Petrossortep Απρίλιος 20, 2011 #3001 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2011 Πάγκαλος η συνέχεια:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ehdTyEE351o&feature=player_embedded]YouTube - Αυτός είναι πραγματικά τζάμπα μάγκας...[/ame]Για τους Γερμανούς:Πήραν το ελληνικό χρυσό που υπήρχε στην Τράπεζα της Ελλάδος, πήραν ελληνικά χρήματα, τα οποία ποτέ δεν επέστρεψαν. Αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να λυθεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Δεν ισχυρίζομαι πως πρέπει υποχρεωτικά να επιστρέψουν τα χρήματα. Μας οφείλουν, ωστόσο, ένα ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 20, 2011 #3002 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2011 Πάγκαλος η συνέχεια: Για τους Γερμανούς: Πήραν το ελληνικό χρυσό που υπήρχε στην Τράπεζα της Ελλάδος, πήραν ελληνικά χρήματα, τα οποία ποτέ δεν επέστρεψαν. Αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να λυθεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Δεν ισχυρίζομαι πως πρέπει υποχρεωτικά να επιστρέψουν τα χρήματα. Μας οφείλουν, ωστόσο, ένα ευχαριστώ. Θυμήθηκα τον Σημίτη τώρα που τον είχε πιάσει η κάμερα να ζητιανεύει από τον Μπλερ ένα μαρμαράκι για τις εκλογές που είχε μπροστά του. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalwdios Απρίλιος 21, 2011 #3003 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2011 Πάγκαλος η συνέχεια: Για τους Γερμανούς: Πήραν το ελληνικό χρυσό που υπήρχε στην Τράπεζα της Ελλάδος, πήραν ελληνικά χρήματα, τα οποία ποτέ δεν επέστρεψαν. Αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να λυθεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Δεν ισχυρίζομαι πως πρέπει υποχρεωτικά να επιστρέψουν τα χρήματα. Μας οφείλουν, ωστόσο, ένα ευχαριστώ. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ελένξει την τράπεζα της Ελλάδος πρεπει να δώσει το ok ο Τρισέ οπότε μόνο με έξοδο απο την ευρώπη θα την ελένξουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 21, 2011 #3004 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2011 Έχουν πλακώσει όλοι οι πουλημένοι δημοσιογράφοι να μας πείσουν ότι τα spreads ανέβηκαν λόγω ενός e-mail. Δεν έχουν τον θεό τους. :wall::wall: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 26, 2011 #3005 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2011 in.gr - Στο 10,5% του ΑΕΠ το δημοσιονομικό έλλειμμα του 2010 - Ειδήσεις - Οικονομία Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 26, 2011 #3006 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2011 Θα πάει μια βόλτα με το πρωθυπουργικό lear jet και θα του περάσει η στεναχώρια 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 30, 2011 #3007 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 Ό,τι ξεπουλήσουμε πάει στους τοκογλύφους : - 29/4/2011 6:57:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 1, 2011 #3008 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 Cosmo.gr - Αυγά στον Σκανδαλίδη!Ρούφεν 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Hydra Μάϊος 2, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #3009 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2011 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 3, 2011 #3010 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Ξαφνικά μόλις διάβασα αυτά τα ονόματα και αυτά τα κανάλια/εφημερίδες, μου ήρθε να ξεράσω.Το πάθατε και 'σεις ε; 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 3, 2011 #3011 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Τον MEGA τον εχουν παρει παρτυ με ουζα :hang3: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 3, 2011 #3012 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 (edited) Ρε παιδιά δεν είναι και κάνα συνταρακτικό νέο αυτό, χρόνια τώρα έτσι είναι... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 3, 2011 από Periklis_pap 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 3, 2011 #3013 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Απλα για να υπαρχει και εδω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 3, 2011 #3014 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Τον MEGA τον εχουν παρει παρτυ με ουζα :hang3: Για αυτό και γλείφουνε και συντάσονται με όλους και με όλα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 3, 2011 #3015 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Για δειτε! Πολυ ενδιαφερον!!!ΑΝΤΙ-"Αντιπροσώπευση": H δίκη του Mallκαι facthemall 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 3, 2011 #3016 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Για δειτε! Πολυ ενδιαφερον!!!ΑΝΤΙ-"Αντιπροσώπευση": H δίκη του Mallκαι facthemallτο τέχνασμα που λέει πιο είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 4, 2011 #3017 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2011 (edited) -Ο Γ.Παπανδρεου δεν ειναι προδοτης. Σε επανειλημενες ερωτησεις αν τον θεωρει πατριωτη αποφευγει με μορφασμους.-Εχουμε το καλυτερο κρατος στον κοσμο.-Το μνημονια ειναι συνταγματικο.-Μας λεει οτι οσοι εχουν τον ελεγχο της οικονομιας μας δεν εχουν και τον ελεγχο της πολιτικης της χωρας.-Ιδιωτικοποιηση των παντων.-Ο Καρατζαφερης εχει παει στην κρυφομασονικη "Αθηναϊκη Σχολη" και ο Αδωνις τι μας λεει; "Οχι μωρε,τι συμβολα ,ασ'τα αυτα...εχω παει ,εχω φαει εκει,ωραια ειναι"-Υπερη της υποθηκης της εθνικης περιουσιας.-Νομιζει (ο βλακας) οτι η κυβερνηση του Παπανδρεου λειτουργει συνειδητα ΚΑΙ ΜΟΝΟ και δεν καθοδηγειται απο τριτους.-Θεωρει σωστο αυτο που εχει ψηφισει και αποφασισει για καθε ζητημα το δικαστηριο και οχι το τι υπαγορευει το Συνταγμα ή το δικαιο ,με βαση την κοινη λογικη παντα. (εξου και η αποψη οτι το Μνημονιο ειναι συνταγματικο),οταν ολοι ξερουμε τι παιζει με τη δικαιοσυνη στην Ελλαδα και ενω ο πολυ αξιος Β.Καπερναρος(συνταγματολογος) παραδεχθηκε οτι δεν υπαρχει ανεξαρτησια της δικαιοσυνης.ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Παρακαλω πολυ οσους τον ψηφιζουν,να το δουν ολο.Ειμαι σιγουρος οτι ο καθε πατριωτης θα νιωσει οργη με αυτα που λεει ο προδοτης.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-VZltdJtFAk&feature=player_embedded]YouTube - ΄Άδωνις Γεωργιάδης vs ΑΝΤΙ - ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ[/ame]Για να μην παρεξηγουμαστε ομως και ο Mykoniato καπου λεει οτι ειναι ΚΚΕ Λ (αλλαξα αυτοματως γενικη αποψη για αυτον,θα δειξει ομως...).Μου την εδωσε που εδωσε στον Γεωργιαδη το χωρο να πει πολλα ψεματα και πολλες μ@λακιες που ευκολα γινονται πιστευτες απο εναν ημιμαθη/αμορφωτο,μιας και εχει και μια δεινοτητα στο λογο.Αυτο το αναγνωριζω.Το εκμεταλευεται ομως συνεχως προς παραπληροφορηση ...Ενω εχει σχεδον σωστες αποψεις περι οικονομιας ο Γεωργιαδης και ειναι αληθης εκει,και μονο που λεει οτι το μνημονιο ειναι συνταγματικο και οτι σε λιγο καιρο η Ελλαδα θα βγει απ'την κριση με κανει να σκεφτομαι αν ειναι ή παριστανει τον βλακα.Αυτα.Δειτε το κυριως αυτοι που τον ψηφιζετε και νοιαζεστε για την πατριδα σας.Εγω τετοιους προδοτες που κηλιδωνουν αξιες σπουδαιες ,οπως πατριωτισμος και πατριδα,δε τους θελω. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 4, 2011 από Hydra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 4, 2011 #3018 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2011 "ημιμαθη/αμορφωτο,μιας και εχει και μια δεινοτητα στο λογο.Αυτο το αναγνωριζω.Το εκμεταλευεται ομως συνεχως προς παραπληροφορηση"Tι σε κανει αντι - ημιμαθη/ αντι - αμορφωτο ;Και ποιας μεριας εισαι;Έχουμε σοβαρότατα προβλήματα και δε βρίσκω το τι λάθος λέει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 4, 2011 #3019 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2011 Δεν μιλησα για τον εαυτο μου.Δεν ειμαι αντι σε κατι απο τα δυο.Ομως πως να το κανουμε η γιαγια μου σκεψου γιατι παρασυρεται απο τετοιους πολιτικους...Ισχυει,ειμαστε πνιγμενοι στα προβληματα.Δε θα σου πω τωρα τι λεει λαθος,δες το παραπανω post.Πιστευω αρκουν και περισσευουν για να καταλαβουμε ποσο στ'αληθεια πατριωτης ειναι.Ή μαλλον απο το "νιωθω" στο "ειμαι" υπαρχει διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 4, 2011 #3020 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2011 Aν καποιος ειναι ημιμαθης δεν ειναι ο άδωνις, σόρρυ αλλά παίζει να ναι από τους λίγους που τα λέει εξω απο τα δόντια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts