jax7480 Ιούλιος 26, 2010 #1761 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2010 Το μνημόνιο ισχύει όσο έχουμε αυτή τη κυβέρνηση. Αν γίνουν εκλογές και αλλάξει η κυβέρνηση τότε αυτόματα ακυρώνεταιΕχω την εντυπωση οτι δεν επιτρεπεται να γινουν εκλογες οσο εχουμε το ΔΝΤ, εκτος αν τους κυνηγησουμε ολους με σπαθια και ακοντια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 27, 2010 #1762 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 Το μνημόνιο ισχύει όσο έχουμε αυτή τη κυβέρνηση. Αν γίνουν εκλογές και αλλάξει η κυβέρνηση τότε αυτόματα ακυρώνεταιμε τον toto το ξέρεις...το αγγούρι θα το φάμε ΟΠΩΣ και να έχει!και όχι με το στόμα!πάντως έχω πολύ πολύ μεγάλη απορία το τι θα γίνει σε 3 χρονια που είναι η εκλογές Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Ιούλιος 27, 2010 #1763 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 Πού οδηγεί την ΕΕ το Βερολίνο;Δραματικές είναι οι αλλαγές που συντελούνται στη φύση και στον χαρακτήρα της ΕΕ τους τελευταίους μήνες. Με αιτία αλλά και πρόσχημα την οικονομική κρίση προωθούνται με ταχύτατους ρυθμούς βαθύτατες αλλαγές χωρίς καμία σοβαρή συζήτηση και χωρίς την παραμικρή συμμετοχή των Ευρωπαίων πολιτών προς τους οποίους οι ηγέτες τους επιδεικνύουν πρωτοφανή αλλά και επιδεικτικά εμφανή περιφρόνηση. Το ερώτημα «προς τα πού βαδίζει η ΕΕ;» αποκτά επείγοντα χαρακτήρα, καθώς οι αλλαγές που προωθούνται ντε φάκτο και εκβιαστικά, συνεχώς με πρωτοβουλία και ασφυκτική πίεση του Βερολίνου, αλλοιώνουν θεαματικά το οικοδόμημα της ευρωπαϊκής ενοποίησης.το όνειδος της ανθρωπότητας τελικά δε βάζει μυαλό...ολόκληρο το άρθρο: http://youpayyourcrisis.blogspot.com/2010/07/blog-post_5316.html#more Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 27, 2010 #1764 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 με τον toto το ξέρεις...το αγγούρι θα το φάμε ΟΠΩΣ και να έχει!και όχι με το στόμα!πάντως έχω πολύ πολύ μεγάλη απορία το τι θα γίνει σε 3 χρονια που είναι η εκλογέςΕγώ βλέπω εκλογές πολύ πιό σύντομα πάντως....μήν σου πώ και άνοιξη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 27, 2010 #1765 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 Εκλογες... :worship: Και για πειτε μου ποιος ειναι ικανος να κυβερνησει ? Ο Σαμαρας ας πουμε ? Ο Καρατζαφερης που κοιταει τα περιστερια ?Η Ντορα δεν εχει φτιαξει κομμα ακομα οποτε δεν υπαρχει λογος να βιαζονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jpavly Ιούλιος 27, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #1766 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=msfBUZpEwUw]YouTube - Ξ Ξ.Ξ£Ξ.Ξ.[/ame] 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Ιούλιος 27, 2010 #1767 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 Έφαγα κάρτα διοτι ρώτησα ο βασικός ποσο ειναι μάλιστα...Ολοκληρώνω λοιπόν λες και μου απάντησε κάποιος 580€ τα οποία το 23% είναι φπα τα 100 ευρώ απο αυτά ειναι τρόφιμα τα αλλα 100 ειναι ρεύμα - νερο - τα αλλα 30 ειναι τηλέφωνο αρα εχουμε 230 για τα τελείως απαραίτητα.Αν λοιπόν ο πολίτης δεν εχει στέγη θα πρεπει να την νοικιάσει αρα έχουμε - 300 ολο μαζι μας κανει 530.τα 50 ευρω στο φπα αρα δεν περισσεύει ουτε για τσίχλα.Εγω χρεοκόπησα εσείς;; Αυτο θα ειναι το νεο διαφημιστικό μηνυμα στις εκλογές της ΝΔ. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 28, 2010 #1768 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2010 (edited) http://www.skai.gr/news/greece/article/148754/to-kratos-tha-yperaspistei-to-dimosio-symferon--28-7-2010/Στη Ρόδο, 59 φορτηγά αποκλείστηκαν το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι από μέλη τοπικού σωματείου ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης, τα οποία μετέφεραν οικοδομικά υλικά και ευπαθή προϊόντα.2 από αυτά με τα ευπαθή προιόντα του πατέρα μου.Έπρεπε να στείλουμε 2 φορτηγά μας να μπουν ΜΕΣΑ στο λιμάνι και να ξεφορτώσουν 1-1 τα τελάρα με τα χέρια κ@λο με κ@λο με τα φορτηγά που κατέβηκαν.Ρε δε πάνε στο διάτανο όλοι τους λέω γω? Κάθε φορά δηλαδή που 1 κλάδος απεργεί να επηΡεάζονται όλοι οι υπόλοιποι? Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 28, 2010 από greekfragma πιπέρι κάφρε...με ένα Ρ κάφρε :P ... όσα θέλω θα βάλω. Πρόβλημα;....ΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΞΥΛΟ ΓΥΡΟΣ ΚΙΣΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούλιος 28, 2010 #1769 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2010 Έφαγα κάρτα διοτι ρώτησα ο βασικός ποσο ειναι μάλιστα...Ολοκληρώνω λοιπόν λες και μου απάντησε κάποιος 580€ τα οποία το 23% είναι φπα τα 100 ευρώ απο αυτά ειναι τρόφιμα τα αλλα 100 ειναι ρεύμα - νερο - τα αλλα 30 ειναι τηλέφωνο αρα εχουμε 230 για τα τελείως απαραίτητα. Αν λοιπόν ο πολίτης δεν εχει στέγη θα πρεπει να την νοικιάσει αρα έχουμε - 300 ολο μαζι μας κανει 530. τα 50 ευρω στο φπα αρα δεν περισσεύει ουτε για τσίχλα. Ρεύμα νερό το μήνα είναι 30€ (όχι για οικογένεια, αλλά για να λες 100 τα τρόφιμα, 300 ενοίκιο λογικά δε μιλάς για οικογένεια). Το ΦΠΑ το έχεις υπολογίσει ήδη. Οι πράξεις σου θα έπρεπε να βγουν 160 για τα απαραίτητα 460 σύνολο άρα μένουν 120 για άλλα έξοδα. Άντε τυχερούλη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 29, 2010 #1770 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 http://www.skai.gr/news/greece/article/148773/katatethike-i-proti-prosfygi-kata-toy-asfalistikoy-/για να δούμε...έμειναν καθόλου μάτια στη δικαιοσύνη ή είναι παντελώς τυφλή? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 29, 2010 #1771 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 Βασικα δεν ειναι τυφλη... μια χαρα θα τις δουνε τις "μιζες" που θα μπουνε στις τσεπες τους, οποτε ολα τα παραπανω θα ειναι ασκοπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιούλιος 31, 2010 #1772 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2010 Φορτσάτοι οι τροικάριοι εν μέσω θέρους.Απολύσεις στις ΔΕΚΟ και άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων «εδώ και τώρα», ζητεί το ΔΝΤΠερικοπή 13ου και 14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα ζητούν οι ΒρυξέλλεςΣυμπληρωματικό μνημόνιο από την τρόικα για την 3η δόση του δανείου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Lakisss Αύγουστος 1, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #1773 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2010 Μάλλον βλέπω ότι θα καταλήξουμε σάν τα ψάρια του Αρκά, από τους ''καρχαρίες'' της Τρόικας.... Παρεπιπτόντως το κλιμάκιο της Τρόικας αποκτά και δικά του γραφεία στο Κολωνάκι, για να μήν ταλαιπωρούνται με το πήγαινε-έλα τα παιδιά. Ε, ρέ γκαζάκι που έχουν να φάνε το χειμώνα... 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Αύγουστος 3, 2010 #1774 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2010 (edited) Eντάξει ...το υποπτευόμασταν εξαρχής, ήταν στα ΣΟΣ θέματα, αλλά επιβεβαιώνεται με τρανό τρόπο πλέον χειροπιαστά..μιλώντας για το εργασιακό μου περιβάλλον....Στόχος της τεχνιτής οικονομικής κρίσης είναι η υποβαθμιση του βιοτικού επιπέδου των μικρομεσσαίων, η μείωση του μισθού τους και η καλλιέργεια της μόνιμης ανασφάλειας ώστε να γαλουχηθούν με την έννοια "..να έχω την δουλίτσα μου και να πέρνω τον μισθουλάκο μου ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ/ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ώστε να κρατήσω την θέση μου..." και να μην υπάρχει αντίδραση....Αντιδράει κανείς;;;;ε όχι βεβαια ...που να πάω με 40 βαθμούς έξω! To είπε και αυτό ο Μητσοτάκης ("πρέπει να γίνει πιο φτωχός ο μέσος Έλληνας")....Έτσι πλέον τα μεγαλοστελέχη θα μπορούν στα ΔΣ να παρουσιάζουν δείκτες αύξησης των κερδών και να δικαιολογήσουν τα bonus τους.... Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 3, 2010 από sstav 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 3, 2010 #1775 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2010 τα σπασε ο αρκας Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Αύγουστος 3, 2010 #1776 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2010 Πειραιώς πηγαίνοντας για δουλειά. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Αύγουστος 4, 2010 #1777 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2010 (edited) Διανύουμαι μεταγραφική περίοδο, και ο Γιώργης φέρνει κοινοτικό δεκάρι αεροδρομίου :Σύμβουλος του Γιώργου πρώην υπουργός του Πρόντι Εκτός από την ενοχλητική κατ' εμε παραδοχή ότι δε μπορούν να διαχειριστούν μόνοι τους τα θέματα για τα οποία τους ψήφισε ο ελληνικός λαός, ή μάλλον δεν είναι ικανοί να υλοποιήσουν ούτε αυτά που τους προστάζει το ΔΝΤ. Σαν να κατεβαίνεις με σκονάκι και να ανοίγεις στη ζούλα και το βιβλίο:hang3:ή σαν να κατεβαίνεις στον πάγκο με την ενδεκάδα στο χαρτάκι, και να παίρνεις τηλέφωνο και τον πρόεδροΕπίσης θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε το ηγεμονικό (φαντάζομαι) συμβόλαιο του ιταλού αστέρα, τη στιγμή που πετσοκόβονται συντάξεις πεινασμένων γερόντων. Και το λεω μιας και Να συνεχίσει τις «μετεγγραφές» συμβούλων σκοπεύει ο πρωθυπουργός.Μερικά πράγματα που άκουσα για τον κύριο Σιόπα από ανταποκριτή ραδιοφωνικού σταθμού στην Ιταλία. Τα μεταφέρω με πάσα επιφύλαξη καθώς δε μπορώ να τα διασταυρώσω. Είναι οπωσδήποτε ενα ζήτημα το ότι από τα έργα και τις ημέρες του, ο ανταποκριτής επέλεξε να αναφέρει αυτά που έχουν ''θετικό'' άκουσμα.- Είναι 70 ετών- Επί των ημερών του στο υπουργείο οικονομικών της Ιταλίας, η κυβέρνηση Prodi μείωσε τα όρια ηλικίας από τα 60 στα 58 χρόνια, υλοποιώντας μια από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.- Επί των ημερών του τιμωρήθηκε με εξοντωτικό χρηματικό πρόστιμο μια Ιταλίδα ηθοποιός που πιάστηκε να φοροδιαφεύγει.- Το 2009 παρευρέθηκε στον Αστέρα της Βουλιαγμένης κατά τη συνάντηση της λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 4, 2010 από tamerlan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 5, 2010 #1778 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2010 http://news247.gr/newspapers/Afternoon/avriani/ayrianh.451261.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 5, 2010 #1779 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2010 max kaiser 4 president. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Αύγουστος 6, 2010 #1780 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2010 Noμιζω οτι θα πεσει ακυρο γιατι ως γνωστον τα τελευταια 40+χρονια oι κυβερνησεις μας ειναι made in usa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts