csaris Φεβρουάριος 22, 2010 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2010 Θα επελεγα LG λογω καλυτερης εγγυησης... Το συγκεκριμεnο LG το εχει φιλος και ειναι αρκετα καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis21 Φεβρουάριος 22, 2010 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2010 Έτυχε το Σάββατο να περάσω από media markt στο Μαρούσι όπου είχε και τις 2 οθόνες ανοιχτές. Έτσι όπως τις είδα μου φάνηκε καλύτερη η samsung. Μου φάνηκαν πιο ζωντανά τα χρώματά της. Είναι βέβαια και 50 ευρώ ακριβότερη και κατά μία ίντσα μικρότερη. Νομίζω όμως ότι υπερέχει σε σχέση με την lg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Φεβρουάριος 26, 2010 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2010 μιας και ψαχνω και εγω οθονη βλεπωντας οτι οι 23 ιντσες με τις 24 που ειδα διπλα διπλα ειναι πιο μικρες αισθητα λεω να παρω αυτην εδωhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168074&u=SAMSUNG-SYNCMASTER-P2450Hεπεσε και η τιμη της 20 ευρω κατω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisk8 Φεβρουάριος 26, 2010 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2010 27" οι καλυτερες ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis21 Φεβρουάριος 27, 2010 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2010 μιας και ψαχνω και εγω οθονη βλεπωντας οτι οι 23 ιντσες με τις 24 που ειδα διπλα διπλα ειναι πιο μικρες αισθητα λεω να παρω αυτην εδωhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168074&u=SAMSUNG-SYNCMASTER-P2450Hεπεσε και η τιμη της 20 ευρω κατω.Εγώ πάντως όταν είδα την led της lg (24'') δίπλα στην led της samsung (23'') δεν παρατήρησα καμία μεγάλη διαφορά στο μέγεθος. Θα σου πρότεινα να λάβει υπόψιν σου και την διαφορά που έχουν στην "ζωντάνια" των χρωμάτων.Νομίζω ότι η xl2370 είναι σαφώς ανώτερη από τις υπόλοιπες οθόνες με ΤΝ. Βέβαια είναι και θέμα του τι αρέσει στον καθένα. Αν έχεις δει αυτό το μοντέλο που αναφέρεις και σε καλύπτει (εγώ προσωπικά δεν το έχω δει) πάω πάσο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.