Nick61 Φεβρουάριος 13, 2011 #2481 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 Κάνει τη δουλειά του. Μυαλό δεν έχει; Κοινή λογική δεν έχει;Εκτελεστικό όργανο έ; ΑΜΑ κατέβει η μάνα του στους διαδηλωτές τι θα κάνουν; θα μοιράσουν τις μανάδες τους και θα λέει ο ένας στον άλλο βάρα τη μάνα μου να βαράω τη δική σου; Αυτό είναι ήθος, αυτή είναι ανδρεία Φυσικά υπάρχουν και κάποια καθίκια που καταχρώνται την ''εξουσία'' που έχουν. Δεν διαφωνώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Φεβρουάριος 13, 2011 #2482 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 Το θέμα είναι οτι αν το 70% είναι καθίκια(τυχαίο νούμερο), μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 13, 2011 #2483 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 το ειδατε οτι ο εκπροσωπος του ΔΝΤ απαιτουσε να μενει σε σπιτι με ενοικιο 9.000 ευρω το μηνα?Αυτο ειναι που μας λεγανε στις ειδησεις οτι τρωγανε σαντουιτς στο χερι και οτι πηγαινανε με τα ποδια γιατι "οι ευρωπαιοι εχουν μαθει να μην κανουν σπαταλες" ?Και ελα πες μου μετα οτι ειναι σπαταλη να πηγαινεις στα μπουζουκια μια φορα το μηνα και να χαλας 40 ευρω και οτι απορεις με το πως φερονται οι Ελληνες...Newsbeast.gr | ΠΟΛΙΤΙΚΗ : Κολλημένος με τα ωραία σπίτια και την... Ακρόπολη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 13, 2011 #2484 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 Φυσικά υπάρχουν και κάποια καθίκια που καταχρώνται την ''εξουσία'' που έχουν. Δεν διαφωνώ.Φιλε Νικο,απο ολο το σωμα της αστυνομιας,ο ΜΑΤατζης ειναι οτι πιο διεστραμενο υπαρχει.Πραγματικα...Στην υπολλοιπη αστυνομια,ναι ισχυει αυτο που λες.Δεν ειναι ολοι τοσο τρελαμενοι,κλειστομυαλοι...αλλα οταν πας ΜΑΤατζης ,γουσταρεις ξυλικι και εντασεις.Δε βλεπω για ποιον αλλο λογο μπορει ενα παιδι 20κατι χρονων να θελει να μπει στα ΜΑΤ,παρα γιατι ειναι ακομη ενα κλειστομυαλο ατομο....Απο προσωπα που ειναι ΜΑΤατζηδες και τα ξερω,τα ατομα ειναι απλα ΚΑΦΡΟΙ.Το μυαλο κουρκουτι!!!!Φαινεται εξαλλου και στις πορειες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 14, 2011 #2485 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 έχω συνποδηλάτη σε Freeday, 20χρονών παλικάρι. Πάντα ευγενέστατος, κοινωνικός, χαμογελαστός και παλικάρι που νοιάζεται για την ασφάλεια των συνποδηλατών του κλείνοντας φανάρια κλπ.Είναι και ΜΑΤατζής αλλά καθόλου κλειστόμυαλος. Πάω στοίχημα οτι η κακιά ώρα ή η ανάγκη των οδήγησε στο να στραφεί σε μια τέτοια δουλειά. Ακόμα δεν έχω κάνει κουβέντα μαζί του γι αυτό αλλά Κάφρο δε θα τον έλεγα σε καμία περίπτωση όσο τον έχω γνωρίσει εδώ και 10μήνες.Είπαμε......μαριονέτες του συστήματος τους έχουν κάνει.Το θέμα είναι αυτό το σάπιο το σύστημα...αφού είναι σάπιο πότε θα καταρρεύσει ρε γμτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 14, 2011 #2486 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 Αν ηταν η αναγκη,δε θα γινοταν απλος αστυνομικος ή αστυφυλακας; Του αρεσει 20 χρονων να του βριζουν το σπιτι και να παιζει ξυλο; Οκ ο κανονας εχει και τις εξαιρεσεις του.Ισως ειναι απο τους 50 ΜΑΤατζηδες που δεν ειναι καφροι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Φεβρουάριος 14, 2011 #2487 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 έχω συνποδηλάτη σε Freeday, 20χρονών παλικάρι. Πάντα ευγενέστατος, κοινωνικός, χαμογελαστός και παλικάρι που νοιάζεται για την ασφάλεια των συνποδηλατών του κλείνοντας φανάρια κλπ.Είναι και ΜΑΤατζής αλλά καθόλου κλειστόμυαλος. Πάω στοίχημα οτι η κακιά ώρα ή η ανάγκη των οδήγησε στο να στραφεί σε μια τέτοια δουλειά. Ακόμα δεν έχω κάνει κουβέντα μαζί του γι αυτό αλλά Κάφρο δε θα τον έλεγα σε καμία περίπτωση όσο τον έχω γνωρίσει εδώ και 10μήνες.Είπαμε......μαριονέτες του συστήματος τους έχουν κάνει.Το θέμα είναι αυτό το σάπιο το σύστημα...αφού είναι σάπιο πότε θα καταρρεύσει ρε γμτ?breaking news by muga channelΒΡΕΘΗΚΕ!επιτελους βρεθηκε ο ματατζης που δεν εχει αφησει αναπηρο διαδηλωτη μεχρι στιγμης.φημες λενε οτι δεν εχει πιασει γκλομπ ακοματα κακα στοματα λενε οτι μπηκε στα ματ για να δειξει οτι ειναι "ξεχωριστος" Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 14, 2011 #2488 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 ποιο το νόημα του παραπάνω post πέρα από ειρωνεία? το παλικάρι το ξέρω καλά για να τον περιγράφω έτσι....έχω δει και ΜΑΤατζήδες που δε σηκώνουν ποτέ γκλομπ και κάθονται πίσω από τους υπόλοιπους γιατί δε γουστάρουν αυτό που κάνουν.το μόνο που θέλω να τον ρωτήσω είναι τι γίνεται στην Κερατέα και τι εντολές έχουν από πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 14, 2011 #2489 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 κάθονται πίσω από τους υπόλοιπους γιατί δε γουστάρουν αυτό που κάνουν. Τοτε γιατι γιναν ΜΑΤατζηδες; Οκ,δεν μπορουμε να λεμε για τον καθενα χωρις να τον ξερουμε.Δικιο θα χεις,αφου τον ξερεις.... Απλως,δε βλεπω τι το θετικο εχει η δουλεια του ΜΑΤατζη για να μπει καποιος εκει.Αν θελει καποιος να με βοηθησει με ενα δυο καλα του επαγγελματος..... + οτι και εγω με ενστολους κανω τελειες συζητησεις.Μεχρι και σε συναυλιες παμε και κανουμε απειρο χαβαλε,αλλα μολις αρχισει η κουβεντα για μεταναστες,για Ελλαδα ,Τουρκια,Αλβανια και παει λεγοντας.... φερονται ακρως ανωριμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Φεβρουάριος 14, 2011 #2490 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 δε σε ειρωνευομαι,απλα μου φανηκε περιεργο )μη σου πω αστειο)που υπαρχει ενας που ειναι "σωστος" στη δουλεια του.και φυσικα χανεται μεσα στο πληθως των σαπιων. δηλαδη η εξαιρεση που επιβεβαιωνει το κανονα. οσο σαπιες να ειναι οι εντολες που εχουν απο πανω,αν δεν εχεις σαπιο κεφαλι δεν τις εκτελεις. επισης επειδη ειναι ευγενικος και σωστος σε καποια θεματα,δε σημαινει οτι ειναι και παντου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 14, 2011 #2491 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 από ανάγκη για τα χρήματα το κάνει....και γιατί είναι ένα μόνιμο επάγγελμα που προσφέρει οικονομική ασφάλεια όταν εγώ και συ δε ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο.επιλογές είναι....οπότε ας μείνομε στην ουσία των επιλογών και όχι στο τι μυαλά κουβαλάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 14, 2011 #2492 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 Μα αυτο λεω και πιο πανω,θα μπορουσε να γινει εξισου αστυνομικος-αστυφυλακας που εχουν ιδια αποκατασταση ... Τελοσπαντων,εχεις δικιο,δε χρειαζεται να μιλησουμε για το τι μυαλα κουβαλαει.Ουτε καν τον ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 14, 2011 #2493 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 καθηστε βρε παιδια. Ματατζης γινεσαι ή σε διαλεγουν στη σχολη? Εμενα μου ελεγε ενας φιλος μου οτι τους λεγανε οταν ηταν μεσα πως εσυ κανεις για εδω και τους βαζανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Φεβρουάριος 14, 2011 #2494 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 Δηλαδή ρε παιδιά επειδή βλέπουμε ένα ποσοστό ΜΑΤατζήδων να τα "σπάνε" σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι στα παρασκήνια που απλά δουλεύουν για ένα μισθό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 14, 2011 #2495 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 Οταν σου λενε "μη αφησεις το πληθος να περασει αυτη τη νοητη γραμμη" και για να το καταφερεις πρεπει να ριξεις καρπαζιες,ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα το κανουν,γιατι ειναι η δουλεια τους...Παραμενει κατι το κακο παρολαυτα!Και ας ειναι "δουλεια" τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 14, 2011 #2496 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 Λέει το θέμα πουθενά "Χρεωκοπία Ματατζήδων", "Ματατζή αγάπη μου", "Μαζί με το Ματατζή την περάσαμε τζιτζί"; Σας παρακαλώ στο θέμα μας. Αν θέλετε να αναλύσετε το θέμα ο Ματατζής σαν όργανο επιβολής εξουσίας κάντε το σε άλλο θέμα. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 14, 2011 #2497 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 οσο σαπιες να ειναι οι εντολες που εχουν απο πανω,αν δεν εχεις σαπιο κεφαλι δεν τις εκτελεις. Σε ποιο επάγγελμα γίνεται αυτό που περιγράφεις; Αν έχει καμιά θέση να κλείσω το μαγαζί μου να έρθω. Επειδή μέχρι τώρα ήξερα ότι αν δεν γουστάρεις την εντολή, παίρνεις τον δρόμο για το σπίτι σου. Εδώ κατεβαίνει η γυναίκα του ιδιοκτήτη στο μηχανοστάσιο και σου δίνει εντολή να αλλάξεις τα όργανα που μόλις έβαλες (με τα ίδια λεφτά) γιατί δεν της αρέσει το χρώμα! Καπετάνιος με 20 χρόνια πείρα κάνει και το μαγείρεμα για να μην χάσει την θέση του! Που ζεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 14, 2011 #2498 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 Σε ποιο επάγγελμα γίνεται αυτό που περιγράφεις; Αν έχει καμιά θέση να κλείσω το μαγαζί μου να έρθω. Επειδή μέχρι τώρα ήξερα ότι αν δεν γουστάρεις την εντολή, παίρνεις τον δρόμο για το σπίτι σου.Εδώ κατεβαίνει η γυναίκα του ιδιοκτήτη στο μηχανοστάσιο και σου δίνει εντολή να αλλάξεις τα όργανα που μόλις έβαλες (με τα ίδια λεφτά) γιατί δεν της αρέσει το χρώμα!Καπετάνιος με 20 χρόνια πείρα κάνει και το μαγείρεμα για να μην χάσει την θέση του! Που ζεις;Έχει διαφορά να ξαναλλάξεις τα όργανα από το να βαράς το κόσμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Φεβρουάριος 14, 2011 #2499 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 Αν καταλαβα καλα,ο Γιαγκος λεει οτι ειναι τοσο δυσκολα εκει εξω και "τριζουν" τοσες πολλες καρεκλες που προκειμενου να κρατησεις τη θεση σου/τον πελατη θα κανεις και κωλοτουμπες αμα λαχει.Επισης,ο αστυνομικος/στρατιωτικος κλπ κλπ μπορει να εχουν τη μονιμοτητα αλλα αν τυχει η στραβη και τους στειλουν σπιτι τους,εχουν λιγοτερες πιθανοτητες να βρουν νεα απασχοληση σε σχεση με καποιον που εχει κι ενα χαρτι(πχ πτυχιουχος απολυμενος τραπεζικος υπαλληλος)Και υποθετω πως αν μαθει ο διοικητης οτι δεν γουσταρεις να δερνεις,εχεις φυγει για περιπτερο και χρυση ευκαιριαΥΓ εννοειται οτι δεν μου αρεσε καθολου το θεαμα που ειδα στην Κερατεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Φεβρουάριος 14, 2011 #2500 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 Μπορεί κάποιος να πει τι έγινε στην Κερατέα; Δεν είναι εγκάθετο ειρωνικό κτλ, απλά δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.