Jump to content

ΚΤ600?..vs Nforce2 και test..

kbilly13

Recommended Posts

Τι γινεται ρε παιδες?

μονο εγω θα ειμαι με KT600 platform εδω μεσα? μοναξιες..

εχει κανεις αλλος?

εγω απλα να ενημερωσω οτι εχω δοκιμασει και τη gigabyte vt600 (εκτος και απο την Epox) , και το οτι δεν κανουν για ocing, μαλλον μυθος μου ακουγεται!..

στην epox, εχω benchmarks με FSB 240! Eνταξει, μην μου πειτε για το pci.. ξερω οτι παει στα 40! αλλα το hardware μου αντεχει! για "ασφαλεια" , και για καθημερινη χρηση τη δουλευω στα 230 με γρηγορα Timings

και η παρεξηγημενη gigabyte,(7VT600) δουλευει ως τωρα ΣΤΑΘΕΡΑ στα 225fsb synch με μια 512 Twinmos PC2700 @2-3-3-6 2.83V!

θεωρω βεβαια την EPOX κορυφη κυριως λογω του οτι δινει μεχρι 3.20v στις μνημες και 2.00 vcore , και εχει και ενα bios που σου λυνει τα χερια...

στη gigabyte χρειαστηκε να κανω καποια Pin Mods στον επεξεργαστη..

εχω περιεργεια τι κανουν και οι αλλες ΚΤ600... ΑBIT, ASUS, MSI....

Eπισης θα ηταν παρα πολυ πολυ διαφωτιστικο ενα συγκριτικο τεστ, μεταξυ kt600 & nforce2 κατω απο τις ιδιες ακριβως συνθηκες... και hardware

εγω παντως προσφερω την EPoX μου, (και το λοιπο hardware) σε μια τετοια περιπτωση...

τι λετε?

ειναι κανεις προθυμος? να βγαλουμε ενα συγκριτικο τεστ, που να βγαζει ματια? και που δεν εχει γινει πουθενα στην Eλλαδα?!..

θα με βοηθησει κανεις? (δεν ξερω αν σας ακουγεται υπεραισιοδοξο αυτο που λεω..)

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από kbilly13

ειναι κανεις προθυμος? να βγαλουμε ενα συγκριτικο τεστ, που να βγαζει ματια? και που δεν εχει γινει πουθενα στην Eλλαδα?!..

θα με βοηθησει κανεις? (δεν ξερω αν σας ακουγεται υπεραισιοδοξο αυτο που λεω..)

Σου ρχέται Pm ;)

Εγώ έχω ματιάσει τη μητρική της Msi με τον πιο πλούσιο εξοπλισμό...

περιμένω την αντικατάσταση μιας abit nf7-s....το κατάστημα φέρνει και προϊόντα της msi, οπότε, αν δεχθούν την αλλαγή, από βδομάδα το αργότερο θα έχω μια fi2sr ......ή κάπως έτσι..

απο οτι εχω διαβασει σε reviews η συγκεκριμενη MSI τα παει πολυ καλα!

εκτος απο πολυ καλο καλο εξοπλισμο, ειναι πληρης επιλογων για ocing και με πολυ καλα voltages!

μενει και η πραξη βεβαια..

η epox παντως τα πηγε καλυτερα απο οτι σε reviews(oπως και η gigabyte!) Ισως επειδη ειναι και νεοτερο revision...

Ευχαριστούμε πολύ Dellodas.. σε αυτή τη φάση σκεφθήκαμε να κάνουμε ένα in-house συγκριτικό, με epox nf2 , εξάλλου όποια μητρική και να "κάτσει" δίπλα στα 260 σου, δεν θα έχει και μεγάλη τύχη, :p

ηρεμησε...

μην βαλουμε στην ABIT 1024 mb RAM και δεν φτασει ουτε 230!:devil:

εισαι "μονταρισμένος" για 260 fsb? τετοιο fsb βεβαια ουτε για αστειο σε KT600... και να ηταν εφικτο , υπολογισε το pci..!!!!!

αν ειχα pci lock, Κατι μπορει να γινόταν

:devil:

αν κρινω απο μια epox Και μια gigabyte με nforce2 που περασαν απο τα χερια μου, το fsb επεφτε πολυ (και τα Timings) οταν εβαζα πανω 2*512 αντι για 2*256... (ειτε σε dual, ειτε σε single channel)

με το KT600, δεν ειδα ΚΑΜΜΙΑ διαφορα

επισης, πρεπει να ειναι και λιγοτερο "επιλεκτικο" στις μνημες..

δεν το βλεπω καθολου ανταγωνιστικα! σιγα, τι θα κερδισουμε?

το θεμα ειναι να βγαλουμε χρησιμα συμπερασματα που θα βοηθησουν πιστευω πολλους, να μαθουμε, και να ασχοληθουμε και με το Hobby μας!;)

Αρχική απάντηση από Vagouridis [12-12-2003 και 03:19]

Nα προσφερω και εγω μια asus ΚΤ600?

δεκτή! γιατι οχι?

αντε, μενει τωρα και μια ΑΒΙΤ NF7, και "εκλεισε" το πακετο!

διαθεση και ορεξη , υπαρχει απ'οτι βλεπω -

μενει να βρεθει ο χρονος...

Αρχική απάντηση από kbilly13

με το KT600, δεν ειδα ΚΑΜΜΙΑ διαφορα

επισης, πρεπει να ειναι και λιγοτερο "επιλεκτικο" στις μνημες..

Αν η VIA άνοιγε κανένα λεξικό και διάβαζε περί AGP/PCI lock, πολλοί από εμάς δεν θα σκέφτονταν καν την NVidia....

To Αgp/pci lock ηταν η μεγαλη πατεντα της nvidia απο nforce1 εποχες.Ετσι παρα τριχα να πιασει το 1 και καταεπιασε και εγκατασταθηκε το 2(μαζι με κορυφεο mem bandwith-oclock)

Tωρα γιατι η via δε καταφερε να το αντιγραψει δε μπορω να σκεφτω τπτ αλλο απ το οτι μάλλον ειναι ανεφικτο με την αρχιτεκτονικη του chipset τηςΔε τους εχω για τοσο βλάκες να μην καταλαβαινουν οτι αυτη ειναι η αχίλλειος πτερνα τους τοσα χρονια πια!

Ενταξει. η Via μπορει να μην εχει PCI/AGP lock αλλα εχει τιμες. Και εκτος αυτου απ'την στιγμη που εχει καλο μεριδιο στην αγορα(αν δεν κανω λαθος το μεγαλυτερο για τους AMD) γιατι σωνει και καλα να βγαλει chipset που να το κανει αυτο? Μονο και μονο για τους overclockers?

Εμεις αν ειμαστε βαρια-βαρια το 3-4% του κοσμου που χρησιμοποιει PC.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.