Hydra Μάϊος 27, 2011 #3201 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Και εγω καταφερα να παρω 2 φορες,αλλα ολες τις αλλες που προσπαθησα δε μπορουσα.Δε μιλω για χτες,γιατι μιλαγα κανονικα.Για προχτες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 27, 2011 #3202 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Και εγώ προχτές σου λέωτο μόνο που κόψαν ήταν το ασύρματο του Συντάγματος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 27, 2011 #3203 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Στην Αίγυπτο έπεφτε ξύλο και είχαν σκοπευτές στις ταράτσες όμως 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 27, 2011 #3204 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 (edited) Μια απο τις μεγαλυτερες Βελγικες τράπεζες η DEXIA βγηκε εκτος διαπραγματευσης. Αναμενεται ανακοίνωση εντος της ωρας. DEXIA shares suspended | ForexLiveOh, shit, here comes the shitstorm....Ακυρο: Διερευνάται απλά ο ρολος της τραπεζας στην κατάρρευση εταιριας και αναμένεται απόφαση επ' αυτου. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 27, 2011 από narta Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 27, 2011 #3205 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 ^^ η παραπάνω τράπεζα, κατέχει 3,5 δις του χρέους μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 27, 2011 #3206 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Tι ακριβώς σημαίνει ότι βγήκε εκτός διαπραγμάτευσης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 27, 2011 #3207 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Tι ακριβώς σημαίνει ότι βγήκε εκτός διαπραγμάτευσης;To οτι δεν μπορεί κάποιος να αγοράσει/πουλήσει για κάποιους λόγους μετοχές της εταιρίας αυτής. Δεν είναι για καλό (της εταιρίας) κάτι τέτοιο.Το χρέος που έχει η Ελλάδα απέναντι στην τράπεζα αυτή δεν έχει σχέση με το γεγονός αυτό αφού η Ελλάδα δεν έχει κυρήξει πτώχευση (ακόμα), και συνεπώς δεν έχει αρνηθεί πληρωμή του χρέους αυτού.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amdnikos Μάϊος 27, 2011 #3208 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Μάλιστα. Σε μια από τις πιο ειρηνικές διαδηλώσεις αυτή τη στιγμή στην Ισπανία (αντίστοιχη με την δική μας στο σύνταγμα) οι δυνάμεις καταστολής χτυπούν με γκλομπς καθιστούς! διαδηλωτές.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Geg_6Xoy04s&feature=player_embedded]YouTube - Indignats | Desallotjament de la Pla[/ame] 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 27, 2011 #3209 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Τους "μαζέυουν" από τις πλατείες λόγω champions league τελικού 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 27, 2011 #3210 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Το χρέος που έχει η Ελλάδα απέναντι στην τράπεζα αυτή δεν έχει σχέση με το γεγονός αυτό αφού η Ελλάδα δεν έχει κυρήξει πτώχευση (ακόμα), και συνεπώς δεν έχει αρνηθεί πληρωμή του χρέους αυτού..ναι, αλλά το πρόβλημα της τράπεζας, μπορεί να επηρρεάσει -εν μέρει, μιας και είναι "μόλις" το 1% του χρέους μας- και την Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 27, 2011 #3211 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Δεν υπήρξε συμφωνία στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, είπε ο Καρατζαφέρης 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 27, 2011 #3212 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 EXPRESS SERVICE από Παπακωνσταντίνου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάϊος 27, 2011 #3213 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Ποιο είναι το όφελος της διακοπής άλλωστε; Δεν υπάρχει διακοπή, απλά δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι αφού η "ανοχή" σε ταυτόχρονες κλήσεις για την κυψέλη που καλύπτει την περιοχή έφτασε στα όρια της. Όταν "υπερφορτώνεται" ένα δίκτυο κινητής δεν πέφτει, απλά δεν εξυπηρετεί άλλους... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 27, 2011 #3214 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Τους "μαζέυουν" από τις πλατείες λόγω champions league τελικού Ανακαταληφθηκε με συνοπτικες διαδικασιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 27, 2011 #3215 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Δεν υπήρξε συμφωνία στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, είπε ο ΚαρατζαφέρηςΚανένα νέο;....διότι αυτό είναι παλιό!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Μάϊος 27, 2011 #3216 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 ξεκινάω για λευκό πύργο.. τρίτη μέρα σερί σήμερα.. η μέση μου έχει ξεβιδωθεί από το να κάθομαι κάτω αλλά δεν μασάμε τίποτα.. ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 27, 2011 #3217 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Κανένα νέο;ναι, το νέο είναι ότι μετά από τις δηλώσεις του, ο καρατζαφύρερ, "κάποιοι βάζουν τις καρέκλες πάνω από την Ελλάδα", πάει για 20% 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 27, 2011 #3218 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 ναι, το νέο είναι ότι μετά από τις δηλώσεις του, ο καρατζαφύρερ, "κάποιοι βάζουν τις καρέκλες πάνω από την Ελλάδα", πάει για 20%Ποιο πιθανό σενάριο είναι να αναλάβει τον Ολυμπιακό Βόλου ως άξιος συνεχιστής του Μπέου σε περίπτωση που αποχωρήσει αυτός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Μάϊος 27, 2011 #3219 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 27, 2011 #3220 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Επειδη ακουω οτι η προσπαθεια μας δεν εχει καμια ουσια....Τι τυχαιο να το λενε συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων....τι τυχαιο...Δεν παει να λεει οτι θελει ο Θυμιος ο κομμουνιστης στο ΣΚΑΪ,δε πα να λενε οτι θελουν οσοι θελουν.... Τους ποναει το "ανεξαρτητο"....και να μην εχει πολιτικο υποβαθρο αυτη η "γιορτη" ,θα ειμαι καθε μερα εκει.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=FvNidW21dFk]YouTube - Αγγελακας Γ. γιορτη[/ame]Και μονο η χαρα και τα χαμογελα που εισπρατω απο τους συμπατριωτες μου,ειναι αρκετα για να φτιαξει η μερα μου. Μια μεγαλη ψυχοθεραπεια ολοι μαζι!!!Σημερα δεν θα παω,αυριο θα ειμαι εκει πριν την βραδινη μου εξοδο.Μακαρι να μπορουσα να πεισω περισσοτερο κοσμο να ερθει,να γεμιζε η Πανεπιστημιου....η Ερμου... ,να φταναμε μεχρι την Ομονοια... Αυτα τα κανουν ομως μονο οταν παιρνει το πρωταθλημα ο Παναθηναϊκος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts