cherryman Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2003 Θέλω να το ανοίξω γιατί έχουν κολλήσει κάποια κουμπιά. Πήρα το κατσαβιδάκι για τα κινητά, έβγαλα τις 2 βίδες που έχει κάτω απο την μπαταρία χαμηλά, αλλά κάπου στη μέση του κινητού κάτι υπάρχει και δεν ανοίγει. Ίσως είναι κάποιο κούμπομα, αλλά φοβάμαι να το ζορίσω. Μήπως γνωρίζει κανείς για το συγκεκριμένο κινητό;Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 13, 2003 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2003 Δεν ξέρω πως είναι τα γερμανικά σου, αλλά τσέκαρε τις photos Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Δεκέμβριος 13, 2003 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2003 Τα γερμανικά μου είναι ανύπαρκτα, αλλά ευχαριστώ και πάλι, είναι κατατοπιστικότατο το site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Δεκέμβριος 13, 2003 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2003 Βρε Φάνη μηπως εχεις και κανα link για ενα λαπτοπ Compaq Evo 1020v να το ξεσκονίσω λίγοΞεβίδωσα τις βίδες αλλά πολύ δυσκολο να ανοίξει και δεν το ζόρισα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Δεκέμβριος 14, 2003 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2003 Δοκίμασε να βγάλεις το πλαστικό που καλύπτει τα ηχεία. Στο vaio έχει ασφάλειες που "αποκαλύπτονται" αν πατήσεις τα F κουμπιά του πληκτρολόγιου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Δεκέμβριος 14, 2003 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2003 μπα εχει τα ηχεία μπροστά και αποκαλύπτονται σχετικά εύκολα, το πρόβλημα είναι πίσω κοντά στον επεξεργαστή και τις ψύκτρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Δεκέμβριος 15, 2003 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Ψάξε για κρυμμένες βίδες τότε... Συνήθως οι βίδες που πρέπει να βγούν έχουν ένα βελάκι δίπλα τους. Αν δεν βρείς τίποτα, ζόρισε το λίγο, δεν παθαίνει τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Δεκέμβριος 15, 2003 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Προσπάθησε να το ανοίξεις από κει που έχεις βγάλει τις βίδες. Λογικά θα σου φέρνει αντίσταση στο σημείο που θα έχει είτε τις βίδες είτε τα κουμπόματα. Για να ξέρεις περίπου που θα ζορίσεις αν έχει κουμπόματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.