Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

Τ-1 κύριοι. Κατά το γνωστό άρθρον, αύριο πτωχεύομεν. :p

Κάτι μου είπανε ότι έχει πέσει το σύστημα ΔΙΑΣ και δεν δουλεύουνε οι αναλήψεις σήμερα (αλλά μάλλον σπασμένο τηλέφωνο, δεν πιστεύω). Μπορεί κάποιος να διαψεύσει;

Το πρωι τραβηξα χρηματα.Δεν ξερω αν μετα επεσε.

• Replies 18,6k
  • Created
  • Last Reply

Μεγαλο μερος των πελατων του γραφειου ειναι κοσμος με ΠΟΛΥ χρημα.ΠΟΛΥ λιεκ ΠΟΛΥΣε μια περιπτωση χρεωκοπιας,θα ηταν οι πρωτοι που θα πληττονταν και μαλιστα πολυ ασχημα.Ολους τους βλεπω πολυ κουλ σε σχεση με αυριο.Και οταν λεω κουλ,δεν βλεπω κουλ μονο αυτους πουχουν οφφ σοουρ αλλα και αυτους με μεγαλες επιχειρησεις εντος.Αρα μαλλον μουφα ειναι η αυριανη "χρεωκοπια".

The full monty. Και Λιανός και Βαρουφάκης και όλοι.

MEGA TV: ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA -

Ακούστε τον Γεννηματά, επίτιμο αντιπρόεδρο της ΕΚΤ. Πάμε για αναδιάρθρωση χρέους(μη πληρωμή μέρους του χρέους) μετά το 2013.

Θα ζητήσουμε να μην πληρωθούν οι ανατοκισμένοι τόκοι("ανατοκισμοί επί ανατοκισμών") λέει γιατί το κεφάλαιο οι τράπεζες το έχουν ήδη πάρει!!!!

Και καταλήγουν στο τί σημαίνει αυτό για τους Έλληνες πολίτες. Επιταχυνόμενη ύφεση.

Αυτό είναι το ρεζουμέ. Ακούστε και τη σύγκριση με τη Λατινική Αμερική προς το τέλος.

ΥΓ: Όλα αυτά έχουν αρχίσει να θυμίζουν επικίνδυνα τα λόγια κάποιου άσχετου με τα οικονομικά-πριν από χρόνια-για πολιτειακή ανωμαλία στην Ελλάδα, μαζικές απολύσεις και άλλες εξελίξεις. Πόσο αληθινά φαίνονται τώρα!

Αρχίζω να φοβάμαι πλαφόν στις αναλήψεις ή και απώλεια καταθέσεων. Γιατί χωρίς χρήμα οι καταθέσεις θα τρώγονται δεν θα αυξάνουν.

Προληπτικές συλλήψεις; Αν κατάλαβα καλά μάλλον ναι. Όχι που λέτε ότι δεν υπάρχει ανάπτυξη στην Ελλάδα. Και όμως. Αναπτύσσονται νέες τεχνικές αντιμετώπισης των διαδηλώσεων/διαμαρτυριών.

Ελληνοφρένεια για τα γεγονότα στο Σύνταγμα

Στην αρχή αργούσε το μηχάνημα.....

μετά μου βγαλε ''επιλογή νομίσματος''.....

τελικά τα τράβηξα όλα και τα βαλα κάτω από το στρώμα :hehe:

Σε μια συζήτηση που είχα με ένα φίλο μου, μου ανέφερε ότι οι εφοπλιστές είχαν προτείνει να αποπληρώσουν το χρέος και σαν αντάλλαγμα ήθελαν να μειωθεί η φορολογία τους στον 15% και όσα καράβια είχαν με ξένες σημαίες θα τα γύρναγαν σε ελληνικές, αλλά η κυβέρνηση αρνήθηκε...

Ισχύει τίποτα από αυτά ή είναι ραδιοαρβύλα;

Λίγο που το έψαξα στο google, μόνο σε κάτι blogs βρήκα 1-2 άρθρα που λέγανε για το θέμα...

Big αρβύλα :D

Αυτό που έγινε είναι ότι οι πλουσιάρες μας ζήτησαν στο κράτος να τους κάνει δώρο το επόμενο πακέτο ενίσχυσης από το ΔΝΤ για να μπορέσουμε να έχουμε περισσότερους εκπρόσωπους next year στην λίστα του Forbes :D

Σημερα που πηγαν τα σχολεια μας για παρελαση.

Δυστυχως δεν ημουν σημερα,για να το δω live και να εχω καλυτερη αποψη,αλλα παρα το γνωστο "ντροπη,μερα που ειναι" .... καλα τους καναν!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Ctx0jpYz4P0]YouTube - peristeri_parelasi_25Martiou_B.mpg[/ame]

Και επίσημα, ΔΝΤ μέχρι το 2023.

Το 2012 οι δανειακές ανάγκες της χώρας υπολογίζονται στα 66 δισ. ευρώ. Απ' αυτά μόνο τα 25 δισ. ευρώ θα καλύπτονται από το δάνειο των 110 δισ. ευρώ, που θα βρίσκεται στο τέλος του. Επομένως τα υπόλοιπα θα τα βρει ή από τις αγορές ή αν δεν μπορέσει να βγει σε αυτές, θα τα βρει από τον μόνιμο μηχανισμό στήριξης (EMS) μέσω της αγοράς ομολόγων της.

Ωστόσο αυτή η χρήσιμη και ίσως σωτήρια δυνατότητα κρύβει και μια αρνητική διάσταση: Η αγορά ελληνικών ομολόγων από τον προσωρινό μηχανισμό και μετά το 2013 από τον μόνιμο μηχανισμό, θα είναι επί της ουσίας ένα νέο δάνειο, που θα συνοδεύεται από νέους δεσμευτικούς όρους, ασφυκτικής δημοσιονομικής πολιτικής. Αυτό σημαίνει ένα νέο μνημόνιο και νέα μέτρα δημοσιονομικής σταθερότητας.

Big αρβύλα :D

Αυτό που έγινε είναι ότι οι πλουσιάρες μας ζήτησαν στο κράτος να τους κάνει δώρο το επόμενο πακέτο ενίσχυσης από το ΔΝΤ για να μπορέσουμε να έχουμε περισσότερους εκπρόσωπους next year στην λίστα του Forbes :D

Έχεις υπ'όψιν σου στο άγαλμα μπροστά από την Εθνική Βιβλιοθήκη ποιος είναι, και γιατί έχει άγαλμα εκεί;

Γενικότερα, ψάξε να δεις από το 1829 έως σήμερα, τι έχουν προσφέρει στο ελληνικό κράτος οι πετυχημένοι έλληνες επιχειρηματίες του εξωτερικού, και μετά να βγεις να τους λοιδορήσεις. Ενδεικτικά ονόματα, για να σε γλυτώσω κι από το ψάξιμο, Βεργωτής, Βαλλιάνος, Κοργιαλένιος (που είναι και οι πιο κοντινοί μου)

Προς Θεού, δε λέω ότι η φήμη που αναφέρθηκε πιο πάνω ισχύει, αλλά άλλο αυτό, κι άλλο το να απαξιώνουμε αβέρτα.

Για κάθε έναν από τους... max 10 ? Υπάρχουνε εκατοντάδες αποβράσματα.

Θες να αναφέρω ονόματα ? Νομίζω πως είναι γνωστά...

edit: btw, μιλάω για τους εγχώριους... που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.