x@nD3R Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω την βοήθειά σας γιατί λόγω στρατού απέχω απο το άθλημα. Πλέον δεν ξέρω τι κυκλοφορεί και τι είναι καλύτερο. Θέλω να αγοράσω άμεσα για δώρο ένα pc για gaming μέχρι 700 ευρώ. Μόνο το tower. Όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν.Παρακαλώ κάντε τις προτάσεις σας διότι θέλω να αγοράσω to pc ακόμα και άυριο αν γίνεται. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά:bigsmile:
Dolly Φεβρουάριος 11, 2010 #4 Φεβρουάριος 11, 2010 είμαι με τον csaris και εγώ, πιο δυνατό cpu (που τα παιχνίδια λατρεύουν ακόμα τα mhz) και πιο δυνατό τροφοδοτικό για μελλοντικές αναβαθμίσεις!
sofix Φεβρουάριος 11, 2010 #5 Φεβρουάριος 11, 2010 μητρικη την παραπανω gigabyte,επεξεργαστη τoν 955 και τα ρεστα καρτα γραφικων(πχ 5850) κ εισαι παλι στα ιδια λεφτα και κερδισμενος αρκετα fps..
altctrldel Φεβρουάριος 11, 2010 #8 Φεβρουάριος 11, 2010 Έχοντας πείρα από τα δύο πρώτα τροφοδοτικά που παρουσιάστηκαν (Chieftech και Enermax) θα πρότεινα να επιλέξεις το Enermax. Διαφορετικά αν το μηχάνημα στηθεί στο πλαίσιο θα μπορούσες να δεις το Silverpower της Seasonic, ή αν έχεις την ευχέρεια να κοιτάξεις και αλλού θα άξιζε τον κόπο να τσεκάρεις τα Heroichi Green που είναι τίμια τροφοδοτικά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.