ea6gka Απρίλιος 23, 2010 #701 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 αιντε παιδακια , το χαστουκι ερχεται (ή μηπως ειναι μπουκετο?) . Στις επομενες εκλογες , you know what to do... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 23, 2010 #702 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 fisting ειναι και θα μας ενοχλεί ο ώμος του ταμείου όχι ο καρπός.... οχι μόνο εμας, και τα εγγόνια μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 23, 2010 #703 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 γιατι σκεφτεσαι να κανεις παιδια? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 23, 2010 #704 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Νταξει χρεωκοπησαμε μπηκαμε στο ΔΝΤ.Έτσι ακριβώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Απρίλιος 23, 2010 #705 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Με εχει παρει απο κατω το θεμα και εχω γυρω τους συναδελφους με στη καλη χαρα σαν μην τρεχει τιποτα δεν μας αφορα το θεμα και τη να κανουμε τωρα δε βαριεσαι.Εγω πιστευω οτι παλι τους ιδιους θα βγαλουνε οι Ελληνες δυστηχως.Μηπως ειμαι περιεργος που εχω στεναχωρηθει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 23, 2010 #706 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Μα συγνώμη τι περίμενε ο Γιωργάκης; 20 μέρες μετά την ανακοίνωση των "μέτρων" θαύματα; Από τη θάλασσα να τα βγάλει τόσα δις; Κι αυτός ο λόγος του που διάβασα στο in.gr, εμετίλα σκέτη. Να δούμε που θα καταλήξει αυτό το πράγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Απρίλιος 23, 2010 #707 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Μια απορία, ολίγον άσχετη. Γιατί είναι στο Καστερλόριζο ο Jeffrey και γιατί από εκεί η δήλωση? Υ.Γ. Ακούγεται ότι ήταν μαγνητοσκοπημένη για να αποφύγουν τα σαρδαμ...:-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 23, 2010 #708 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Γιατί είναι για Ιθάκη, πρέπει να είναι κάπου μακριά όταν ανακοινώνει τέτοιο ταξίδι....ή για να μην είναι κοντά να τον λιντσάρει κανείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 23, 2010 #709 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 καλα ας μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας (βασικα σας σε οσους δλδ το εχουν ακουμπησει σε δαυτους) , το 80% των ελληνων χρονια τωρα πελατης ηταν στο δικομματισμο . Ξαφνικα δε φταιει ο γιωργακης , ετσι για να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 23, 2010 #710 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Ποιός είπε πως φταίει μόνο ο ηλίθιος?Απο το 74 τον ετοιμάζουν τον ματρακά που έρχεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 23, 2010 #711 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 (edited) το ρουσφετι και η που*** απο το 1967 ξεκινησε , ρωτα να μαθεις οτι για να εβγαζες διπλωμα αυτοκινητου ηθελες πιστοποιητικο κοινωνικων φρονηματων , και στο δημοσιο δεν εμπαινες αν δεν ησουν ημετερος, το πελατειακο κρατος στη χουντα δυναμωσε. Και οσοι λενε οτι η μεταπολιτευση τα προκαλεσε ολα αυτα , τι προκαλεσε τη μεταπολιτευση ? :devil: Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2010 από ea6gka κατοπιν αιτησεως αφαιρεσα υβριστικο σχολιο, αν και στη τηλεοραση το μεσημερι ακους τρις-χειροτερα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 23, 2010 #712 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Γιατί απο το 74 για να μπείς στο δημόσιο δεν έπρεπε να τους ψηφίζεις? Για το δίπλωμα τώρα απλά θέλεις 200 ευρώ.Απο την μεταπολίτευση τρώνε χωρίς να κάνουνε απλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 23, 2010 #713 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 φυσικα και επρεπε να τους ψηφιζεις , ομως προς αποκατασταση της αληθειας (που πολλοι βλεπω την στρεβλωνουν οπως γουσταρουν) η μαστιγα ξεκινησε το 67. Τα χουγια αυτα ειναι παλια συνηθεια , και οπως λεει ο λαος , "πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα τα χουγια" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 23, 2010 #714 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 το θέμα ξέρεις πιο είναι για εμένα.πως χούντα ήταν και φυσικά ΔΕΝ ήταν παράδεισος για ΚΑΝΕΝΑ. αλλά η αποκατάσταση να γίνεται both ways, η χούντα έκανε σε 7 χρονια καλά για τον τόπο που οι άλλοι σε 36 δεν έχουν κάνει ακόμα. τότε μας πη..... στρατιωτικά, τώρα πολιτικά. at the end of the day, ότι έτρωγες τρως, χωρίς τα παράλληλα σποραδικά καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 23, 2010 #715 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 τι να πω , πεστα στους 20.000 εκτοπισμενους στη γυαρο που ηταν προδοτες (τι ειρωνια), στους νεκρους λοκατζηδες στη κυπρο (εχεις διαβασει ποιος τραβηξε τη μεραρχια απο εκει?), στους κυπριους που ειδαν τη μισω χωρα τους να κοβεται στη μεση, στις πολεις μας που εγιναν τερατουργηματα απο τσιμεντο χαριν της προοδου , στο αμερικανο διπλωματη που ελεγε οτι εχουμε να κανουμε με ηλιθιους οταν ο πατακος του ελεγε να παρουμε τη Πολη, δλδ τι να πω , δεν υπαρχει ελπιδα δυστηχως 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 23, 2010 #716 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 κάθε εποχή έχει τέτοια .... (δεν ξέρω το όνομα σου). τώρα έχεις 200.000 οικονομικούς (όχι με απόλυτη έννοια) μετανάστες για καλύτερες συνθήκες, έχεις τα Ιμια, έχεις την Ξάνθη (περίμενε να δεις τι θα γίνει εκεί), έχεις 5.000.000 στην Αθήνα, 2.000.000 στην Σαλονίκη, και μετά το χάος, και μακάρι να είχαμε πάρει την πόλη.το θέμα είναι να πεθάνει ο δικοματισμός μπας και αλλάξει κάποτε κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Απρίλιος 23, 2010 #717 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 θα βρουν άλλον τρόπο οι κουφάλες...εγώ το είπα...χρειάζεται ένας σαν τον τύπο που έχεις στο avatar σου dolly:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Απρίλιος 23, 2010 #718 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Δραχμηηηη και υποτιμηση...!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 23, 2010 #719 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Φωτιά και μπούρμπερη θέλει....Όχι πισωγυρίσματα και άλλες λαμογιές .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Απρίλιος 23, 2010 #720 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 δεν ξέρω αν ισχύει η παραπάνω εικόνα που βρήκα, αλλά μου φαίνεται πολύ αργός ο ρυθμός κάλυψης του χρέους..αν είναι έτσι για 15-20 χρόνια σίγουρα θα ξεχρεώνουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts