agnus-dei Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2010 Έχω πάρει το AVerTV Volar M (http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/TV-Radio-Cards/AverMedia-Aver-Tv-Volar-M-Digital-For-Mac-A815(MAC).htm).Το εγκατέστησα, όλα καλά. Το βάζω όμως να κάνει scan για κανάλια και εντοπίζει μόνο τα τέσσερα ψηφιακά της ΕΡΤ και τίποτα άλλο (τα οποία παρεμπιπτόντως όταν παίζουν κολλάνε), καθόλου αναλογικά! Επίσης, θα ήθελα να μπορώ να δέχομαι και εικόνα από video για μετατροπή vhs (παλιά το έκανα με avermedia dvd ezmaker usb 2.0).Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη!Ευχαριστώ!ΥΓ. Να σημειώσω πως είμαι σε mac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 10, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Μένεις Θεσ/νίκη ή Κορινθιακό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 10, 2010 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Μηπως δεν παίζει καθόλου αναλογικά?Στο site τους δεν βρηκα κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnus-dei Φεβρουάριος 10, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Όχι, Αθήνα μένω..Κι εγώ αυτό άρχισα να υποψιάζομαι.. πως δεν παίζει αναλογικά. Παρασύρθηκα από αυτό που γράψαν στην περιγραφή του πλαισίου μάλλον :/Για σύνδεση με video έχετε κάποια ιδέα;Thanks guys! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 10, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Αθηνα δεν εκπέμπουν αλλα κανάλια εκτός απο τα 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnus-dei Φεβρουάριος 10, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Αθηνα δεν εκπέμπουν αλλα κανάλια εκτός απο τα 4.Το ξέρω, τα αναλογικά ψάχνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 10, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Για σύνδεση με video έχετε κάποια ιδέα;Thanks guys!Γιατί έχει άλλη πόρτα επάνω εκτός της RF για την κεραία ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnus-dei Φεβρουάριος 10, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Γιατί έχει άλλη πόρτα επάνω εκτός της RF για την κεραία ?Όχι, μόνο αυτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 10, 2010 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Τότε ??? :nono: Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnus-dei Φεβρουάριος 10, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 OK, ευχαριστώ παιδιά! Μήπως γνωρίζετε για MAC κάτι αντίστοιχο που να μπορώ να μετατρέψω vhs ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 10, 2010 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Αυτο που πηρες ειναι μονο για ψηφιακα καναλια, ΟΧΙ για αναλογικα Οταν με το καλο αρχισει η digea να εκπεμπει στην Αθηνα, θα δεις κ τα υπολοιπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Φεβρουάριος 10, 2010 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Η κάρτα αυτή λέει μόνο mpeg 2... Τα ψηφιακά νομίζω είναι κωδικοποιημένα με mpeg4.... ιδέα μου???edit: Πιο κάτω στη σελίδα του πλαισίου λέει: MPEG 1, 2, 4 άρα μάλλον εντα΄ξει είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 10, 2010 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Δες τα specs στον κατασκευαστή. Το πλαίσιο μερικές φορές γράφει ότι νά'ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.