nick-firestorm Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2010 Windows και chrome εγκατεστημενα εδω και 2 βδομαδες (τελειως φρεσκα), και μου βγαζει τα εξης παραδοξα: τι φαση μ αυτον τον μπλε στα εικονιδια..αχαχαχ...καλα στο facebook που γινεται πανικος απο εικονες στην αρχικη ειδικα, οτι νανε μου τις βγαζει...και γενικα το εχω ξανασυναντησει και παλιοτερα με τον chrome. Κριμα γιατι, ειναι ο καλυτερος browser απ ολους, γιατι να εχει τοσο χαζα bugs :s Υποθετω πως αν σβησω τα temp files και τα cookies θα σβηστουν οι εικονες αλλα... ξερει κανεις τι παιζει;
oxide Φεβρουάριος 11, 2010 #2 Φεβρουάριος 11, 2010 :OT:αρα μηπως δεν ειναι ο καλυτερος browser απο ολους..?
nick-firestorm Φεβρουάριος 11, 2010 Author #3 Φεβρουάριος 11, 2010 το μονο αρνητικο που εχω βρει ως τωρα ρε φιλε...τεσπα δεν θελω να το κανω browser flame war thread, ο καθενας εχει την αποψη του. Αν ξερει καποιος τι γινεται με το problem μου ας πει...
MicAn Φεβρουάριος 11, 2010 #4 Φεβρουάριος 11, 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω ...Τον έχω περίπου 2 μήνες και δουλεύει απρόσκοπτα.
MadCatMk21416003342 Φεβρουάριος 11, 2010 #5 Φεβρουάριος 11, 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω ...Τον έχω περίπου 2 μήνες και δουλεύει απρόσκοπτα.Σε καμια 10ρια υπολογιστες που εχω στησει χρωμιο και 3 διαφοτερικα λειτουργικα ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα. Κατι τρεχει με την εγκατασταση, το σεταρισμα η την εκδοση που εχεις μαλλον.
dimitris_s Φεβρουάριος 11, 2010 #6 Φεβρουάριος 11, 2010 Κάνε κι ένα full scan με το malwarebytes...Επίσης διέγραψε τα πάντα από cache, cookies και λοιπά κοψοψόνια...
nick-firestorm Φεβρουάριος 11, 2010 Author #7 Φεβρουάριος 11, 2010 :hug::hug::hug::hug::hug: καθαρισα cookies και temps, scanned με malwarebytes (βρηκε 2 infected files, καθαριστηκαν) αλλα και παλι... αν πατησω δεξι και Ανοιγμα Εικονας, μου βγαζει το κανονικο hug, αλλα στη σελιδα μου δειχνει τον μπλε ακυρο...ελεος;
MicAn Φεβρουάριος 12, 2010 #8 Φεβρουάριος 12, 2010 Στείλε ένα email για support στη Google.Eίναι πιθανό να είναι γνωστό bug.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.