Nick86 Φεβρουάριος 21, 2010 #61 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2010 1.25v νομιζω οτι ειναι αρκετο ρευμα για καθε μερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Φεβρουάριος 21, 2010 #62 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2010 Ριξε ενα κλοκαρισμα στα 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Φεβρουάριος 21, 2010 #63 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2010 @kaminia7 Το να σου κατσει καλη καρτα για να παιρνεις περισσοτερα Hz με λιγοτερο vcore το καταλαβαινω.Αλλα ιδιο συστημα ιδιοι χρονισμοι με διαφορετικα scores καπως περιεργο μου καθεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Φεβρουάριος 21, 2010 #64 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2010 Μπορώ να την πάω για rma; Και τι θα τους πω; Θέλει πολύ ρεύμα για να clockάρει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaminia7 Φεβρουάριος 21, 2010 #65 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2010 Εγώ την είχα μια εβδομάδα την άσους το πλαίσιο σου λέει 20 μέρες εxεις δικαίωμα για αλλαγή και πήγα και την άλλαξα με την xfx ... όσο για τις διαφορες που λες με την άσους είχα 38,4 fps στο κρίσις με default και με την xfx 45 στα defult και με 850-1200 57 fps ενώ την άσους έτσι και την έβαζα τόσο μου κόλλαγε η οθόνη στο κρίσις .δεν έχω πρόβλημα με την άσους σαν εταιρία ισα ισα την εμπιστεύομαι στις κάρτες γραφικών πάντα , απλά το κομμάτι που μου έκατσε ήταν gtp και συνονόματε δεν έχω λόγο να σου πω ψέματα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Φεβρουάριος 21, 2010 #66 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2010 συνονόματε δεν έχω λόγο να σου πω ψέματα !!!Φιλε μου δεν σου λεω οτι λες ψεματα απλα νομιζω οτι ειχες πεσει οπως λες σε προβληματικο κομματι.Νομιζω θα συμφωνησουν και αλλοι οτι δεν ειναι δυνατον να εχουμε ενα συστημα ιδιο με δυο διαφορετικες υλοποιησεις της 5970 και να εχουμε αλλα νουμερα στα καρε μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaminia7 Φεβρουάριος 21, 2010 #67 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2010 Ναι ρε φίλος αυτό λέω και εγώ , ότι το συγκεκριμένο κομμάτι που μου έτυχε είχε κάποιο πρόβλημα , δεν εννοούσα ότι η xfx είναι καλύτερη από την άσους όλους η μάρκες ίδιες είναι εγώ saphire θα έπαιρνα άμα είχε το πλαίσιο που είναι και πιο φτηνή απλά με την άσους φαγωνόμουν τόσο καιρό ότι κάνω εγώ κάτι λάθος προσπαθούσα να πλησιάσω έστω λίγο κάτι scors που έβλεπα με 5970 και πάντα ήμουν πολύ κάτω απλά τώρα σιγουρεύτηκα ότι η κάρτα ήταν το λάθος και όχι το o.c που τις έδινα Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Μάρτιος 1, 2010 #68 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2010 Σαν νεος στη ATI να ρωτησω κατι σημερα εβλεπα το ATI Overdrive στο catalyst c.c. και το ξεκλειδωσα γιατι ελεγε κλειδωμενο 1. ΕΡΩΤΗΣΗ : εκανα καλως ?2. ΕΡΩΤΗΣΗ : δεν πειραξα τιποτα ...εκει ομως υπο συνθηκες μπορεις να πειραξεις την καρτούλα...εχω μια 5850 ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Μάρτιος 2, 2010 #69 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 Σαν νεος στη ATI να ρωτησω κατι σημερα εβλεπα το ATI Overdrive στο catalyst c.c. και το ξεκλειδωσα γιατι ελεγε κλειδωμενο 1. ΕΡΩΤΗΣΗ : εκανα καλως ?2. ΕΡΩΤΗΣΗ : δεν πειραξα τιποτα ...εκει ομως υπο συνθηκες μπορεις να πειραξεις την καρτούλα...εχω μια 5850 ευχαριστώΚαι που το ξεκλείδωσες εφόσον δεν πείραξες τίποτα δεν έχει σημασία. Ψάξε να βρεις τιμές με τις οποίες θα ανεβάσεις την κάρτα σου για καλύτερη απόδοση, αν θέλεις βέβαια. Εδώ τα παιδιά λένε ότι φτάνει την 5870 αν την ανεβάσεις κάμποσο τη δικιά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Μάρτιος 2, 2010 #70 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 Σαν νεος στη ATI να ρωτησω κατι σημερα εβλεπα το ATI Overdrive στο catalyst c.c. και το ξεκλειδωσα γιατι ελεγε κλειδωμενο 1. ΕΡΩΤΗΣΗ : εκανα καλως ?2. ΕΡΩΤΗΣΗ : δεν πειραξα τιποτα ...εκει ομως υπο συνθηκες μπορεις να πειραξεις την καρτούλα...εχω μια 5850 ευχαριστώAν είσαι ευχαριστημένος από τις default επιδόσεις, κλείδωσέ το ξανά και ξέχνα το. Αν θέλεις κάτι παραπάνω, διάβασε που περίπου έχουν φτάσει οι υπόλοιποι και ξεκίνα σιγά-σιγά τις ανησυχίες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Μάρτιος 2, 2010 #71 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 Αν θες να πειραξεις και να πειραματιστεις παντως το msi afterburner ειναι οτι πιο φιλικο και καλο..Τουλαχιστον απο ατι tool και smart doctor που εχω δοκιμασει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Μάρτιος 2, 2010 #72 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 Aν είσαι ευχαριστημένος από τις default επιδόσεις, κλείδωσέ το ξανά και ξέχνα το. Αν θέλεις κάτι παραπάνω, διάβασε που περίπου έχουν φτάσει οι υπόλοιποι και ξεκίνα σιγά-σιγά τις ανησυχίες σου.Το μονο που ειδα και μου εκανε εντυπωση ηταν οτι εξ ορισμου ......χωρις εγω να πειραξω τιποτα , το Engine Clock απο 725 MHz ηταν 755 και το Memory Speed 1000 MHz οσο δινει δηλ ο κατασκευαστης.Πως το ξανακλειδωνω ? δηλαδη μπορω να το κλειδωνω και ξεκλιεδωνω οποτε θελω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Μάρτιος 2, 2010 #73 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 Ναι ρε φίλος αυτό λέω και εγώ , ότι το συγκεκριμένο κομμάτι που μου έτυχε είχε κάποιο πρόβλημα , δεν εννοούσα ότι η xfx είναι καλύτερη από την άσους όλους η μάρκες ίδιες είναι εγώ saphire θα έπαιρνα άμα είχε το πλαίσιο που είναι και πιο φτηνή απλά με την άσους φαγωνόμουν τόσο καιρό ότι κάνω εγώ κάτι λάθος προσπαθούσα να πλησιάσω έστω λίγο κάτι scors που έβλεπα με 5970 και πάντα ήμουν πολύ κάτω απλά τώρα σιγουρεύτηκα ότι η κάρτα ήταν το λάθος και όχι το o.c που τις έδινα Δεν παρακολούθησα το υπόλοιπο thread αλλά, καταλαβαίνεις ότι παίζει ρόλο και το υπόλοιπο σύστημα, έτσι; Γιατί βλέπω ότι επιμένεις μόνο στο oc της κάρτας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Μάρτιος 3, 2010 #74 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2010 Αν περάσω το καινούριο bios, πρόκειται να μπορέσω να πάω την 5970 μου στα 900/1200 με κάτω από 1.2v; Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Μάρτιος 3, 2010 #75 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2010 Το μονο που ειδα και μου εκανε εντυπωση ηταν οτι εξ ορισμου ......χωρις εγω να πειραξω τιποτα , το Engine Clock απο 725 MHz ηταν 755 και το Memory Speed 1000 MHz οσο δινει δηλ ο κατασκευαστης.Πως το ξανακλειδωνω ? δηλαδη μπορω να το κλειδωνω και ξεκλιεδωνω οποτε θελω?Καμια απαντηση στο παραπανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleistoanaktas Μάρτιος 3, 2010 #76 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2010 Λογικά η κάρτα που αγόρασες ήταν ήδη υπερχρονισμένη από τον κατασκευαστή της, τσέκαρε αν έχεις κρατήσει τη συσκευασία θα το λέει. Τώρα για να το ξανακλειδώσεις, μπορείς να δοκιμάσεις το "default" που έχει κάτω δεξιά ή απλά να ξαναπεράσεις τους ίδιους ή (καλύτερα) να περιμένεις τους νέους drivers οπότε και σαν fresh-installed θα είναι κλειδωμένο όπως το βρήκες στην αρχήedit ερώτηση: με το msi afterburner μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς ότι μέσα από τη χρήση των προφίλ του μπορεί να πέφτει η συχνότητα της κάρτας σε χρήση 2D? αν θυμάμαι καλά κι ενώ αποθήκευα το σχετικό προφίλ (και δε μ'άφηνε και κάτω από 500mhz) δεν έλεγε να ξεκολλήσει από τα 900 που την είχα ανεβάσει (βάσει gpuz πάντα)α, και το rivatuner 2.25 ξέρουμε πότε βγαίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKHS LIMENIKOS Μάρτιος 4, 2010 #77 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 εγω με water στην 5970msi και core clock 850 -memory clock 1201-core voltage 1,174 ειμαι 22 c και αν τρεξω κανα furmark -msi kombustor παω στα 31c μεγιστο!θερμοκρασια δωματιου 17 και αναλυση 1920χ1200:yes2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Μάρτιος 4, 2010 #78 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 εγω με water στην 5970msi και core clock 850 -memory clock 1201-core voltage 1,174 ειμαι 22 c και αν τρεξω κανα furmark -msi kombustor παω στα 31c μεγιστο!θερμοκρασια δωματιου 17 και αναλυση 1920χ1200:yes2:Ποιο waterblock; Κάνει πολύ φασαρία ο ανεμιστηράκι και το σκέφτομαι...Οκ το είδα στο signature Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKHS LIMENIKOS Μάρτιος 4, 2010 #79 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 Ποιο waterblock; Κάνει πολύ φασαρία ο ανεμιστηράκι και το σκέφτομαι...Οκ το είδα στο signatureαυτο ειναι το block http://www.sidewindercomputers.com/ekwaekac2.html κανει δουλεια:yes2:. Με αερα δεν παλευεται η 5970 αν την ανεβασεις :no::big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάρτιος 5, 2010 #80 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 αμα φλασαρεις μια 5850 με το bios της 5870 θα δουλεψει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.