Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

Στο συγκεκριμένο video τα ratings και τα σχόλια εχουν απενεργοποιηθεί ... τυχαίο? ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ!

Δούλευε, πρόλαβα και έριξα :TD: αλλά δε πήγαινε πολύ καλά (>80% dislike) και προφανώς το έκλεισαν.

• Like 4

Στο συγκεκριμένο video τα ratings και τα σχόλια εχουν απενεργοποιηθεί ... τυχαίο? ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ!

Δούλευε αλλα επειδή είναι πολυ δημοκράτες και δεν τους ανησυχεί η "μόδα τεχνολογιών" (κατα το κτηνος)

Το κλεισαν.

• Like 4

Τέλος οι συμβασιούχοι καθηγητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

καλα κρασια, εαν πραγματοποιηθει...τα τει εχουν τελειωσει. το ατου τον τει ειναι τα εργαστηρια που εχουν...

Για τους μόνιμους καθηγητές που κάνουν 4 ωρες τη βδομάδα μαθημα το κάνανε.

μειωση ναι, να τους κοψεις ολους δεν γινεται...

δεν γινεται να κανεις εργασηριο με 25 ατομα και εναν καθηγητη μονιμο. μαθημα δεν γινεται. αρα πεφτει το επιπεδο σπουδων...

μειωση ναι, να τους κοψεις ολους δεν γινεται...

δεν γινεται να κανεις εργασηριο με 25 ατομα και εναν καθηγητη μονιμο. μαθημα δεν γινεται. αρα πεφτει το επιπεδο σπουδων...

Αν θες γίνεται. Θα μου πείς στα πειράματα πρέπει να έχεις έναν από πάνω σου. Γι'αυτό υπάρχουν και οι ΕΤΠ, οι σπουδαστές που κάνουν πρακτική, οι μεταπτυχιακοί. Αν θές να βρείς κόσμο να στελεχώσεις το εργαστήριο μπορείς. Αυτό γίνεται για καθηγητές που κανουν 2 και 4 ώρες μάθημα τη βδομάδα μόνο. Και στα περιφεριακά ΤΕΙ είναι πολλοί.

Θέλω να κάνω report το βίντεο του ΓΑΠ-ΓΤΠ στο youtube ως ψευδές και παραπλανητικό, πως μπορώ να το κάνω...? Έχει κάποιο report...?

Edit: Το βρήκα, είναι το σημαιάκι δεξιά από τα like/dislike και το έκανα report σαν scam/fraud...

Έγινε επεξεργασία από Jaco
  • Like 2

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , Επίκαιρη Ερώτηση στον Πρωθυπουργό, Πρόεδρος

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Επίκαιρης Ερώτησης:

Επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό

σορρυ ρε παιδες, ειμαι που ειμαι μεθυσμενος μη με αποτελειωνετε:rofl:

στον εαυτο του το στειλε?:rubik:

Αν θες γίνεται. Θα μου πείς στα πειράματα πρέπει να έχεις έναν από πάνω σου. Γι'αυτό υπάρχουν και οι ΕΤΠ, οι σπουδαστές που κάνουν πρακτική, οι μεταπτυχιακοί. Αν θές να βρείς κόσμο να στελεχώσεις το εργαστήριο μπορείς. Αυτό γίνεται για καθηγητές που κανουν 2 και 4 ώρες μάθημα τη βδομάδα μόνο. Και στα περιφεριακά ΤΕΙ είναι πολλοί.

κοιτα διαφερει απο τμημα σε τμημα το πραγμα, πχ εγω πληροφορικη αν δεν εχω 2 καθηγητες στο μαθημα , πχ java, δεν γινεται μαθημα..,

ποιον να βαλεις? μεταπτυχιακοι δεν υπαρχουν, πρακτηκαριοι, ειναι απλοι φοιτητες, αλλο προσωπικο δεν υπαρχει...

στα πανεπιστημια ισως την βρουν την ακρη, επειδη εχουν μεταπτυχιακους, οποτε θια βαζουν αυτους. τα τει δεν εχουν... αν πιστευα οτι θα γινοταν δεν θα τα ελεγα αυτα που λεω.

pasok.gr: Επίκαιρη Ερώτηση Γιώργου Α. Παπανδρέου προς τον πρωθυπουργό για τις ιδιωτικοποιήσεις δημόσιων επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας

Διαβάστε το πριν το κατεβάσουν κι αυτό...

Edit: Που είναι ο winters με τις βαμμένες καταχωρήσεις του τώρα να μας πει τι αισθάνεται; :hehe:

Χαχα, κ αυτό!

http://www.prionokordela.gr/politikh/πρώην-αγανακτισμένος-ο-γιωργάκης/

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.