alexis2044 Μάρτιος 24, 2011 #2801 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2011 Τ-1 κύριοι. Κατά το γνωστό άρθρον, αύριο πτωχεύομεν. Κάτι μου είπανε ότι έχει πέσει το σύστημα ΔΙΑΣ και δεν δουλεύουνε οι αναλήψεις σήμερα (αλλά μάλλον σπασμένο τηλέφωνο, δεν πιστεύω). Μπορεί κάποιος να διαψεύσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Μάρτιος 24, 2011 #2802 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2011 χμ εμενα δε μου δεχεται την electron,αλλα λεω μηπως ειναι επειδη μολις τη παρελαβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάρτιος 24, 2011 #2803 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2011 αύριο είναι η μέρα μάγκες..η μέρα που θα γίνουμε διάσημοι στο βάθος της ιστορίας ως αρχή 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάρτιος 24, 2011 #2804 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2011 Παρακολουθώντας 2 χρόνια τώρα οικονομικούς αναλυτές, καθηγητές, δημοσιογράφους, πολιτικούς, blogs, δελτία ειδήσεων και γενικά τα πάντα γύρω από την ελληνική και την ευρωπαική κρίση, ο μόνος που ξέρει τι γίνεται, ξέρει τι λέει και ότι έχει πει έχει πέσει μέσα είναι ο καθηγητής Γιάννης Βαρουφάκης.Ενδεικτικά... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=KzYbdQ2qaL4]YouTube - Radio9.gr ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ[/ame] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάρτιος 24, 2011 #2805 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2011 Δηλαδη του αδελφου μου που εφυγε για πραγα σημερα,να του πω να κατσει εκει ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάρτιος 24, 2011 #2806 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2011 Τ-1 κύριοι. Κατά το γνωστό άρθρον, αύριο πτωχεύομεν. Κάτι μου είπανε ότι έχει πέσει το σύστημα ΔΙΑΣ και δεν δουλεύουνε οι αναλήψεις σήμερα (αλλά μάλλον σπασμένο τηλέφωνο, δεν πιστεύω). Μπορεί κάποιος να διαψεύσει; Το πρωι τραβηξα χρηματα.Δεν ξερω αν μετα επεσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάρτιος 24, 2011 #2807 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2011 Μεγαλο μερος των πελατων του γραφειου ειναι κοσμος με ΠΟΛΥ χρημα.ΠΟΛΥ λιεκ ΠΟΛΥΣε μια περιπτωση χρεωκοπιας,θα ηταν οι πρωτοι που θα πληττονταν και μαλιστα πολυ ασχημα.Ολους τους βλεπω πολυ κουλ σε σχεση με αυριο.Και οταν λεω κουλ,δεν βλεπω κουλ μονο αυτους πουχουν οφφ σοουρ αλλα και αυτους με μεγαλες επιχειρησεις εντος.Αρα μαλλον μουφα ειναι η αυριανη "χρεωκοπια". Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάρτιος 24, 2011 #2808 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2011 Πριν λίγο έβγαλα ενα γερό ποσο απο ATM... No problem whatsoever... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 24, 2011 #2809 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2011 Ράδιο αρβύλα που λένε και στο στρατό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Μάρτιος 24, 2011 #2810 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2011 The full monty. Και Λιανός και Βαρουφάκης και όλοι.MEGA TV: ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA -Ακούστε τον Γεννηματά, επίτιμο αντιπρόεδρο της ΕΚΤ. Πάμε για αναδιάρθρωση χρέους(μη πληρωμή μέρους του χρέους) μετά το 2013. Θα ζητήσουμε να μην πληρωθούν οι ανατοκισμένοι τόκοι("ανατοκισμοί επί ανατοκισμών") λέει γιατί το κεφάλαιο οι τράπεζες το έχουν ήδη πάρει!!!!Και καταλήγουν στο τί σημαίνει αυτό για τους Έλληνες πολίτες. Επιταχυνόμενη ύφεση.Αυτό είναι το ρεζουμέ. Ακούστε και τη σύγκριση με τη Λατινική Αμερική προς το τέλος.ΥΓ: Όλα αυτά έχουν αρχίσει να θυμίζουν επικίνδυνα τα λόγια κάποιου άσχετου με τα οικονομικά-πριν από χρόνια-για πολιτειακή ανωμαλία στην Ελλάδα, μαζικές απολύσεις και άλλες εξελίξεις. Πόσο αληθινά φαίνονται τώρα!Αρχίζω να φοβάμαι πλαφόν στις αναλήψεις ή και απώλεια καταθέσεων. Γιατί χωρίς χρήμα οι καταθέσεις θα τρώγονται δεν θα αυξάνουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 24, 2011 #2811 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2011 Προληπτικές συλλήψεις; Αν κατάλαβα καλά μάλλον ναι. Όχι που λέτε ότι δεν υπάρχει ανάπτυξη στην Ελλάδα. Και όμως. Αναπτύσσονται νέες τεχνικές αντιμετώπισης των διαδηλώσεων/διαμαρτυριών.Ελληνοφρένεια για τα γεγονότα στο Σύνταγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 25, 2011 #2812 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2011 Καλημέρα...πάω στο ΑΤΜ να σηκώσω ότι έχω μέσα και επιστρέφω να σας ενημερώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάρτιος 25, 2011 #2813 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2011 Δεν θα σηκωσεις και πολλα (βλ.οριο της καρτας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 25, 2011 #2814 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2011 όσα έχω μέσα δεν περνάνε το όριο της κάρτας Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 25, 2011 #2815 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2011 Στην αρχή αργούσε το μηχάνημα..... μετά μου βγαλε ''επιλογή νομίσματος''..... τελικά τα τράβηξα όλα και τα βαλα κάτω από το στρώμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 25, 2011 #2816 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2011 που μένεις είπαμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Μάρτιος 25, 2011 #2817 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2011 Σε μια συζήτηση που είχα με ένα φίλο μου, μου ανέφερε ότι οι εφοπλιστές είχαν προτείνει να αποπληρώσουν το χρέος και σαν αντάλλαγμα ήθελαν να μειωθεί η φορολογία τους στον 15% και όσα καράβια είχαν με ξένες σημαίες θα τα γύρναγαν σε ελληνικές, αλλά η κυβέρνηση αρνήθηκε...Ισχύει τίποτα από αυτά ή είναι ραδιοαρβύλα;Λίγο που το έψαξα στο google, μόνο σε κάτι blogs βρήκα 1-2 άρθρα που λέγανε για το θέμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Μάρτιος 25, 2011 #2818 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2011 Αρβύλα νο. 53 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 25, 2011 #2819 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2011 Big αρβύλα Αυτό που έγινε είναι ότι οι πλουσιάρες μας ζήτησαν στο κράτος να τους κάνει δώρο το επόμενο πακέτο ενίσχυσης από το ΔΝΤ για να μπορέσουμε να έχουμε περισσότερους εκπρόσωπους next year στην λίστα του Forbes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 25, 2011 #2820 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2011 Σημερα που πηγαν τα σχολεια μας για παρελαση.Δυστυχως δεν ημουν σημερα,για να το δω live και να εχω καλυτερη αποψη,αλλα παρα το γνωστο "ντροπη,μερα που ειναι" .... καλα τους καναν![ame=http://www.youtube.com/watch?v=Ctx0jpYz4P0]YouTube - peristeri_parelasi_25Martiou_B.mpg[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts