Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

πως μπορεις να παραμεινεις πολυ πλουσιος αν σου παιρνουν το 90% ?

δλδ να δουλευεις για ενα 10%?:hang3:

δηλαδη ο bill gates αν του παιρναν το 90% θα ηταν φτωχος?

δε μιλαω για 50 χιλιαρικα,που για μενα θα πρεπε να ειναι αυτος ο μεσος ορος

αλλα οταν ο παπαριδης της δεη παιρνει 3-4 χιλιαρικα το μηνα και φορολογειται το ιδιο σε ποσοστο με αυτον που παιρνει 1500 ε αυτο ειναι απαραδεκτο

Συμφωνα με οσα εχουν ανακοινωθει μεχρι στιγμης,η φορολογια για εισοδηματα πανω απο 100Κ το χρονο θα ειναι 45%. Πολυ απλα η εφορια ειναι συνεταιρος στην τσεπη σας.

Πως θα σας φαινοταν να στησετε μια δουλεια μαζι με τον κολλητο σας,να εχετε βαλει εσεις ολα τα κεφαλαια,να τρεχετε εσεις ολη την επιχειρηση απο τα ξημερωματα μεχρι το βραδυ,να μην κοιμαστε τα βραδια απο το αγχος και τις ευθυνες,ενω ο κολλητος σας ολη τη μερα ξυνεται στην καφετερια/στο μπαρακι/στη Μυκονο και στο τελος να μοιραζεστε τα κερδη 50-50?

Αν σας φαινεται λογικο ή δικαιο pm αμεσα για να συνεργαστουμε

Με τετοιους συντελεστες στη φορολογια,γιατι να μην πουλησετε την επιχειρηση και να βαλετε τα κεφαλαια στην τραπεζα να παιρνετε τους τοκους?

αυτος που ξεκινησε την επιχειρηση πηρε το 25χιλιαρο για επιδοματακι,προσελαβε πακιστανους για να καθαριζουν και να παιρνουν 1 ευρω την ωρα,ρωσιδες να σερβιρουν για να παιρνουν 1,5ευρω την ωρα ανασφαλιστες και να τους λεει βγαλε μπουτι στον πελατη για να παρεις και τιπς

δε κοβει αποδειξεις,δε τηρει μετρα πυρασφαλειας,δε τηρει μετρα υγειινης,δε τηρει μετρα για το καπνισμα, και ολα αυτα για να βγαζει τα κερατα του εις βαρος ολων μας.

οπως ο αλλος που ελεγε οτι τα 70% απο τα υπερκερδη των διοδιων πανε στο κρατος(κραταει δηλαδη τα 30% ),ετσι κι αυτοι κρατανε το 99% απο τα υπερκερδη τα οποια ειναι και παρανομα...

• Replies 18,6k
  • Created
  • Last Reply

Ρε παιδια μην παιρνετε αναποδες με τον σωτηρακη μου...αυτο που λεει εχει εξηγηθει στην φιλοσοφια του δικαιου ως η οριακη χρησιμοτητα του χρηματος.Δηλ το χρημα ειναι σαν τα μεγκαχερτζ.Απο ενα σημειο και μετα ,οσο πιο ψηλα πας,τοσο πιο μικρη ειναι η διαφορα.

Δηλ η αποσταση του τυπου 700 ευρω/μηνα με τον τυπο 2.000 ευρω/μηνα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ σε σχεση με την αποσταση μεταξυ των τυπων 2000 ευρω/μηνα και 8000 ευρω/μηνα

δηλαδη ο bill gates αν του παιρναν το 90% θα ηταν φτωχος?

δε μιλαω για 50 χιλιαρικα,που για μενα θα πρεπε να ειναι αυτος ο μεσος ορος

Πιστευεις οτι αξιζει να τρεχεις μια επιχειρηση τετοιου μεγεθους για να παρεις στο τελος 50Κ +10% *50Κ =55Κ ?

Το κλειδωνεις επιτοπου,στελνεις κατι χιλιαδες εργαζομενων + παραπλευρες απωλειες για τσαι κι εσυ πας με τα λεφτακια σου στις Μπαχαμες για παντα

αυτος που ξεκινησε την επιχειρηση πηρε το 25χιλιαρο για επιδοματακι ποιο 25 χιλιαρο????

προσελαβε πακιστανους για να καθαριζουν και να παιρνουν 1 ευρω την ωρα ναι αν ειναι παρανομοι,αλλιως πληρωνονται κανονικοτατα και πληρωνουν ασφαλιστικες εισφορες εκτος αν θελεις να μπλεξεις με το ΙΚΑ(και πιστεψε με δεν θελει κανεις).BTW απο το 2002 περιμεναμε ποτε θα ερθει επιτελους ενας Ελληνας να ζητησει δουλεια και ο πρωτος εμφανιστηκε προ 10ημερου,μολις 9 χρονια μετα.

ρωσιδες να σερβιρουν για να παιρνουν 1,5ευρω την ωρα ανασφαλιστες και να τους λεει βγαλε μπουτι στον πελατη για να παρεις και τιπς δεν ειναι ολες οι επιχειρησεις σε αυτη τη χωρα κονσομασιον.

δε κοβει αποδειξεις συμβαινει συχνα,αλλα ουτε κατα διανοια σε σοβαρη επιχειρηση.Ακομα κι αν ειναι πεντακαθαρα τα βιβλια σου, σε περιπτωση ελεγχου κατι θα σου βρουνε και θα το πληρωσεις παρα πολυ ακριβα

δε τηρει μετρα πυρασφαλειας συμβαινει

δε τηρει μετρα υγειινης συμβαινει

δε τηρει μετρα για το καπνισμα συμβαινει,αλλα μαλλον φταιει το αρμοδιο υπουργειο που καθε 3 και λιγο αλλαζει τον κανονισμο

και ολα αυτα για να βγαζει τα κερατα του εις βαρος ολων μας.

οπως ο αλλος που ελεγε οτι τα 70% απο τα υπερκερδη των διοδιων πανε στο κρατος(κραταει δηλαδη τα 30% ),ετσι κι αυτοι κρατανε το 99% απο τα υπερκερδη τα οποια ειναι και παρανομα...

Εχω την αισθηση οτι φωτογραφιζεις καφετερια/εστιατοριο/μπαρακι/μπουζουκι.Την επομενη φορα που θα πας,ρωτησε αν θελεις το μαγαζατορα ποσα δινει για ενοικιο και θα καταλαβεις γιατι χρεωνει οσο χρεωνει τον καφε ή το ποτο σου.

Επισης,αν κρινεις οτι ο τιμοκαταλογος του ειναι τσιμπημενος,μπορεις απλα να μην ξαναπας εκει και να διαλεξεις καποιο αλλο μαγαζι.

Αλλά,επιχειρησεις δεν ειναι μονο αυτα.Ειναι και το μινι μαρκετ,το συνεργειο,η βιοτεχνια,ο φουρνος,το ζαχαροπλαστειο,το μαναβικο,το κρεοπωλειο,το φωτογραφειο,το ανθοπωλειο,το βιβλιοπωλειο,το ρουχαδικο,παπου τσαδικο,επιπλαδικο,κομπιουτεραδικο,το.................της γειτονιας σου.Κι αφου πιστευεις οτι τσεπωνουν υπερκερδη εις βαρος μας και καποιος τους χαρισε την επιχειρηση,δεν εχεις παρα να ακολουθησεις κι εσυ το παραδειγμα τους

ΥΓ ας τα μεταφερει αλλου καποιος mod,το σκισαμε στο ΟΤ

αν η φορολογια ηταν ετσι,τοτε δε θα ειχαμε 1-2 επιχειρησεις μεγαθηρια,αλλα θα ειχαμε πολλες μικροτερες.

εκτος κι αν προτιμας να διοικουν την ελλαδα 5 οικογενιες...:nothing:

το 25χιλιαρο ειναι αυτη η επιδοτηση που παιρνουν οι νεες επιχειρησεις...

οσο για το ικα σου θυμιζω οτι δουλευαν ανασφαλιστοι στην εμπορικη τραπεζα:wall: στα κεντρικα κιολας...

το οτι δεν δουλευει ελληνας δεν εχει σημασια,το θεμα ειναι οποιος δουλευει να πληρωνεται αυτο που οριζει ο νομος,και οχι οπως βολεβει τον καθενα.

ειναι δικο του προβλημα που πηγε να ανοιξει τη μπουζουκοταβερνα στο χαι κλας σημειο της γλυφαδας η της βαρκιζας,δικο του προβλημα οτι εχει 50.000 νοικι,που δεν θα ειναι τοσο,αλλα και παλι θα εμφανιζεται ως εξοδο και αρα θα εχει μειον τα Χ λεφτα του ενοικιου σαν φορο.

αλλα για σκεψου το πιο απλα,αφου ολοι αυτοι πεινανε τοσο,γιατι συνεχιζουν και τρεχουν τα μαγαζια,αν δεν τους αρεσει μπορουν να αλλαξουν δουλεια,να μοιραζουν αφισες στα φαναρια αν πιστευουν οτι τους αδικει το συστημα.

κλαινε αυτοι που δεν εχουν να φανε,κλαινε και αυτοι που δεν μπορουν να παρουν το εξτρα δερματινο καθισμα στη πορσε.

οσο για τις αποδειξεις,μπορω να σου πω οτι αγορασα μπουφαν για σκι columbia,το οποιο χαλασε μετα απο ενα χρονο,πηγα με την αποδειξη να το δωσω για εγγυηση,και τελικα αποδειχτηκε οτι αυτο που μου ειχαν δωσει περσι δεν ηταν αποδειξη αλλα επιστροφη...

δηλαδη μου δωσαν ενα χαρτι που ελεγε οτι με πληρωσαν 200 ευρω οταν αγορασα το μπουφαν

βγαλανε και λεφτα κιολας απο τον ισοψηφισμο του φπα γιατι περαστηκε σαν εξοδο...

προσεξε,δεν ηταν ψιλικατζιδικο,ηταν ενα μαγαζι με τις πιο μεγαλες φιρμες σε αξεσουαρ σκι...

γιατί σου έχει κολλήσει στο μυαλό ότι όποιος έχει επιχείρηση δεν ξέρει που να πρωτοξοδέψει τα λεφτά του;

Απο που και ως που "οι νεες επιχειρησεις", ετσι γενικα και αοριστα περνουν αβλεπι 25κ σταρτινγκ μπονους?

.Την επομενη φορα που θα πας,ρωτησε αν θελεις το μαγαζατορα ποσα δινει για ενοικιο και θα καταλαβεις γιατι χρεωνει οσο χρεωνει τον καφε ή το ποτο σου.

κρατάω αυτό γιατί ο ένας χώρος που πραγματικά δεν έχουν "χτυπήσει" είναι τους εισοδηματίες από ακίνητα. Πραγματικά θα μπορούσαν να κάνουν κινήσεις που θα οδηγούσαν σε χαμηλότερα ενοίκια για όλους, ιδιώτες και εταιρίες... Και δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα φοροεισπρακτική η μέθοδος... αρκεί να μην κάνει ελκυστικά (για τον ιδιοκτήτη) τα υπερβολικά μεγάλα ενοίκια...

Όποτε ακούω για τα πενταψήφια ενοίκια της γλυφάδας με πιάνουν τα διαόλια μου...

Συμφωνα με οσα εχουν ανακοινωθει μεχρι στιγμης,η φορολογια για εισοδηματα πανω απο 100Κ το χρονο θα ειναι 45%. Πολυ απλα η εφορια ειναι συνεταιρος στην τσεπη σας.

Το σκεπτικό θα ήταν σωστό αν φορολογούνταν και τα εισοδήματα μέχρι 12.000€(έστω με 10%). Έτσι το κράτος με τους άμεσους φόρους θα έπιανε ένα σημαντικό ποσοστό του ΑΕΠ από την πλευρά του εισοδήματος. Ότι δεν πιάνει από το εισόδημα(και λόγω φοροδιαφυγής των υψηλών εισοδημάτων) δυστυχώς προσπαθεί να το πιάσει από την κατανάλωση ή από τους μόνιμους μακάκες. Τους ιδιοκτήτες ακινήτων. Προσφάτως μπήκαν στο κλπαμπ και οι ιδιοκτήτες μετοχών.

Εξάλλου είναι γνωστό πώς οι πλούσιοι έχουν αυτό που είχε πει στο βίντεο ο καθηγητής του ΓΑΠ. Χαμηλή μέση και οριακή ροπή για κατανάλωση.

Αν κάποιος έχει π.χ. 10εκ/χρόνο θα ξοδέψει τα 2 περνώντας χλιδάτα και τα άλλα 8 θα τα κάνει επενδύσεις. Τα 8εκ δεν θα γυρίσουν στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Re mastora g@mo ti logistiki sou eimai kai se lainax, ennow 90% gia eisodimata PANW apo 50.000.

Apo 50.000 - 100.000 dld 90%. Apo 100.000 kai panw ta epistrefeis ola sto kratos.

Mono etsi mporeis apo tous ligous plousious na glitwseis tous pollous ftwxous pou den exoun na dwsoun to 1.40 tou eishtiriou.

Mexri 50.000 tha isxyoun oi twrinoi syntelestes.

Ούτε και αυτό είναι αποτελεσματικό και δίκαιο. Τα πράγματα θα κινηθούν μάλλον προς το ηλεκτρονικό χρήμα και γενικά τις συναλλαγές μέσω τραπεζών για να πιάνονται όλα.

Να πηγαίνεις στην καφετέρια με την προπληρωμένη σου χρεωστική, να δούμε μετά πώς θα τη γλιτώνει ιδιοκτήτης.

Δείτε και εδώ: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=1s8IRfA9_l4]YouTube - Cashless Society Contactless Payment[/ame]

Δυστυχώς η Ελλάδα μόνο για τέτοια είναι.

μακαρι να γινοταν ετσι αλλα δεν... Ισα ισα που θα αυξησουν το οριο απο 1500 στα 3000 ακουγεται με το οποιο θα πληρωνεις με καρτα ή επιταγη. Αυτο που προτεινεις βλαπτει μονο οσους φοροδιαφευγουν. Τον οποιοδηποτε νομοτυπο πολιτη πιστευω δεν τον αφορα αν θα πληρωνει με απτα ευρω ή με καρτα.

Re mastora g@mo ti logistiki sou eimai kai se lainax, ennow 90% gia eisodimata PANW apo 50.000.

Apo 50.000 - 100.000 dld 90%. Apo 100.000 kai panw ta epistrefeis ola sto kratos.

Mono etsi mporeis apo tous ligous plousious na glitwseis tous pollous ftwxous pou den exoun na dwsoun to 1.40 tou eishtiriou.

Mexri 50.000 tha isxyoun oi twrinoi syntelestes.

Otan pernas ta 50K, exei death penalty gia kapoion allon, eithistai ftwxos.

Dioti ploutos ek tou midenos den yfistatai, kapoion / kati / kapou / kapws ekmetalleyesai.

Den nomizw einai poly paralogo na yparxei ypsili forologia gia panw apo kapoio poso eisodimatos.

Isa isa pou etsi einai to swsto apo apopsi prosforas sto koinwniko synolo.

μα το προβλημα δεν ειναι αυτος που δηλωνει 50-100-2000κ. Η εφορια το 45% θα το παρει. Το προβλημα ειναι αυτος που δεν τα δηλωνει.

violin.gif κανε εναν κοπο να διαβαζεις κιολας πριν αναμασας καθε τι. Λεφτα δεν σου χαριζει κανεις, πρεπει να πληροις συγκεκριμενες προϋποθεσεις (που σε καμια περιπτωση δεν ισχυει για καθε νεα επιχειρηση), οι επιχειρησεις υποκεινται σε ελεγχους και εαν δεν ακολουθουν το προγραμμα κατα γραμμα, τους τα περνουν πισω και τους κοβουν τις επομενες δοσεις.

violin.gif κανε εναν κοπο να διαβαζεις κιολας πριν αναμασας καθε τι. Λεφτα δεν σου χαριζει κανεις, πρεπει να πληροις συγκεκριμενες προϋποθεσεις (που σε καμια περιπτωση δεν ισχυει για καθε νεα επιχειρηση), οι επιχειρησεις υποκεινται σε ελεγχους και εαν δεν ακολουθουν το προγραμμα κατα γραμμα, τους τα περνουν πισω και τους κοβουν τις επομενες δοσεις.

δεν ειναι για καθε νεα επιχειρηση,αλλα ειναι για τις περισσοτερες.που διαφωνεις ακριβως?στο οτι παιρνουν 25?στο οτι παιρνουν λιγοτερα?στο οτι δε παιρνουν καθολου?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA τωωωωώρα βγάζει νόημα.

Δηλαδή κάποιος που βγάζει 70Κ στο τέλος να μένει με 7K. Και όσοι βγάζουν πάνω από 100Κ να τους τα πέρνουν όλα.

Έτσι συμφωνώ και 'γω. :suicide:

Δεν ξέρω αν έχεις κάνει ποτέ δήλωση εισοδήματος ή αν έχεις ασχοληθεί καθόλου.

Από αυτά που γράφεις φάινεται ότι μένεις στη Νορβηγία και όχι στην Ελλάδα.

Τους νέους φορολογικούς συντελεστές ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου. Σύμφωνα με τις σχετικές κυβερνητικές αποφάσεις, για εισόδημα από 0 έως 12.000 ευρώ ο συντελεστής καθορίζεται σε 0%, από 12.001 ευρώ έως 16.000 ευρώ ο συντελεστής καθορίζεται στο 18% και από 16.001 έως 22.000 ευρώ στο 24%. Στη συνέχεια, ο συντελεστής φορολόγησης θα είναι 26% για εισοδήματα από 22.001 – 26.000 ευρώ, στο 32% για εισοδήματα από 26.001 ευρώ- 32.000 ευρώ και 36% για εισοδήματα από 32.001 – 40.000 ευρώ. Τέλος, για τα εισοδήματα από 40.001 – 60.000 ευρώ ο συντελεστής καθορίζεται στο 38% και άνω των 60.000 στο 40%. Επίσης, καταργούνται όλες οι περιπτώσεις αυτοτελούς φορολόγησης εισοδημάτων και όλες οι απαλλαγές από τη φορολογία εισοδήματος ή τη φορολόγηση εισοδημάτων με ειδικούς συντελεστές.

Έστω λοιπόν ότι αλλάζω το νόμο και πάνω από 60.000 κάνω το 40% -> 80%, και πάνω από 100.000 το κάνω 90%.

Έχουμε λοιπόν τον τύπο με το βιογραφικό του Einstein (αλήθεια, ο Einstein ήταν πλούσιος?) με δήλωση 120.000 ευρώ το χρόνο.

Η φορολογία έχει με το υπάρχον σύστημα:

0-12 -> 12000 στην τσέπη

12-16-> 3280 στην τσέπη (720 ευρώ φόρος)

16-22-> 3040 στην τσέπη (960 ο φόρος)

22-26-> 2960 στην τσέπη (1040 ο φόρος)

26-32 -> 4080 στην τσέπη (1920 ο φόρος)

32-40 -> 5120 στην τσέπη (2880 ο φόρος)

40-60 -> 12400 στην τσέπη (7800 ο φόρος)

60-120 -> 36000 στην τσέπη (24000 ο φόρος)

Σύνολο 78800 (6573 ευρώ το μήνα μισθό) και 39320 φόρος.

Με εφαρμογή του δικού μου παραδείγματος αυξημένων συντελεστών, βγαίνουν τα πρώτα 60.000 (μεικτά) ίδια και μετά:

60-100 -> 8000 στο χέρι (32000 φόρος)

100-120 -> 2000 στο χέρι (18000 φόρος)

Σύνολο 52880 (4400 ευρώ το μήνα μισθό) και 65320 φόρος (66% περισσότερα έσοδα για το κράτος).

Τι είναι πιο εύκολο, να ζήσεις από 6500 με 4500 ή από 1000 με 600?

Και μιλάμε για καταστάσεις κρίσης σαν αυτή που περνάει η χώρα.

Στην Νορβηγία, επειδή έφερα το παράδειγμα, για πάνω από 50000 (περίπου) πληρώνεις ένα 9 παραπάνω FLAT συντελεστή (σε όλα τα εισοδήματα, και στα χαμηλά τα παίρνει η μπάλα, αν δεν κάνω λάθος), ενώ όλα φορολογούνται FLAT και όχι με αφορολόγητα όρια.

Και δεν θυμάμαι να περνάνε καμιά κρίση, μια χαρά στέκονται.

Συγκεκριμένα:

Income tax:

The basic rate of tax is 28 % of your gross income. National Insurance contributions are 7.8 % of your gross income. Surtax of 9 % is paid by employees who earn more than NOK 441 000.

Θα σου μείνουν λοιπόν αν πας Νορβηγία 66000 ευρά στο χέρι από τα 120.000 μισθό = 5500 το μήνα για μια χώρα με νοίκι 3000 ευρώ το τριάρι, για να ξέρουμε και τι λέμε.

Τώρα το έκανες χειρότερο. Φτιάξε σωστά τα νούμερα γιατί έτσι όπως τα έχεις γράψει δεν υπάρχει νόημα να βγάζεις πάνω από 12Κ το χρόνο. (Πως έχεις μπλεχτεί έτσι ρε φίλε; )

:confused:

Τώρα το έκανες χειρότερο. Φτιάξε σωστά τα νούμερα γιατί έτσι όπως τα έχεις γράψει δεν υπάρχει νόημα να βγάζεις πάνω από 12Κ το χρόνο. (Πως έχεις μπλεχτεί έτσι ρε φίλε; )

:confused:

Για δείξε μου τι εννοείς!

Έστω λοιπόν ότι αλλάζω το νόμο και πάνω από 60.000 κάνω το 40% -> 80%, και πάνω από 100.000 το κάνω 90%.

Η φορολογία έχει με το υπάρχον σύστημα:

0-12 -> 12000 στην τσέπη

12-16-> 3280 στην τσέπη (720 ευρώ φόρος)

16-22-> 3040 στην τσέπη (960 ο φόρος)

22-26-> 2960 στην τσέπη (1040 ο φόρος)

26-32 -> 4080 στην τσέπη (1920 ο φόρος)

32-40 -> 5120 στην τσέπη (2880 ο φόρος)

40-60 -> 12400 στην τσέπη (7800 ο φόρος)

60-120 -> 36000 στην τσέπη (24000 ο φόρος)

Δηλαδή εγώ που βγάζω 36Κ το χρόνο, έχω στην τσέπη μου 5120€ και ο άλλος που βγάζει 12Κ (δηλαδή το 1/3 από αυτό που βγάζω εγώ) έχει στην τσέπη του 12Κ.

Άρα να πάρω τηλέφωνο τον διευθυντή μου, να του ζητήσω μείωση στο μισθό, από 3.000€ το μήνα να μου δίνει 1.000€. (Δεν θα πέρνει και τίποτα το κράτος!!! xaxaxaa)

Επίσης, από τον πίνακα λείπουν λεφτά. (Για αυτά θα μίλαγε ο Παπανδρέου μάλλον :p). Φτιάξε πάλι τον πίνακα σωστά και μετά θα σου πω γιατί και πάλι δεν έχει νόημα η φορολογική κλίμακα που λες.

Δηλαδή εγώ που βγάζω 36Κ το χρόνο, έχω στην τσέπη μου 5120€ και ο άλλος που βγάζει 12Κ (δηλαδή το 1/3 από αυτό που βγάζω εγώ) έχει στην τσέπη του 12Κ.

Άρα να πάρω τηλέφωνο τον διευθυντή μου, να του ζητήσω μείωση στο μισθό, από 3.000€ το μήνα να μου δίνει 1.000€. (Δεν θα πέρνει και τίποτα το κράτος!!! xaxaxaa)

Επίσης, από τον πίνακα λείπουν λεφτά. (Για αυτά θα μίλαγε ο Παπανδρέου μάλλον :p). Φτιάξε πάλι τον πίνακα σωστά και μετά θα σου πω γιατί και πάλι δεν έχει νόημα η φορολογική κλίμακα που λες.

Πέραν του ότι έχω κάνει λάθος στην κλίμακα 16-22 που υπολόγισα έσοδα 4000 αντί για 6000 δεν βλέπω κάτι άλλο να έχω κάνει λάθος.

Κάποιος από τους 2 μας δεν έχει κατανοήσει το πώς δουλεύει η φορολογία εισοδήματος.

I may be wrong but I doubt it.

Sir Charles.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.