Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Ο πρώτος "ιδιωτικού" καθεστώτος στην Ελλάδα.

Είχε γίνει επί Δημαρχίας Έβερτ, είχε παίξει τις προάλλες σε αφιερώματα για τη δράση του Έβερτ με αφορμή το θάνατό του.

btw -> μας έριξε 3 θέσεις ο Moody's, το ΚΚΕ κάνει ανοικτά λόγο για Χρεωκοπία ελεγχόμενη (σε βάρος του λαού). Κι ο Γιωργάκης σήμερα στην ομιλία του ήταν να τον κλαίνε οι ρέγγες. Άμα κλαίνε οι ρέγγες τον πρωθυπουργό, για τον λαό κλαίνε οι καρχαρίες (που είναι μόνο 10.000.000 και δεν έχει μεγάλη μάσα).

Έγινε επεξεργασία από sotiris
Link to comment
Share on other sites

Άλλη μια ενδεικτική περίπτωση της ποιότητας των εκπροσώπων μας στη βουλή και του πως αυτοί αντιλαμβάνονται τη βουλευτική ασυλία, που δε διστάζουν να την επικαλεστούν ακόμη και για τις αυστηρά ιδιωτικές τους υποθέσεις.

Για εμένα και μια περίπτωση που αποδεικνύει ότι αυτοί οι 'κύριοι' δεν είναι νομικά άτρωτοι απέναντι στον πολίτη, εστω και αν αυτός χρειάζεται να έχει την οικονομική επιφάνεια του κου Συγγελίδη καθώς και ενα στελεχωμένο νομικό τμήμα να τρέξει την υπόθεση.

Τα 19000 ευρω της αποζημίωσης (12000 στην ελληνική βουλή για κατάχρηση της βουλευτικής ασυλίας και 7000 στον ενάγοντα για τα δικαστικά του έξοδα) τα πληρώσαμε φυσικά εμείς.

Η υπόθεση Συγγελίδη

Στην πιο πρόσφατη περίπτωση ο κ. Συγγελίδης, μετά τη διάλυση του γάμου του το 2004 με την κ. Αποστολάκη, εγκαλούσε ποινικά την πρώην σύζυγό του για παραβίαση των όρων επικοινωνίας του με το παιδί τους, όπως είχαν καθοριστεί με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Η Βουλή των Ελλήνων απέρριψε το αίτημα να αρθεί η βουλευτική ασυλία της κ. Αποστολάκη, με αποτέλεσμα ο πρώην σύζυγός της να προσφύγει στο Στρασβούργο. Οι ευρω-δικαστές με πλειοψηφία 6 προς 1 (μειοψήφησε ο Ελληνας ad hoc δικαστής Σπ. Φλογαΐτης, υποστηρίζοντας ότι η προσφυγή Συγγελίδη έπρεπε να κηρυχθεί απαράδεκτη) έκριναν ότι η απόρριψη του αιτήματος άρσης ασυλίας παραβιάζει το δικαίωμά του να έχει πρόσβαση στα ελληνικά δικαστήρια (άρθρο 6 παράγραφος 1 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων).

Το Ευρωδικαστήριο δεν είδε καμιά σύνδεση μεταξύ της επίδικης συμπεριφοράς της κ. Αποστολάκη και των βουλευτικών καθηκόντων και επιδίκασε συνολική αποζημίωση 19.000 ευρώ στον πρώην σύζυγό της. Θεωρεί επίσης στοιχείο άνισης μεταχείρισης το γεγονός ότι, ενώ ο κ. Συγγελίδης εμποδίζεται να κινηθεί ποινικά εναντίον της βουλευτού, πρώην συζύγου, εκείνη διατηρεί το δικαίωμα αυτό!

Νέα καταδίκη στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την άρση ασυλίας
  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

όσο περνάει ο καιρός ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι παίζουν στις πλάτες του χωρις να έχει δύναμη να αντιδράσει πλην των εκλογών... στις οποίες όμως τον εξαπάτησαν .... αλλά και ο ίδιος είναι αφελής ... όταν στο προεκλογικό debate ο Kωστάκης έλεγε την αλήθεια " Θα σας μπιπ στους φόρους, λιτότητα κτλ", ο Γιώργάκης τα έκανε γαργάρα "...λέφτά υπάρχουν..." αν και ήξερε....ψεύτης είναι ...Απλά δεν έχω ακόμα καταλάβει αν είναι ανίκανος , βλάκας, φερέφωνο ή (και) προδότης...

" ...Η ιστορία θα μας γράψει ή θα μας διαγράψει.." είχε πει στην βουλή...Θα τους γράψει διαγράφοντας τους !

Link to comment
Share on other sites

Ευτυχώς ρε που σε φωνάξαμε να μας βγάλεις από τα σκατά. Και σαν σοφός και έμπειρος δεν μπορείς να τα πάρεις από αυτούς που τα χρωστάνε και τα έχουν σε αφθονιά και να τα δώσεις στους λίγους ώστε να μην υπάρχουν και αντιδράσεις. Αφού και συ είσαι ίδιος. Να μην επεκταθώ και φάω κανα μπαν τώρα όπως και ο καϋμένος ο Galliano. Τα βλέπουμε, τα ακούμε παντού στον κόσμο, εμείς δεν λέμε να πιστούμε και υποβαθμίζουμε κάθε "πονηρό" σε "παραμύθι" και σε έλλειψη σοβαρότητας!

Όσο για την ελληνική "νοοτροπία" της φοροδιαφυγής, της κομπίνας κτλ, διαπιστώνω ότι είναι το άλλοθι για όλα αυτά.

"Να τους λέμε ότι είναι απατεώνες για να ξεχνάνε την πείνα τους από ντροπή"!!!

Και εμείς συνηγορούμε κιόλας σε αυτό. Αντί να τα διαχωρίσουμε από την αρχή, συνεχίζουμε να φορτώνουμε τα μεγαλοσκάνδαλα και το χρέος στην φουστιά των πολλών. "Το ψάρι βρωμάει απ'το κεφάλι" μας τελείωσε. Τώρα κάποιους τους βολεύει να βρωμάει απ' την ουρά...

@sstav

Βλάκας: Εξαρτάται πως εννοείς την Βλακεία.

Ανίκανος: Το ίδιο.

Φερέφωνο:ΝΑΙ

Προδότης:ΟΧΙ...(edit:Τώρα που το ξανασκέφτομαι, Προδότης είναι αυτός που έχει κάτι κοινό με αυτούς που προδίδει. Οπότε ΟΧΙ δεν είναι.)

Όσο για την δύναμη της ψήφου, λέγαμε λέγαμε λέγαμε (γενικά σαν λαός) πριν τις Δημοτικές για μύνημα προς τον πολιτικό κόσμο, και τελικά πάπαλα. Δεν ξέρω σε τι σημείο πρέπει εξευτελιστεί ένας λαός, όχι προς τους άλλους λαούς (συμβουλές από ανθρώπους-Robots να μου λείπουν), αλλά προς τον ίδιο του τον εαυτό, για να καταλάβει ότι το όπλο που λέγεται εκλογές, πέρνει και πραγματικά πυρά, και όχι μόνο αβολίδωτα.

Έγινε επεξεργασία από Snips
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Το παρακατω σημερα κυκλοφορει σε πολλα blog μαλλον χαζομαρες θα ειναι αλλα ποτε δε ξερει κανεις:

Είμαι υψηλόβαθμο στέλεχος σε έναν από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς της χώρας μας και θέλω να σας ενημερώσω ότι από την προηγούμενη εβδομάδα επικρατεί πανικός στις μεταφορές κεφαλαίων προς το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρείες ελληνικών και ξένων συμφερόντων μεταφέρουν τα κεφαλαία τους σε τράπεζες του εξωτερικού και έχει δοθεί σαφής εντολή να σταματήσει κάθε είδους πληρωμή. Έχουν μεταφέρει ακόμα και τα αποθεματικά των μισθοδοσιών αυτού του μήνα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τα ιδιωτικά κεφάλαια επιχειρηματιών, στελεχών σε εταιρείες, πολιτικών, δημοσιογράφων και τραπεζικών. Καθημερινά γίνονται μεταφορές αυτών σε τράπεζες του εξωτερικού.

Από την τράπεζα στην οποία εργάζομαι έχει δοθεί οδηγία να μην αναφέρουμε πουθενά αυτό που συμβαίνει.

Σε επαφές και συναντήσεις που είχα με συναδέλφους αλλά και με άτομα του υπουργείου οικονομικών, όλοι έχουν την ίδια άποψη.

Ετοιμάζεται χρεοκοπία ή επιστροφή στη δραχμή σε λίγες ημέρες και δεν το ανακοινώνουν για να δεσμεύσουν τις καταθέσεις των ιδιωτών και να αποφύγουν τον πανικό και το bank run.

Από άτομα του υπουργείου εσωτερικών πληροφορήθηκα ότι στο γενικό λογιστήριο του κράτους έχει τεθεί σε λειτουργία ο μηχανισμός παύσης πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις. Ο κρατικός μηχανισμός έχει ήδη επεξεργαστεί τα στοιχεία και το μόνο που απομένει είναι μόνο η εντολή.

Μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς πραγματοποιήθηκε άτυπη σύσκεψη με τους κυριότερους τραπεζικούς παράγοντες της χώρας μας, εκπροσώπους του υπουργείου οικονομικών εσωτερικών δημόσιας τάξης και αμύνης. Το περιεχόμενο της συνάντησης δεν το γνωρίζω.

Από χθες το απόγευμα σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα με άτομα του υπουργείου οικονομικών, συναδέλφους του τραπεζικού κλάδου αλλά και δημοσιογράφους όλοι είχαν ακριβώς την ίδια πεποίθηση. Πάμε για χρεωκοπία.

Ο λόγος που γράφω τώρα αυτά είναι η συζήτηση που είχα με συντάκτη κεντρικού δελτίου ειδήσεων μεγάλου καναλιού σήμερα το πρωί..

Σας παραθέτω αυτά που μου είπε.

"Η πτώχευση είναι πλέον θέμα ημερών και έχει προγραμματιστεί για τις 25 του μηνός. Θα αναγγελθεί αργά το βράδυ της παρασκευής και θα παρουσιαστεί σαν αναγκαστικό αποτέλεσμα από την συνδιάσκεψη της 25ης Μαρτίου. Το σαββατοκύριακο που ακολουθεί είναι ιδανικό για να αποφύγει η κυβέρνηση τις αντιδράσεις. Δημόσιες υπηρεσίες δεν θα λειτουργούν και ο κόσμος θα περάσει το πρώτο σοκ σπίτι του.

Ο πρωθυπουργός θα κάνει διάγγελμα και θα προσπαθήσει να παραληρήσει την κατάσταση με την εθνική μας επέτειο.

Το κλίμα του διαγγέλματος θα είναι κάπως έτσι.

Θα αναφέρει ότι για ακόμα μία φορά η χώρα μας δέχεται επίθεση από κάποιους που θέλουν να την καταστρέψουν και εμείς πρέπει να αγωνιστούμε και να κάνουμε θυσίες για να αποτρέψουμε αυτό το γεγονός. Μάλιστα θα αναφέρει ότι όπως αγωνιστήκαμε τότε και δώσαμε την ψυχή μας για την εδαφική ελευθερία και ανεξαρτησία, έτσι πρέπει να αγωνιστούμε και τώρα για την οικονομική μας ελευθερία και ανεξαρτησία. Η Ελλάδα το 1821 έκανε μόνο την αρχή και τώρα εξαρτάται από εμάς αν θα ολοκληρώσουμε το έργο των προγόνων μας. Αν τότε πολεμήσαμε για την εδαφική μας ανεξαρτησία σήμερα θα πολεμήσουμε για την οικονομική μας ανεξαρτησία. Μόνο που αυτός ο πόλεμος δεν θα έχει μάχες και στρατηγούς θα είναι διαφορετικός. Ήρωας θα είναι ο κάθε Έλληνας που δεν θα το βάλει κάτω και θα κάνει τις απαραίτητες θυσίες για να αποκτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του νέου Ελληνικού έθνους εδαφική και οικονομική ανεξαρτησία ταυτόχρονα."

Πιστεύω ότι καταλάβατε το νόημα.

Εγώ έκανα αυτό που υπαγόρευε η συνείδηση μου και γι αυτό δημοσιοποίησα όλα τα παραπάνω.

Ελπίζω να πράξετε κι εσείς το ίδιο και να τα γνωστοποιήσετε στον Ελληνικό λαό.

Με εκτίμηση Γ.Β.

Zougla online - Χρεωκοπία στις 25 Μαρτίου 2011

Έγινε επεξεργασία από ThorLite
Link to comment
Share on other sites

Εντάξει αν κάθε φορά που ακούγαμε ότι αρχίζαμε να τυπώνουμε δραχμές τυπώναμε και απο ένα πεντοχίλιαρο αυτή τη στιγμή δε θα έπρεπε να υπάρχει μελάνι πουθενά στην πιάτσα...

Link to comment
Share on other sites

Ούτε εγώ το πιστεύω αλλά όπως και να 'χει θα φανεί σε δυο εβδομάδες. Άλλωστε από τα λίγα που γνωρίζω στις καταθέσεις δεν μπαίνει χέρι (όπως λανθασμένα λένε ότι έγινε και στην Αργεντινή), απλά (σε περίπτωση χρεωκοπίας) παγώνουν τις αναλήψεις για κάποιες μέρες ώστε να μην γίνει πανικός και μετά την οικονομία της χώρας καταρρεύσει και το τραπεζικό σύστημα

Εως τότε ρίξτε μια ματιά παρακάτω. Αν και δεν είναι απόλυτα σχετικό με το θέμα μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον.

Αφορά την στρατιωτική θητεία ορισμένων από τους σημερινούς αντιπροσώπους μας στη βουλή.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- “Πρωθυπουργός” ΓΡΑΦΕΑΣ ΑΡΜΑΤΩΝ 1978: Παρουσιάστηκε στη Καλαμάτα. Εξαγόρασε 16 μήνες θητείας προς 19.000 δρχ. και απολύθηκε τον Αύγουστο του 1979.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ-Αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ΝΑΥΤΗΣ 1976 Ιούλιο παρουσιάστηκε στο ΠΝ, τον Οκτώβριο απολύθηκε, πληρώνοντας 21.000 δρχ. με τις οποίες εξαγόρασε τους 21 μήνες. Το υπόλοιπο τρίμηνο της θητείας του το έκανε το 1977.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ –Πρώην “πρωθυπουργός” ΝΑΥΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑ 1977 παρουσιάστηκε και πήρε απολυτήριο το 1979. Ειδικότητα: διαχειριστής.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΥΕΘΑ 1986 παρουσιάστηκε στη Κόρινθο. Οι γιατροί τον έβγαλαν Ι3 λόγω «παχυσαρκίας». Εξαγόρασε εννέα μήνες θητείας προς 27.000 δρχ.

ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ-Πρώην ΥΕΘΑ Το 1968 κηρύχτηκε ανυπότακτος, το 1972 έχασε την ελληνική ιθαγένεια. Το 1975 με 29.000 δρχ. εξαγόρασε 29 μήνες θητείας.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ 1959 παρουσιάστηκε στο ΠΝ και απολύθηκε το 1961. Σε αυτό το διάστημα με την ειδικότητα του διαχειριστή φύλαγε ένα φάρο στον Πειραιά.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ- Υπηρέτησε σαν σμηνίτης στο λεκανοπέδιο Αττικής και ένα μέρος της θητείας του υπηρέτησε στο γραφείο δημοσίων σχέσεων της Αεροπορίας στην… Οδό Πανεπιστημίου!

Έγινε επεξεργασία από hayabusa
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Γμτ....να δεις τελικά ότι συνωνυμία είναι με όλους αυτούς που λένε ότι υπηρέτησαν σε παραμεθώριο, ανατιζάναν γοργοπόταμους, και μεταφέραν πυρομαχικά στην πρώτη γραμμή στην κύπρο.

Οι δύο μάλιστα, Πρωην και Νυν ΥΕΘΑ. Τα ξέραν τα πράγματα από πρώτο χέρι τα παιδιά γι' αυτό επιλέχτηκαν.

Πάντως έδωσαν στο Ελληνικό Δημόσιο συνολικά 96.000 δραχμές τότε. Τους ευχαριστούμε.

Link to comment
Share on other sites

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ –Πρώην “πρωθυπουργός” ΝΑΥΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑ 1977 παρουσιάστηκε και πήρε απολυτήριο το 1979. Ειδικότητα: διαχειριστής.

λογω βαρους λογικα,δεν αντεξε η πατουσα και πιεστηκε και εγινε βατραχοπεδιλο.

φημες λενε οτι μοιαζει με γαλαζια φαλαινα οταν κολυμπαει.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Εντάξει υπάρχουν πολλοί που κοιτάνε να γλυτώσουν την στρατιωτική τους θητεία και δεν είναι και χωμένοι στα κόμματα ούτε είναι γιοι πρώην πρωθυπουργών ή αρχηγών κομμάτων. Εδώ ποδοσφαιριστές και ηθοποιοί δεν κάνουν ουσιαστικά στρατιωτική θητεία. Η θητεία είναι το λιγότερο. Η ουσία είναι ποιους υπηρετούν αυτοί οι άνθρωποι. Αν απλά είναι βλάκες άντε να πούμε ότι είναι βλάκες και την πατήσαμε λόγω βλακείας. Αν όμως δεν είναι βλάκες αλλά υπηρετούν ξένα συμφέροντα μήπως έχει σημασία αν υπηρέτησαν 24 μήνες στις ειδικές δυνάμεις και πήρανε και 8 μετάλλια; Δεν νομίζω.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

μου φαινεται μεγαλη μουφα το "αρθρο" του "στελεχους"

1)κανενα σοβαρο στελεχος δεν θα εδινε ετσι χυμα εμπιστευτικες πληροφοριες που θα αδειαζαν απο την μια στιγμη στην αλλη τους λογαριασμους της τραπεζας του

2)αν οντως υπηρχε τετοια σοβαρη πληροφορια,τα ατομα που θα την ηξεραν θα ηταν μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου,θα ηταν πανευκολο να βρεθει απο που προηλθε η διαρροη και το "στελεχος" θα εχανε την δουλεια του αμεσα.

3)εαν ηταν οντως αληθινη αυτη η πληροφορια,θα εξαφανιζοταν αμεσα απο το ιντεργουεμπζ.Ειναι πανευκολο με το γκουγκλ να βρεις σε ποια σαιτς υπαρχει και να αρχισεις να παιρνεις μετρα

4)ποιος πραγματικα πιστευει οτι τα πισια των τραπεζων και τα σπιτισια των "στελεχων" δεν εχουν 252 μηχανισμους ασφαλειας που θα βοηθουσαν τον εργοδοτη του στελεχους να βρει ποιος εκανε τι?

5)θυμαστε το σκανδαλο με την βονταφον και πως το επομενο βραδυ ο τσιφ εντζινηαρ βρεθηκε κρεμασμενος και υπηρχαν ενα σορο σεναρια συνωμοσιας για εγκληματικη ενεργεια.Ειναι δυνατον ο ανθρωπος που θα τολμουσε να κανει τετοιου ειδους "διαρροη" για χρεωκοπια να την εκανε ελαφρα τη καρδια και να μην ετρεμε για την ζωη του?

6)θυμηθειτε τις κατα καιρους μουφες που διαβασαμε στα ιντεργουεμπζ

7)Για ποιον λογο να επιτρεψει η ΕΕ να βγουμε εκτος ευρω (αρα να μειωθει η εξουσια της Ευρωπαικης Κεντρικης Τραπεζας σε εμας) και να χασει εναν τοσο αποτελεσματικο μηχανισμο ελεγχου στην χωρα-εισοδο της ΕΕ?

8)Φανταστειτε οτι εχετε τραπεζα στο εξωτερικο,εκτος ελλαδος.Μπορειτε να σκεφτειτε αποτελεσματικοτερο (και δωρεαν) τροπο να φερετε καταθεσεις στην επιχειρηση σας απο αυτον ενος βλακωδους ανωνυμου αρθρου?

9)Οποιος νομιζει οτι υψηλοβαθμο (αρα και υψηλομισθο) στελεχος τραπεζας θα σκεφτοταν εν καιρω κρισης τους συνανθρωπους του ρισκαροντας το κεφαλι του ειναι μαλλον ολιγον αγαθιαρης.Τετοια ατομα ειναι απλα ενα αλλο συμπαν σε σχεση με τον κοσμακη των 700 ευρω και γυρω τους βλεπουν ταπεινα σκουληκια και οχι συνανθρωπους.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Oπως τα λέει ο καράφλας.

Το 1) απο μόνο του αρκεί.

Απο πέρσι αν σκεφτώ ΤΙ έχουμε ακούσει απο "μεγάλα στελέχη" και "φοβερές πηγές" και κάποιος μου έδινε 1 ευρώ για κάθε φήμη τώρα θα αποπλήρωνα το χρέος μας μόνος μου.

Μήπως αυτό το στέλεχος άκουσε να τυπώνουν και δραχμές απο το νομισματοκοπείο όπως πήγαινε να πάρει τον καπουτσίνο του?

Link to comment
Share on other sites

Στην δραχμή θα πάμε μόνο αν υποθέσουμε ότι η χρεοκοπία ήταν απόλυτα προσχεδιασμένη εδώ και χρόνια απέξω με στόχους πετρέλαιο, αέριο, βραχονησίδες, κρατική περιουσία κ.τ.λ.. Το χρέος είναι σε ευρώ και επιστροφή στην δραχμή απλά θα το εκτίναζε ακόμα περισσότερο χωρίς ουσιαστικά κανένα θετικό από την όλη κίνηση. Θα μου πείτε και η αποδοχή του δανείου από το ΔΝΤ εκτίναξε ουσιαστικά το χρέος. Ναι αλλά η είσοδός μας στο ΔΝΤ ήταν προσχεδιασμένη για άλλον λόγο. Το ΔΝΤ πιθανόν θεωρήθηκε αναγκαίο ώστε να παίξει τον ρόλο του μπαμπούλα πάνω από τα κεφάλια μας και να γίνουν οι αλλαγές και οι περικοπές που βλέπουμε και θα συνεχίσουμε δυστυχώς να βλέπουμε και μελλοντικά. Πρώτα ήρθε το κόμμα που ελέγχει συνδικάτα και ΜΜΕ στην εξουσία και κατόπιν το ΔΝΤ για να παίξει το ρόλο του κακού που "επιβάλει" τα μέτρα περιορίζοντας τις αντιδράσεις του κόσμου αλλά και πιθανές ενδοκυβερνητικές. Για αυτή την κίνηση μπορεί να έρθει στο μέλλον ο ΓΑΠ και να πει αυτά που λέει τώρα "Ήταν αναγκαίο". Η δραχμή όμως δεν εξυπηρετεί πλέον σε τίποτα και αυτός που θα αποφασίσει να πάει την χώρα στην δραχμή παίζει το κεφάλι του. Αν χρειαστεί μπορείς να πάρεις ακόμα ποιο σκληρά μέτρα και εν μέρη να εξομοιώσεις τα όποια "κέρδη" από την μετάβαση στην δραχμή χωρίς να χάσεις την προστασία του ευρώ.

Η παραφιλολογία για την δραχμή και mails σαν το παραπάνω έχουν απλά λόγο ύπαρξης μόνο και μόνο για να μας προετοιμάσουν για τα νέα μέτρα που έρχονται. Γενικά όσο ποιο συχνά ακούτε για δραχμή τόσο χειρότερα μέτρα να περιμένετε.

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ετοιμάζεται χρεοκοπία ή επιστροφή στη δραχμή σε λίγες ημέρες και δεν το ανακοινώνουν για να δεσμεύσουν τις καταθέσεις των ιδιωτών και να αποφύγουν τον πανικό και το bank run.

Σε περιπτωση που δεσμευτουν οι καταθεσεις των ιδιωτων τοτε θα αποκτησει η Ελλαδα 10.000.000 επιδοξους δολοφονους!

Μαλλον μουφα ειναι το αρθρο γιατι κατι τετοιο δε νομιζω να ισχυει (αναφερομαι στην παραθεση που εκανα και οχι στο θεμα της χρεωκοπιας που δεν ειναι καθολου απιθανο)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.