Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

Ωραία....την βρήκανε την λύση οι "φωστήρες-σωτήρες" μας...να πουλήσουμε τις μόνες κερδοφόρες επιχειρήσεις στην Ελλάδα (ΟΤΕ, ΟΛΠ, ΟΠΑΠ) ,στην χειρότερη δυνατή τιμή λόγω των συνθηκών. Και μετά που δεν θα έχουμε έσοδα από πουθενά αλλού πλην των φτωχότερων Ελλήνων μισθωτών και συνταξιούχων, θα τους πιούμε το αίμα με φόρους άμεσους και έμμεσους....Ημαρτον!!!!!!!!!! !!!!!! !!!!!!!!

• Replies 18,6k
  • Created
  • Last Reply

Την ουρά στα σκέλια από εδώ λέω, όχι γενικώς.

Δυστυχώς εδώ σε αυτό το κωλοχανείο δεν υπάρχει ποτέ των ποτών περίπτωση να γίνει χώρα έστω και τυπικά.

Ρεαλιστικά αν το δούμε, ακόμα και το 2030 η Ελλάδα ακόμα στο ΔΝΤ θα είναι, ανάπτυξη δεν θα υπάρξει σαν έννοια μέχρι τότε, και μάλλον πριν καν μας έρθει το 2015 οι μισθοί στην Ελλάδα θα έχουνε γίνει a la Taiwan/China με τα βασικά προϊόντα ακόμα σε υψηλές τιμές, η ανεργία θα βαράει κόφτες.

Ήδη έχουμε δείγματα αυτών, και βάζω στοίχημα ότι του χρόνου τον ίδιο καιρό θα βαράνε τα κεφάλια τους στο τοίχο πολύς κόσμος.

Μόνο και μόνο η αύξηση στο πετρέλαιο θέρμανσης αρκεί για να βγάλει το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων εκτός του ετησίου τους προϋπολογισμού.

Είσαι προκομένος ? Γουστάρεις κάποιο επάγγελμα ( στο οποίο ελπίζω πως είσαι καλός ) ? Θες να δουλέψεις πραγματικά, και όχι να το κωλοβαράς a la Ελληνικό Δημοσιοϋπαλληλίκη ?

Δυστυχώς αν θες να δείς προκοπή και τους κόπους σου να ανταμείβονται πρέπει να την κάνεις από 'δω.

Όπως και να το πάρεις τα πράγματα δεν βαίνουνε καθόλου καλά, και ακόμα είμαστε στην αρχή του κακού.

Δεν θα αργήσουνε να κλείσουνε 2-3 εταιρίες τηλεφωνίας/internet.

Θα κόψει και άλλο προσωπικό ο ΟΤΕ στον ΟΤΕ και στα παρακλάδια του ( OTEglobe, κλπ )

Πού θα δουλέψουνε όλοι όσοι απολυθούνε από αυτές καθώς και νέοι που σπούδασαν δίκτυα και τηλεπικοινωνίες ?

Ο ξαδερφός μου π.χ. που τελειώνει τεχνικός ιατρικών οργάνων ? Πού ? Στα νοσοκομεία που κλείνουνε ? Στα νοσοκομεία που δεν έχουνε εξοπλισμό ?

Σορρυ Βασίλη αλλά αν η μόνη λύση είναι να βάζεις την ουρά στα σκέλια, δεν θα πάς πουθενά μπροστά.

Στο τέλος θα λέμε ότι είναι μαχητηκότητα να παλέψεις για μια θέση στο δημόσιο με ΑΣΕΠ, μπάρμπα και δήμαρχο και τα κεφτεδάκια της μαμάς από το να πας να αναμετρηθείς με την αξία σου στο εξωτερικό μεταξύ ίσων και μάλιστα έχοντας μειονεκτική θέση λόγω γλώσσας κλπ.

Αν η Ελλάδα δεν εκμεταλλευτεί το μόνο που έχει...και αυτό είναι η γεωργία, ανάπτυξη δεν θα υπάρξει. ΤΟ θέμα είναι βέβαια πως οι περισσότεροι νεολαίοι πια απαξιούν τέτοια επαγγέλματα, που ακόμα και κίνητρα να υπάρξουν, θα τους γυρίσουν την πλάτη. Εϊναι διαφορετικό να είσαι executive administrator raptor velociraptor CEO IT blah blah από το να σπέρνεις και να αρμέγεις στους 40 βαθμούς χωρίς 18άρι κλιματιστικό. Δεν κρίνω πολιτικές παρελθόντων κυβερνήσεων που απέτρεψαν τον κόσμο να ασχοληθεί με την γεωργία-αυτό είναι άλλο θέμα-, κρίνω κουβεντούλες και λογάκια της Ελληνιδας μάνας, και κατ' επέκταση της Ελληνικής κοινωνίας εδώ και πολλά χρόνια, που που θρέφει τον κανακάρη και την θυγατέρα της για υψηλά πράγματα.....τα άλλα είναι για τους "αλβανούς"...

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι σκοπός τους είναι να μας εξαθλιώσουν, και μετά να μας ξεπουλήσουν. Η εξαθλίωση έρχεται με τις περικοπές σε μισθούς/συντάξεις/παροχές και ταυτόχρονη αύξηση έμμεσων και άμεσων φόρων. Έτσι υποχρεώνεις τον κόσμο να ξοδέψει από τις καταθέσεις, σε πρώτη φάση, και στη συνέχεια να ξεπουλήσει ο,τι ακίνητο έχει στην κατοχή του. Σε αυτό θα συντελέσσουν και οι διαφαινόμενες αλλαγές στη φορολογία των ακινήτων. Έτσι, ακόμη κι αν κουτσά στραβά τα βγάζεις πέρα με τα εισοδήματά σου τώρα, με τις νέες φορολογικές ρυθμίσεις, θα αναγκαστείς να πουλήσεις τα (όποια) ακίνητά σου, για να μη χρεωκοπήσεις.

Ταυτόχρονα ξεπουλάμε όλες τις κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις (ΔΑΑ, ΟΠΑΠ, κλπ), ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι δε θα υπάρξει περίπτωση οικονομικής ανάκαμψης της χώρας. Και στη συνέχεια, όταν όλα αυτά θα "δουν" (λες και δεν το ξέρουν) ότι δεν αποδίδουν, θα πάμε και στην τελευταία μας ευκαιρία: θα πουληθούν τα όποια κοιτάσματα πετρελαίου, αλλά και ορυκτών, υπάρχουν στον υποθαλάσσιο χώρο, και στο υπέδαφος της Ελλάδας.

Στο τέλος, λοιπόν, θα έχεις έναν λαό χωρίς ιδιωτική περιουσία, και μια χώρα χωρίς δημόσια περιουσία. Ένα κράτος, τύποις ελεύθερο, στην πραγματικότητα όμως υποδουλωμένο.

Δεν υπάρχει ούτε ένας να μας εμπνεύσει να βγούμε στο δρόμο. Ούτε καν ο εαυτός μας.

Βούτα λοιπόν, τι περιμένεις; Όλοι οι ενήλικες είμαστε υπεύθυνοι των πράξεων μας. Οι από μηχανής θεοί τέλος!

Δεν υπάρχει ούτε ένας να μας εμπνεύσει να βγούμε στο δρόμο. Ούτε καν ο εαυτός μας.

Δεν θελει εμπνευση ... οργανωση θελει για την οποια ο Ελληνας δεν φημιζεται καθολου. Α και λιγο απο αυτο που βρισκεται αναμεσα στα ποδια μας (εμας των αντρων!)

αυτο το thread ζει.? αφου εχουμε λεφτα...υπαρχουνε...μετα απο 1-2 χρονια υπαρχουν και θα υπαρχουν...δεν παιζει χρεωκοπια...οσο μπορεις να ξεζουμιζεις τον μ@κ@κα ελληνα...δεν τιθεται προβληματισμος...

248474_210664888973718_210627972310743_605326_2841401_s.jpg

Αύριο όλοι εκεί

Πολλά λέγονται και ακούγονται για την συγκέντρωση αυτή τις τελευταίες ώρες. Είναι ανάγκη να τονιστεί πως αύριο στις 6 η ώρα, στο Σύνταγμα θα λάβει χώρα μια ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαμαρτυρία, όπου θα ακουστεί όλη η νεολαία και όχι μόνο. Θα πα......ρακαλούσαμε λοιπόν, όποιος έχει σκοπό να προκαλέσει κάθε έιδους πρόβλημα και να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε μορφή βίας, να πατίσει NOT ATTENDING και να κάτσει σπίτι του. Ας δείξουμε λοιπόν ότι η σημερινή νεολαία δεν είναι σαν τις προηγούμενες, για να διεκδικήσουν ότι τους ανήκει, αλλά αποτελεί μια γενιά με νέα νοοτροπία και ξεχωριστή ιδεολογία που θα φέρει ριζικές αλλαγές στην κοινωνία μας.

Η λέξη Αγνακτισμένοι δεν θέλει με τίποτα να υποκινήσει ή να υποδείξει τον τρόπο. Απεναντίας, δηλώσαμε από την αρχή ότι θέλουμε να βρεθούμε ειρηνικά και αυθόρμητα. Χωρίς σχέδιο και πλάνο. Μόνο να δηλώσουμε την ειρηνική διαμαρτυρία μας.

Ο καθένας στην σελίδα της διαμαρτυρίας εκφράζει τον εαυτό του και μόνον αυτόν. Χωρίς επιτροπές και ψήφους. Αρα, καλούμε τον καθένα να είναι υπεύθυνος των λόγων και των πράξεων του. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αρνητικό. Όμως, να μην δημιουργείται άλλη εντύπωση, από ό,τι ισχύει.

Δηλαδή μια ειρηνική και αυθόρμητη σύναξη.

Δικός μας αρχικός στόχος είναι να κατεβούμε με τα παιδιά μας, να γνωριστούμε με κάποιους, να συναντήσουμε φίλους και γνωστούς. Με αφορμή αυτό που όλοι ζούμε.

Χωρίς σημαίες και πλακάτ, χωρίς κόμματα και οργανώσεις. Αυθόρμητα.

Οι διαχειριστές της σελίδας δεν είναι οργανωτές της εκδήλωσης. Ξεκίνησαν δύο και μετά για πρακτικούς λόγους (κυρίως διάδοσης) γίναν περισσότεροι. Όπως όλοι σας, είμαστε και εμείς αποκλειστικοί υπεύθυνοι των λόγων και πράξεών μας και εκφράζουμε μόνον τους εαυτούς μας.

Δηλώνουμε ειρηνικά την αγανάκτησή μας κατά της κρίσης. Κατά όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αυθόρμητα, χωρίς κόμματα, ομάδες και ιδεολογίες. Επίσης διαδίδουμε την ίδια κίνηση που γίνεται στην Συμπρωτεύουσα αλλά και στην Πάτρα.

Σημείωση 1: Μερικοί ίσως προσπαθήσουν να μας αποπροσανατολίσουν σχετικά με την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής της κινητοποίησής μας. Μην τους ακούτε, οι κινητοποιήσεις θα γίνουν ταυτόχρονα σε ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ! Επίσης, να τονιστεί πως η κινητοποίηση αυτή, αποτελεί πρωτοβουλία απλών πολιτών και όχι πρωτοβουλία μελών κάποιας οργάνωσης ή οργανισμού.

Σημείωση 2: Αυτή η εκδήλωση επαναδημιουργήθηκε από την αρχική που ξαφνικά ακυρώθηκε για αδιευκρίνιστους λόγους και δεν είμαι εγώ ο άρχικος δημιουργός. Το μόνο που χρείαζεται αυτή τη στιγμή είναι να διαδόσουμε την ιδέα της εκδήλωσης και τίποτα παραπάνω

6 το απόγευμα στο Σύνταγμα

http://news247.gr/ellada/sygkentrwseis_se_athhna_thessalonikh_patra_facebook.872009.html

ΚΑΙ ήδη είναι στον αέρα συγκεντρώσεις σε Κέρκυρα και Βόλο τη ίδια ώρα

https://www.facebook.com/event.php?eid=218838154801328 ΑΘΗΝΑ

https://www.facebook.com/event.php?eid=206334352736094 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

https://www.facebook.com/event.php?eid=211318218901137 ΠΑΤΡΑ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=170020413057844

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 18.00

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 18.00 !!

ΚΑΙ ΤΟ FACEBOOK PAGE

https://www.facebook.com/pages/Αγανακτισμενοι-Στο-Συνταγμα/210627972310743?sk=wall

ΛΑΜΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΠΡΟΣΘΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

Αύριο όλοι εκεί

Πολλά λέγονται και ακούγονται για την συγκέντρωση αυτή τις τελευταίες ώρες. Είναι ανάγκη να τονιστεί πως αύριο στις 6 η ώρα, στο Σύνταγμα θα λάβει χώρα μια ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαμαρτυρία, όπου θα ακουστεί όλη η νεολαία και όχι μόνο. Θα πα......ρακαλούσαμε λοιπόν, όποιος έχει σκοπό να προκαλέσει κάθε έιδους πρόβλημα και να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε μορφή βίας, να πατίσει NOT ATTENDING και να κάτσει σπίτι του. Ας δείξουμε λοιπόν ότι η σημερινή νεολαία δεν είναι σαν τις προηγούμενες, για να διεκδικήσουν ότι τους ανήκει, αλλά αποτελεί μια γενιά με νέα νοοτροπία και ξεχωριστή ιδεολογία που θα φέρει ριζικές αλλαγές στην κοινωνία μας.

ελα...σιγα την νεολαια του φραπε, του καναπε και του PC...εγω πιστευω η προηγουμενη γενια ηταν περισσοτερο του αγωνα...ολοι λαπαδες, αγυμναστοι και φιλοσοφικα/φιλολογικα αμορφωτοι, εν αντιθεσει μονο τεχνολογικες και τεχνοκρατικες γνωσεις...μην πλεκεις το εγκωμιο του νεοελληνα...ειναι τραγικο αστειο και εμετικο...φιλικα...:)

περιμενε εσυ νοοτροπια και ξεχωριστη ιδεολογια, με τα παντα ισοπεδωμενα, και μια ζωη pc, facebook και mobile phone...μην ακουμε τετοια...ακομα και οι ιδιοι οι νεοελληνες θα γελανε οχι μονο εμεις οι μεγαλυτεροι...:tomato:

αυτο το thread ζει.? αφου εχουμε λεφτα...υπαρχουνε...μετα απο 1-2 χρονια υπαρχουν και θα υπαρχουν...δεν παιζει χρεωκοπια...οσο μπορεις να ξεζουμιζεις τον μ@κ@κα ελληνα...δεν τιθεται προβληματισμος...

Δηλαδη υπαρχει καποιος που ακομα πιστευει οτι δεν χρεωκοπησε η ελλαδα;

ελα...σιγα την νεολαια του φραπε, του καναπε και του PC...εγω πιστευω η προηγουμενη γενια ηταν περισσοτερο του αγωνα...ολοι λαπαδες, αγυμναστοι και φιλοσοφικα/φιλολογικα αμορφωτοι, εν αντιθεσει μονο τεχνολογικες και τεχνοκρατικες γνωσεις...μην πλεκεις το εγκωμιο του νεοελληνα...ειναι τραγικο αστειο και εμετικο...φιλικα...:)

περιμενε εσυ νοοτροπια και ξεχωριστη ιδεολογια, με τα παντα ισοπεδωμενα, και μια ζωη pc, facebook και mobile phone...μην ακουμε τετοια...ακομα και οι ιδιοι οι νεοελληνες θα γελανε οχι μονο εμεις οι μεγαλυτεροι...:tomato:

και ενώ κάποιοι πάνε να κάνουν κάτι, εσύ κάθεσαι στο πισί σου και κράζεις εκ του "ασφαλούς"

συγχαρητήρια αυτό σε κάνει ένδοξο μέλος της γενιάς του φραπέ

τουλαχιστον εχω υψηλο IQ δεν μασαω κουτοχορτο...1000 φορες αραλικι...και ο λογος πιο κατω...

να διαμαρτυρηθω για ΤΙ.? ποιο το ωφελος, να γελαει ο πολιτικος μεσα απο την Βουλη να λεει "ιδου η νοημοσυνη τους με την διαμαρτυρια δε θα πληρωθω, δε θα φαω και θα μου γινει η μουρη, κρεας..."

εχω μαθει απο μικρος οτι οι διαμαρτυριες, τα πανο και οι απεργιες ειναι για τους αφελεις και τους τεμπεληδες, καθως δεν αλλαζεις τιποτα, και δεν εχουν την αναγκη σου οι εξουσιαστες...ισα ισα τους δειχνεις οτι σε "πειραζει" και σε "καιει" αυτο που κανουν...λες και με την φωνη αλλαζεις τιποτα...σε "γραφει" μαγκα...

να χω τα ΜΑΤ να με διωχνουν.? εγω δεν ειμαι φλωρος σαν τους περισσοτερους ελληνες, εγω και ομοιοι μου, αν κατεβουμε, θα θρηνισουμε δεκαδες θυματα απο την πλευρα των ΜΑΤ...δεν δεχομαι ουτε την καρπαζια ουτε το "γκλοπ" να με χτυπα...

πρεπει να καταλαβετε οτι το συστημα γελαει μαζι σας...αν νομιζετε οτι του δημιουργειτε βλαβη με τις συγκεντρωσεις διαμαρτυριας...καθε αλλο...το ενδυναμωνετε με την αφελεια σας, και βοηθατε να ελεγχουν το θυμο σας...

η μαγκια ειναι αυτοι που θα πανε να καψουν την βουλη, να καψουν τους μπατσους, να βγαλουν τα οπλα και να δημιουργησουν φασαρια...γιατι ειναι ενεργοι πολιτες, και οχι αβουλα προβατα που φωναζουν μπεε μπεε...:p

χαχαχαχαχαχαχαχα :) να δω τι θα κανετε οταν κατεβασουν στρατο για καταστολη...θα τους κλασετε με τις φωνες...γιατι στο μελλον θα γινει και αυτο...θα αυξηθει η διαμαρτυρια και δε θα αρκουν μερικες χιλιαδες αστυνομικοι...ειναι δεδομενο...

τουλαχιστον εχω υψηλο IQ δεν μασαω κουτοχορτο...1000 φορες αραλικι...και ο λογος πιο κατω...

να διαμαρτυρηθω για ΤΙ.? ποιο το ωφελος, να γελαει ο πολιτικος μεσα απο την Βουλη να λεει "ιδου η νοημοσυνη τους με την διαμαρτυρια δε θα πληρωθω, δε θα φαω και θα μου γινει η μουρη, κρεας..."

εχω μαθει απο μικρος οτι οι διαμαρτυριες, τα πανο και οι απεργιες ειναι για τους αφελεις και τους τεμπεληδες, καθως δεν αλλαζεις τιποτα, και δεν εχουν την αναγκη σου οι εξουσιαστες...ισα ισα τους δειχνεις οτι σε "πειραζει" και σε "καιει" αυτο που κανουν...λες και με την φωνη αλλαζεις τιποτα...σε "γραφει" μαγκα...

να χω τα ΜΑΤ να με διωχνουν.? εγω δεν ειμαι φλωρος σαν τους περισσοτερους ελληνες, εγω και ομοιοι μου, αν κατεβουμε, θα θρηνισουμε δεκαδες θυματα απο την πλευρα των ΜΑΤ...δεν δεχομαι ουτε την καρπαζια ουτε το "γκλοπ" να με χτυπα...

πρεπει να καταλαβετε οτι το συστημα γελαει μαζι σας...αν νομιζετε οτι του δημιουργειτε βλαβη με τις συγκεντρωσεις διαμαρτυριας...καθε αλλο...το ενδυναμωνετε με την αφελεια σας, και βοηθατε να ελεγχουν το θυμο σας...

η μαγκια ειναι αυτοι που θα πανε να καψουν την βουλη, να καψουν τους μπατσους, να βγαλουν τα οπλα και να δημιουργησουν φασαρια...γιατι ειναι ενεργοι πολιτες, και οχι αβουλα προβατα που φωναζουν μπεε μπεε...:p

χαχαχαχαχαχαχαχα :) να δω τι θα κανετε οταν κατεβασουν στρατο για καταστολη...θα τους κλασετε με τις φωνες...γιατι στο μελλον θα γινει και αυτο...θα αυξηθει η διαμαρτυρια και δε θα αρκουν μερικες χιλιαδες αστυνομικοι...ειναι δεδομενο...

Τώρα ειλικρινά δε ξέρω τι κάνω σε λυπηθώ ή να γελάσω???

Εγώ θα σου απαντήσω μόνο στο τελευταίο....

Αν κατέβει ο στρατός Νέο Πολυτεχνείο....

Τώρα ειλικρινά δε ξέρω τι κάνω σε λυπηθώ ή να γελάσω???

Εγώ θα σου απαντήσω μόνο στο τελευταίο....

Αν κατέβει ο στρατός Νέο Πολυτεχνείο....

οτι θες...εγω λυπαμαι ολους τους αλλους και αντι να κλαιω γελαω...

νεο πολυτεχνειο...να ριξεις τι...??? τη Δημοκρατια του λαου...??? οι ενστολοι πιονια ειναι...

το ξερεις οτι αν προσπαθησεις τωρα που εισαι υπερχρεωμενος να ριξεις κυβερνηση εχει καθε δικαιωμα νε επεμβει νατο και ευρωστρατος για επιβολη σταθεροτητας στην περιοχη...??? τα ξερεις τι προδοσια εχουν κανει οι πολιτικοι σου ηγετες.? προφανως εσυ και πολλοι δεν ξερετε..νομιζετε οτι ειναι παιχνιδι...αλλα ξεχνατε οτι εκεινοι εχουν ολα τα coins.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.