Jump to content

Code of Honor 3: Desperate Measures [FPS]

Nephiλiμ

Recommended Posts

Υπεπεσε στην αντιληψη μου τουτο το γκεημ (διαβασα βασικα το ρηβιου στο game20.gr)

Τυπικο FPS,low budget,χρησιμοποιει τη μηχανη γραφικων Jupiter EX του FEAR 1 .

Πραγματικα δεν ειχα ιδεα για δαυτο και με επεισε για δοκιμη βαση αυτων που ειδα και διαβασα.

Δυστυχως ειναι ΠΟΛΛΑ τα games του ειδους (με AVP,Bad Company,Bioshock 2 etc) αλλα πιστευω οτι αξιζει μια εξτρα προσοχη μιας και στο TheLab.gr πολλοι ειναι αυτοι που φαινεται να τα προτιμουν.

Φτηνο ειναι...

Πολυ χαμηλες απαιτησεις εχει...[βλεπε κουτακι παρακατω]

Στην τελικη,γιατι οχι!

SYSTEM REQUIREMENTS:

• Windows XP or Windows VISTA

• DirectX 9.0c or higher (included on the DVD)

• Pentium 4 2.4GHz processor or equivalent

• 1024 MB RAM

• GeForce 7600 GT or Radeon 1650 PRO 128 MB graphics card

• 8 GB of free hard drive space for installation

• 16-bit sound card compatible with DirectX 9.0

• Mouse, keyboard, DVD-ROM

Screenshots+Cover:

coh32.jpg

coh315s7r4.jpg

codeofhonor3.jpg

10004c.jpg

Gameplay Video :

Σορυ για το double post αλλα φαινεται οτι οταν κανω edit πολλες φορες χανεται το

Το παιχνιδακι πραγματικα ειναι πολυ ΟΚ,αρκετα καλογραμμενο,εχει ολα τα προτερηματα της μηχανης του Fear (που δυστυχως δεν εγινε το ιδιο και στο Fear 2,σωστα GruntGR?) χωρις τις τοτε γνωστες bug-ιες .

Διαβαστε το παραπανω review,δειτε το video και give it a try.

Πολυ πανω απο το Μ.Ο. αλλα αν δεν εχεις μια Activision /EA απο πισω....

Σε τρωει η μαρμαγκα.

Φαίνεται να έχει καλούτσικα γραφικά με δεδομένο τις απαιτήσεις του.

Λογικα optimize τη μηχανη του FEAR εκαναν (αν θυμασαι το FEAR στη εποχη του ηταν κατι σαν το σημερινο Crysis λογω απαιτησεων. απλως βγηκε το g80 και το κανε κιμα γρηγορα ενω το Crysis 3/Βιλαμπαχο. χρονια μετα,ακομα τριβουν...)

Τα πρωτα 2 αν κρινω απτα demo ητανε πραγματικα αθλια, και αυτο το λεω εγω που ειμαι οπαδος του ειδους και αρκετα υπομονετικος παιχτης, αυτο ομως ειδικα τωρα που διαβασα για FEAR1 engine θα το εχω στα υποψην

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.