Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

@tifozif1 Αυτούς δεν θα τους ελέγχει κανένας απολύτως, αυτοί θα ελέγχουν εσένα και εμένα. Θα ζούμε μέσα σε μια εικονική δημοκρατία και από πίσω θα είναι ένας ολοκληρωτισμός όχι του κλασικού τύπου, δλδ που θα έχει απεριόριστη εξουσία το κράτος (βλέπε φασισμό) αλλά που θα έχουν απεριόριστη εξουσία αυτοί (η κεντρική τράπεζα) ακα Game Over

Ρε παιδί τι τραβάνε και αυτοί. Σε λίγο θα κυκλοφορουν με τον χαρτοφύλακά τους γεμάτο με τα σύνεργα του επιθ. Κλουζώ (Pink Panther, the movie) για να μεταμφιέζονται και να μην τους αναγνωρίζει ο κόσμος. Την μπόχα να δώ πως θα βγάζουν από πάνω τους.

pinkpanther_petersellers.jpg

Έγινε επεξεργασία από TifoziF1

Μήπως οι "αγανακτισμένοι" να σκεφτούν να γίνουν Deployable Force? Ας μετασταθμεύσουν έξω από κανα IKA η καμιά Τράπεζα που και που..

Έγινε επεξεργασία από Snips

Νέα υποβάθμιση «χαστούκι» από τη Moody’s, στο 50% εκτιμά τις πιθανότητες χρεοκοπίας

Νέα υποβάθμιση «χαστούκι» από τη Moody's, στο 50% εκτιμά τις πιθανότητες χρεοκοπίας | για ΜΕΓΑΛΕΣ ειδήσεις...

Το ότι βγάλανε τρελά λεφτά από τα ομόλογα κάποιοι βγάλανε - τέτοιες ευκαιρίες όταν είσαι μέσα στο κόλπο δεν τις αφήνεις να πάνε χαμένες, αλλά ορθώς λες για "a grain of salt" διότι και ο Max Keiser κάπου τα έχει τοποθετημένα τα λεφτά του, δεν νομίζω να είναι από αυτούς που τα κρύβουν σε ένα σεντούκι, οπότε έμμεσα ή άμεσα μπορεί να έχει και συμφέρον από αυτά που λέει.

• Like 1

Επιστολή προς τον Παπανδρέου από 16 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ:

"Στη σημερινή χωρίς προηγούμενο κρίση οι στιγμές είναι για όλους μας ιστορικές. Αποτελεί εθνική ανάγκη να συγκροτηθεί άμεσα ενιαίο μέτωπο σοβαρότητας και ευθύνης.

Πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια με οδυνηρές θυσίες του ελληνικού λαού. Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι οι θυσίες αυτές δεν θα πιάσουν τόπο. Βρισκόμαστε όμως σήμερα ένα χρόνο μετά σε ένα κρίσιμο μεταίχμιο και πάλι.

Γιατί; Δεν είναι απλά θέμα πολιτικής ευθύνης, Είναι η λογική που επιβάλλει να υπάρξει απολογισμός. Είναι ζήτημα πατριωτισμού. Είναι ζήτημα δημοκρατίας. Είναι ζήτημα ευθύνης και συνέπειας. Είναι στοιχειώδης απόδειξη ότι σεβόμαστε τη ψήφο των πολιτών.

Παράλληλα, υπάρχει διάχυτη η ανησυχία πως η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου θα γίνει με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και μάλιστα ως Άρθρο 1.

Ανάλογες επιλογές φαίνεται να υιοθετούνται και στο ευαίσθητο ζήτημα του εθνικού μας πλούτου (αποκρατικοποιήσεις, αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας).

Αποφάσεις που θα προσδιορίσουν το μέλλον του τόπου για πολλές δεκαετίες δεν μπορεί να ληφθούν παρά μόνο με πλήρη σεβασμό στις αρχές του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Αυτό επιβάλλει η τήρηση του Συντάγματος και η πολιτική μας τιμή.

Για όλους τους παραπάνω λόγους. θεωρούμε επιβεβλημένη την άμεση σύγκληση όλων των θεσμικών οργάνων της Βουλής αλλά και του κόμματος, προκειμένου να υπάρξει ευρεία συζήτηση με θέματα:

- Απολογισμός ενός χρόνου μνημονίου

- Μεσοπρόθεσμο, πρόσθετα μέτρα 2011, αποκρατικοποιήσεις

- Διαδικασία εισαγωγής συζήτησης και ψήφισης των μέτρων στη Βουλή."

Τα παραπάνω "νέα" για το εννιαίο υπουργείο οικονομικών δείχνει ότι συσσωρέυεται εξουσία στα χέρια λίγων οι οποίοι δεν εκλέγονται από εμάς και είναι υπεράνω όλων. Δεν πρόκειται να δώσει καμία λύση στα προβλήματα μας (ούτε των ευρωπαίων), βάζω υπογραφή και ότι άλλο γουστάρετε.

Η ευρώπη χάνει ταχύτατα τους δημοκρατικούς θεσμούς της. Στην αμερική έχει γίνει ήδη αυτό μέσω της ακόμα μεγαλύτερης άνισης κατανομής του πλούτου.

Προτεραιότητα μου πλέον είναι να μεταναστεύσω όχι μόνο εκτός ελλάδας αλλά και εκτός ευρώπης/αμερικής

• Like 1

Με 1 δις πια αγοράζεις ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ και ΔΕΗ μαζί...?

Οι τιμές από τα πάντα έχουν φτάσει στον Θεό και όλα τα χρυσωρυχεία έχουν πιάσει πάτο για να τα πάρουν μερικοί προδότες...

• Like 2

Επιστολή προς τον Παπανδρέου από 16 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ:

"Στη σημερινή χωρίς προηγούμενο κρίση οι στιγμές είναι για όλους μας ιστορικές. Αποτελεί εθνική ανάγκη να συγκροτηθεί άμεσα ενιαίο μέτωπο σοβαρότητας και ευθύνης.

Πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια με οδυνηρές θυσίες του ελληνικού λαού. Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι οι θυσίες αυτές δεν θα πιάσουν τόπο. Βρισκόμαστε όμως σήμερα ένα χρόνο μετά σε ένα κρίσιμο μεταίχμιο και πάλι.

Γιατί; Δεν είναι απλά θέμα πολιτικής ευθύνης, Είναι η λογική που επιβάλλει να υπάρξει απολογισμός. Είναι ζήτημα πατριωτισμού. Είναι ζήτημα δημοκρατίας. Είναι ζήτημα ευθύνης και συνέπειας. Είναι στοιχειώδης απόδειξη ότι σεβόμαστε τη ψήφο των πολιτών.

Παράλληλα, υπάρχει διάχυτη η ανησυχία πως η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου θα γίνει με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και μάλιστα ως Άρθρο 1.

Ανάλογες επιλογές φαίνεται να υιοθετούνται και στο ευαίσθητο ζήτημα του εθνικού μας πλούτου (αποκρατικοποιήσεις, αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας).

Αποφάσεις που θα προσδιορίσουν το μέλλον του τόπου για πολλές δεκαετίες δεν μπορεί να ληφθούν παρά μόνο με πλήρη σεβασμό στις αρχές του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Αυτό επιβάλλει η τήρηση του Συντάγματος και η πολιτική μας τιμή.

Για όλους τους παραπάνω λόγους. θεωρούμε επιβεβλημένη την άμεση σύγκληση όλων των θεσμικών οργάνων της Βουλής αλλά και του κόμματος, προκειμένου να υπάρξει ευρεία συζήτηση με θέματα:

- Απολογισμός ενός χρόνου μνημονίου

- Μεσοπρόθεσμο, πρόσθετα μέτρα 2011, αποκρατικοποιήσεις

- Διαδικασία εισαγωγής συζήτησης και ψήφισης των μέτρων στη Βουλή."

Για οποιον βαριεται να το διαβασει ολο,το συμπερασμα της παραπανω επιστολης ειναι το εξης:

"Τι θα γινει ρε Μ@κ@κ@,ολα πανω μας θα τα φορτωσεις;Φωναξε και τους αλλους να μοιραστουμε τις μουτζες":whip:

• Like 1

jaco ειναι απατη να ξεπουλιουνται αλλα οι αλλοι γιατι ειναι προδοτες? αν ειναι πραγματι ok αλλα αν εσυ ειχες λεφτα δεν θα κοιταζες να τα επενδυσεις εκει που θα ειχες την μεγαλυτερη αποδοση? αν υποκεινουν για να φτασουν σε αυτο το επιπεδο, ναι προδοτες, αλλα αν εχουν απλα λεφτα για επενδυση γιατι να μην το κανουν.

Στο λεω ειλικρινα κ με πασα σεβασμο στην δικαιη λειτουργικη κατανομη πλουτου κ στον συλλογισμο, δεν θεωρω καποιον προδοτη αν το μονο που θα το χαρακτηρισει ετσι ειναι η αγορα μιας ευκαιριας.

jaco ειναι απατη να ξεπουλιουνται αλλα οι αλλοι γιατι ειναι προδοτες? αν ειναι πραγματι ok αλλα αν εσυ ειχες λεφτα δεν θα κοιταζες να τα επενδυσεις εκει που θα ειχες την μεγαλυτερη αποδοση? αν υποκεινουν για να φτασουν σε αυτο το επιπεδο, ναι προδοτες, αλλα αν εχουν απλα λεφτα για επενδυση γιατι να μην το κανουν.

Στο λεω ειλικρινα κ με πασα σεβασμο στην δικαιη λειτουργικη κατανομη πλουτου κ στον συλλογισμο, δεν θεωρω καποιον προδοτη αν το μονο που θα το χαρακτηρισει ετσι ειναι η αγορα μιας ευκαιριας.

Γι' αυτό δεν είμαι πλούσιος, γιατί μου δώθηκαν ευκαιρίες (ειδικά μέσα από την δουλειά μου), αλλά όσο και να διαφωνώ, όσο και να αγχώνομαι, όσο και να τσαντίζομαι με τον εργοδότη μου, του αναγνωρίζω ότι μου έχει φερθεί σαν βασιλιά και δεν θέλω να εκμεταλλευτώ τις γνώσεις και την εμπειρία μου εκεί μέσα για να του καρφώσω το μαχαίρι στην πλάτη, ειδικά όσο αυτός είναι σε δυσχερή θέση... Το ίδιο πράγμα είναι, προδότης θα ήμουν και εγώ τότε, προδότες είναι και αυτοί που εκμεταλλεύονται αυτήν την κατάσταση...

• Like 5

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κυρία Πρόεδρε, είπατε πριν ότι οι κινητοποιήσεις των «Αγανακτισμένων», οι ειρηνικές κινητοποιήσεις, είναι φυσικές. Πριν από λίγο ο κ. Λοβέρδος είπε στη Βουλή ότι οι πολιτικές δυνάμεις κρύβονται πίσω από τους προπηλακισμούς εναντίον των βουλευτών. Και κατονόμασε μάλιστα ότι το ΠΑΜΕ κρύβεται πίσω από το δικό του προπηλακισμό στο Ηράκλειο της Κρήτης πρόσφατα. Εσείς πιστεύετε ότι όλες οι κινητοποιήσεις είναι αυθόρμητες;

ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Όχι, δεν πιστεύω ότι όλες οι κινητοποιήσεις είναι αυθόρμητες και θα είχε ενδιαφέρον να δημοσιοποιήσουν παραδείγματος χάρη ποιοι χρηματοδότησαν και με ποιους πόρους την εκδήλωση του κ. Θεοδωράκη, η οποία έγινε στα Προπύλαια, για να μην υπάρχουν ερωτήματα. Ποιοι χρηματοδότησαν και με ποιους πόρους την εκδήλωση αυτή. Διότι αυτό έχει ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για ολόκληρο τον ελληνικό λαό.

Αναρωτιέται η Ντόρα...

Εμείς δεν αναρωτιόμαστε ποιος χρηματοδοτεί το κόμμα της.

Τα λεφτά μας φυσικά δια μέσω των κρατικών επιχορηγήσεων!

Υ.Γ. : Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος επαγγελματικός κλάδος που δε θα μετρούσε ούτε μια παραίτηση, αν επί 9 ημέρες βρίσκονταν χιλιάδες κόσμου εξω από τον εργασιακό του χώρο και φώναζαν : ΚΛΕΦΤΕΣ - ΚΛΕΦΤΕΣ.

0/300 μέχρι στιγμής!

• Like 7

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.