Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Σε ποιο επάγγελμα γίνεται αυτό που περιγράφεις; Αν έχει καμιά θέση να κλείσω το μαγαζί μου να έρθω.

Επειδή μέχρι τώρα ήξερα ότι αν δεν γουστάρεις την εντολή, παίρνεις τον δρόμο για το σπίτι σου.

Εδώ κατεβαίνει η γυναίκα του ιδιοκτήτη στο μηχανοστάσιο και σου δίνει εντολή να αλλάξεις τα όργανα που μόλις έβαλες (με τα ίδια λεφτά) γιατί δεν της αρέσει το χρώμα!

Καπετάνιος με 20 χρόνια πείρα κάνει και το μαγείρεμα για να μην χάσει την θέση του! Που ζεις;

αν δουλευες σε καφετερια και σου λεγε το αφεντικο φτυσε μεσα στο καφε που σερβιρεις θα το κανες?εγω οχι.

το μηχανοστασιο δεν εχει καμια σχεση,ουτε δημοσιο ειναι,ουτε η παραξενια του αφεντικου κανει κακο στη συγκεκριμενη περιπτωση:)

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί κάποιος να πει τι έγινε στην Κερατέα; Δεν είναι εγκάθετο ειρωνικό κτλ, απλά δεν ξέρω.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=5QUiCmX0Q_c]YouTube - Μας απειλούν με όπλα για να μας φοβίσουν στην Κερατέα[/ame]

ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Μετά τον εποικοδομητικό διάλογο με θέμα "Η ψυχή του ουγκκκ ΜΑΤατζή", ας περάσουμε και πάλι στα κλασσικά.

Α) Από την ψευτο-εξέγερση στην πραγματική ανατροπή της Δημοκρατίας.

Για να θυμηθούμε τί έγινε τότε. Ακούστε και τις οδηγίες που δίνονταν τότε στα ΜΑΤ λίγο μετά τα μισά του βίντεο. Δείτε και τους γλύφτες τους δημοσιογράφους τί έλεγαν τότε (σε σύγκριση με την Κερατέα ας πούμε).

Β) DefenceNet - Κοιτάσματα πετρελαίου ίσα με το 75% των αποθεμάτων της Σ.Αραβίας εντόπισαν οι ΗΠΑ στην ελληνική ΑΟΖ!

Εφόσον δεν παρατίθενται οι πηγές των δύο μελετών της εταιρείας γεωλογικών μελετών των ΗΠΑ(USGS) είμαι λίγο επιφυλακτικός. Το ποστάρω γιατί το θέμα δημοσιεύτηκε από το τμήμα ειδήσεων του defencenet.

Link to comment
Share on other sites

Γιώργο δυο σκηνές βλέπω αξιοσημείωτες. Μια που ένας 60άρης είναι ήδη σώμα με σώμα με το Ματατζή με το χέρι στη ζώνη του και που ο Ματατζής τον απωθεί. Και μια που ένας που ο δημοσιογράφος λέει ασφαλίτη, και που πιθανώς είναι, έχει βγάλει πιστόλι (χωρίς βέβαια να ξέρουμε γιατί).

Τι μου μένει; Ότι τραυματίστηκαν 13 αστυνομικοί και δεκάδες πολίτες. Αλήθεια πως ξέρουμε τον ακριβή αριθμό των αστυνομικών που τραυματίστηκαν και όχι των πολιτών;

Και όλα αυτά για μια προσαγωγή; Μήπως πρέπει η Ασφάλεια να ζητάει απο το δημοτικό συμβούλαιο της κάθε περιοχής έγκριση για να κάνει προσαγωγή υπόπτου;

Link to comment
Share on other sites

Τώρα είδα και το link που παρέθεσες. Αν κατάλαβα καλά θα πάνε ΧΥΤΑ εκεί οι κάτοικοι αντιδρούν έγινε της λόλας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Φυσικά φαντάζομαι ότι πιστεύεις ότι μιας και οι κάτοικοι δε γουσταρουν ΧΥΤΑ στην περιοχή τους, δεν πρέπει να γίνουν εκεί. Ξέρεις κανέναν που να θέλει; Που θα πάνε τα σκουπίδια τελικά;

Ρώτα τον Α'λαβο να σου πει τι γίνεται στην Καλαμάτα αυτή τη στιγμή επειδή κανένας δεν είχε τα κοχόνες να ορίσει που θα γίνει αυτή η ρημάδα η ΧΥΤΑ για την περιοχή μας.

Link to comment
Share on other sites

Εδώ πήγανε να φτιάξουν ΧΥΤΥ (χώρο υγειονομική ταφής υπολλειμάτων) αλλά το εργοστάσιο που επεξεργαζόντουσαν τα σκουπίδια έκλεισε και ο τύπος από ότι κατάλαβα έφυγε νύχτα:hehe: Τώρα περιφερόμαστε σαν τα γυφτάκια και παρακαλάμε να μας πάρουν τα σκουπίδια κάποιος.

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδιά.......ΧΥΤΥ να γίνει...χυτΑΑΑΑΑΑ δε θέλουν....και έχουν δίκιο!...και φυσικά ΟΧΙ εκεί που είναι αρχαιολογικός χώρος!

άλλο ΧΥΤΥ άλλο ΧΥΤΑ!

διαβάστε λίγο σχετικά με Κερατέα πριν απαντήσετε.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Εντωμεταξύ ξημερώσαμε με τις νέες επιχειρησιακές συμβάσεις .... θα καταργηθούν 13ος και 14ος μισθός και με την μείωση αυτή χάνουμε άλλον έναν-ενάμιση μισθό... Στο δημόσιο ξύνονται (η πλειοψηφία έστω γιατί υπάρχουν άτομα που δουλεύουν) αλλά δεν σε διώχνουν ούτε έχεις τα άγχη της δουλειάς που λέμε. Γυρνάς το απόγευμα σπίτι σου με το πνεύμα πρόθυμο να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα...στον ιδιωτικό το κεφάλι σου γίνεται κουρκούτι μέχρι τις 1800-1900 που γυρνάς και όταν φθάνεις προσγειώνεσαι στον καναπέ σου και δεν θες να σηκωθείς ...Ασε που το αγχος της δουλειάς σε διαλύει ψυχολογικά και κινδυνεύεις να απολυθείς και την επόμενη απ'την υπογραφή της νέας σύμβασης γιατί ίσως υπέγραψες με μονογραφή αντί ολογράφως...

Έγινε επεξεργασία από sstav
  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Αξιος , και πολυ λιγα του ειπε ( εγραψε ).... ''αυτοι'' νομιζουν οτι υποχρεωσεις τους ειναι μόνο αποδοχη αποδοσης τιμων - αγηματα και 25 μαρτιου . :hehe:

Επισης καλο θα ηταν να βλεπαμε και τι ειδους απάντηση πηρε-θα παρει.

Link to comment
Share on other sites

Έχει διαφορά να ξαναλλάξεις τα όργανα από το να βαράς το κόσμο...

Όπως επίσης και οι χιλιάδες ΙΔ υπάλληλοι σε καίριες θέσεις διαφόρων εταιριών πχ τροφίμων που δηλητηριάζουν τον κόσμο (κόσμος=καιγιαγιάδες και γυναίκες και παιδιά! ) εν γνώση τους όταν τα αφεντικά τους τους "υπαγορεύουν" να βάλουν διάφορα απαγορευτικά συστατικά στα τρόφιμα για την μείωση του κόστους,να μην γίνουν κάποιοι έλεγχοι κτλ κτλ...

Αυτοί δεν κάνει να χάσουν την δουλεία τους...και φυσικά δεν είναι κάφροι και κλειστόμυαλοι. Είναι διαφορετική κάστα. Είναι οικογενειάρχεις που ζουν τίμια τις οικογένειες τους. Και βέβαια τα αφεντικά τους είναι αξιοσέβαστα άτομα καθότι ποτέ δεν έγλειψαν κανέναν, είναι "αυτοδημιούργητοι", "ωραίοι" επιχειρηματίες-πρότυπα για τους νεολαίους...

@diodia Περι σαπίλας...

Αν όλοι μας αρνούμασταν να εκτελέσουμε τις "σάπιες" εντολές των εκάστοτε αφεντικών και προισταμένων, αύριο δεν θα είχε κανείς δουλειά. Είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα...Απο εκεί και πέρα αντιδράσεις εξαρτόνται από το πόσο ανοχή υπάρχει μέχρι να φτάσει κανείς στην απόλυση, στην έλλειψη εισοδήματος. Ιδίως στις μέρες μας. Και όταν βλέπει κανείς ότι δεν υπάρχει συλλογική αντίδραση αλλά ακόμα και τώρα προσπαθεί ο ένας να φάει τον άλλον....ή την κατσίκα του, δεν τον πέρνει να "σκάσει". Οι υποχρεώσεις που έχουμε όλοι σαν μαριονέτες αυτού του συστήματος, το οποίο είμαι πια πεπεισμένος ότι άλλοι το διαμορφώνουν αλλά εμείς το ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ, συνεχίζουν να τρέχουν και δεν έχεις περιθώρια για αλτρουισμούς.

Και παρακαλω όποιος δεν θεωρεί τον ευατό του μαριονέτα του συστήματος, να σηκώσει το χέρι.

Και επίσης μετριοφροσύνη είναι να μην πιστεύει κανείς ότι η δικιά του σκέψη είναι ώριμη ενώ ο συνομιλητής του είναι χαμηλού IQ.

Εδώ και λίγο καιρό έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι το να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο είναι βλακώδες και γελοίο. Και με επιχειρήματα. Είναι όμως δικό μου συμπέρασμα, δική μου άποψη. Το να θεωρήσω όλους αυτούς που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο γελοίους και βλάκες, με κάνει αυτόματα χειρότερο από αυτούς.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ας τα λεγε αυτα πριν βαλει υποψηφιοτητα για βουλευτης και δημαρχος με την ΝΔ ο επαναστατης του κ@λου!

Γιατι αν ηταν ενας απο τους 300, τουμπεκι ψιλοκομμενο θα κανε...

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδιά.......ΧΥΤΥ να γίνει...χυτΑΑΑΑΑΑ δε θέλουν....και έχουν δίκιο!...και φυσικά ΟΧΙ εκεί που είναι αρχαιολογικός χώρος!

άλλο ΧΥΤΥ άλλο ΧΥΤΑ!

διαβάστε λίγο σχετικά με Κερατέα πριν απαντήσετε.

Μα ΧΥΤΥ έχει προκυρηχθεί ότι θα γίνει.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.