Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

Ο πολιτικός πρέπει να υπηρετεί το λαό, τίποτε άλλο. Μέγιστο 8 χρόνια στο αξίωμα με απολαβές δημοσίου υπαλλήλου με κομμένα όλα τα κομφόρ. Βουλευτής θα πάει αυτός που πονάει τη χώρα, όχι αυτός που θέλει να φτιάξει κομπόδεμα.

• Like 9

πως με ποιον τροπο? εχουν τον ελεγχο του κρατους, τους δικαστικους, τους δημοσιογραφους και την αστυνομια και το στρατο. πως να το ακνουμε αυτο που λες?οεο?

ενα παραδειγμα...το κινημα δεν πληρωνω.μολις ειδαν οτι γιγαντωνεται πανε και κανουνε νομο αυστηρο για τα διοδια...κανουν οτι θελουν και δεν ρωτουν κανενα.και μετα σου λενε με ψηφισες.

ναι ρε φιλε αυτα εγω που κανεις τωρα δεν τα ψηφισα ουτε μεσα στο προγραμμα σου ηταν....

υ.γ. τσακωνα τα διδακτορικα και πως πανε καποιοι σε αυτα που ουτε να γραφουν με σωστη ορθογραφια και συντακτικο τα ξερουμε. τι λαμογια και τι κλικες υπαρχουν στα ελληνικα πανεπιστημια τα γνωριζουμε...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=AnhVJQg31ng]YouTube - ‪Γιατί χρειαζόμαστε Άμεση Δημοκρατία εδώ και τώρα!‬‏[/ame]

εχουμε τα μεσα πλεον να ψηφιζουμε και μεσα απο το διαδυκτιο!για οτι μας αφορα.γιατι τους χρειαζομαστε δηλαδη? thanos686 συμφωνω και απαυξανω αλλα προτασεις περιμενω να ακουσω. πως θα τους κανουμε περα τωρα....και μετα φτιαχνουμε την αμεση δημοκρατια...

Ο πολιτικός πρέπει να υπηρετεί το λαό, τίποτε άλλο. Μέγιστο 8 χρόνια στο αξίωμα με απολαβές δημοσίου υπαλλήλου με κομμένα όλα τα κομφόρ. Βουλευτής θα πάει αυτός που πονάει τη χώρα, όχι αυτός που θέλει να φτιάξει κομπόδεμα.

Pipes... Ετσι πρεπει και να ξεκινησαν οι πολιτικοι σαν "ιδεα" πριν απο 6.500 χρονια. Τοτε ομως, οταν πηγε στον πρωτο πολιτικο που επαιρνε 500 ευρω μισθο ο Κοκκαλης ο Α' και του ειπε, παρε 6 καμηλες και δωσε μου με τυφλη αναθεση την κατασκευη της πυραμιδας του Χεοπα χαλασε η δουλεια. Μου τα εχει πει εμενα ο παππους μου.

Ειναι ο ιδιος φαυλος κυκλος. Χαμηλοι μισθοι, πιο επηρρεπης στην μιζα για βιοποριστικους λογους, υψηλοι μισθοι... κινδυνος οξειας αχορταγιασης.

Μπορει οι πολιτικοι να ειναι αυτη τη στιγμη ο ορατος εχθρος αλλα δεν ειναι το "α" και το "ω" των προβληματων της κοινωνιας. Ειναι απλα οι yes-men των μεταρρυθμισεων. Και αυτο το πραγμα υπαρχει παντου. Ειναι το ιδιο προβλημα με τους γιατρους που (δεν) συνταγογραφουν φαρμακα των εκαστοτε φαρμακοβιομηχανιων παρα τα τρελλα λαδωματα που τους προσφερουνε κλπ κλπ

Μαη του σεντς? "Θες τιμιους ανθρωπους. Ο μικρος ή ο μεγαλος μισθος δεν αποτελει εχεγγυο για την συνεχιση της τιμιοτητας τους."

• Like 1

το βρηκα.να καλεσουμε τον superman. ρε παιδια τι αλλο να σκεφτουμε? πρεπει να δοθει λυση επιτελους. τι μπορουμε να κανουμε εμεις? εκτος απο το να διαδηλωνουμε εξω απο το συνταγμα, κατι πιο δυνατο?

Μαη του σεντς? "Θες τιμιους ανθρωπους. Ο μικρος ή ο μεγαλος μισθος δεν αποτελει εχεγγυο για την συνεχιση της τιμιοτητας τους."

Money shot!

Αλλά δυστυχώς οι τίμιοι άνθρωποι είναι πολύ λίγοι, και ακόμα πιο λίγοι αυτοί που παραμένουνε τίμιοι είτε τους δωθεί η ευκαιρία να τσιμπήσουνε χαβιάρι είτε όχι.

ενεργοι πολιτες=σπιουνοι κατα τον πατερα μου και τη μανα μου. συμμαχους δεν εχουμε μεγαλο ποσοστο του πληθυσμου γιατι τους εχει καλλιεργηθει μια νοοτροπια λαθος. οπως μου χει καλλιεργηθει και εμενα ο υπερκαταναλωτισμος (δεν βγαζω την ουρα μου απεξω). να χτυπουσαμε τα media για αρχη? μεσω του διαδυκτιου και των blocks?

Ψιτ. Για τους βουλευτες:

Δήμευση περιουσίας, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και υποχρεωτική εργασία στο δημόσιο για βασικό μισθό και bomus παραγωγικότητας.

Pipe - as$ - εμπλοκή

Ψιτ. Για τους βουλευτες:

Δήμευση περιουσίας, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και υποχρεωτική εργασία στο δημόσιο για βασικό μισθό και bomus παραγωγικότητας.

Pipe - as$ - εμπλοκή

Δήμευση περιουσίας, μοίρασμα αυτής στον κοσμάκη, πραγματική απαγόρευση εξόδου από την χώρα, και υποχρεωτική 6ωρη εργασία 6 μέρες την εβδομάδα σκουπιδιάριδες ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ και καλή τύχη.

Θέλετε λεφτά ? Δύο δουλειές όπως δούλευε για χρόνια ο κοσμάκης.

Ίσως μια καθολική απεργία διαρκείας σε συνδυασμό με τις διαδηλώσεις να ασκούσε μεγαλύτερη πίεση.

Δε μιλάμε για τις γνωστές (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ, συν-διοικάτα) απεργίες, παρα για μια καθολική διαρκείας (1μήνας+).

Δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι. Οι πάντες. Να μην κουνιέται φύλλο ή καλύτερα να μη τζιράρει ούτε σεντ κανείς εγοδότης για ενα μήνα. Για να νιώσουν στο πετσί τους την αξία μας.

Ακήδεμόνευτοι εργαζόμενοι σε απεργία+ακηδεμόνευτοι πολίτες στο δρόμο ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ.

Το απόγευμα είναι δικό μας. Ο ελεύθερος μας χρόνος.

Το πρωϊ είναι δικό τους με τα κέρδη τους.

Αν τους παραλύσουμε το σύστημα εντελώς μπορεί να πετύχουμε κάτι.

Σκέψεις κάνω κι' εγω επειδή κάποιος φίλος ρώτησε τι μπορεί να τους πονέσει.

Δε ξέρω αν είναι εφαρμόσιμο κάτι τέτοιο, ούτε ξέρω πως μπορεί να πειστεί κάποιος να χάσει σήμερα 30 ή 50 ολόκληρα μεροκάματα, προκειμένου να αποφύγει 6000-7000(+των παιδιών του) κουτσουρεμένα μεροκάματα σε συνθήκες σκλαβιάς.

Δε ξέρω αν μπορούν και κάποιοι να το κάνουν με τις ανάγκες τους να τρέχουν.

• Like 1

ποιες ςιναι οι υποχρεωσεις ακριβως? μαζι με ολα αυτα που λες ας εφαρμοσουμε και παγωμα πληρωμων σε δεη οτε κινητη αεριο και γενικα σε ολα τα παγια μας εξοδα...και για 1 μηνα κατω ολοι στους δρομους...φαι?σισιτιο απο το δημο αθηναιων...

παντα οτι με την προυποθεση δεν κλεινουν αστυνομια, πυροσβεσςτικη, νοσοκομεια, και ολα τα σωματα ασφαλειας.

Έγινε επεξεργασία από gio102004

Το είχαμε συζητήσει και παλιότερα. Δεν ξέρω αν ακούσατε στις ειδήσεις που λέγανε ότι η τρόικα ήθελε να έχει την εποπτεία στην είσπραξη των εσόδων του κράτους.

Δείτε εδώ: βΞΞ±ΟΟΞ· Ρίναι Ξ· Ξ½ΟΟΟΞ± ΟΟΞ± Ξ²ΞΏΟΞ½Ξ¬ .. ΞΡν δίνοΟΞΌΞ΅ ΞΊΞΏΟΟΟΞ½ΞΉ.. ΀α Ξ²ΟΞ

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.