Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

Πάγκαλος η συνέχεια:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ehdTyEE351o&feature=player_embedded]YouTube - Αυτός είναι πραγματικά τζάμπα μάγκας...[/ame]

Για τους Γερμανούς:

Πήραν το ελληνικό χρυσό που υπήρχε στην Τράπεζα της Ελλάδος, πήραν ελληνικά χρήματα, τα οποία ποτέ δεν επέστρεψαν. Αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να λυθεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Δεν ισχυρίζομαι πως πρέπει υποχρεωτικά να επιστρέψουν τα χρήματα. Μας οφείλουν, ωστόσο, ένα ευχαριστώ.

Πάγκαλος η συνέχεια:

Για τους Γερμανούς:

Πήραν το ελληνικό χρυσό που υπήρχε στην Τράπεζα της Ελλάδος, πήραν ελληνικά χρήματα, τα οποία ποτέ δεν επέστρεψαν. Αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να λυθεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Δεν ισχυρίζομαι πως πρέπει υποχρεωτικά να επιστρέψουν τα χρήματα. Μας οφείλουν, ωστόσο, ένα ευχαριστώ.

Θυμήθηκα τον Σημίτη τώρα που τον είχε πιάσει η κάμερα να ζητιανεύει από τον Μπλερ ένα μαρμαράκι για τις εκλογές που είχε μπροστά του.

• Like 3

Πάγκαλος η συνέχεια:

Για τους Γερμανούς:

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ελένξει την τράπεζα της Ελλάδος πρεπει να δώσει το ok ο Τρισέ οπότε μόνο με έξοδο απο την ευρώπη θα την ελένξουμε

-Ο Γ.Παπανδρεου δεν ειναι προδοτης. Σε επανειλημενες ερωτησεις αν τον θεωρει πατριωτη αποφευγει με μορφασμους.

-Εχουμε το καλυτερο κρατος στον κοσμο.

-Το μνημονια ειναι συνταγματικο.

-Μας λεει οτι οσοι εχουν τον ελεγχο της οικονομιας μας δεν εχουν και τον ελεγχο της πολιτικης της χωρας.

-Ιδιωτικοποιηση των παντων.

-Ο Καρατζαφερης εχει παει στην κρυφομασονικη "Αθηναϊκη Σχολη" και ο Αδωνις τι μας λεει; "Οχι μωρε,τι συμβολα ,ασ'τα αυτα...εχω παει ,εχω φαει εκει,ωραια ειναι"

-Υπερη της υποθηκης της εθνικης περιουσιας.

-Νομιζει (ο βλακας) οτι η κυβερνηση του Παπανδρεου λειτουργει συνειδητα ΚΑΙ ΜΟΝΟ και δεν καθοδηγειται απο τριτους.

-Θεωρει σωστο αυτο που εχει ψηφισει και αποφασισει για καθε ζητημα το δικαστηριο και οχι το τι υπαγορευει το Συνταγμα ή το δικαιο ,με βαση την κοινη λογικη παντα. (εξου και η αποψη οτι το Μνημονιο ειναι συνταγματικο),οταν ολοι ξερουμε τι παιζει με τη δικαιοσυνη στην Ελλαδα και ενω ο πολυ αξιος Β.Καπερναρος(συνταγματολογος) παραδεχθηκε οτι δεν υπαρχει ανεξαρτησια της δικαιοσυνης.

ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;

Παρακαλω πολυ οσους τον ψηφιζουν,να το δουν ολο.Ειμαι σιγουρος οτι ο καθε πατριωτης θα νιωσει οργη με αυτα που λεει ο προδοτης.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-VZltdJtFAk&feature=player_embedded]YouTube - ΄Άδωνις Γεωργιάδης vs ΑΝΤΙ - ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ[/ame]

Για να μην παρεξηγουμαστε ομως και ο Mykoniato καπου λεει οτι ειναι ΚΚΕ Λ (αλλαξα αυτοματως γενικη αποψη για αυτον,θα δειξει ομως...).

Μου την εδωσε που εδωσε στον Γεωργιαδη το χωρο να πει πολλα ψεματα και πολλες μ@λακιες που ευκολα γινονται πιστευτες απο εναν ημιμαθη/αμορφωτο,μιας και εχει και μια δεινοτητα στο λογο.Αυτο το αναγνωριζω.Το εκμεταλευεται ομως συνεχως προς παραπληροφορηση ...

Ενω εχει σχεδον σωστες αποψεις περι οικονομιας ο Γεωργιαδης και ειναι αληθης εκει,και μονο που λεει οτι το μνημονιο ειναι συνταγματικο και οτι σε λιγο καιρο η Ελλαδα θα βγει απ'την κριση με κανει να σκεφτομαι αν ειναι ή παριστανει τον βλακα.

Αυτα.Δειτε το κυριως αυτοι που τον ψηφιζετε και νοιαζεστε για την πατριδα σας.Εγω τετοιους προδοτες που κηλιδωνουν αξιες σπουδαιες ,οπως πατριωτισμος και πατριδα,δε τους θελω.

Έγινε επεξεργασία από Hydra
  • Like 1

"ημιμαθη/αμορφωτο,μιας και εχει και μια δεινοτητα στο λογο.Αυτο το αναγνωριζω.Το εκμεταλευεται ομως συνεχως προς παραπληροφορηση"

Tι σε κανει αντι - ημιμαθη/ αντι - αμορφωτο ;

Και ποιας μεριας εισαι;

Έχουμε σοβαρότατα προβλήματα και δε βρίσκω το τι λάθος λέει...

Δεν μιλησα για τον εαυτο μου.

Δεν ειμαι αντι σε κατι απο τα δυο.

Ομως πως να το κανουμε η γιαγια μου σκεψου γιατι παρασυρεται απο τετοιους πολιτικους...

Ισχυει,ειμαστε πνιγμενοι στα προβληματα.

Δε θα σου πω τωρα τι λεει λαθος,δες το παραπανω post.Πιστευω αρκουν και περισσευουν για να καταλαβουμε ποσο στ'αληθεια πατριωτης ειναι.

Ή μαλλον απο το "νιωθω" στο "ειμαι" υπαρχει διαφορα.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.