίξει μια σφαλιάρα μπας και νοιώσει λίγο !:wall:

Έγινε επεξεργασία από hayabusa
Link to comment
Share on other sites

[MENTION=3673]hayabusa[/MENTION]

Η Παπαρήγα είπε το αυτονόητο. Οι βουλευτές είναι ανήθικα παράσιτα-πλην ελαχίστων εξαιρέσεων-που δεν πρόκειται να τους μεταπείσουν οι μούντζες. Πάνω απ'όλα είναι το κόμμα που τους ταΐζει. Τους βλέπετε πώς ελίσσονται όταν έρχεται η ώρα της κάλπης.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα ΜΜΕ, ακόμα και η ΝΔ, επιτίθενται στις απεργίες ως μέσο αντίστασης ενώ επικροτούν τους ειρηνικούς(μουτζώστε ελεύθερα, στα αρχ... μας) τρόπους διαμαρτυρίας τους οποίους προβάλλουν αδιαλήπτως. Μιλάμε για γκάνγκστερ.

Πέραν των ανωτέρω οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ γνωρίζουν ότι η ελεγχόμενη χρεοκοπία και το οριστικό χρεοστάσιο θα σκάσουν στα χέρια της ΝΔ στην επόμενη τετραετία και έτσι δεν τους φοβίζει η απαξίωση τους από την υπερψήφιση διαδοχικών μνημονίων και νέων μέτρων.

Ταπεινή μου άποψη, το παιχνίδι χάθηκε.

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλα η παλη παλη και η ταξη ταξη παιδες...

Αντε μωρε ,ειχαν την Λιανα την λαϊκιστρια και δεν της σκασαν κανα γιαουρτι στη μαπα.

Ανταυτου τη ναφησαν να περασει ...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.