Jump to content

ΚΤ600?..vs Nforce2 και test..

kbilly13

Recommended Posts

ευχαριστώ παιδιά

DJD, το pci όντως είναι πολύ ψηλά, αλλά πρόβλημα δεν είχα

τώρα δουλεύει στο 40... όλα ΟΚ

άσε που δοκιμάζω και το hardware πόσο ψηλά αντέχει, γιατί και το επόμενο Athlon 64 Mobo θα είναι με VIA chipset (ΌΤΑΝ έρθει η ώρα)

(θα σου στείλω Pm για το άλλο που λέγαμε)

οι επιδόσεις μπορεί να φαίνονται λίγο "χαμηλές", αλλά για αυτό υπεύθυνα είναι τα double-sided 512 dimms που ζορίζουν την κατάσταση και δεν με αφήνουν να βάλω κάποιους χρονισμούς πιο γρήγορα (σε review στο vr-zone, με 256 dimms τα benchmarks ήταν καλύτερα ... στα "μόλις" 233fsb) - βέβαια δεν θυσιάζω την "ποσότητα" για καλύτερα benches ...με 1024ram το σύστημα "πετάει"

όσο για το 3dmark, δεν με πολυαπασχολεί το score, το έστειλα για να δείξω που είναι σταθερό σε 3D - ούτως ή άλλως ετοιμάζομαι σιγά-σιγά για αλλαγή της κάρτας γραφικών...

• 2 weeks later...
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Το SATA πέφτει επάνω στο south όπως ακριβώς του ICH5 των intel με 150mb/s καθαρά όπως λένε στο vr-zone . Από ότι μπορώ να διακρίνω από το σχεδιάγραμμα.... υπάρχει ένα drivestation που είναι όλο μαζί και συνδέεται απευθείας με το south.

παιδια θα παρω και εγω τελικα κτ600 γιατι απλα με την καρφοσε

kbilly13 - βλεπω μια χαρα τα πας με την epox

τελικα αν θυμασαι ελεγα πριν καιρο να παρω την Soyo KT600 Dragon Ultra Platinum και δεν την ειχα παρει

αλλα μαλλον τωρα θα την παρω μονο με 115 ευρο ;)

θα εχετε και απο εμενα τεστ ;)

Πραγματικά. Και εγώ δεν θυμάμαι που βγάζω 44 pi , αλλά στα 12x200 βγάζω 42 , ενώ στα 11x218 41.

Ο kbilly μιλάει για κάποιους χρονισμούς στις μνήμες που δεν είναι οι καλύτεροι δυνατοί.

Ίσως θα ήταν καλύτερα να δούμε μερικά benchmarks με βέλτιστους χρονισμούς , ανεξαρτήτως fsb , πριν βγάλουμε συμπεράσματα.

Πάντως εγώ τουλάχιστον θα ήθελα 247 fsb , έστω και μόνο για ένα screenshot.

παιδιά, το έγραψα και πιο πάνω

στα 200 fsb, επειδή έχω κάνει συγκριτικό test η διαφορά μεταξύ Kt600 & nforce2 είναι αμελητέα (παρόμοιοι χρονισμοί)

μακάρι να μπορούσα να βρω "καλά" 256 dimms έτσι ωστε τα benchmarks να πάρουν την πραγματική τους διάσταση - καθώς οι περισσοτεροι απο εσας , αλλα και στα reviews, χρησιμοποιούν 256 dimms

και μην μου πείτε οτι φταίει το kt600...

έχω δοκιμάσει 2*512 dimms σε nforce2 και η κατάσταση ήταν τραγική... (timings - fsb)

το kt600 τα πήγε πολύ καλύτερα με 1gb ram...

ρίξτε αν θελετε και μια ματιά στο vr-zone όπου με 256 dimms το epox kt600, στα 232 fsb είχε πολύ καλές επιδόσεις... (πχ sandra mem: >2500 ,>2200)

ωραία , βλέπω και άλλες προτιμήσεις προς το KT600..

ΘΑ έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα πάτε!

vadergr, γιατί να έχεις πρόβλημα με το raid στα 200 fsb??? (1/6 divider..)

δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά, γιατί δεν έχω δοκιμάσει, ούτε το έχω ψάξει πολύ

όλες οι δοκιμές μου, έγιναν με έναν 80άρη Μaxtor ata133 o oποίος άντεξε μέχρι και 41 pci...

από ότι έχω δει και έχω διαβάσει ΙΣΩΣ να φτάσεις και 36 Pci (δλδ, μέχρι 218 fsb) χωρίς πρόβλημα - είναι και θέμα τύχης, μπορεί να αντέχει και παραπάνω, τι να σου πω...

βέβαια όπως είπαν και τα παιδιά, μπορεί και να μην επηρεάζεται o sata controller από το Pci bus... αυτό είναι άκρως "ενδιαφέρον" αν ισχύει!

η epox τι λέει για αυτό? τους έστειλες mail?

αν όχι , να στείλω εγώ

Αρχική απάντηση από kbilly13 [07-01-2004 και 02:02]

.....

η epox τι λέει για αυτό? τους έστειλες mail?

αν όχι , να στείλω εγώ

'Η και με ενα post στο http://www.aoaforums.com/ πιστευω θα λυθει το ερωτημα.

• 4 weeks later...

Ηθελα να σε ρωτησω επειδη εχω και εγω μια GA - 7VT600 τα timings σις μνημες πως τα αλλαξες?Μεσα απο το bios δεν μπορεις να τα αλλαξεις!Βασικα το προβλημα μου ειναι οτι εχω και εγω 2*256 TwinMos pc 3200 δεν μπορω να ανεβασω το διαυλο ( athlon xp 2400+ FSB 266) πανω απο 138, ενω πριν τις αλλαξω που ειχα 256 Samsung PC 2100 το ειχα παει σταθερα εως 147!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.